Home Podium Politiek Religie Hindoeisme Islam Suriname India Liefde Jongeren
Literair Poezie Zeepkist Gastenboek Links Disclaimer Contact

Kritisch Podium Dewanand,

Suriname

WEBpublication BOOK WART0273 / EPAGE 12 of 23

Analyse Emancipatie Hindoestanen, man en vrouw, incl. de Holebi


11. Hindoestaanse meisjes: maagd blijven of uitnaaien


serie foto's 23 leeggeschreven bic pennen uit cel CS16 PI Noordsingel, Rotterdam

Offeraar    Dewanand
Offercode   WART0273
Offerdatum   1 november 2012

Go to previous Epage ... Go to next Epage
 • Go to Inhoudsopgave: Analyse Emancipatie Hindoestanen
 • Veel hindoestaanse meisjes worden opgevoed volgens het monogaam heteromodel en leren om maagd te blijven tot het huwelijk na het achttiende jaar. Als zo een meisje door een ongeluk of vriendje toch voor het huwelijk ontmaagd wordt dan stort haar hele wereld in en kan zij in een depressie raken of suïcidaal worden. Dit probleem leidt in de praktijk dus tot veel ellende en psychische problemen en is dus niet echt goed. De meeste jongens van tegenwoordig letten feitelijk niet zo sterk meer op het gave maagdenvlies, maar willen eerder een goed meisje met een net karakter en wat seksuele ervaring om spelletjes te doen in bed. Jongens zijn toch meer geëmancipeerd en willen ook gewoon seksen voor het huwelijk met elk meisje als de verkering begint. Hindoestaanse meisjes zouden dit moeten beseffen en hun leven anders inrichten.

  Uitnaaien kan een meisje vroeg rijp maken en volwassen. Zij is dan weerbaar en assertief en kent de wereld van mannen. Ook weet zij dan wat lekker is en hoe het karakter van mannen in elkaar zit. Dus Hindoestaanse meisjes zouden zich moeten aanpassen en de wijde wereld intrekken met hun benen wijd. Meisjes moeten nu al jong volwassen worden want de maatschappij stelt hoge eisen en de tijd van het onschuldige naïeve meisje is al voorbij. Emancipatie is nu dus een noodzaak.

  Het is interessant om te onderzoeken hoe een Hindoestaans meisje denkt over seks met een man en zijn penis. Hier enkele punten.

  a. Meestal internaliseren meisjes de penis van een man, omdat dit orgaan in hun lichaam gaat en deel wordt van hun psyche en beleving. Het wordt hun eigen penis en het is dan van hen en hun bezit.
  b. De meisjes hechten zich meestal aan de penis van hun man en voelen zich er diep mee verbonden. Hierom doet het meisjes altijd pijn als zij hun man verliezen en zijn zij bang voor een andere penis.
  c. Als een penis in een vagina doordringt dan verbinden de zenuwen van de twee lichamen zich ook met elkaar en dit schept een levenslange verbondenheid, ook karmisch, zoals geschreven is in Hindoeïstische geschriften. Dit neuronische hechtingsproces tussen penis en vagina is iets dat een meisje nooit zal vergeten en het schept dus ook een sterke karmische band. Hierom kunnen veel meisjes niet echt gaan uitnaaien met een heleboel mannen, omdat het haar zal verwarren, door al die verbroken karmische banden met zoveel penissen. Dit is iets wat veel meisjes voelen.
  d. Er ontstaat bij veel meisjes ook een diep gevoel van verbondenheid met de ziel van een man, als zijn penis haar heeft gepenetreerd. En ook dit is iets wat levenslang gevoeld zal worden door zo een meisje en hierom doet het meisjes pijn als deze verbondenheid verbroken wordt, of als de man dit niet gelooft. Hierom kunnen niet alle meisjes als hoer werken of uitnaaien met veel mannen.

  Meisjes verschillen sterk van elkaar en er zijn vele soorten. Sommige meisjes zijn echt geboren als slet of hoer en dit is iets natuurlijks, dus men zal het moeten accepteren als zij zo wil leven. De meerderheid van de meisjes is echter niet echt zo en wil zich hechten aan de penis van een enkele man en daarmee trouwen. Hier moeten jongens wel rekening mee houden en de gevoelens van het meisje respecteren en haar niet teveel pijn doen.

  ***

  Go to previous Epage ... Go to next Epage
 • Go to Inhoudsopgave: Analyse Emancipatie Hindoestanen
 • WEBpublication BOOK WART0273 / EPAGE 12 of 23


  Home Podium Politiek Religie Hindoeisme Islam Suriname India Liefde Jongeren
  Literair Poezie Zeepkist Gastenboek Links Disclaimer Contact

  Kritisch Podium Dewanand

  Suriname
  Alle rechten voorbehouden; All rights reserved
  Offercode: WART0273
  Copyright @ Dewanand 2012