Home Podium Politiek Religie Hindoeisme Islam Suriname India Liefde Jongeren
Literair Poezie Zeepkist Gastenboek Links Disclaimer Contact

Kritisch Podium Dewanand,

Suriname

WEBpublication BOOK WART0273 / EPAGE 11 of 23

Analyse Emancipatie Hindoestanen, man en vrouw, incl. de Holebi


10. Seksuele emancipatie van Hindoestanen


serie foto's 23 leeggeschreven bic pennen uit cel CS16 PI Noordsingel, Rotterdam

Offeraar    Dewanand
Offercode   WART0273
Offerdatum   1 november 2012

Go to previous Epage ... Go to next Epage
 • Go to Inhoudsopgave: Analyse Emancipatie Hindoestanen
 • Als alle jongens en mannen eens zouden leren om met elkaar te zoenen, te vrijen en om de vrije homoliefde te bedrijven, in plaats van te gaan vechten en oorlogje spelen dan zou er ware wereldvrede zijn op aarde. Dus mannen word homoseksueel of leer een man te zoenen of te pijpen en begin zo bij jezelf om de wereld zalig en vredig te maken. Uiteraard geldt voor meiden hetzelfde he, dus meiden leer de kutjes van alle meiden te likken en te zuigen en maak de wereld zalig en vredig. Ware liefde kan wereldvrede brengen dus dank de miljoenen goden en godinnen als je ziet dat twee of meer mensen elkaar liefhebben en beminnen, geheel ongeremd, vol vaginale of anale passie en klap in je handen, dat je de vrije liefde zag op straat met je ogen en geen redeloze haat. Zoen, lik of pijp de vijand en die zal je precies zo liefhebben.

  Seksuele emancipatie bij Hindoestanen is iets dat hard nodig is, want deze etnische groep is behoorlijk conservatief en intolerant. Hindoestanen moeten eens gaan leren om minder te discrimineren en zichzelf beter te ontwikkelen. Ruimdenkende Hindoestanen zie ik zelden en dat is niet normaal in onze tijd. Het wordt eens tijd dat Hindoestanen emanciperen en iedereen in hun waarde laten en mensen minder snel veroordelen tot lagere paria kaste of gestoorden.

  Probeer open te staan voor afwijkende meningen en geaardheden en leer om mensen niet sociaal te verstoten uit je kaste als zij anders zijn of anders denken. Dit zijn zwakke punten van veel Hindoestanen en het maakt hen dom, achterlijk, koelienist en baboengachtig. Leer je apengedrag af he Hindoestanen en kruip eens eindelijk uit je oude vertrouwde slum van Kwatta of Nickerie. Denk minder snel met je kleine doksa hersenen en eet meer gezonde daal baat met Hollandse smaken. Emancipeer koelienisten tot superlanders of hindoelanders en evolueer. Laat je Hindoestaanse dochters vrij seksen en experimenteren met lekkere potente blanke mannen vanaf haar twaalfde, zodat zij ooit het inferieure koelieras kan laten evolueren met superieur blank sperma, en om zo de genetische degeneratie van het lage, zwakke, impotente hindoeras te stoppen. Elk gezond hindoekutje kwijlt als hete hoertje als het denkt aan de lekkere, grote witte kluif van een blanke man, dus laat haar vrij om haar hete koeliekutje wijd te openen voor de superieure rassen uit alle hoeken van de wereld. Dit staat in de Veda's en ook staat erin dat de anonieme harde penissen uit verre streken de smaak van de seks verbeteren voor de kutjes van geile, vruchtbare Vedische meiden met zaadvragende hete gaatjes. Onze hindoehoertjes moeten wij liefhebben en heilig verklaren, want zij verbeteren het kleine, zwakke, inferieure koelieras en baren de volgende generatie met hun grote, rijpe, uitgenaaide hindoekutjes, die dan superhindoes worden, en zuiver Dharmisch zullen zijn.


  Hindoestaanse mannen met korte rokjes en panty's

  Travestie is ook iets dat bij Hindoestanen nogal taboe is en niet getolereerd wordt. In Nederland is men echt nog niet zover dat je als man lekker als hete wilde meid verkleed op straat kan lopen in korte rokjes, panty's en vette lagen make up, dus het is nog niet geëmancipeerd hier en Hollanders zijn hier nog te achterlijk voor. Ik kende mannen die wel travestieten waren en stiekem gingen naar parties om als wilde slet te dansen met mannen voor de fun. Men is gewoon nog te intolerant in Nederland. Het is zo jammer dat travestie stiekem binnenshuis moet plaatsvinden, want men accepteert het immers wel dat een meid in mannenkleren op straat loopt. Mannen worden nog steeds gediscrimineerd en de hele emancipatie van mannen in erotische wijven kleding in het openbaar moet nog beginnen. Misschien moeten er maar beveiligde wijken en parken komen waar travestieten gewoon lekker kunnen rondlopen, compleet met gratis peeshokjes, om alles wat je wil te doen, en zelfs alles lekker af te werken met een hete vent.

  Er zijn wel Hindoestaanse dansers die in vrouwenkleding dansen bij trouwfeesten en meiden vinden het wel leuk. De echte sociale acceptatie van travestie moet nog beginnen in Nederland. En men zou er speciale wetten voor moeten maken. Een idee is travestie bars te openen, met kleedkamers om het leuker te maken voor iedereen en socialer.


  Hete jonge Hindoemeisjes in bordelen: Hindoehoeren

  Het komt nog te vaak voor dat Hindoestanen hun meisjes streng aan de ketting thuis houden. Dit is slecht voor de seksuele ontwikkeling van zo een hete Hindoemeid en later kan zij daardoor psychische problemen krijgen en suïcidaal worden. Hindoemeisjes die wel lekker vrij worden gelaten en uitnaaien met grootgeschapen blanke mannen zijn gelukkiger, stabieler en veel succesvoller. Het is juist de beschermde opvoeding die deze meisjes vernietigd en parasuïcidaal maakt als er iets mis gaat. Dus laat de Hindoemeisjes maar los uit hun kooi vanaf 9 jaar en doe niet moeilijk als zij een weekendje willen slapen bij een groep stevige mannen om te gang bangen. Zo raken zij sneller verlost en komen zij dichter bij de goden, als hun karmische lading door veel seksen ontladen wordt.

  Nu is prostitutie heel normaal en gelegaliseerd, dus elk Hindoemeisje zou moeten leren om enkele jaartjes als hoertje te werken en zo makkelijk werkervaring te krijgen. Ook een stage in een bordeel kan een heel goed idee zijn om werkervaring te krijgen en om te ontdekken wat lekker past in het leven. Als zij het werk in de prostitutie eenmaal leuk vindt dan kan zij fulltime Hindoehoer worden en veel meer verdienen door minder uren te werken. Elke Hindoemeid zou hieraan moeten denken en zo flink emanciperen, op haar rug en met haar benen in de richting van New Delhi, om Shiva zo echt te dienen en te voelen. De heilige vagina van elke Hindoehoer zuivert het karma van elke man dus elke hete Hindoemeid zou dit moeten doen in haar leven, als een heilige plicht en om lekkere dingen te voelen in al haar wijd geopende gaatjes. Het offeren van de Hindoe vagina was heel normaal in het oude India en elke hindoemeid deed dit vanaf heel jonge leeftijd. Dus meiden wees niet preuts en vul je heilige gaatjes met vele soorten penissen bloot op je rug als Hindoehoertje.

  ***

  Go to previous Epage ... Go to next Epage
 • Go to Inhoudsopgave: Analyse Emancipatie Hindoestanen
 • WEBpublication BOOK WART0273 / EPAGE 11 of 23


  Home Podium Politiek Religie Hindoeisme Islam Suriname India Liefde Jongeren
  Literair Poezie Zeepkist Gastenboek Links Disclaimer Contact

  Kritisch Podium Dewanand

  Suriname
  Alle rechten voorbehouden; All rights reserved
  Offercode: WART0273
  Copyright @ Dewanand 2012