Home Podium Politiek Religie Hindoeisme Islam Suriname India Liefde Jongeren
Literair Poezie Zeepkist Gastenboek Links Disclaimer Contact

Kritisch Podium Dewanand,

Suriname

WEBpublication BOOK WART0273 / EPAGE 13 of 23

Analyse Emancipatie Hindoestanen, man en vrouw, incl. de Holebi


12. Zelfmoord cultuur Hindoestanen: hoge intolerantie, pikorde hindoes


serie foto's 23 leeggeschreven bic pennen uit cel CS16 PI Noordsingel, Rotterdam

Offeraar    Dewanand
Offercode   WART0273
Offerdatum   1 november 2012

Go to previous Epage ... Go to next Epage
 • Go to Inhoudsopgave: Analyse Emancipatie Hindoestanen
 • Het hoge percentage suïcidale Hindoestanen geeft aan dat er iets goed mis is met deze zwarte etnische groep en dat de intolerantie heel hoog is. De zelfmoord cultuur van Hindoestanen is in brede kringen bekend en men vind het overal vreselijk. Onderling is er een harde pikorde bij Hindoestanen en het is in de praktijk altijd een strijd om te bepalen wie hoger is en wie lager. Dit is in de praktijk even erg als een echt kastenstelsel en het veroorzaakt heel veel slachtoffers, die depressief worden en denken aan zelfmoord als zij gediscrimineerd of gekleineerd worden door een hoge kaste Hindoestaan. Soms wordt hierbij grof verbaal geweld gebruikt of intimidatie. Hindoestanen zijn feitelijk een gewelddadig en intolerant volk en lager geplaatsten worden meedogenloos de grond ingeboord.

  Vooral Hindoestanen met een academische titel kunnen de hogere kaste spelen tijdens het contact met lager geplaatsten zonder onderscheidingen en diploma's. Dit is een harde pikorde en heel hiërarchisch, het is hard in de praktijk. Kille, koude discriminatie onderling komt heel veel voor en daarom hoorde ik van blanken dat Hindoestanen primitieve barbaren zijn en net als halfapen denken en doen. Het geloof in hogere kasten is nog steeds heel sterk bij heel veel Hindoestanen en het vernietigd echt alles van hen. Ze beseffen het zelf niet en willen het gewoon niet afleren en niet emanciperen. Dit maakt ze achterlijk en onderontwikkeld voor de buitenwereld.

  Ook ten opzichte van lager geplaatste etnische groepen, zoals negers en Marokkanen kunnen Hindoestanen gemeen, kil en verraderlijk gedrag vertonen, want zij geloven dat zij een hoger blank ras zijn. Hier wordt veel over gepraat op forums van deze etnische groepen. Maar ten opzichte van een blanke kunnen Hindoestanen schijnheilig gedrag vertonen en witte voetjes maken, door lik en pijpgedrag omdat zij geloven dat de blanke hoger staat dan hen. Het is gewoonweg een groot drama van ze en het vernietigd ze helemaal. Verdeeld en zwak gaan zij samen ten onder en alles van de Hindoe cultuur en geloof zijn al bijna vergeten, dood en begraven. Hier geven zij niets om en ze weten ook bijna niets meer over de Hindoe Dharm. Maar als zij er wat over geleerd hebben dan spelen zij direct grote geleerde, pandit en hogere kaste Brahmanen. Echt een heel drama om mee te maken en uiterst discriminerend. Achterlijker kan het gewoonweg niet in de wereld van deze halfapen uit India.

  Een ziekte van Hindoestanen is het geloof in karma. Veel Hindoestanen geloven dat iemand door slecht karma zal moeten lijden en ziek worden en dat verdient, dus zal men zo iemand verstoten en laten stikken. Zij zeggen dat gewoon hard, het is je karma, je moet lijden, dus ga maar dood en er is geen hoop. Vaak raakt zo iemand in een hele crisis en kan dan zelfmoord plegen, want het is vernietigend. De karmische vervloeking in naam van de goden is iets dat vaak gedaan wordt om iemand extra hard te treffen en kapot te maken. Zo hatelijk kunnen deze Hindoes zijn en ik heb dit alles zelf meegemaakt in de harde praktijk. Gewoonweg ziek en een hard bewijs van de zelfmoord cultuur van Hindoestanen. In het hele Hindoeïsme is er geen enkele hoop op lotsverbetering en men maakt je dit ook duidelijk als je problemen hebt of ziek bent geworden.

  ***

  Go to previous Epage ... Go to next Epage
 • Go to Inhoudsopgave: Analyse Emancipatie Hindoestanen
 • WEBpublication BOOK WART0273 / EPAGE 13 of 23


  Home Podium Politiek Religie Hindoeisme Islam Suriname India Liefde Jongeren
  Literair Poezie Zeepkist Gastenboek Links Disclaimer Contact

  Kritisch Podium Dewanand

  Suriname
  Alle rechten voorbehouden; All rights reserved
  Offercode: WART0273
  Copyright @ Dewanand 2012