Home Podium Politiek Religie Hindoeisme Islam Suriname India Liefde Jongeren
Literair Poezie Zeepkist Gastenboek Links Disclaimer Contact

Kritisch Podium Dewanand

Gastenboek
Reacties nummer 201 tot 250


Mail uw bijdrage voor het gastenboek aan de Redactie van het Kritisch Podium Dewanand
dan wordt het binnen drie dagen online geplaatst in dit gastenboek.
Alleen de tekst in uw email wordt geplaatst,
dus u mag anoniem reageren, indien gewenst.
Noteer eventueel: Datum Naam Email Website Stad Land Onderwerp


... Go to next Epage

 • Reacties nummer 1 tot 50. Klik hier
 • Reacties nummer 51 tot 100. Klik hier
 • Reacties nummer 101 tot 150. Klik hier
 • Reacties nummer 151 tot 200. Klik hier
 • Reacties nummer 201 tot 250. Klik hier

 • Reactienummer: 250

  Datum: 2 juli 2014
  Naam: onbekend
  Onderwerp: (onbekend)
  E-mail: ***privacy***

  Beste Koelie waar Durex kleinere condooms voor maakt omdat de normale maten niet passen met het gevolg dat jullie alleen sex kunnen hebben door te verkrachten gebruikmakend van gereedschappen want de lul kan zijn werk niet doen bij jullie ........... dit zijn de druppels die uit de hinedoes komen en de redden dat jullie allemaal sexueel gefrusteed zijn. Ik zou je willen aansporen om je pseudo intellectuele diaree voor je te houden en je zal binnnekort via twitter en facebook worden overrompeld door kritiek want wat je niet door hebt is dat je met je mails niet met een maar met duizenden mensen te maken hebt! Je hebt geen baan je teert op de democratische samenlieving en het wordt tijd dat je een productief individu wordt dat een bijdrage levert aan de samenleving. Je bent zwak gefrustreerden krijgt je lul niet omhoog en natuurlijk kijken we allemaal op je neer je staat op evolutionair niveau lager dan een parasite of in jou termen een paria!!

  Ik vervloek je en hoop dat de kanker die je in je draagt zich zo snel mogelijk gaat manisfeteren want impotente zieke koelies heeft de wereld niet nodig ! Sterf een biitere dood kankerpit en verek je onderarm niet bij het masturberen vanavond

  (einde mailtekst)

  Reactie van Dewanand via email op d.d. 4 juli 2014:

  Namaste onbekende fan/vriend(in),

  Hierbij mijn dank dat je mailt, echt leuk, want fanmail krijg ik niet zo vaak. Maar misschien zal jij als koeliehater het onderstaand verzoek (is in rood vetgemaakt) interessant vinden. Ziehier maar.

  27 Redenen waarom mensen Marokkanen haten....

  Offeraar onbekende auteur en commentaar van Dewanand
  Offercode wfor0488
  Offerdatum 10 maart 2014

  Citaat uit hoofdstuk 4:
  4. 6 Argumenten waarom Hindoes een lager mensapen ras zijn

  Elke Hollander die argumenten kan verzinnen waarom Hindoes en Hindoestanen in Nederland gehaat, bespuwd, gediscrimineerd, verplicht eruit geflikkerd moeten worden en verafschuwd moeten worden, verzoek ik hierbij om mij te mailen hierover voor 1 januari 2015, daarna zal ik alle mails bundelen en alles geanonimiseerd publiceren met eigen commentaar. Argumenten waarom het noodzakelijk is om Nederland binnen vijf jaar absoluut Hindoevrij en koelie apenvrij te maken zijn ook van harte welkom, ook ik vind dit een prima idee, omdat het onder dwang terug deporteren van alle 60.000 hindoestaanse mannen naar Suriname, met voldoende zware wapens direct leidt tot de grandioze oprichting van een Hindoestaat daar, het paradijselijke Shri Rama ka Desh ('Land van Rama', zie manifest uit 2002 in cel CS16, PI Noordsingel, Hvb Rotterdam). De 60.000 jonge, hete, en neukgrage hindoe meiden en hindoestaanse baar- en kooksletjes worden hierbij als offer (Daan, geil persad met bruine beentjes wijd) geschonken aan de superieure, grootgeschapen, potente blanke (heteroseksuele) Hollandse mannen als beloning en als vergoeding voor de gastvrijheid van ruim 160 jaar op het heilige Hollandse grondgebied, als lekker en goedkoop exotisch uitnaaivoer voor de inlandse bordelen. Verse en maagdelijke hindoe meiden kunnen de potente Hindoemannen in Shri Rama ka Desh gewoon importeren uit hen oude Dharti Maata, India dus, waar er een immense voorraad is van ruim 500 miljoen verse koeliekutjes, dus meer dan zat.

  Enige wat nu resteert is dat de Koning en nazi koningin, Maxima dus het kabinet verplichten om Nederland zo binnen vijf jaar absoluut Hindoevrij te maken. Maxima gaat dit nazistisch plan zeker leuk vinden, omdat haar Argentijnse familie waarschijnlijk nazi Duitse wortels heeft. Opmerkelijk is de snelle nazificatie en verharding van heel Nederland sedert Maxima hier gekroond werd tot koningin. Het nazi spook zit al in het Nederlandse kabinet, omdat nu de lagere bijstands kasten geen recht meer hebben op medische kosten via bijzondere bijstand en dus netjes, legaal opgeruimd worden als untermenschen en onaanraakbaren.

  Bron: Kritisch Podium Dewanand Website:
 • http://www.dewanand.com/wfor0488.htm


 • Dus onbekende fan mail snel je 28 argumenten waarom Nederland binnen vijf jaar koelievrij, hindoevrij en Hondoevrij moet worden gemaakt en ontwikkel ook een geniaal, legaal plan om dit te realiseren. Een groots opgezette anti-koelie campagne op facebook en heel internet is geen slecht idee, dus gewoon doen. Maak Nederland snel koelievrij zou ik zeggen en geniet ervan om deze bruine en zwarte halfapen aan het spit bruiner te bakken en lekker op te eten als bruingebakken barbecue vlees met lekkere Nazi Duitse jachtsausjes van hooggegist bier.

  Jouw fanmail is opgenomen in het gastenboek en het klinkt echt heel leuk. Als sadomasochist is het lijden juist genot.

  Dewanand

  Reactienummer: 249

  Datum: 29 oktober 2008
  Naam: Rakish Sardhanand Adhin (musician, muzikant) music label: Ruff Selektah
  Onderwerp: Gastenboek
  E-mail: ***privacy***

  Website:
 • http://www.soundclick.com/bands/default.cfm?bandID=884784


 • Zeg dewanand, jij bent helemaal geen hindoefundamentalist met je kennis over de bhagvand gita en dergelijke bullshit:)

  Ik ben een hindoefundamentalist, een echte, hardcore to the bone....weet je wel zowel puur hindoestaan als puur hollander omdat ik me aanpas aan de plek waar ik leef - lees wel Vedische hindus zijn troubadours/travellers, net als de rastafari's. Jij bent wel degene die mij daarop heeft gewezen en daarom verdien jij je respect.

  Maar je ideetjes om een tweede hitler te worden zijn slechts slechte fictie.

  Zoek liever een uitgever om een boek uit te geven over het leven van een aantal harde straatcriminelen die de vele lagen der criminaliteit doordrenkt kennen. Ik breng je wel in contact met ze....die verhalen uit de gevangenis...daar heb je echt niks aan.... Zo heb ik zelf ooit aangekondigd bij tvwest en de politie een moslim te offeren aan prajpati als een koe. Zij hebben mij op het rechte pad gebracht. En van deze denkwijze afgeholpen. Nu ben ik eindelijk puur en voltooid - lees wel: fuckin hard

  Rakish Sardhanand Adhin
 • http://www.soundclick.com/bands/default.cfm?bandID=884784


 • Ruff Selektah Sound

  In Sarnami, oftewel het Bihari-Hindi dialect:

  Hum hai hindustani
  khaulaila khoen djaise panie
  mera katlies mera ranie
  katiela rasta djayse qurbani

  Reactienummer: 248

  Datum: 30 juli 2008
  Naam: Prema
  Onderwerp: Taalgebruik
  E-mail: ***privacy***

  Beste Dewanand,
  Als je de Hindostanen wilt bereiken, dan is het zaak je anders uit te drukken.
  Ik vind dat jij je nogal grof en plat uitdrukt en dat weerhoudt mensen om verder in te gaan om de problemen die zich afspelen binnen de Hindostaanse gemeenschap, zoals jij ze brengt.
  Met een aantal je standpunten ben ik het wel eens, bij bepaalde plaats ik echter hele grote vraagtekens. Ik zal eens echt voor gaan zitten en proberen te begrijpen wat je bedoelt.
  Een voorbeeld die ik als zeer grof heb ervaren is de volgende zin: Dochters van 13 laten uitnaaien door Blanken. Ik weet niet wat je hiermee wilt bereiken, maar door zulk taalgebruik, zal je zowieso je doelstelling niet bereiken. Het schrikt mensen en met name ouders af.

  Ik had er niet aan moeten denken dat toen mijn dochters 13 waren, dat zij met jan en alleman het bed zouden delen. Een kind van 13 is nog een kind en een kind hoort zolang mogelijk nog kind te zijn.
  Trouwens ik ben geen voorstaander van sex voor het huwelijk. En dat geldt niet alleen voor de meisjes maar net zo goed voor de jongens. Je hebt gelijk als je stelt dat de jongens zowat alles mogen. Zonen mogen maar in elke pot die ze tegenkomen pissen. Daarom is het te verklaren dat ouders hun dochters koste wat het kost willen beschermen. Als deze ouders hun zonen nou eens leren dat ze de dochter van een ander met respect dienen te behandelen, dan hoeven ze hun eigen dochters niet te beschermen. Dus zijn ze er zelf debet aan.
  Dat Hindostaanse ouders nog steeds bekrompen handelen zowel in doen en denken, is een proces dat langzaam zal verdwijnen. Met name de kinderen die op jonge leeftijd met de ouders zijn meegekomen naar Nederland of zelfs hier zijn geboren, willen zich anders gedragen zonder hun eigen cultuur en identiteit te verwaarlozen.
  Maar het zijn de ouders die dat tegenhouden. Kan je ze het kwalijk nemen? Het ligt in hun opvoeding en die dragen ze op hun beurt weer over aan de kinderen, ook al zouden ze dat stiekum anders willen.
  Vergeet niet dat vele ouders nog steeds door hun eigen ouders in de gaten worden gehouden.
  De druk van de ouders (grootouders) op de kinderen en kleinkinderen is heel groot geweest of is er nog steeds. Het mkb-syndroom (mkb= manai ka boli) is nog lang niet verdwenen.
  Men denkt gelijk: wat zullen de anderen (familie, vrienden, kennissen en de rest van de Hindostaanse omgeving) er niet van vinden, als met name de dochters meer vrijheid krijgen. Altijd maar weer die druk die om de hoek komt kijken.
  Daarom doen veel Hindostaanse meisjes/dochters veel dingen in het geniep. Als ze maar even de ruimte krijgen, doen ze dingen, waar ze later spijt van kunnen krijgen. Krijgen ze geen ruimte, dan voelen zij zich enorm opgesloten, kunnen zij zich niet ontplooien en zoeken ze oplossing in het nemen van een zelfmoordactie.

  Ouders zouden meer vertrouwen in hun kinderen mogen hebben. Ouders leg je kinderen uit waarom ze bepaalde dingen wel of juist niet horen te doen. Enkel zeggen: het hoort zo, daar maak je je kinderen niet wijzer van.
  Zo is nog steeds het over sex hebben met je kinderen een taboe. Enerzijnds omdat je dat niet hebt meegekregen in de opvoeding, anderzijds speelt schaamte daarin een grote rol.

  Weet je wat ik hypocriet vind van Hindostanen? Ze willen niet over sex praten met hun kinderen, maar zelf hebben ze erop gesext, zie het aantal kinderen dat Hindostanen vroeger kregen. Alsof wij kinderen gek waren en niet wisten waarom moeder weer een dikke buik had.
  Je hebt diverse onderzoeken gedaan, Heb je bijvoorbeeld ook onderzocht waarom zowel Hindostaanse mannen als vrouwen heel vaak vreemdgaan? Naar mijn mening is 1 van de belangrijkste redenen, dat ze zijn uitgehuwelijkt. Ze kregen de kans niet elkaar nader te leren kennen. Vanuit een hoekje van de kamer werden ze gadegeslagen. Zelfs elkaar effen omarmen en een kusje geven was al taboe.

  Er zijn nog heel veel verbeterpunten die aandacht verdienen als het gaat om de Hindostanen.
  Groeten,
  Prema

  Reactienummer: 247

  Datum: 17 juni 2008
  Naam: S. H. uit Almere
  Onderwerp: hindomeisjes met lekkere blanke mannen
  E-mail: ***privacy***

  hallo gekke dewanand,

  Ik moet echt vaak heeel hard lachen om je ziekke teksten op je dommme site. JE bent gewoon een zieke hindo.

  Gedurende de dertig jaar dat ik mijn datingbureau heb, heb ik al zeker 5000 hindustaanse meisjes gekoppeld aan lekkere blanke mannen. En ik zeg je echt die hindomeisjes houden van die lange witte penissen van blanke mannen en genieten er veeel van. Vaak liet ik al mijn hindomeisjes eerst lekker uitnaaien met een heleboel mannen en kweekte hun zo tot hindosletjes. Een heleboel krassie hindomeisjess heb ik uiteindelijk in een seksclub gedumptt hoor en dat was altijd hard lachen hihahahi. En die nieuwe groepen generaties jonge hindo tienermeiden zijn zo geil en wild en houden vreselijk veel van lange penissen van balnke mannen hoor, lachen voor ons allemaal hier op kantoor. Jouw hele hindogeloof is bullshit hoor. Wat ons allemaal hier betreft mogen al die zwakke hindustaanse jongens maar zelfmoord plegen of homo worden. En jij Dewananda je moed gewoon jouwzelf ophhangen of je flinke in je reete latten naaien door grote blanke mannen.

  Aub mijn naam niet vermelden zieke gestoorde koelieaap. Bij deze wens ik onse mailkontakt stop te zettten.

  Je bent gewoon mislukt en niets waard dewanand.

  Doei, kusjes

  S. H. uit Almere

  Reactienummer: 246

  Datum: 15 april 2008
  Naam: Zaid Abdoelrahman
  Onderwerp: mededeling lezing over Sarnami door M. Marhe op 20 april 2008 bijwonen door dewanand
  E-mail: ***privacy***

  Website:
 • www.sarnamihuis.nl


 • Geachte heer Dewanand,

  Hierbij bevestig ik dat uw aanmelding in goede orde is ontvangen.

  Zoals u heeft kunnen vermoeden, is uw reputatie ook bij ons bekend. Indien u geen kwetsende of beledigende opmerkingen maakt jegens bepaalde groepen uit de samenleving bent u als bezoeker op 20 april van harte welkom.

  Wij beoordelen ook of opmerkingen en gedragingen van u wel of niet gepast zijn. Er is daartegen geen verweer mogelijk.

  Met uw komst bevestigt u, naast bovenstaande, meteen ook dat u toestemt om aanwijzigingen van het bestuur van het Sarnamihuis/ Sarnami instituut Nederland en haar medewerkers per direct op te volgen.

  Het niet naleven van bovenstaande kan tot gevolg hebben dat u (ook) bij ons niet meer welkom bent. Dit kan op 20 april al leiden tot verwijdering uit de zaal.

  Maar we gaan ervan dat het niet zover komt. Wij wensen u een informatieve middag.

  Met vriendelijke groet,

  Zaid Abdoelrahman
  bestuurslid Sarnamihuis

  Reactienummer: 245

  Datum: 30 maart 2008
  Naam: Ria M.
  Onderwerp: verdeeldheid om de boeken van Jozef Rulof
  E-mail: ***privacy***

  Geachte redactie,

  Waarom bezig zijn met de graden van bewustzijn van het menselijke ras?

  Is het niet veel beter om in elk mens een kind van God te zien, dat God elk kind evenveel liefheeft en dat iedere mens een ander bewustzijn heeft afhankelijk van diens zielbelasting?

  Dat wij op aarde zijn geïncarneerd om sneller onze zielebelasting te kunnen herkennen en daarmee de kans krijgen om deze af te leggen?

  Als je hier van uitgaat heeft ieder geneog aanzichzelf en blijft er geen energie meer over om anderen in hokjes te plaatsen.

  Daarbij: hoewel Jozef en de meesters hun informatie onder de noemer Geestelijk WetenschappelijkGenootschap de Eeuw van Christus verspreiden, heeft Christus zelf zich nooit door Jozef geopenbaard! Weten de meesters het dan beter uit te leggen dan Christus zelf?

  Hebben zijn lezers zich dan nooit afgevraagd waarom wel de astrale wereld maar niet de Goddelijke wereld zich door Jozef Rulof hebben geopenbaard, zoals met door God gezonden profeten het geval was en is? Hebben zij zich nooit afgevraagd waarom de meesters Alcar en Zelanus centraal staan ipv de grote meester Jezus Christus? Zou het kunnen dat daarom de informatie die doorgegeven is zo onvolledig is en tot dit soort misverstanden en meningsverschillen leidt? En is het niet merkwaardig dat de lezers van de boeken van Jozef zo aan diens persoon en aan de beide astrale meesters gbonden zijn in een soort persoonsverheerlijking en adoratie? Waar blijft het contact met Christus en God Vader in dit geval?Leiden de boerken tot een contact met Christus en God Vader in je eigen innerlij of leiden ze je daarvan af? Christus is toch onze verlosser ,Hij is de weg de waarheid en het leven!

  Waarom dan Jozef,astrale meesters en diens boeken in zijn plaats gezet?

  De moeite waard om over na te denken lijkt me.

  Vriendelijke groet,
  Ria M.

  Antwoord van Dewanand d.d. 2 maart 2008  Namaskar Ria,

  In het Hindoeisme wordt jezus niet als verlosser beschouwd, want hindoes geloven niet in de bijbel of de koran. Ook de joodse Torah beschouwen Hindoes als een hatelijk en bekrompen kleuterboekje.

  Ik adviseer jou om je te bekeren tot het Hindoeisme en om meer Vedische teksten te lezen. De Vedische Dharm is de enige oplossing voor alle problemen van de mensheid en hiervoor moeten wij nu kiezen, met z'n allen.

  Om jou goed te informeren, hier stof tot nadenken.

  blanke europeanen die in de bijbel en jezus geloofden hebben tijdens de koloniale tijd ruim 200 miljoen gepigmenteerde rassen misbruikt als slaaf en vermoord. Juist hierom moet de bijbel en de hele christelijke leer verboden of verbannen worden uit alle ex-kolonien, precies zoals nu Mein Kampf, boek v hitler, verboden is in Duitsland. Het zwart en gekleurd bewustzijn en historisch besef moet zich nu losmaken van de hele blanke bijbelse leer en allemaal moeten Vedisch worden, net als in het verre verleden.

  Hopend je voldoende geinformeerd te hebben,

  verblijf ik,

  Dewanand
  Hindoe fundamentalist
  waldo@wanadoo.nl
  Kritisch Podium Dewanand
  http://www.dewanand.com

  Reactienummer: 244

  Datum: 19 februari 2008
  Naam: Stichting GEZEN, Vereniging CSP
  Onderwerp: Niet meer welkom in vereniging, Dewanand is verstoten
  E-mail: ***privacy***

  Dewanand, Waldo, brief van bestuur aan hem

  Den Haag, dinsdag 19 februari 2008.

  Geachte heer Dewanand, beste Waldo,

  Het bestuur heeft- na overleg met de aspirant leden van de CSP TF en na overleg binen het bestuur-je het volgende mee te delen.

  Bepaalde teksten op je website zijn voor ons niet acceptabel, en getuigen van een houding ten aanzien van het leven in zijn algemeenheid en ten aanzien van de manier van actievoeren om waaredevolle dingen te bereiken in specifieke zin, welke niet verenigbaar zijn met die van onze vereniging in oprichting.

  Derhalve vindt het bestuur dat je –op basis van deze teksten- niet langer welkom bent in onze vereniging in oprichting

  Behalve, als je je houding en manier van actievoeren radicaal en totaal wijzigt, en dat ons toont door de in onze visie onacceptabele teksten op je website te vervangen door naar ons idee vredelievende en positieve.

  Om dat je gevraagd hebt de voor ons niet acceptabele teksten te benoemen, zodat je de aard ervan kunt overwegen, hieronder een opssomming van de teksten, met ons commentaar erbij, waarmee wij toelichten waarom deze tekst voor ons niet acceptabel is.

  1. Ik kan moeilijk een totale oorlog winnen tegen 500 miljoen barbaren die alleen aan seks, genot, luxe en hun egoistische belangen denken. Commentaar: Dit is o.i., een generalisatie die geen recht doet aan het feit dat er velen zijn, in de Westerse samenleving, die op hun manier trachten bij te dragen aan een goede, sociaal waardevolle samenleving, met respect voor de natuur.

  2. Vanuit karmisch oogpunt is het een heel rechtvaardig proces (als er duizenden doden vallen in arme, onderontwikkelde kustgebieden als gevolg van superstormen).

  Commentaar: Het is niet rechtvaardig dat deze arme mensen de dupe worden van het niet ecologisch verantwoord gedrag van de westerling.

  3. In theorie moeten er de komende vijf jaar honderden miljoen mensen op wrede wijze sterven tijdens superstormen, aardbevingen, extreme droogte of kou of door ontbossing, juist om de hele wereld eens flink te laten lijden.

  Commentaar: De worden “juist”, “wrede” en “flink” wekken o.i. onterecht de indruk op het voelen van en zeker genoegen hierin, wat wij afschuwelijk vinden.

  4. En men hoeft niet te rouwen om al deze honderd miljoenen dode mensen, want die zullen onherroepelijk opnieuw reincarneren, in een nieuw stoffelijk omhulsel, dus zijn zij niet verloren en krijgen een nieuw leven.

  Commentaar: Het lijkt erop dat het dus eigenlijk niet zo erg is, doch voor mensen die niet in reincarnatie geloven is dit kwetsend. Velen zouden diep getroffen worden met zware rouw en smart over zoveel doden.

  5. Er moet dus veel meer bloed vloeien op onze planeet, door de negatieve klimaatgevolgen van de milieuvervuiling. Radicale milieuactivisten zullen ook gewoon de wapens moeten pakken en de vervuilers systematisch afschieten, om macht en invloed te krijgen en om de massa wakker te maken. En zulke milieuactivisten moeten ook geloven dat het hun karma is om op een zo bloedige wijze tekeer te gaan, want voor een schonere wereld moet er veel vers bloed van vervuilers vloeien. De totale oorlog tegen de vervuilers moet nu meteen beginnen en het moet leiden tot een klein bloedbad op onze planeet.

  Commentaar: Dit is oproepen tot moord en gewapende actie tegen “de vervuilers”, een zeer ernstige zaak! Er worden ook nog eens schijnbaar logische argumenten voor aangedragen, zoals : Het is nu eenmaal je karma, als je die rol speelt, en het is nu eenmaal nodig voor een schonere wereld. Het moet ook nog direct beginnen en het doel is een klein bloedbad aanrichten! Wij zijn voor vredelievende en geweldoze actie om onze doelen te bereiken. En als wij die niet bereiken kunnen door geweldloze actie en het klimaatprobleem erger wordt en (nog) veel (meer) doden gaat vragen, zullen wij ook in die omstandigheid niet naar de wapens grijpen.

  6. Doden in naam van de goden en godinnen is in wezen gewoon toegestaan volgens alle heilige boeken van moslims, joden, christenen en Hindoes.

  Commentaar: Neen, als Christen zeg ik: Er staat geschreven (Exodus 20) “Gij zult niet doden” Alleen als God dat uitdrukkelijk aangeeft, zoals bij de Israelieten, die het volk dat in het land Kanaan leefde, moesten uitroeien omdat zij rijp in ongerechtigheid waren geworden en God niet wilde dat de Israelieten beinvloed zouden worden door hun verdorven leefwijze. “God is liefde en Hij wil dat wij vredelievend actievoeren voor een goede zaak, en alleen tegen een overheerser als Hitler de wapens oppakken om onze vrouwen en kinderen, onze vrije wil, onze godsdienst en ons land te verdedigen. God wil m.i. (specifieke reactie Hans Ouwejan) niet dat wij vervuilers van deze aarde vermoorden. Christenen geloven dat Hij de aarde op Zijn eigen wijze zal reinigen, voordat Jezus Zelf in het duizend jarig rijk op een gereinigde aarde zal heersen en zal samenleven met de rechtvaardigen.

  7. “De Bhagavad Gita leert de kleinzielige mensen vooral ook om te strijden en om te doden. Hierom is hindoe fundamentalisme een ongenadig geloof en een eeuwige strijd, als je mens bent”

  Commentaar: De kernwaarden van de Nederlandse samenleving zijn anders: Tolerantie, respect, democratisch proberen de maatschapij overeenkomstig je wil vormen, en niet gewelddadig, met woorden trachten de ander te overtuigen in plaats van hem of haar te doden. Dit alles wijkt sterk af van hetgeen jij zegt dat de Bhagavad Gita leert, en waarin jij klaarblijkelijk gelooft.

  Verder commentaar:

  Je ethiek die je verspreid is gebaseerd op valse aannames, denken wij:

  1. De blanke is moreel slecht, kent geen waarden en normen, leeft geen deugdzaam leven. (Dit is een generalisatie en een karikatuur vinden wij)

  2. Dus zou aangevallen mogen worden. (Bereik je volgens ons slechts mee dat het tegendeel bereikt wordt en je zelf ook een kwaad persoon wordt, door het kwade te doen).

  3. God staat dit toe, God roept er zelfs toe op om te doden, dat zou zelfs een heilige plicht zijn. (Wij geloven niet in zo n God en vinden dit juist het kwade)

  4. Het zou nodig zijn om bepaalde mensen te elimineren, omdat andere mensen zich dan beter zouden gaan gedragen. Wij geloven meer in overreding, een vredelievende benadering, democratische besluitvorming het goede voorbeeld geven.

  5. Het elimineren van bepaalde personen is niet erg want door de reincarnatie komen mensen toch weer terug in het leven. Wij hechten aan de grote waarde van het leven, een tijd om je te ontwikkelen als mens en goed eigenschappen aan te leren, en, een heel belangrijke tijd om je te bewijzen als iemand die het goede wil kiezen, een tijd, die door niemand bekort mag worden door moord of doodslag.

  6. Door iets te doen wat niet erg is (het doden van individuen) voorkom je iets wat wel erg is (het uitsterven van de soort).

  HansO: Het gaat er om het goede te blijven doen ook als anderen het kwade doen, dat bepaalt je beloning in het leven hierna. God heeft Zijn eigen manier om de aarde te zuiveren van onrechtvaardige en goddeloze zielen, Hij doet dat o.a met de natuur.

  7. De persoon die dit doet zou daar zelfs een beloning voor kunnen ontvangen?

  “Gij zult niet doden” (Exodus 20) is duidelijke taal en het is zeer strafwaardig als wij dat toch doen. Een oorlogsituatie (verg Hitler Duitsland) is wat anders, doch de strijd voor een gezond milieu rechtvaardigt geen oorlog tegen de vervuilers.

  Beste Waldo,

  Je begrijpt hopelijk dat wij geweld (behalve als een overheerser je land inpikt en je je vrije wil ontneemt) in alle gevalen afwijzen als actiemiddel.

  Je begrijpt hopelijk dat wij geweld als onacceptabel en contra-productief beschouwen.

  Je begrijpt hopelijk dat wij daar goede redenen voor hebben.

  Wij hebben als vereniging -met respect voor jouw recht op vrije meningsvorming en uiting, behoudens de wettelijke beperkingen die hieraan gesteld worden- het recht om mensen waarvan wij vinden dat hun opvattingen en teksten niet verenigbaar zijn met die van ons, als lid van de vereniging te weigeren.

  Je begrijpt hopelijk dat een radicale wijziging van een (gelukkigt nog alleen in woorden) geweldadige Waldo in een vredelievende liefhebbende Waldo in je voordeel zou strekken.

  Welnu, we roepen je op deze verandering te ondergaan (dat kan je als je daarvoor kiest), en je teksten op je website aan te passen aan deze nieuwe vredelievende houding en nieuwe positieve wijze van actievoeren.

  Als je dit doet ben je van harte welkom in de vereniging in die zin dat wij dan als bestuur jou positief voordragen aan de ALV voor het lidmaatschap van de vereniging. Intelligente en toegewijde mensen als jij hebben wij hard nodig, doch een goede houding en gezonde kijk op de zaken is dan wel een harde voorwaarde!

  Met vriendelijke groet,

  Namens het bestuur van de CSP TF (vereniging CSP of een andere naam) in oprichting.

  Frans Cuppen
  Wilbert de Kraker.
  Hans Ouwejan.

  Namens hen,

  J.A.Ouwejan,
  Voorzitter.
  tel 070-3235507,
  E mail: hansouwejan@planet.nl,

  Reactienummer: 243

  Datum: 22 februari 2008
  Naam: Nandini
  Onderwerp: reactie voor Gastenboek
  E-mail: ***privacy***

  Eerste mail Nandini voor gastenboek: d.d. 22 februari 2008

  Namasté Dewanand,

  Via her en der gesurf m.b.t mijn eindeloze belangstelling voor het Hindoeïsme (Sanatan Dharm is historisch gezien beter) en onverbrekelijke band met India kwam ik op uw site terecht (links you know). And last but not least als Hindu uiteraard.

  Het moet gezegd dat ik uw literair vermogen enorm apprecieer en met name uw vlotte, soms sarcastische schrijfstijl. Die houdt me namelijk aan het lezen hahaha.

  Inderdaad in sommige artikels zit er een correct bedoelde boodschap/ondertoon die daarom niet altijd ophitstend bedoeld is, maar eerder ons tot kritische zelfreflectie poogt te stemmen m.b.t maatschappelijk relevante hoofdstukken. In elk geval heb ik begrip voor uw meningen (zoals het in een democratie past) en hoef ik daar niet altijd eensluidend mee eens te zijn. Hoewel de aangehaalde zaken me wel achteraf tot nadenken stemmen...en ik ze meestal wel in hun context kan plaatsen.

  Gezien de commotie die u nogal binnen de Hindoegemeenschap (en ook daarbuiten) veroorzaakt, moet ik u wel bewonderen voor uw moed, durf én doorzettingsvermogen. Besef wel dat niet iedereen over een gigantische weerstand beschikt tegen de soms wel overdonderende "shock en awe". Dit kan op intellectueel niveau soms enkele generaties duren.

  Ok dan dit wilde ik even kwijt. Oh ja met het artikel 1 miljoen Marokkaanse miljoniairs viel ik bijna van mijn stoel. Wat een giller!

  Jai, jai Bharat!
  Hindustan Zindabad

  Nandini

  -----------------

  Tweede mail Nandini voor gastenboek: d.d. 22 februari 2008

  Ohm Namah Shivah,

  Graag gedaan en jij bedankt om me de nodige leesvoer te verschaffen. Tjonge, hoeveel uren/maanden opzoekwerk gaat daar wel niet aan vooraf om nadien in een eigen synthese/conclusie op een coherente manier te verwerken. Waarvan ik enkele zelfs al eens acceptabel vind... Als 'Hindoefundamentalist' (uw woorden) zal het hoogstwaarschijnlijk uw passie wezen, zoveel is duidelijk! We moeten terecht fier zijn!!!

  Goed dan, ik zal zeker de topic Koran: verbieden of herschrijven eens aandachtig bekijken en met je van gedachten wisselen. Graag zelfs. Kijk wat ik zo uit het hoofd al kan optekenen zonder dit grondig te hebben gelezen is het feit dat elke mens met een beetje logica, gemiddeld intelligentie-quotiënt en dito portie gezond boerenverstand, geheel spontaan zal verklaren, dat de Koran niet meer voldoet aan de huidige tijdsgeest. Handen afhakken, zweepslagen, etc., please....(waar is m'n in hemelsnaam nog mee bezig???). Dit is geen rocketscience! Barbarisme ten voeten uit, waar ik van gruwel.

  Nou ja let wel, zij leven/denken/handelen dan ook nog overeenkomstig het jaar 1429 (eigen tijdrekening) dit verklaart al véél. (Eigen tijdrekening is van primordiaal belang om zich van andere groeperingen te kunnen onderscheiden.) Dat komt er van als je de jongste godsdienst ben in het rijtje van de monotheïstische, Abrahamitische religies. Het Christendom is hier ook doorheen moeten gaan, groeipijnen heet dat dan. Toen waren dat de welbekende, beruchte Middeleeuwen.

  Ik wens helemaal NIEMAND te kwetsen maar qua universaliteit steekt de Bhagavad-Gita toch met vlag en wimpel boven de anderen uit. Hoewel het hier niet over een wedstrijd gaat. Uiteraard kan men geen appelen met citroenen vergelijken. Het ene draagt een spirituele, universele boodschap, het andere draait meer om een echt politiek/sociologisch/ideologisch/juridisch bestel waar de spiritualiteit VER te zoeken is of zelfs wat mij betreft helemaal niet aanwezig. (sic).

  Ik hoor nog van je, de rest laat ik voor wanneer ik het stuk gelezen heb. Ok?

  Met spirituele groetjes,

  Namasté-ji

  Nandini

  -----------------------------------

  Derde mail Nandini voor gastenboek: d.d. 23 februari 2008

  Namaskar Dewanand,

  Ik heb de moeite genomen om van vermelde topic al snel 2/3e door te nemen. Een boek online lezen is geen sinecure. Toch wil ik het volgende kwijt; de meeste stellingen moet ik onderschrijven. Alleen zou ik me -persoonlijk- voorzichtiger uitdrukken... Vooralsnog mijn complimenten, aangezien ik qua schrijfstijl het zelf niet spitsvondiger, vindingrijker had kunnen verwoorden! Soms scherp tot op het bot maar noodzakelijk om een kritische reflectie van belangstellenden en betrokkenen af te roepen.

  Inderdaad het doodknuffelbeleid heeft inmiddels al lang genoeg geduurt, zonder de nodige vruchten af te werpen en vandaag zitten wij dus met de gebakken peren! Doen alsof de neus bloedt heeft nog nooit tot de gewenste successen geleid.

  Toch kan ik mij ergens niet van de indruk ontdoen -en gelieve mij te corrigeren als ik fout ben- dat ik her en der op uw site veelal een vorm van een soort diepgeworteld Suriname-complex (trauma??) bemerk. Kennelijk raakt deze kwestie u diep, dat is zeer duidelijk in de ondertoon waarmee u schrijft. Of heeft het met uw roots te maken dat het u zo sterk bezig houdt?

  Verder bemerk ik ondanks al het aangehaalde ook sterke parallelen tussen de Moslim-Hindoe cultuur en dan met name; de schone schijn-attitude, mega hypocrisie omtrent seksualiteit (mijns inziens zijn enkel de 'oren' nog maagd!), roddelclubcultuur (wie doet wat, wie heeft wat, hoezo enz) innerlijk jaloezie en afgunst met een glimlach erbovenop, boere nazar, hoogmoed langs beide zijden. We are the best-gevoel. Vele Indiërs die ik persoonlijk ken, bevestigen dit ook al schertsend. Inderdaad wij zijn ook zo! Maar geraffineerder en meer verborgen. Ook bij ons zijn er nog maar weinig die volgens de Sanatan Dharm correct leven, wel op de hoogdagen (en dit bedoel ik met een knipoog). Vooral de huidskleurcomplex zit diep ingebakken en wie het tegendeel beweert, liegt dat ie groen ziet. ik voel me niet aangesproken door de huidskleur heisa want ben zelf heel lichtbruin. Niettemin in groep (Hindoe's) onder elkaar, wordt dit bevestigd en heeft men inderdaad een zwakke voorkeur voor lichthuidigen.

  Misschien ook met betrekking tot het nageslacht??

  Om die reden ben ik niet geneigd om mee te gaan in hokjesdenken (zwart/wit), maar gewoon concluderen dat dit CULTUUR-gebonden is en overal voorkomt. Mijns inziens houdt een attitude -en 'denk' verandering een verband met intellectuele capaciteiten en ben ik sterk een voorstander van het stimuleren van educatie en spirituele ontwikkeling om zich tot fatsoenlijke, rationele, geciviliseerde mensen te kunnen gedragen. zoals ik reeds in een vorige mail zei kan de totstandkoming van dit intellectueel proces tot wel enkele generaties duren.

  Dit zou in een "ideale" wereld al van thuis uit gestimuleerd moeten worden. Maar helaas , de resultaten zie ik dagelijks in een grootstad doelloos in groep ronddwalen zonder ambitie én met veel MTV-show erbovenop. Jammer.

  Wat me wel zal bijblijven van uw werk en ik vond dit wondermooi verwoord is; dat iedereen als hindoe geboren wordt, ook joden , christenen, moslims, etc., maar de ouders vervolgens het kind conditioneren en het tot hun geloof omvormen.

  Ok, take care and keep up the good work (bhakt).

  Raam, Raam,

  Nandini

  P.S: Ik vind je soms écht grappig uit de hoek komen. Jammer alleen van die cyberpsychose eertijds, hoewel ik me er weing concreets bij kan voorstellen...Hoe gebeurt zoiets dan?????

  Reactienummer: 242

  Datum: 14 februari 2008
  Naam: Micha v d B.
  Onderwerp: Gastenboek Beste Waldo
  E-mail: ***privacy***

  To: waldo

  Sent: Tuesday, February 12, 2008 9:26 PM

  Subject: RE: Beste Waldo.

  Trouwens, het is mijn idee altijd geweest dat jij het blanke/germaanse nationalisme steunt omdat jij graag zou willen zien dat de Nederlandse regering jouw volk terug stuurd naar Suriname en omdat racistische, nationalistische Nederlanders niet met koelies zouden willen neuken. Eigenlijk probeer jij Nederlanders zo ver te krijgen om het rassen imago van de gemiddelde hindoe over te nemen, en kan je hiernaast makkelijk gebruik maken van jouw ''chaos strategie'' omtrends jouw problemen met het kastensysteem, want voor de meeste lijkt het of jij blanken én indiers aanvalt, maar na mijn maatstaven val jij eigenlijk niet blanken echt aan, maar probeer jij ze zo ver te krijgen tot het uitstoten van de hindoebevolking en val je het kastensysteem aan van jouw hindoe achterban omdat (jij zelf uit een lagere kasten komt en) dit vanuit jouw persoonlijke ervaring goed zo uitkomen.

  Zit ik hier fout?

  PS: We praten wel over een kleine locale partij in voorne-putten.

  ------------------------

  Reactie en antwoord Dewanand op d.d. donderdag 14 februari 2008:

  Namaskar Micha,

  Jouw reactie heb ik in het gastenboek (nummer 242) geplaatst, omdat het zo mooi en waar is. Voor mijn visie als Hindoelander op blanke Nederlanders verwijs ik je naar onderstaande teksten en mijn boek.

 • Autochtonen, allochtonen en Hindoelanders

 • Offercode wfor1180
  Offerdatum woensdag 23 november 2005


  WEBpublication EBOOK wart0201 / EPAGE 1 of 87
 • (boek) Uitstervende Nederlanders. Mein Kampf, deel 2
  A4 pages=267 / Words=110.729 / Epages= 87

 • In mijn aankomend boek over allochtonen zal ik op harde en radicale wijze de allochtonen, hindostanen, negers, allahtonen en overige kleurlingen op hun kop geven, want ik heb genoeg van hun gezeik.

  Voor alle duidelijkheid herhaal ik hier mijn slogan, als Hindoe fundamentalist, gewoon omdat ik verdomd veel respect heb voor blanke Nederlanders, want die redden mijn leven toen ik vroeger doodziek was en een half jaar gedumpt was in een ziekenhuis om te sterven in vergetelheid en eenzaamheid. Hindoestanen en mijn familie vertelden mij toen:

  Dewanand ga maar dood, want het is je karma om te lijden als een lagere koeliehond en om te sterven in bittere eenzaamheid.

  Dit is het befaamde koelienisme, wat ik haat en veracht. Hier zullen deze aapachtige kleurlingen om moeten boeten, en hier zal ik persoonlijk voor zorgen in naam van alle Hindoe goden en godinnen.

  REmantra van Dewanand

  Mijn ideaal is simpel:

  Als ik over tienduizend jaar opnieuw reïncarneer op deze planeet, dan wil ik minstens tienduizend raszuivere Germaanse Nederlanders terugzien ergens in een poldertje of in het oude veengebied, levend en met een bordje puur Hollandse stamppot of boerenkool met wat lekkere Gelderse rookworst. En natuurlijk met een Heineken pintje erbij he. Hup Holland.

  Dit is simpele Hindoe fundamentalistische logica.

  My ideal is simple

  If I will reincarnate again after tenthousand years on this planet, then I want to see back at least tenthousand pure-blooded Germanic Dutch, somewhere in a polder or in the old peat area, living and well, with a plate of pure Dutch hotchpotch or kale (farmer cabbage) with some sweet Gelderian smoked sausages. And of course with a Heineken pint. Go, go Holland.

  This is simple Hindu fundamentalistic logics.


  Wij zetten onze samenwerking voort hoop ik. Op mijn deskundigheid kunnen jullie rekenen. Werk aub met mij samen, want ik ben in principe theoreticus en sta alleen aan de kant van Altecrea, als onafhankelijk sterfelijk schepsel.

  Hartelijk dank voor je excellente reactie.

  Wees trots op de vredelievende Germanen uit het verre pre-christelijke Europa. Het zijn jouw voorouders, eer hen, want zij zijn heilig.

  Met de zegen van Altecrea, oppergod der raszuivere Germanen.

  Dewanand
  Hindoe fundamentalist
  Kritisch Podium Dewanand
  http://www.dewanand.com

  Reactienummer: 241

  Datum: 31 januari 2008
  Naam: Dhr. Hans Ouwejan, Stichting GEZEN, Vereniging CSP IO.
  Onderwerp: Dewanand niet welkom in het bestuur en als lid hetzij
  E-mail: hansouwejan@planet.nl

  Beste Waldo Dewanand,

  Het bestuur van de Vereniging CSP i.o. is gister in vergadering bijeen geweest en heeft gesproken over de teksten die jij op je website hebt gezet.

  Wij vinden dat deze zo weinig van respect en tolerantie voor de medemens en van vredelievendheid en geweldloosheid in de manier van actievoeren getuigen, dat wij het als gekozen bestuur van de vereniging CSP i.o. –gezien deze teksten- deelnemer aan onze vergaderingen en later lid van de vereniging bent en wordt.

  Het bestuur heeft besloten dat als jij alle teksten die gewelddadig zijn, die haat zaaien, die ons inziens van gebrek aan respect en tolerantie voor de medemens getuigen,

  Als je al die teksten vervangt door vredelievende en van tolerantie en respect voor alle medemensen getuigende opbouwende teksten, we als bestuur dan jou wel als deelnemer aan onze vergaderingen willen verwelkomen, en met je samen willen werken aan een zonnige toekomst.

  Gezien wat nu gebeurd is lijkt het ons niet wenselijk jou een plaats in onze vergaderingen en in het bestuur te geven, daarvoor is het vertrouwen nu teveel geschaad.

  Misschien zou dit in de toekomst na een radicale ommezwaai van jou voor wat betreft jouw teksten (opbouwend en vredelievend ipv geweldadig en intolerant) voor wat ons –als bestuur- betreft weer mogelijk zijn.

  Een en ander zal definitief besloten worden door de toekomende eerstvolgende algemene leden vergadering, die over dit alles defintief zal beslissen.

  Het betekent dat we vooralsnog het contact met jou verbreken en dat je -mocht je een radicale ommezwaai in de aard van je teksten op je website hebt gemaakt- -van liefdeloos naar liefdevol- en we dat gezien hebben op jouw website- je weer mag meldenom mee te doen.

  Die grote ommezwaai van jou op jouw website van negatief naar positief is wat wij van harte hopen.

  Met vriendelijk groeten,

  Namens het bestuur van de Vereniging CSP i.o., zoals gister in vergadering bijeen,

  Hans Ouwejan.
  Voorzitter van Vereniging CSP IO en lid van Stichting GEZEN

  Antwoord Dewanand d.d. 31 januari 2008:

  beste meneer ouwejan, bestuur,  kunt u een specificatie lijst met argumenten toesturen van teksten op mijn website die u niet bevallen. IK zal dan uw verzoek overwegen, maar ik moet wel benadrukken dat de vrijheid van meningsuiting niet jullie zaak is. Jullie zijn geen gedachte politieclub of Justitie.

  JUllie overtreden artikel 1 van de Grondwet, waarin de vrijheid van religie en politieke overtuiging als grondrecht wordt gezien. Ik kan dus aangifte doen van discriminatie door jullie, maar heb hier geen tijd voor.

  Komende maanden publiceer ik een tiental teksten over zonne energie en csp en zal jullie zeker erin noemen, als referentie voor geinteresseerden.

  Tot op heden hebben stichting gezen en solaq niet veel bereikt. Ik verwacht ook geen grote resultaten van een vereniging met naam CSP, en verwijs naar mijn argumenten in projectplan van mij.

  JUllie besluit interesseert mij feitelijk niet veel, omdat ik het komende maanden toch al te druk zou hebben, om nog tijd te besteden aan een organisatie voor csp, die nogal rommelig en ongeorganiseerd werkt.

  Uw besluit plaats ik in mijn gastenboek, alsook dit antwoord.

  mocht u mij ergens voor nodig hebben of advies willen, dan kunt u mij benaderen.

  Met de zegen van Altecrea en Vivaswan, de zonnegod.

  Dewanand
  Delft
  Kritisch Podium Dewanand
  http://www.dewanand.com

  Reactienummer: 239

  Datum: 26 januari 2008
  Naam: Wilbert de Kraker
  Onderwerp: Dewanand schrijft boeken: waarschuwing feit en fictie in plandocument
  E-mail: csptaskforce@hotmail.com

  Van: Wilbert Kraker, de [mailto:csptaskforce@hotmail.com]
  Verzonden: zaterdag 26 januari 2008 23:30
  CC: hans ouwejan; Hans Ouwejan; Evert du Marchie van Voorthuysen; Frans Cuppen
  Onderwerp: WALDO SCHRIJFT BOEKEN; WAARSCHUWING FEIT EN FICTIE IN PLANDOCUMENT

  Na analyse (zie hieronder) van plan en reacties door Waldo, mijn advies aan de voorzitter,
  denk a.u.b. na over onderstaande brief en analyse.
  Na commentaar van Bert en Hans,
  stuur a.u.b. deze brief aan Waldo,
  zonder de analyse hier onder !!!!!

  ***
  Beste Waldo,
  Bedankt voor je onmiddellijke inspanningen voor onze vereniging in oprichting.
  Er zijn weinig mensen zoals jij, die zich onmiddellijk van harte inzetten.
  De Vereniging CSP neemt CSP als uitgangspunt, omdat de Algemene Energie Raad en DLR rapporten van Sargent en Lundy en verder alle leercurven nadrukkelijk laten zien, dat csp op termijn de goedkoopste bron van schone energie is, met eindeloze energie en onder meer een oceaan aan drinkwater. Daarom neemt de Vereniging CSP, csp als uitgangspunt.
  Wel zijn wij benieuwd om csp als belangrijkste goedkope bron van grootschalige energie te linken aan alle overige vormen van produkten en diensten, zoals het gemiddeld goedkoper maken van en verbeteren van voeding in woestijnen, dit ter integratie van de techniek en ten voordele van de hele wereld.
  Wij zijn ons bewust, dat er futuristisch gezien nog vele meerdere mogelijkheden zijn.
  Knelpunt bij csp waren altijd de hoge drempelinvesteringen die het voor de eerste investeerders minder rendabel maakten dan voor latere investeerders. De hele wereld wil dus graag 'de laatste investeerder' zijn. Maar, zo gebeurt het dus nooit.
  Wel laten alle grote wereldorganisaties zien, dat er nog maar weinig tijd is.
  Blueprints zijn nodig, maar 'there is little time', zegt Van der Veer letterlijk in zijn interne memo, waarin hij zegt: 'er is nog maar 7 jaar easy to acces oil'.

  Als vereniging CSP zullen wij dus 'snel' moeten gaan samenwerken met wetenschappers regeringen en multinationals. Zakelijk gezien, voor het succes van een snelle introductie van csp in de wereld, zullen wij daarbij groot onderscheid moeten maken tussen feit en fictie. Fictie en suggestie kunnen en mogen nooit in naam van Gezen verspreid worden.

  Juist daarom is het bestuur van stichting en vereniging tot de conclusie gekomen, dat gezen en vereniging gescheiden moeten zijn.

  Het melden van persoonlijke suggesties en fictie ónder de naam van Gezen en bóven de namen van de denktank van Gezen, wordt dan ook zowel door de stichting als ook door de vereniging 'als contra-produktief' gezien.

  Wel zijn wij als 'mensen van de toekomst' altijd bijzonder geïnteresseerd in elk wetenschappelijk nieuws als het op enige wijze gerelateerd is aan csp. Alle leden kunnen met een link naar de bron dan zelf hun eigen visie toevoegen aan het feit.

  Dat verbetert de integratie van techniek in de samenleving. Daar staan we voor. In uw reacties schrijft u, dat u populaire futuristische fictie schrijft en wilt verspreiden in Europa en India. U begrijpt, dat een ontspannend boek de mensen een groot plezier kan doen, als daarin oplossingen staan voor reeële problemen.

  Graag willen wij met u van gedachten wisselen, hoe u met uw boeken een zeer belangrijke bijdrage kunt leveren. Graag zouden wij dit specifiek met u bespreken, om genoemde contraproductiviteit tegen te gaan en produktiviteit te versnellen.

  Als suggestie willen wij voorstellen, dat wij met u uw plannen bespreken en dit doornemen met de werkgroep techniek en PR, zodat hun ervaring en kennis via uw boeken een snelle toegang kan vinden tot de massa aan mensen in ontwikkelingslanden, die zoals u zelf beschrijft, een specifieke benadering vereist.

  Samen met u, hopen wij dit in grote zorgvuldigheid te kunnen realiseren, met duurzame groet,
  Wilbert de Kraker

  ***

  Mail van Wilbert de Kraker aan overige leden vereniging CSP io:
  Beste Bert, Evert, Hans,
  a.u.b. Bert en Hans reageer eerst
  dan besparen we Evert het werk.
  en stuur dit bericht NIET door naar anderen.
  Ik heb GROTE moeite met het door elkaar halen van feiten en fictie in het document van Waldo, omdat dit (nog steeds, ook na de formele scheiding) wel gebeurt
  - onder de naam van Gezen
  - ondertekend alsof dit gebeurt ondertekend door dr. dr. prof. etc.
  - één keer naar buiten treden op deze wijze en de naam van de vereniging komt gelijk binnen op no. 1 bij stg. Skepsis. Help! Dat nooit!

  WAldo bedoelt het waarschijnlijk heel goed, maar...
  Waldo is nieuw op de vergadering en gelijk bestuurslid.
  Dat mag, dat kan. Zo hebben wij dat geregeld? iS DAT ZO?
  Goed dat er een nieuw bestuurslid is, die wil werken.
  Maar normaliter in alle organisaties die ik ooit gezien heb,
  behoort een nieuw lid éérst ingewerkt worden, dat is hier niet gebeurd. Wij hadden STATUTAIRE afspraken over 'geheime' informatie, wij hadden afspraken in de statuten over 'ballotage commissies'.

  Wij hebben een jaar gesproken over die statuten, maar doen er niets mee.
  STERKER NOG: WALDO SCHRIJFT FUTURISTISCHE BOEKEN
  INPUT EN REACTIES VAN ONS WORDEN IN ZIJN BOEKEN VERWERKT.

  Maar lees a.u.b. eerst even onderstaande info. door en stuur a.u.b. mij dan een advies hoe dit opgelost kan worden...

  Beste CSP-vrienden,
  Hieronder twee punten.

  1. Na aanleiding van berichten van Waldo heb ik een mini-onderzoek gehouden:
  Waldo stuurde in zijn plandocument een vermelding naar energie van sidderalen.
  Gesuggereerd werd, dat de energie van een sidderaal wellicht goedkoper zou worden dan csp.
  Hiervoor werden geen bewijzen aangevoerd, maar het zou wel twijfel zaaien binnen de csp-groep.

  WALDO SUGGEREERT: CSP ZOU ZELS OVER 10 JAAR VERVANGEN WORDEN DOOR ANDERE ENERGIE.
  HIERVOOR WERD GEEN ENKEL BEWIJS AANGEVOERD, MAAR WEL HEEL VEEL SUGGESTIES.
  EEN DERGELIJKE WIJZE VAN HANDELEN IS OP GEEN ENKELE WIJZE CONSTRUCTIEF.
  UIT HET MINI ONDERZOEK KWAM EEN TEGENGESTELDE CONCLUSIE. ZELFS OP HOGERE
  BREEDTE GRADEN IS CSP MOGELIJK. DAARTOE IS OOK EEN NEDERLANDS PRODUKT GENAAMD 'HERCULEX' ONTWIKKELD.

  Daarop heb ik in google ingetypt 'electro chemische energie' en 'bio-chemische energie'.

  Bij electro chemische energie vond ik onderstaande link,
  waarin nu voor een ieder eindelijk eens uitgelegd wordt, waarom de website van Trec zo'n moeilijke naam heeft.

  Solar paces, wie begrijpt daar iets van?
  Solar Power And Chemical Energy Systems.
  De thermische energie van de zon kan op diverse wijzen worden opgewekt (schotel, trog, toren, fresnel)
  en kan als warmte of in chemische energie op diverse wijzen worden opgeslagen.
  De opslag van die thermische energie, wordt volgens onderstaand document uit het jaar 2000 gezien als knelpunt.
  Het is dus belangrijk, dat de bio-chemische en electro chemische energie ópslag zich snel verder ontwikkelt.
  Dat betekent ook de verbetering van accu's, waarvoor nu ook met nanotechnologie biochemische 'fagen' (zo schrijf je dat echt)
  worden gebruikt. Dat schijnt spectaculaire resultaten te geven. (Bron, schientific America, maand?, jaar 2007)

  Conclusie
  De studie naar bio-chemische en electrochemische energie & opslag wordt verzorgd door onze compagnon
  Solar Paces, dat is ingezet door het IEA (internationaal Energie Agentschap)
  Solar Paces is tegelijk de naam van de website van Trec, dat is opgezet door de Club van Rome.
  Electro en bio chemische energie heeft als kern 'opslag van energie' en is nog geen 'opwekking van energie'.
  Voor opwekking van energie is de zon nog steeds de meest primaire bron van energie.
  Ter vergelijking, ook de sidderaal moet eerst eten, om voldoende brandstof te hebben om zijn chemie om te zetten in een ontlading van eerder opgeslagen energie. Die eerder opgeslagen energie, komt voort uit de ecologische kringloop en die begint voor alle organismen bij de zon.
  Als csp- zon groep hoeven wij dus niet bang te zijn, dat er op dit onderwerp zaken achter onze rug om gebeuren. Ook hoeven wij niet te twijfelen, dat er belangrijker bronnen zijn van energie dan de zon alleen.
  Het enige punt zou zijn,
  als kernfusie mogelijk zou worden.
  Maar voorlopige kost dat nog veel meer energie dan het oplevert.
  dAT SCHRIJF IK ALS ECONOOM,
  IK HAD GEHOOPT DAT DE WERKGROEP TECHNOLOGIE DIT UITGEZOCHT HAD...
  EN DIT ALSNOG NATREKT EN VERDER UITZOEKT !

  2. WALDO ALS BOEKENSCHRIJVER
  Waldo presenteert zijn (zo schrijft hij zelf)
  'futurologische door religieuze motieven ingegeven'
  toekomst ideeën in een plandocument,
  - onder de doelstellingen van Gezen
  - en boven de namen van diverse dr. ir. prof. dr. etc.
  Waldo 'verklapt' in zijn reactie naar mij, onderaan in de file WART0225
  dat hij futuristische fictie wil schrijven en verspreiden over Europa en India.
  Waldo heeft dus behoefte aan 'input' voor zijn boeken.
  Alles wat wij onderling 'bespreken' en in zijn file schrijven,
  kan dus in één van zijn boeken terecht komen.
  Besef dat.

  3. AFSPRAKEN ONTWIKKELING NIEUWE IDEEEN
  De wetenschap ontwikkelt zich elke dag.
  Hoe gaan we daar mee om?
  - altijd bronvermelding noemen. zonder bronvermelding is fictie, geen feit,
  - nieuws zonder bronvermelding WORDT DOOR DE VERENIGING NIET VERSPREID
  - NIEUWS ZONDER BRONVERMELDING WORDT DOOR DE VERENIGING NIET ERKEND
  - Gewoon de links noemen met het nieuws.
  --> DIT MOET IN HET HUISHOUDELIJK REGLEMENT KOMEN,
  ZO NIET, DAN KRIJGT DE VERENIGING VELE LEDEN, MET VELE VERHALEN,
  DIE ALS WAARHEID GEPRESENTEERD WORDEN, MAAR GEEN WAARHEID ZIJN.
  DAARMEE ZOU DE VERENIGING NIET GELOOFWAARDIG ZIJN.

  Bijvoorbeeld:
  Onder staat een naam van een Nederlandse csp-technologie.
  Kan de vakgroep technologie daar wat mee?
  De kosten van deze variant zouden uitkomen op 0,08 ECU / Euro?.
  Daarmee zou ook kleinschalig en op hogere breedtegraden
  csp goedkoper zijn dan pv.
  Wie gaat contact opnemen?

  4. Huishoudelijk regelement
  Er moeten concrete richtlijnen komen hoe te handelen.

  Reactienummer: 238

  Datum: 28 januari 2008
  Naam: Dewanand
  Onderwerp: mail aan Stichting GEZEN, en leden
  E-mail: waldo@wanadoo.nl

  Aan: Stichting GEZEN, Stichting Grootschalige exploitatie zonne energie, en leden.

  Website:
 • www.gezen.nl


 • Gegroet allemaal, CSP frontsoldaten,

  Ik verwachtte al dat iemand vroeg of laat over mijn poederbrieven verleden zou beginnen, want dat is openbaar bekend. Alle informatie hierover staat in mijn verklaring onderaan, bij de lustrum herdenking van deze affaire uit mei 2002. Het is een verklaring met 16 bijlagen op het Kritisch Podium Dewanand.

  Over wie ik ben en wat ik doe kunt u alles vinden op mijn welbekende website, dus hier hoef ik niet veel over te verklaren. Feit is inderdaad dat ik een radicale Hindoe ben, maar beter is om mij een Hindoe fundamentalist te noemen, die onderzoek verricht naar futurisme en het hindoeisme. Om dit te begrijpen kunt u het beste zoeken met google global naar het begrip: Dewanisme

  Ik heb verder met niemand problemen gehad door mijn publicaties, voor info hierover verwijs ik u naar mijn gastenboek, waar alle reacties op mijn teksten ongecensureerd worden geplaatst, met respect voor de privacy van betrokkenen.

  IK heb nu mijn leven verbeterd en probeer met het oog op vooruitgang samen te werken met vele partners en organisaties. Vele mensen kennen mij persoonlijk. Ik moet toegeven dat ik in het verleden heb gesympathiseerd met extreem rechtse organisaties, zoals de Centrum Democraten, NDP, NNP, NIeuw Rechts enz, gewoon omdat ik mij in zekere zin zorgen maak over het sombere lot van de Germaanse volkeren en een vreedzame oplossing nastreef. Ik keur geweld af en promoot dat niet. Ik verricht al vele jaren onderzoek naar racisme, fascisme en extreem rechts en heb er vrij veel over gepubliceerd. Mijn doel is een hoger inzicht om een intelligente oplossing en antwoord te ontwikkelen, vooral in het belang van het voortbestaan van de raszuivere Germaanse volkeren. Ik doe dit omdat ik nu karmisch heel sterk verbonden ben met deze rassen.

  Mijn teksten en publicaties zijn nogal breed en gecompliceerd. U kunt ruim 1,3 miljoen woorden tekst van mijn hand vinden op mijn site, compleet met 14 boeken van mij en 3 van partners.
  Al deze boeken en teksten hebben al zeker 100.000 lezers getrokken afgelopen vier jaar.
  Mijn onderzoek naar de toekomst van het HIndoeisme heeft mij al vele jaren geleden ervan overtuigd dat wij moeten kiezen voor schone energie. Hierom wil ik de CSP zaak steunen en het promoten. Het hindoeisme heeft een rijke mythologie mbt de zon en de zonnegod Vivasvan en juist dit moeten wij gebruiken om steun te krijgen uit de hindoewereld bestaande uit ruim 1 miljard zielen. Dit dienen jullie te overwegen tijdens het kontakt met mij.

  Ik zal komende maanden, geheel onafhankelijk van st gezen en solaq een tiental teksten publiceren op mijn site over zonne energie in het nederlands en engels. Hier krijgt uw bestuur nog bericht van.

  Ik wil een onafhankelijke hindoeschrijver blijven en geloof niet dat een bestuursfunctie bij de vereniging voor mij en jullie allemaal een goede zaak is. Hierom wil ik nu bedanken voor de bestuursfunctie als secretaris.

  Als u en overige leden het goed vinden zal ik een projectgroep onderzoek religie en zonne energie opbouwen binnen de stichting csp en vereniging, samen met vele partners van mij. Doel zal zijn om de massa te indoctrineren en om hen het belang van zonne energie bij te brengen. Via een honderdtal websites kan ik zo vele miljoenen lezers van niveau bereiken wereldwijd. Alle kosten hiervoor zal ik zelf vergoeden.

  Aan u dus de overweging of ik nog betrokken kan blijven bij st gezen en de vereniging.

  Met de zegen van Altecrea,

  Dewanand
  Hindoeschrijver en onderzoeker
  delft, nederland
  website: Kritisch Podium Dewanand
  http://www.dewanand.com


  bijlage
  link naar mijn publicatie over de poederbrieven na de eerste lustrum viering.
  Lustrum herdenking poederbrieven Dewanand van mei 2002

  Offeraar Dewanand
  Offercode wfor1218
  Offerdatum 5 mei 2007

  deeplink op site:
 • http://www.dewanand.com/wfor1218.htm • Reactienummer: 237

  Datum: 23 januari 2008
  Naam: Carin
  Onderwerp: Gastenboek Film Geert Wilders
  E-mail: ***privacy***

  Eerste mail Carin d.d. 23 januari 2008

  Beste Mensen.

  De film wordt met angst en beven verwacht,

  maar waarom? Wilders is niet wijs, dus, nou en!

  Maar ik kan me de nieuwsgierigheid/angst wel voorstellen.

  Maar gun deze man geen glorie!!

  Is het niet mogelijk een gigantisch lachconcert te organiseren?

  Op het moment dat bekend wordt hoe en wanneer de film
  wordt uitgezonden, gaat iedereen naar buiten en keihard lachen. (Dit kun je zien als een soort tamtam)

  Vraag of Niemand gaat kijken, (we lezen of horen het later wel) maar naar bijvoorbeeld het kerkplein, het dorpsplein of het stadsplein gaat en daar barst dan een lachconcert uit. Dit is op verschillende punten leuk, want
  - Wilders wordt uitgelachen - De film is een lachertje
  - Mensen die lachen voelen zich beter
  De vrije meningsuiting kun (en mag) je niet verbieden
  Uitwassen kun je niet tegenhouden Mensen met een andere mening kun je niet opsluiten Maar

  Met een lachconcert kun je wel samen laten zien dat we niet achter dit soort zaken willen staan Ik hoop dat deze mail terecht komt bij mensen die dit kunnen en willen regelen.

  Stuur hem dus gerust door deze mensen.(liefst BCC:)
  Succes, ik zal erbij zijn, Carin
  Moeder@benik.nl
  ***

  Antwoord Dewanand d.d. 23 januari 2008, met commentaar Carin tussen haakjes

  hallo carin (Hallo Waldo)

  ik zet je mail in mijn gastenboek. (Laat maar)

  wel vraag ik mij af of je de bloedige geschiedenis van de islam kent. (Alleen oppervlakkig) de koran is een oorlogsboek en leidde tot ruim 500 miljoen doden. (Hoeveel doden heeft de bijbel op zijn geweten? ) dus islam is heel gevaarlijk. ontken je dit? (Nee, dat is geschiedenis, overal gebeurde dit. Uit naam van de bijbel of de koning over de hele wereld. ) wat is je commentaar op mijn boek koran verbiedenof herschrijven?

  (Geen van beide, net als de bijbel, neem de verhalen met een korrel zout. Onderwijs is een goede manier, het goede voorbeeld geven ook ) zie mijn site staat boek op.(Ik zal er naar kijken)

  ontkennen van islam en teveel tolerantie is fataal voor hele wereld. harde aanpak radicale moslims is beter, dus hierom steun ik wilders. ik stem ook op hem en als ik ooit twee miljoen heb dan krijgt hij een miljoen ervan.(Hoeveel leerkrachten zou je kunnen opleiden? ) heb jij een beter alternatief dan onze arme wilders? (Zie bovenstaande)
  jij bent zelf vrouw, nou weet jij wel hoe vrouwen in islam als lage honden worden gemarteld en onderdrukt. steun je zo een honds geloof? waar is je verstand als westerse vrouw en blanke meid. (Wie zegt dat ik verstand heb? Wie zegt dat ik westers ben? En wie zegt dat ik blank ben? ) weg met islam, of een oorlog tegen alle moslims. dat is motto wilders. en hij heeft toch gelijk meid. of wil je in een boerka rondlopen in een islamitisch europa. (Ik ben nederlander en vind de nederlandse cultuur prettig. De beeldenstorm hebben we in 16e eeuw al gehad. Wil je dat nu weer starten? Terug in de tijd? )

  (Denk er eens over. Praat er eens over. Ik hoop dat ik je radikale opstelling iets verzacht heb. Lees dit mailtje volgende week nog een keer en kijk eens hoe je er dan over denkt. Carin. )
  groeten
  dewanand
  kritisch podium dewanand
  http://www.dewanand.com
  delft
  ***

  Tweede mail Carin d.d. 23 januari 2008

  Verbeter de wereld - begin bij jezelf
  Mensen kleineren, vertrappen, uitschelden werkt vol- en verhardend, dus niet
  Andere landen - andere culturen.
  In amerika wordt op sommige scholen de evolutie-theorie verdrukt omdat hij niet strookt met de bijbel
  Komt op hetzelfde neer, dus ook een film over maken?
  Praten, onderwijzen, laten zien dat het ook anders kan, helpt op den duur.
  Je kunt mensen niet dwingen
  Als jij boos bent en ik hou je vast, word je alleen maar kwader.
  Als jij boos bent en we gaan aan tafel zitten, laat ik je jou verhaal vertellen, luister.
  Dan zakt je boosheid en ben je voor mijn verhaal vatbaar
  Boos kun je ook veranderen in ondoordacht of halstarrig of zoveel meer woorden
  Jezelf als een God zien, iemand die de wijsheid in pacht heeft, die wel
  eens even zal vertellen hoe het moet, tegen schenen schop, is een enorme gup.
  Hij/zij bereikt het tegenovergestelde. Volharding en ontkenning.

  Dat is wat nu gebeurd. Om het te voorkomen is misschien een lachconcert een oplossing.

  Reactienummer: 236

  Datum: 18 december 2007
  Naam: Jos
  Onderwerp: Feedback over je reactie op PRN
  E-mail: ***privacy***

  Hoi Waldo of Dewanand,

  je analyse over Arjen Terpstra kan best kloppen, je had dit van te voren geschreven zie ik. Maar hij komt idd als een vieze misbruikende pedoseksueel / pedofiel over. Onlangs schreef hij een artikel in de Pers, over zijn gevoel interpretatie bij het zien van een bepaald schilderij van Picasso. Zijn schilderijen zijn erg abstract en wreed over het lichaam, een ene oog hier een andere oog helemaal daar...

  Een soort psychologische inktvlek test. Je kunt er hele wrede dingen in zien als je kwade gedachtes hebt.

  Terpstra zag in een schilderij een jong meisje, hoe ze er na sex helemaal afgeracht uit kan zien. Het lijkt erop dat hij visualiseerde hoe hij als pedo een onschuldig meisje helemaal kapot had verkracht en het meisje haar gezicht had verbouwd. Kijk dan zou ze op dat schilderij van Picasso lijken. mocht iemand je ooit wegens smaad proberen aan te klagen, dan kun je dat artikel gebruiken tegen hen. je mag het namelijk zo interpreteren. helemaal niet kwaadwillend. En over je barby pop Hindoe goden. Jij komt erg geïsoleerd over. Ik heb zelf van dichtbij gezien hoe jullie onderontwikkelde zwarte mensen een mannequin barbie achtig plastic pop in kijkduin naar zee draagden en vereerden als allerhoogste ganga mata godin. Was gewoon rechtstreeks van de V&D gejat ofzo.... maar zeg nou zelf, wat heeft dat nou met Prems (hedonistisch visie op geloof) poep en pis en porno reactie te maken in de Pers. Vreemd dat hij in tijden van Kerst zijn eigen cultuur veroordeeld als bomen vereerders, terwijl dit toch echt de christenen zijn die ene heidens ritueel van europeanen hebben geintegreerd. En wat heeft dat nou te maken met het verkrachten van een hindoe beeldspraak symbool, religieuze uiting. Die vastgelegd staat in de vele diepe filosofische boeken, waar zie jij een verantwoording in de hypothese dat zwarten ook barbies kunnen vereren, of kinderen en onwetenden dat kunnen doen? jij hebt het niet helemaal op een rijtje denk ik. De verlichte geleerder en filosofen en gelovigen hebben hele zware boeken geschreven voor mensen die zo leren, en ook beelden en daar richtlijnen voor en interpretaties voor degenen die visueel leren. Veel mensen leren via plaatjes, en er waren vele analfabeten in Bharat. Waarom weet jij zo weinig van je eigen cultuur en geloof en waarom kom je met zo een nietszeggende analyse, komt het door je lage klasse?

  Verder op dat ganga ritueel in Kijkduin,...
  Erg primitief met kokosnoten aan de haal gegaan. erg primitief. Daar kwam het kaste systeem trouwens erg naar voren, al wordt dat tegenwoordig erg vaag bijgehouden, ik meen een pakistaan te hebben gezien die zich als priester kaste voordeed, en rituelen mocht uitvoeren. Ik vind het een heel erg vaag systeem.

  Overigens zie ik dat jij vroeger psychiatrisch bent veroordeeld en je zaken bij CGB zijn afgewezen en je het kaste stelsel bij je voormalig werkgever niet hebt kunnen bewijzen. jij bent meer een schreeuwlelijk, maar die moeten er ook zijn. Want ergens in het systeem zit wel zo een klasse systeem verscholen. Er worden tegenwoordig erg veel technische mensen gezocht, ik begrijp dat er vroeger veel discriminatie was, ook in TuDelft, al je nu naar de bibliotheek daar zou gaan, zie je veel zwarten, moslims en mensen die vage talen spreken.

  Ik lees veel rapporten over jullie allochtonen en schizofrenie, kan het dat je door je isolatie schizofreen bent geworden en denkt dat je een incarnatie van een God bent? (net als Prem dat ook denkt trouwens)

  Ga je ooit nog werken? Een voorbeeld voor je achterban, nu het kan, krapte op de arbeidsmarkt voor technici.

  Ga je zelf een ingenieursbureau beginnen? Heb je ADHD? Ben je afgekeurd?

  Groeten,

  Jos

  Reactienummer: 235

  Datum: 17 december 2007
  Naam: MIcha vd B.
  Onderwerp: Gastenboek
  E-mail: ***privacy***

  Eerste mail d.d. 17 december 2007

  Nog niet klaar:

  Er zijn blanken die zich hel en verdoemenis in hun hoofd halen omdat de Chinezen onze klassieke muziek nemen; maar zich niet kunnen inleven in de wereld van de componisten. Westerse klassieke muziek gemaakt door een Aziaat die niet correct bezielt is, klinkt mechanisch en dood. Deze muziek is heilig voor ons! Hier speelt mijn belevenis wereld zich af; dit is na de wetenschap onze religie. Maar wij laten de volkeren van Azie vrij om te doen en laten wat zij willen; wij bedrukken hun niet met cultureel imperialisme. Als zij van ons willen leren zoals wij van hun leerde. De Japanse schilderkunst, de Indiase Vedda's, de Tao van de Chinezen en de Indonesische Gamelan hebben allemaal invloed gehad op de Westerse geest. En jullie zullen door ons beinvloed worden want dit is wat jullie wensen; en hoe meer het Indische volk zich verzet tegen het Westen; hoe sterker zij in haar vertegenwoordigd zal zijn.

  ---- ''Geef me een link van prn, ik kan hem niet vinden in jouw link lijst.''

  Mijn materialistische denkwijze laat mij niet toe om te denken dat jij man en vrouw bent zonder dat dat aan jouw lichaam te zien is. De hersenen van een man en een vrouw zijn structureel heel verschillend. Wanneer een vrouw lesbisch is zie je dat vaak aan haar; want ze ziet er meer mannelijk uit. Net zoals het karakter van een persoon bepaald kan worden door gezichts en lichaamskenmerken en omgekeerd. Ik zie geen verschil tussen lichaam en geest. Vergelijkbaar met de moderne psychologie.

  Ik ben lang en breed gebouwd omdat ik mezelf sterk en energiek voel. Was dit niet zo dan zou ik veel tengerder zijn. Ik was vroeger veel angstiger, dus was ik redelijk dik. Ik zal eerst de termen die jij gebruikt opzoeken en misschien neem ik contact met jouw op. Wij kunnen praten over de wezens die ik s'nachts tijdens mijn dromen zie, de muziek die ik altijd hoor in de leegte van mijn slaap en lichaamsuitredingen die ik niet bij volle bewustzijn meemaakte. Dit moet natuurlijk bewijzen dat ik veel hoger op de spirituele ladder sta dan andere stommere mensen die vaak in hun neus peuteren.

  Tweede mail d.d. 17 december 2007

  bezieling:

  Ook is het bijzonder hypocriet dat wij beschuldigd worden van het seksualiseren van het Hindoe geloof, wanneer jullie voorouders meters hoge tempel torens bouwde vol met mensen en goden die erotische biseksuele seks met elkander bedreven en er tientallen beeldjes zijn gevonden met seksende goden en godinnen. En ook de tantra traditie en de wereld beroemde kama sutra zijn het bewijs van een seksuele Hindoestaanse cultuur die blijkbaar langzaam word weggemoffeld.

  Onze voorouders deden dit ook, onze voorouders hebben ook verschillende keren van de oude grieken tot de romantiek epische werken geschreven, die gelijk staan aan die van de Indiers omdat deze werken net zoals de onze een belangrijke diepe snaar raken in het bewustzijn van beide volkeren. Of kunst een snaar raakt, hoort de meetstok te zijn waar jullie onze cultuur me behoren te betasten.

  Het is vooral bijzonder gemeen dat wij worden aangevallen op onze eeuwen oude eenzaamheid. Het is waar; de blanke is eenzaam. Hij is konstant in de weer met zichzelf en zijn plek in deze wereld. Nooit heeft hij genoeg. Telkens moet hij grijpen naar iets hoger. Een verovering, een groot kunstwerk, een nieuwe wetenschap; maar alleen de slimme onder ons bereiken ooit iets zonder ten prooi te vallen aan die natuur. Een vernietigende cultuur/natuur. Creatie met het doel om te creeren. Omdat het zo goed aanvoelt en het wel moet gebeuren. Geen religie nodig alleen mijn ziel.

  Reactienummer: 234

  Datum: 16 december 2007
  Naam: MIcha vd B.
  Onderwerp: Gastenboek
  E-mail: ***privacy***

  Eerste mail: d.d. 16 december 2007
  Ik denk dat ik weet waarom hindoe's denken dat wij arrogant zijn.

  Of zij projecteren hun ID (onderdrukte gevoelens en gedachtens) op ons; wat best logisch is want de meeste hindoes lijken ons te beschuldigen van hun eigen karakter fouten.

  Maar ik denk dat de lichaamstaal van de meeste hindoestanen de schuldige is. Een hindoe heeft vaak of een onderdanige lichaamstaal of een elitaire (staat gelijk aan onderdanig voor meeste Nederlanders) lichaamstaal. Waarom een Hindoe zijn kin omhoog moet houden weet ik niet; maar ze doen het toch. Lijkt mij een wanhoops daad van iemand die zich bedreigt voelt. En waarom de vrouwen een gekke bek trekken en dan dat rare met hun vingers doen weet ik ook niet.

  Waarschijnlijk lijden een hoop Hindoestanen aan angst en schaamte. Het is mogelijk dat; omdat zij bidden naar goden en zich dan onderdanig opstellen, zij hetzelfde gedrag tonen tegenover anderen mensen, ook is het concept van de licht gekleurde huid die heilig is voor de Hindoe's een aspect die mee speelt.

  ''Je wilt je onderdanig opstellen aan die vieze Nederlanders; want ze zijn licht gekleurd en een blanke huid is goddelijk''

  Ik probeer een verklaring te vinden waarom Hindoes een beetje aanvoelen als Joden. Ik geloof sterk dat het Hindoeisme een onderdanig karakter kweekt dat zich uit in elitisme. Haat tegenover heidenen en niet gelovigen. De hele godin mata kwestie brengt mij dichter bij de (surinaamse) Hindoe geest. Het lijkt mij dat; om cultureele integriteit te behouden de Hindoe's een wij tegen hun mentaliteit gekweekt hebben.

  Wij de hogere kaste tegen de lagere kaste. Wij de beschaafde tegen de onbeschaafde. Wij de gelovige tegen de ongelovige.

  één van de aspecten van deze elitistische denkwijze is hun constante beweringen dat hun samenleving en cultuur beter is dan de onze, hoewel:

  1A)De meerderheid van India bestaat uit arme, niet opgeleide boeren en werkvolk.
  1B)De meerderheid van Nederland bestaat uit rijke, redelijk opgeleide ICT'ers en horecamedewerkers.

  De vraag is dan of wij de som van de Indiase cultuur: Kunst, literatuur en religie kunnen vergelijken met die van het Nederlands werkvolk?

  Andersom; kunnen wij de som van de Westerse cultuur: Kunst, literatuur en wetenschap vergelijken met die van het Indiase werkvolk?

  Het antwoord daar op is NËËN

  Als wij culturen met elkaar gaan vergelijken dat moet dat onze elitistische en intellectueele cultuur zijn. Is India op een cultureel vlak meer ontwikkeld dan west Europa? Onmogelijk om dat te zeggen. De gemiddelde Indier heeft geen enkel besef van zijn eigen cultuur of die van de Europeanen. Is een discussie mogelijk met een Indiers over hun cultuur? Ik betwijfel dat. Wanneer ik in gesprek zou gaan met een Hindoe dat zal het altijd proberen om te bewijzen dat hun cultuur beter is dan die van ons. dit is erg jammer.

  B.V. klassieke muziek: Als ik opzoek wat een Indier denkt over Westerse klassieke muziek dan krijg ik dit te lezen: Ja maar. Jullie fluiten zijn minder goed dan de onze, Westerse klassieke muziek blijft minder hangen in je hoofd (goddank anders zou ik knetter gek worden), jullie westerlingen denken alleen maar aan geld, wij gaan echt zitten en doen onze ogen dicht en dan gaan wij pas op reizen!!!, een Hindoe muzikant is 10 uur per dag bezig om te leren hoe hij moet spelen.

  Wat een hoop gezeik; wat een slaven mentaliteit. Misschien moet de Hindoe gemeenschap zich minder arrogant opstellen en kan zij proberen te begrijpen dat, net zoals Schopenhauer een grote liefde had voor het Hindoeisme en het Boeddhisme; jullie ook een grote liefde ontwikkelen voor ons. Maar goed. Volgens mij vinden jullie dit arrogant? Volgens mij moeten jullie hier van walgen. Gaan de vrouwen gekke bekken trekken en met hun vingers wiebelen. hihi

  Ik vind het heel erg jammer dat ik mezelf zo moet verlagen. maar ik hoop nu ook dat jullie begrijpen hoeveel wij Nederlanders wel niet om jullie geven. Want waarom zouden wij zoveel geduld hebben als wij niet van jullie hielden?

  Tweede mail dd 16 december 2007
  Er is natuurlijk ook de vraag? Waarom Hindoes, Waarom? Wij openen onze universiteiten en steden voor jullie. We geven jullie de vrijheid om jezelf te ontwikkelen, om te leven en geld te verdienen. Wij investeren in jullie thuisland. Geven geld aan de arme in India. Er zijn miljoenen westerlingen die erg positief staan tegenover jullie cultuur. Waarom maken jullie van ons boemannen? Zijn wij dan niet ook mensen zoals jullie?

  In die zin steun ik ook stichting dewanand. Ik wens ''waldo''? een hoop succes toe.

  Derde mail d.d. 17 december 2007

  Nu val je mijn individuele bezieling aan. Welke kasten? Ik zie alleen kwaliteiten. Een meme, een geloof of een idee dat zich nestelt in de hoofden van de mensen. Het is deze meme die hel of hemel verkondigd aan de buiten wereld. De mensen zelf; geven nergens om. Het is deel van onze ziekte. De ziekte van bewustzijn creert kasten maar ook kunst en filosofie.

  De Hindoes en Joden bekeren mensen omdat een meme niet gestopt kan worden. Als jij met mij in gesprek gaat bekeer jij jezelf voor een gedeelte tot mijn individueele gedachten groep; net zoals ik mezelf nu bekeerd hebt tot die van jouw. Jij bent menselijkheid en de som van alle geloven en mensen waar jij mee in kontakt komt. De meme waar jij de meeste aandacht aan besteed is de meme die jij zal worden en daarnaast misschien ook tientallen anderen waar jij soms aandacht aan besteed. Daarom ben jij een Hindoe en is een jodenhater een Jood, snap je?

  Ik ben nu even ook een Hindoe want ik ben over het Hindoeisme aan het nadenken.

  Onze tweedelige manier van denken, -- die cultureel is omdat dualisme geen manier van denken was tot dat Aristotles deze defineerde; en voornamelijk zijn herkomst heeft in het midden-oosten onder propheten zoals Zarathustra en Mani en naar het westen werd ge-importeerd werd door wijsheren zoals Plato (materieele wereld - gedachten wereld) <---- 2:lichaam en geest 3: en ziel. Ons tweedelig manier van denken kan niet zijn herkomst hebben door de biologische programmering van koude buitensfeer en warme binnensfeer, omdat het blanke volk zijn herkomst heeft in het gematigde gebied rond Georgie en de Oekraine en wij dezelfde adaptatie niet terug zien bij diverse Aziatische volkeren en de Indianen. -- dwingt ons om een eenheidsdenken (muziek van Beethoven) te ontwikkelen of een aspectendenken (oost-Aziaten). De Hindoes verhieven de moraliteit boven hunzelf. Jullie hebben dus wel een vorm van tweedeligheids denken, - onze moraliteit en hun moraliteit. Dit is niet zo anders van de blanke manier van denken. Mijn moraliteit en zijn moraliteit. Het probleem van verkeerd universitaliteitsdenken: Jouw moraliteit is DE moraliteit. Kan opgelost worden door een andere vorm van moraliteit te kweken. Ik doe waar jij mij het recht of de vrijheid toe geeft. Er is maar één woord en dat woord is liefde (abstract voor de meeste mensen en dus niet bruikbaar voor het materialistische westen)

  Deze woorden hebben geen practische waarde en ik denk dat een zeldzaam persoon zal herkennen waar ik vandaan kom.

  Ik raad je aan om op mijn woorden te mediteren; want er staat veel in mijn woorden waardoor je kan leren over mijn (blanke) biologische rol. Ook kan jij veel leren over blanken door de muziek van Beethoven te beluisteren.

  Vierde mail d.d. 17 december 2007

  Ook wil ik zeggen dat ik het schandalig vind hoe de Hindoestanen omgaan met de MATA kwestie. Denken jullie nu echt dat als mata niet wilde dat zij zo geportereteerd werd door de westerlingen; dat wij haar dan zo konden portereteren? Mata wil dat ze zo eruit kwam te zien; want een meme kan je niet stoppen en het is de schuld van de Hindoes dat zij nu in de hoofden van de Westerlingen rondwaalt. Jullie kozen ervoor om haar zoveel geesteskracht te geven. Dat wij haar omvormen in ons eigen image is ons goed recht. Want jullie vormen ook onze ideeen om. Moet ik boos worden wanneer een Hindoe wat van onze muziek neemt, om het tot zich te nemen. hihi niemand weet waar ik het over hebt. Ik voel me nu zo superieur. wahaha.

  Waldo ook deze tekst goed bemediteren, en als je denkt dat ik je in de maling neem dan ben je gemeen.

  Reactienummer: 233

  Datum: 15 december 2007
  Naam: Devi
  Onderwerp: SPoedbericht We hebben je nodig over de actie enz.
  E-mail: ***privacy***

  Hallo Waldo

  Ik heb veel over je gehoord en je bent een goede man. Jij schrijft wat niemand kan en durft en je hebt zoveel mooie ideeen. ik heb gehoord dat jij en PRN samenwerken voor die nieuwe actie tegen gayatri mata godslater en ook prem radhakishun.

  ik heb via suriname een bericht ontvangen misschien wil je het op je website publiceren en ook aan prn mailen want dit is belangrijk aub

  plaats het snel dewanand je bent een kei!

  Groetjes van Devi

  Reactienummer: 232

  Datum: 9 december 2007
  Naam: Micha vd B.
  Onderwerp: voor je Gastenboek
  E-mail: ***privacy***

  Ik vind de kille, ruwe en nihilistische sfeer in Nederland best prettig. Maar goed ik ben dan ook Nederlander; en jij lekker niet (grapjuh)

  Dan loop ik zo s'nachts over de straten van mijn kleine stadjes. Moederziel alleen en niks om je gezelschap te houden behalve je eigen gedachten. Heerlijk. En dan rillen van kou en genieten hoe de motregen op je neer komt. Je komt dan in een soort van sombere wereld terecht waarin de straten een spiegel vormen van je onderbewust zijn. Jij snappe? (grapjuh)

  En wie heeft DAN het recht om mij te vertellen dat ik me moet aanpassen? Omdat ik dan better met anderen om kan gaan? Elk moment wanneer ik maar wil; kan ik mijn ziel voelen wanneer ik me van de mensen terug trek.

  Zij doden zichzelf omdat zij dood willen. Het is zo simpel als dat. Ik wil niet dood; ik wil leven, dus kies ik voor de glorie van het Nederlandse bestaan waarin ik schilderijen kan voelen en de hindoe vrouwen willen dat ik ze kom neuken? (grapjuh) Word je boos als ik dat schrijf?

  Maar poezie is niet je sterkste kant. Dat is het leegen van de geest. Neem nou de woorden die je schrijft. Die komen gegarandeerd tientallen keeren per dag langs je oren, zo dat je op het laast geen andere keus hebt dan er aan toe te geven, om dan even snel inkt te spuiten op papier. Intellectueel klaar komen noemen wij dat dan maar.

  Jij bent door en door jouw beeld van de blanke. Hoe je andere landen verheerlijkt als de nieuwe broeikas van economische mogelijkheden. Hoe je het beest in jezelf los laat om de blanke te beschrijven....

  En ik met mijn superioriteits gevoel......

  Wat jij ziet in onze ogen is dan misschien barbaars of beestachtig; maar, en ik gebruik nu hindoepraat (grapjuh) Jij zal nooit onze cultuur begrijpen.... bleh..... bleh..... bleh...... en vooral onze ogen niet. Nooit zal jij weten of voelen wat er achter de ogen van een blanke schuil gaat. Jij denkt dat daar alleen maar ijs achter zit? Kilheid, dorheid en medogenloosheid?

  Jij kent geen volk, behalve dat volk dat je niet kent.

  Ik denk dat hun huidskleur achter de zelfmoorden zit. Misschien niet genoeg zonnemientjes waardoor hun immuunsysteem van slag raakt. Ik bedoel dat te weinig zonlicht kan leiden tot manische-depressie en andere gezondheidsklachten. En blond haar is aantrekkelijk omdat licht haar een symbool is van jeugd; maar dat wist je natuurlijk al als wintersneeuw en zonneschijn beminnende hindoe (grapjuh)

  Nee. Wat jij zoekt is een ziel. Bezieling; maar niet op een Christelijke manier. Jouw woorden raken niemand; en vooral blanke niet, want waarom zouden ze?

  HA, hij is arogant. k'wist 't.

  En dan is er nog steeds het slavenmoraal.

  Reactienummer: 231

  Datum: 3 december 2007
  Naam: Bruce
  Onderwerp: Wat is je punt?
  E-mail: ***privacy***

  Geachte Heer,

  Per ongeluk ben ik op je site gekomen met behoorlijk veel teksten.

  Het is mij echter onduidelijk wat je wil zeggen. En wie wil je eigenlijk wat duidelijk maken.

  Als je doel is mensen te onderwijzen dan zou je toch moeten beginnen duidelijk te zijn. Je site zit vol met wartaal en ongefundeerde onzin. Je maakt je zelf belachelijk mocht je dat niet doorhebben.

  En mocht je trouwens echt achter je teksten en ideeen staan,hou dan eens een speech op een hindoestaanse bruiloft,dan bereik je de mensen eerder. En dan kunnen mensen direkt de diskussie aan gaan. Maar als ik het goed heb,ben je niet iemand die dat durft. Ik heb nu al te veel tijd besteed aan deze onzin.

  hoogachtend,

  Bruce

  Reactienummer: 230

  Datum: 1 december 2007
  Naam: Djerel
  Onderwerp: Blanke christelijke fundamentalist beledigt Hindoes, Jan Peter Schouten
  E-mail: ***privacy***

  Beste Dewanand,

  Goed geschreven artikel, alleen vraag ik me af of het wel waard is om de strijd aan te gaan met deze lieden. Of het ooit zal doordringen bij dit soort mensen. Een gemiddelde Nederlander kan het zich gewoon niet schelen, ze denken erg zwart op wit(hokjes plaatsen). Hoe denken Nederlanders over het algemeen nou over andere culturen, ze denken niet want het is allemaal Zwart broeisel voor hun. Ik denk dat ik in de toekomst dit land inruil voor een Europees land waar mensen over het algemeen wat opener staan voor andere culturenen(gekleurde). Hoe denkt u daarover?

  Met vriendelijke groet,

  Djerel

  Reactienummer: 229

  Datum: 3 oktober 2007
  Naam: Aigle / Eagle
  Onderwerp: jou/jullie site, Gastenboek
  Stad: Monster / Utrecht
  Land: De lage Landen
  E-mail: ***privacy***

  Het doet me pijn...
  Het doet me heel erg zeer, als ik al die hatelijke woorden lees en tot me door laat dringen...

  Ik doe toch mijn best?! Ik doe toch aardig tegen IEDEREEN?!

  Ook ik word aangekeken, ze stoten elkaar aan -lachend en smalend- "Kijk die jongen met dat lange haar nou..." En dit, door zowel autochtoon als allochtoon...Jullie zijn even erg als mensen met hun roots hier...

  Aigle

  Reactienummer: 228

  Datum: 20 september 2007
  Naam: Shailin Janki
  Onderwerp: Gastenboek, tweede reactie
  E-mail: ***privacy***

  Mail van Dewanand als reactie op eerste reactie, zie nummer 227:

  From: waldo@wanadoo.nl
  To: shailinjanki@hotmail.com
  Subject: Re: gastenboek
  Date: Wed, 19 Sep 2007 10:19:23 +0200

  hallo janki,

  je reactie is ongewijzigd in het gastenboek geplaatst.
  hindoestanen moeten nog veel leren en vooral wat moediger worden. Kijk hoe wij vertrapt worden als kakkerlakken in suriname en guyana en als hondjes wegvluchten naar nederland. lafheid en zwakheid van hindoestanen is hun ondergang.
  de hele hindoecultuur is al weggevaagd in suriname en nederland. doe hier wat aan en zeur niet over mijn schrijfplichten in dit leven.

  bedankt voor je lange reactie.

  groeten uit Krishnaloka
  dewanand
  Kritisch Podium Dewanand
  http://www.dewanand.com

  Antwoord van Shailin Janki:

  Ben blij dat je zo snel reageert.

  Als je denkt dat de hindoecultuur is weggevaagd, dan kom je niet genoeg bij andere mensen thuis. De hindoecultuur is volop aanwezig in onze gemeenschap. Je kunt het gewoon niet overal op straat tentoonstellen zoals je dat in India kan doen. Dus kunnen we ook niet klakkeloos overal onze cultuur overal op de muren plakken omdat dit land niet van ons eigen is. Dit is de land van de Nederlanders en we kunnen niet hun alles van onze cultuur opdringen. Dat werkt averrechts.
  Kijk maar naar de moslims...Op een of andere manier kunnen hun bijna overal hele grote moskees bouwen en ik gun het ze van harte, maar ik vind het ook niet goed dat ze 's ochtends vroeg hun namaaz gaan lopen schreeuwen. Ze dringen ze zich op aan de nederlanders en dat stoort hun. Als ze in India overal Kerken gaan bouwen en door luidsprekers elke dag de bijbel gaan voorlezen, dan zullen de hindoestanen ook gaan denken dat de christenen/protestanten zich eigen opdringen en de boel willen overnemen. Dan krijg je ook wrijving tussen die 2 groepen.

  Als wij hindoestanen gewoon onze gebeden in onze hart dragen en onze dingen gewoon thuis doen dan zul je zien dat er ook niemand zal klagen.....EN DIT IS GEEN TEKEN VAN LAFHEID, het is aanpassen in een ander land.

  Wij hebben gekozen om hier in Nederland te wonen, en zijn niet gevlucht omdat we laf zijn of wat dan ook, maar omdat we gewoon een betere toekomst willen hebben voor onszelf en vooral voor onze kinderen. Wij willen gewoon overleven. Als dat in de ene land niet gaat dan ga je naar de ander. Onze voorvaderen zijn toch ook op de boot gestapt om naar suriname te gaan voor werk?

  Als je mensen wil oproepen tot remigratie, zeg dan niet dat ze naar suriname moeten gaan, maar naar India. Suriname behoort niet ons toe. Daar zijn onze ouders misschien geboren maar niet onze voor ouders. India. Dat is het land van de hindoestanen. Daar liggen onze wortels.

  En trouwens Guyana behoort ook niet tot ons. Wij zijn daar zelf naar toegegaan.
  Dit is een stukje:

  Net als in Suriname, had de afschaffing van de slavernij in Guyana grote gevolgen. Deze leidde onder andere tot immigratie van veel contractarbeiders uit INDIA.

  Dus nogmaals: WIJ HINDOESTANEN ZIJN NAAR GUYANA GEGAAN, MAAR ZIJN DAAR NIET ONSTAAN. Het zelfde voor suriname.

  Tot slot, vergelijk je eigen soort niet met hondjes en kakkerlakken, want als je dat doet ben je zelf de grootste lafbek onder je eigen soort.

  Shailin Janki

  Reactienummer: 227

  Datum: 19 september 2007
  Naam: Shailin Janki
  Onderwerp: Gastenboek, eerste reactie

  Ik wil ten eerste zeggen dat als zelf hindoestaan zijnde me diep schaam voor jou uitlatingen op je site.

  Je vertelt een hoop "Stront" wat jij zelf denkt heel "geniaal of diep" zou moeten zijn.

  Je verzint perverse verhalen over Ayaan en trekt je eigen waarschijnlijk daar ook bij af.

  Je Schrijft Bullshit gedichten die niks te maken hebben met poëzie.

  Je gebruikt woorden als "moslimhoer" en praat over seks in manieren die 'n normale en goede hindoestaan niet zou doen. Nog niet te vergeten de WALGELIJKE fotos van 2 katten die sex met elkaar hebben. Volgens mij staat dat zelf in je eigen privecollectie waar bij je je zelf aftrekt. Zou je het leuk vinden als iemand je moeder, zus, nicht, tante etc. voor HindoeHoer zou uitmaken?

  Je gebruikt termen als: moslimhoer, pijpsletten, klitje, pijp en likexpert etc. Een goede hindoestaan gebruikt dit soort termen niet. Ga geen sexlessen geven en praten wat wel mag en wat niet mag, en of de moslims met 9jarige deden of wat dan ook......Hou die onzin voorje....ik betwijfel of je ooit wel zelf sex hebt gehad. Waarom is het belangrijk of zinvol om te weten of moslim of hindoemeisjes hun vibrator warm leggen op de verwarming???? Waar gaat het over????

  Je artikel over De Mega Mandir slaat ook nergens op. Als men een Mandir willen bouwen, laat ze dan. Ook al zit er een supermarkt, bioscoop, concertzaal in. Kan jij met je waarschijnlijke werkloze reet solliciteren voor werk zodat je geen onzin meer op internet zal zetten. Ik denk zelf waarschijnlijk dat als ze daar "verwarmde peeskamertjes" zouden zetten voor hindoestaanse meiden, dat jij de eerste in de rij zou staan. Waarschijnlijk zou jij zelf dat idee invoeren of in je eigen mandir bouwen.

  Jou stukje van "Trap de negers uit Suriname" gaat nergens over. Je noemt lachman een lafaard? Jij bent een nog grotere lafaard. Je kan je eigen alleen uiten op internet. Zorg dat je op tv komt of in een congreszaal waar je persoonlijk je ideeen kunt uiten. En ik zal je wat vertellen. Die negers die jij zo haat en volgens jou suriname hebben "verpest" zijn de oorspronkelijke bewoners van suriname. Wij hindoestanen zijn niks anders dan gastarbeider of financiele vluchtelingen die daar zijn gaan wonen. Het is hun land, laat hun het verkloten als ze dat willen. Ga niet doen alsof surinamen "van ons" is. Ik ben trots op Suriname, het is mijn moederland, maar india blijft ons echt "woonplaats". Als wij zouden proberen een hindoemeerderheid te stichten in suriname om de "incompetente surinegers te herbeschaven" dan zouden we niks meer zijn dan een stel nazis of hitler.

  Je hebt kritiek op Geert Wilders? Je klinkt anders zelf als een hindoestaanse Geert Wilders....Ik haat hem ook, maar dat wil niet zeggen dat ik haat tegenover zijn volk moet uiten.

  Wij hindoestanen moeten juist afleren om racistisch over nederlanders te praten. .
  Zal ik vertellen waarom ?

  WIJ ZIJN HIER DE BUITENLANDERS.
  We leven uit eigen keus in hun land.
  We eten uit de zelfde nederlandse bodem..
  Sommige hindoestanen krijgen uitkering van diezelfde nederlanders (JIJ OOK)..
  Wij hebben EN JIJ OOK zelfs hun Nationaliteit..


  Rot op uit nederland als je het hier zo slecht hebt.

  Je bent niks anders dan een haatzaaier die hier waarschijnlijk gewoon iemand die zelf ook in de bijstand zit en niks anders te doen heeft dan een hoop gelul te verspreiden. Als je het hier niet bevalt ga dan weg, maakt niet uit, maar ga weg en ga niet alle andere hindoestanen als een stel extremisten afschilderen.

  Jij zet je zelf neer als een intelligent wezen?? Je bent niks anders dan een Kip zonder Kop. Geen intelligentie aanwezit. Een pas geboren kakkerlak weet meer als jou.

  Ik hoop dat je site uit de luchtword gehaald, word overgeplaats in een zwaar bewaakte inrichting zonder kans op vrijlating en een ijzeren staaf in je reet met een voltage van 10000watt, dat je oprot uit nederland of dat je gewoon dood neervalt.

  Laat ons Hindoestanen in ons waarde en zorg ervoor dat je zelf een waardige hindoestaan wordt. Als je respect toont wordt je met respect beloont.

  Ik Hoop dat god genade met je heeft.

  Shailin Janki

  Reactienummer: 226

  Datum: 29 augustus 2007
  Naam: M. el Youssoufi
  Onderwerp: zielige Dewanand
  E-mail: ***privacy***

  Hallo,

  Ik volg je nu al een tijdje. En ik moet zeggen dat een grote zielenpiet bent. Je slijmt zo erg bij de Hollanders, je pijpt amerika en je laat je in je kont neuken door wilders. Dit allemaal om een beetje aandacht.

  Gewoon zielig get a life

  een trotse Moslim

  Reactienummer: 225

  Datum: 22 augustus 2007
  Naam: hindoestaanse vrouw
  Onderwerp: meneer mbt hindoestanen
  E-mail: ***privacy***

  ik kan me niet voorstellen dat je zo stom denkt. leg me eerst uit wat een hindoe is en een hindoestaan. kom laten we ooit dissucieren voor mensen , hier in suriname. hindustanen hebben in suriname toch de macht dan hoe kunnen zij het land maar niet ontwikkelen en zijn ze berucht om hun corruptie en gierigheid. je schaamt je niet om zo een belagelijk artikel te schrijven. kom naar suriname dan zal ik je met cijfers laten zien wat een hindustaan is en jouw ook een paar klappen geven dat je hersenen om draaien. je mag psotief zijn opgesteld omdat je een hindustaan ben maar dat je liegt vind ik belagelijk.doe een ding ga in een prostitutie kamp zitten want dat heb je nodig. en ga beter onderzoeken als je dat tenminste kan.

  jo stomme trut!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  (gemaild door een boze hindoestaanse vrouw)

  Reactienummer: 224

  Datum: 25 april 2007
  Naam: Asha
  Onderwerp: Het is je karma. Rot op, zoek het zelf uit
  E-mail: ***privacy***

  Ik weet nu niet of ik je als een domme koelie moet behandelen, maar ik kan mezelf niet terugvinden in jou artikel. Ben ik geen hindoe, of een uitzondering. De hele hindoegemeenschap om me heen is dan een uitzondering!! Jijbent de uitzondering in deze gemeenschap,
  Je schrijft net een aap met een klote koeliebrein en laaggeschioold, je hebt vertpoont geen opvoedkundig karakter in je artikel en ik vind het daarom waardeloos, verloren moeite en tijd. Sorry, maar ik kan het niet waarderen.

  Misschien kun je wat waardering krijgen onder de blanke bevolking, want je schrijft voor hen neem ik aan. Die verafgoodt je blijkbaar met je apebrein. Domme "hindoe" die je bent!! Jij gaat praten over het zuiveren van je karma door het geven in de vorm van daan, weet jijzelf wat dat is?? heb jij in je leven ooit iets aan een ander gegeven??AAn je ouders?? aan je naasten. Aan mandier giften doen hoef ik je helemaal niet te vragen, want die deur kun jij niet ens vinden en heb je commentaar over samadjies e.d. Als je kon nadenken, dan verwacht ik in het artikel een uitleg, wie een gerechtvaarde hindoe is en waarom, want blijkbaar heb jij al de heilige boeken gelezen!! Ken jij de term Hindoesthan??Evenals Afghanistan en Pakistan, zou het toeval zijn dat de nederlanders ons hindoestanen hebben genoemd? Dus de nederlander heeft het woord hindoestanen gemakt volgens jou. Rot op zou ik ook zeggen, want je weet nog niets, Ga eens beter studeren alvorens je je gal spuit op het gehele hindoegemeenschap. Denk j dat je hiermee de gemenschap dient? Misschien jou Altecrea, dat snap jij natuurlijk alleen.

  Ik begrijp nu waarom je nooit serieus genomen zult worden. Je karma/insteek is slecht. Je bent net zo dom als je een hindoestaan beschrijft, echt.. Als je zo doorgaat dan wens ik je veel geluk toe, want met je karma bereik jij niet veel in dit leven en hiernamaals ziet het er ook niet rooskleurig voor je uit.. Je moet niet denken dat je mensen kunt leren door ze te kleineren. Dat is didactisch totaal onverantwoord. Zo kan ik ook zien hoe slim iemand is en hoe diens opstelling is. dat is pas slechte karma. KOm op verbeter je karma nu je nog de kans hebt, Leer je medemens wat, als je dat tenminste kunt. Dat bereik je niet door in de mandier te zitten, maar door je geest zuiver te houden. en alleen door te geven. Ik hoef de boeken niet te lezen om te weten wat ik moet doen in het leven. Het leven voor een hindoe is hel simpekl, net een wiskunde som, heel logisch, als je in logica gelooft tenminste, want ik begin nu te twijfelen aan jou intelligentie helaas.

  Volgens jou is het schrijven van jou voor Altecrea, of wie dat ook is, voor mij ben je erger dan een samadjie, want in een god geloof je niet, of erger nog, moet ik mij Altecrea iets als Hitler voorstellen, want een mens kan dat niet zijn!! Mijn God is een mens, met extra gaven en wij zijn kinderen van hem. Hij kwam op aarde als mens Ram en Krishna. Mijn ouders heb ik ook als God gekend, zo geloofd en hun als zodanig een behandeld. Ik ben dus een godskind, niet omdat ik vandaag gelukkig ben, maar omdat ik tevreden ben met wat ik heb en dankbaar ben. Dat ontbreekt in jou, vandaar dat je voor de gehele mensheid geen waardering kan hebben. Enigszins begrijpelijk!! De toon van jou schrijven geeft aan dat je verbitterd door het leven gaat. Dat is jammer, want een goede/slimme schrijver laat zich niet kennen.

  Als ik een artikel van je open, dan lees ik de eerste alinea en trekt mij nooit aan om verder te gaan helaas. Dus wat ik daarmee wil zeggen is dat een bezoek aan je site niet perse wilt zeggen dat jou artikelen gelezen worden. Dus echt optimisties zou je daarvan niet moeten worden. Of het doorslaggevend zal zijn als het in het engels staat?? Ik betwijfel het.

  Om heel eerlijk te zijn, heb ik nog nooit een artikel van jou helemaal gelezen, ofschoon ik nogal veel lees. Ik kom nooit op het ideen iets ruit te printen en iemand te geven, heb het nooit zo waardig gevonden. Sorry Waldo, als ik j afkraak, maar een cursus opvoedkunde/didactiek zou je goed doen, investeer in jezelf. Je moet weten hoe je jou boodschap het beste kunt overbrengen, door eerst na te gaan voor wie je schrijft/je doelgroep.

  ik ga nu wat doen voor mijn werkgever, daarvoor zit ik hier tenslotte.. tenslotte de vraag: wat denk je dan wel dat de ingenieur als antwoord op de vraag zou moeten geven. Uit je karma moet je leren en toepassen. Hoe verklaar je een gehandicapt geboren baby? Is dat ook karma? Van wie dan? ouders of de baby zelf?

  groet,
  asha

  Reactienummer: 223

  Datum: 3 april 2007
  Naam: Winod
  Onderwerp: koelienisme is gewoon ROTZOOI!!!!!!
  E-mail: ***privacy***

  He Waldo,

  de vraag: spoor je wel helemaal?

  Ik heb de tekst over de koelienisme gelezen in het bijzonder tekstje over de hindoestaans meisje van 22 jaar.

  Jij steun haar dik en dun om een hoer te zijn!!!!!!!!

  Heb jij wel enige respect, normen en waarden voor een mens. Een man en vrouw horen samen te zijn als een koppel , te huwelijken of verloven. Maar geen openbare vuilnisvat te zijn!!!!!!!!!!!

  De hele Hindoeïsme als ik jouw woorden zie, is gewoon ROTZOOI!!!!!!

  Mijn mening dat een vrouw en man bij elkaar horen en sex voor geld is laag bij de grond. Dan ga je vertellen dat het goed is..........

  Man hoop dat ik je kan vertrouwen dat je nog objectief kan beoordelen in plaats van je eigen persoonlijke ideeën naar buiten te brengen.

  Ik neem aan dat je het niet fijn vind dat je eigen vrouw ook zo is als die 22 jarige meisje.

  De uitgesproken ideeën en meningen beangsten mij wel of jij wel de objectieve schrijver nog bent.

  Winod

  Reactienummer: 222

  Datum: 31 maart 2007
  Naam: minds_inc
  Onderwerp: Gastenboek

  ja , ik ben van geboorte hindoe, ja zo noem ik mij zelf althans,
  ik heb een strenge opvoeding gehad, in suriname en in nederland, thuis blijven en nergens heen gaan, was een maagd tot mijn 22 ste. inderdaad, er is geen hindoe vrouw in mijn leven meer, en je komt ze nooit tegen, ik heb een eigen onderzoek gedaan, al 5 jaar geleden via radha.nl.
  ik ben er achter gekomen, dat er 10.000 zijn in nederland, die geen hindoestaanse partner hebben en alleenstaanden zijn, en als man wil je het liefst inderdaad een vrouw van je eigen soort kiezen, helaas er valt weinig of niets te kiezen. ik denk er heilig in, dat als de stoppen doorslaat bij de vrouw uit de huidige tijd, dat het einde nabij is.

  ik laat ieder vrouw in hun eigen waarde, ik weet en ik zie veel..

  maar het is waar dat velen zich dom gedragen.
  ik ben niet universitair opgeleid, maar ik weet heel goed, wat goed voor mijzelf is en voor de wereld, en gelukkig geloof ik in mijn verstand, en aan de ene kant heb de leer van de hindoes niet nodig om verder te kunnen. op mijn 11 ste verjaardag had ik wel de behoefte als kind de hindoe taal te willen leren, maar ontbood mijn vader dat, wat ik toen snel kon leren, heb ik wel 5 jaren of langer nodig..
  ik rook niet
  ik drink niet
  ik hou gelukkig niet van dansen feesten.
  ik erger mij dood aan die radio amor, hoe die wijven komen vertellen, wat ze klaar hebben gemaakt, ik probeer mij helder te focussen, wat er in de wereld gebeurt.
  en de wetenschap boeit mij.
  maar laat het water lekker maar stijgen tot onze lippen, en dan komen wij elkaar nog wel tegen, als de evacuatie binnenkort begint op het binnenhof..
  ik wens je veel sterkte en wijsheid. ik laat je in je waarde, maar heel veel van je begrijpt ik wel en herkend ik dagelijks op straat, ik woon ook in den haag.

  de groeten van minds_inc

  Reactienummer: 221

  Datum: 14 februari 2007
  Naam: J.
  Onderwerp: verzoek om contact
  E-mail: ***privacy***

  Zeer geachte heer Waldo Dewanand,

  met zeer grote instemming en herkenning heb ik veel onderdelen, doch helaas nog lang niet alles, van uw oevre gelezen.

  ik ben zeer onder de indruk van en heb veel respect voor uw analytische, uw spirituele, uw didactische en uw schrijftechnische kwaliteiten en vermogens en uw moed !

  helaas noopt mijn inzicht me tot het maken van zeer veel zorgen over de toekomst van Ariers, blanken en in het bijzonder hun vrouwen/dochters.

  omdat ik u als individueel persoon op dit onderwerp bijzonder hoog acht, zou ik graag met u in nader contact treden met als doel te bespreken wat wij in deze voor elkaar kunnen betekenen.

  iets van mijn achtergrond: blank, man, Nederlander, 43 jaar, ir. elektrotechniek TU Delft 1987, gedurende geruime tijd in contact en basaal vertrouwd met Advaita Vedante filosofie. en politiek-zeer-incorrect.

  zoudt u alstublieft nader met mij in contact willen treden ? wellicht eerst telefonisch en zeker graag ook face-to-face.

  bij voorbaat mijn dank.

  hoogachtend,

  J.

  vaste telefoon: xxx (elke dag, elk tijdstip, maar liefst niet voor halverwege de ochtend)

  Reactienummer: 220

  Datum: dinsdag 23 augustus 2005
  Naam: Karoe man
  Onderwerp: De grote mensenroof van 1975 reactie op tekst Dewanand
  E-mail: ***privacy***

  Website:
 • http://www.suriname.nl uit oud discussieforum


 • Door Karoe man (Karoe) op dinsdag 23 augustus 2005 - 16:06:
  Admin: Wijzig bericht | Verwijder bericht | Verwijder Pagina | IP Ban

  Wel mr. Dewanand,
  ik heb niet nog niet alles gelezen, maar sommige dingen die jij vermeld in jou"Super plan" voor nederland en de wereld zijn best wel zinnig, maar er zit er veel bull-shit tussen, het meeste is ook bullshit...Je neemt het op voor negers, maar zelfs dat is dubbel, omdat je tegelijkertijd meent dat de HindoeSuri een vreselijke "negerhaat" voelt, en dus moet vluchten uit Suriname...En je hebt volgens mij net met de verkeerde negers gesproken, alhoewel ik niet wil ontkennen dat er nog steeds negers zijn die zich inferieur voelen ten opzichte van de witte man. Mijn ervaring met Afrikaanse negers bijv. is dat zij zich juist helemaal niet inferieur t.o.v. de witte man voelen,tenzij sommigen van hen hier in nederland zich de denkwijze van een minderheid van Suri en Anti negers eigengemaakt hebben.. En het is ook raar dat je geen Suri en Anti negers hebt aangetroffen die zich ook absoluut niet inferieur voelen ten opzichte van de witte man, want die zijn er ook hoor, waar onder ik persoonlijk ook bij hoor...en over het invriezen van 50.000.000. moslims lijkt mij ook erg ver gezocht, dat de 3e wereldoorlog al begonnen is lijkt mij best mogelijk, omdat de 3e wereldoorlog A.symetrisch zal worden gevoerd...en verder zit er zoveel fictie en ook haat in jou Super plan, dat ik er niet veel waarde aanhecht, En eigenlijk pleit jij ook voor een nieuwe holocaust, dit keer geen joden, maar moslims....ik vind jou toch wel een enge man Dewenand...en dit alles omdat je na 20 jaar zo teleurgesteld bent, omdat je gemerkt hebt, dat de witte man jou toch niet erkent als broeder ondanks dat jij zo geweldig je best hebt gedaan om te assimileren??? Ik vraag me dan ook af of jij tot deze Super plan gekomen was als de witte man jou niet zo hard had laten vallen!? Okey, het zou best kunnen dat ik dit alles niet goed doorheb of begrijp hoor..maar daarom ben ik ook niet zo slim.

  Bron url forum suriname:
  Website:
 • http://www.suriname.nl/discus/messages/1389/6438.htmluit oud discussieforum • Reactienummer: 219

  Datum: 29 september 2006
  Naam: A. D. (kritische hindoestaanse vrouw)
  Onderwerp: Gastenboek
  E-mail: ***privacy***

  Gefeliciteerd Dewanand,

  Ik vind je stijl van schrijven briljant. Ik kan er echt van genieten.

  Ga zo door!
  Groet,
  A. D. (kritische hindoestaanse vrouw)

  Reactienummer: 218

  Datum: 19 mei 2006
  Naam: Terrormies vs Dewanand
  Onderwerp: Vraag over boek: Mein Kampf, deel 2
  E-mail: ***privacy***
  Website:
 • Holland-Hardcore.com, Eigen volk Eerst


 • Terrormies van forum Holland Hardcore stelt mij de volgende vraag:

  Ik hoop dat sommige hoofdstukken uit ''mein kampf 2'' toch echt sarcastisch geschreven zijn, of gaat dit literaire hoogstandje mijn verstand te boven? (dat was wel sarcastisch)..

  Waar gaat het over? ik snap niet zo goed wie hier nu word afgezeken, of dat uberhaupt wel t geval is, wat het doel is van deze tekst... etc etc...


  Officiele antwoord van Dewanand op d.d. 19 mei 2006

  hallo,
  je vraag is zeer zeker terecht. anderen wilden ook hetzelfde weten.
  hier een officieel antwoord mijnerzijds als auteur.

  mijn antwoorden betreffen mijn geschrift:

  WEBpublication EBOOK wart0201 / EPAGE 79 of 87
  Uitstervende Nederlanders
  Mein Kampf, deel 2

  Dit boek is geschreven door de Nederlandse Hindoeschrijver en onderzoeker, genaamd Dewanand, als een volmaakt offer van zuivere kennis aan Altecrea.

  De volgende drie hoofdstukken kunnen het beste met een korreltje zout beschouwd worden.

  SECTIE: 4. Heilige Nederlanders
  4.11. Baarplicht 'blanke' meisjes

  SECTIE: 2.0. Heilige zwartlanders
  2.13. Plichten van zwartlanders

  SECTIE: 4. Heilige Nederlanders
  4.13. (SF proza) 'De laatste Nederlanders'

  Noot 1:
  uit onderzoek bleek wel dat vrouwen in Germaanse dorpen constant zwanger waren. Er bestond dus wel degelijk een baarplicht voor vruchtbare Germaanse meisjes. Meisjes baarden al vanaf 16 jaar geloof ik.

  noot 2:
  het is logisch dat allochtonen (figuurlijk: zwartlanders) zich meer bewust worden van hun plichten. Nu jammeren zij teveel over rechten. Meer plichtsbesef zou hun productiever maken.

  noot 3:
  uiteraard hoop ik niet dat de Germaanse Nederlanders over tienduizend jaar uitgestorven zijn, als ik opnieuw zal reincarneren op deze planeet.

  dit hoofdstuk is uiteraard niet letterlijk.
  SECTIE: 1.0. Heilige spam van Dewanand
  1.1. Opheffing BV Nederland

  Noot 4:
  de diepere betekenis van hoofdstuk 1.1. is dat BV Nederland opgeheven wordt en vervangen word door een Germaanse modelstaat, met het Germaanse geloof als staatsgodsdienst. In zo een staat zijn de bijbel, de koran en de Joodse geschriften verboden verklaard. Voorlezen en het in bezit hebben van deze haatgeschriften is ook ten strengste verboden.

  Noot 5:
  In mijn boek met offercode WART0129 zijn de exacte eisen geformuleerd om te toetsen of een geschrift heilig is. Dit boek publiceer ik samen met de tien op 16 juni 2006.

  noot 6:

  27. Dewanisme ('Dewanism')
  Het dewanisme omvat alles wat behoort tot de denk- en filosofische geloofswereld van hindoeschrijver en Hindoe fundamentalist Dewanand. Een dewanist is iemand of een intelligent wezen, die een of meerdere elementen uit de dewanistische geesteswereld heeft overgenomen en die er soms actief naar streeft om het verder te ontwikkelen, met in acht neming van dewanistische constraints in de innerlijke geesteswereld. Een subdeel van het bewustzijn van Dewanand moet getransporteerd en geïmplementeerd zijn in het bewustzijn en onderbewustzijn van een ander levend wezen, om dewanistisch te kunnen denken, geloven en handelen. In wezen is het dewanisme een manifestatie van Hindoe fundamentalistisch leven, denken, geloven en handelen. Futuristisch denken is in wezen een onlosmakelijk onderdeel van het dewanisme. In het bewustzijn en onderbewustzijn van een dewanist moet de zeta-entiteit Altecrea actief gedefinieerd zijn, waarbij het volledig toegestaan is om ook andere zeta-entiteiten te implementeren.

  citaat Uit bron tekst:
  WEBpublication EBOEK / EPAGE 3 of 5
  Deel 3, Geheim rapport Nieuw Rechts.
  27 Exacte definities.
  Offeraar Dewanand
  Offercode wfor1095
  Offerdatum 13 juli 2005

  Noot 7:
  Het begrip 'blanke' of 'blank' in genoemd boek van mij is niet hetzelfde als het begrip Germaan.
  Een raszuivere Europeaan is alleen een Germaan als er Germaanse zeta-entiteiten in de psyche voorkomen, welke gedefinieerd, dominant en actief zijn.
  Dit betekent dat het begrip 'blanke' in mijn boek niet automatisch verwijst naar een Germaan.

  noot 8:
  de rest van het boek is bloedje serieus.


  Ode aan Thor en Odin.
  Laat de Germaanse Goden heersen met brood, wapen en vlag in een Germaans Europa

  Dewanand

  Reactienummer: 217

  Datum: 26 april 2006
  Naam: Frans
  Onderwerp: RE: Doneer a.u.b. voor publicatie tien boeken juni 2006
  E-mail: ***privacy***

  Sorry, ook voor Denawand,

  Wilders heb ik ook al verteld dat ik al 4 jaar zonder noemenswaardig inkomen zit hier in china. Gelukkig hoef ik de buikriem niet aan te halen en kan het nog een tijdje uitzingen maar wel ben ik hierdoor gedwongen enkel de bedelaars hier in China af te moeten schepen met 1 Rmb at a time. Die zijn hier overigens al heel erg blij mee. Ik hoop echter dat mijn geduld ten aanzien van mijn planning beloond zal gaan worden mettertijd en dan staan de zaken er anders voor. Wellicht kan ik dan Wilders een ondersteuning gaan zenden. Een goede vriend van mij uit Engeland kreeg MS. Hii vond dit voldoende reden om dit uitbetaald te zien bij al de vrienden die hij toen had. Hoe komt men erop zal men zich afvragen. Ik geloof dat zijn joodse afkomst er wat mee te maken had. Laten wij hopen dat jij betere aanhangers hebt en vooral dat het gezond zit in hun portemonaie. Mocht dit niet zo zijn dan kun je altijd nog een subsidieaanvraag indienen bij die achterlijke regering van het kikkerlandje. Waarom zou jij niet en moslimslachters en tal van andere a-sociale opvreetorganisaties wel? Wel wil ik je nog zeggen dat een ieder die zijn hand om wat voor reden dan ook bij mij ophoud niet erg sympathiek overkomt. Helaas is dit in dit geval dus ook zo. Ik hoop dat je deze hint serieus neemt en dat je dit inziet en je bedelpraktijk per omgaande sluit. Het kwaad is echter al geschiet Waldo. Ik begrijp dus totaal niet waarom je jezelf zo hebt willen laten vernederen. Als je iets zo erg graag wilt dan moet je er maar voor gaan werken zeg ik altijd tegen mezelf. Afijn, Judas liet ons zien dat het nog veel erger kan. Bedelaars zijn een minder erg ras.

  Frans

  Reactienummer: 216

  Datum: 11 april 2006
  Naam: Anand
  Onderwerp: evolutie multikul
  E-mail: ***privacy***

  geachte dewanand

  [volgens sommigen : zeer verachte]

  ik heb zonet dat stuk van je gelezen over de multikul, het was onderhoudend,moet wel opmerken dat wij de heilige koffieboon[voor koffie in de ochtend zou ik iemand kunnen vermoorden] te danken hebben aan de ethiopieers.

  Ik denk dat er een goed onderbouwd demografisch rapport moet komen om nu eens duidelijk te maken wat de stand van zaken in het nederland van 2020 zal zijn. Veel mensen zullen dan misschien gerust gesteld kunnen worden mbt de bevolkingsaanwas van de moslims en andere zwartjoekels zoals jij en ik.

  Ik denk dat de meeste hindoestanen, op een kleine harde kern na,volledig geassimileerd zullen zijn. Er zal echter een grote groep moslims zijn die zich in moslimconglomeraties zullen terugtrekken en die een minimaal contact zullen hebben met de rest van de nederlandse samenleving.[kasbahvorming] En wat betreft die hoofddoeken ,die zullen ook in het modebeeld opgenomen worden[net als het broekie-jurkie van de turken]. Weet je, in de jaren 60 en beginjaren 70 liepen alle hollandse vrouwen met een hoofddoek op.De generatie van nu kan zich daar absoluut gaan voorstelling van maken. Het gebruik van de burka's zal dan zeker exploderen ,want mensen met een beetje radikale denkwijze willen zich altijd anders profileren dan de rest. Een beetje ondernemer kan hier veel profijt van trekken .

  Wat denk je bijvoorbeeld van een 'winterburka'of een 'galaburka' een' regenburka' of een burka voor als oranje speelt?Een burka zal 'het overal rondneuzen' ook heel makkelijk maken . De nederlander moet toch echt beginnen om de moslim als een serieuze afzetmarkt te zien, want momenteel komen alle islamartikelen uit het midden oosten. En dat is heel jammer.

  Het zou leuk zijn als je de reacties elke week plaatst.

  Dewanand,

  ik wens je veel literaire power!

  anand

  Reactienummer: 215

  Datum: 7 april 2006
  Naam: Miriam R. Pereira
  Onderwerp: Niet welkom sprekershoek
  E-mail: ***privacy***

  Website:
 • Sprekershoek.nl, Delft, cafe Speakers

 • Geachte heer Dewanand,

  Gelet op de zaken die op uw eigen website staan kan ik niet voldoen aan uw verzoek. De stichting sprekershoek.nl, zoals blijkt uit hetgeen op de homepage staat, in de tweede alinea, is liever bruggenbouwer dan dát waar u, blijkens uw website voor staat.

  Ik kom op uw website slechts rascistische onzin tegen. Wij van de Sprekershoek willen niet geassocieerd worden met u en uw website.

  Vandaar dat niet kan worden voldaan aan uw verzoek. Zolang uw website is zoals het tot nu toe is, hoop ik u niet tegen te komen in de Sprekershoek, omdat die er is om bruggen te slaan tussen mensen. U, blijkens uw website blijkbaar niet.

  Met vriendelijke groet,

  Miriam R. Pereira

  Antwoord Dewanand d.d. 18 april 2006  Geachte mevrouw Pereira,

  De sprekershoek is er voor iedereen. Iemand de toegang ontzeggen is een vorm van discriminatie. Ik moet echter opmerken dat het niveau van de discussies bij de sprekershoek heel laag is. Derhalve is het voor mij een vorm van tijdverspilling om deze bijeenkomsten bij te wonen.

  Dat u mijn website niet begrijpt is logisch, omdat u zelf een laag ontwikkelde blanke vrouw ben en met grote vooroordelen zit ten aanzien van zwarten en Hindoes. Ik adviseer u om meer te gaan leren over de rijke en hoog ontwikkelde Hindoecultuur, om uzelf verder te beschaven.

  Uw argument dat mijn website racistisch zou zijn, is onterecht, omdat u te laag ontwikkeld bent, om mijn teksten te begrijpen. Dit neem ik u niet kwalijk.

  U kunt mij altijd uitnodigen voor een discussie, vooral als het gaat om allochtonen en de multikul. Deze dingen onderzoek ik al vijftien jaar.

  met vriendelijke groeten,

  Dewanand
  Hindoeschrijver en onderzoeker
  Delft

  Reactienummer: 214

  Datum: 7 april 2006
  Naam: Redactie gedupeerd door Robsitaldin
  Onderwerp: RE: Andere namen
  E-mail: gedupeerd_door_robsitaldin@hotmail.com
  Website:
 • http://oplichterrobsitaldin.tripod.com


 • Beste Waldo/Dewanand,

  Dit is een heel goed idee een koepel website voor Hindoe (lander)/criminelen. Onze redactie komt binnenkort met een rob sitaldin "crimineel netwerk stamboom" waarbij alle vertakkingen te zien zullen zijn, wellicht ontrafelt er zich zo een heel netwerk.

  Uw website is bovendien maatschappelijk kritisch, schokkerend en waarheidsgetrouw, soms te extremistisch, maar boven al eerlijk ! De redactie maakt u bij deze dan ook een kompliment dat u durft te schrijven wat u schrijft.

  Tot heel gauw, wellicht kunt u meerdere mensen attent maken op onze website.

  Met vriendelijke groet,

  De redactie van Website:
 • http://oplichterrobsitaldin.tripod.com • Reactienummer: 213

  Datum: 7 maart 2006
  Naam: Dewanand
  Onderwerp: Antwoord Excuses verkeerd spellen van naam Dewanand
  E-mail: ***privacy***

  Antwoord van Dewanand op d.d. 7 maart 2006:  Geachte heer Kagie-ji,

  ach ja, ik kan meestal echte afrikaanse namen niet eens uitspreken hoor. chinese en japanse namen zijn super moeilijk voor iedereen. trouwens de foute naam van mij komt ook in zoekmachines voor. heb ik eerder berekend. geen ramp.

  hot news.
  over twee jaar ga ik tijd vrijmaken om een Europese extreemrechtse Unie te bouwen. wordt white power Europa organisatie. compleet met militante ploegen in alle europese steden. wel onder mijn leiding. doel is om europa te zuiveren volgens de GMK filosofie, zie boek juni, over vreemdelingenbeleid.

  veel werk. moet tien boeken totaal reviseren tot perfecte werken, blijven tien jaar online. honderden uren werk. 16 juni is dus de publicatie dag om 14 uur.

  ik bewonder uw interesse in negers en heb gelezen dat u een boek schrijft over dit ras. in mijn boek : koran: verbieden of herschrijven, zal ik een wetenschappelijk Afrocentristisch model publiceren. kijk er eens in juni naar.

  maak kontakt met egmond codfried. een interview met hem zou niet slecht zijn. hij is een afrocentrist en ziet in alles een negergen.

  bedankt voor alle moeite. een korte recensie met mijn juiste naam en evt website (Kritisch Podium Dewanand, http://www.dewanand.nl) zou ik zeer op prijs stellen. mail mij in welk nummer dit zal komen.

  groeten uit delft kennisstad,

  Dewanand
  Hindoeschrijver en onderzoeker

  Reactienummer: 212

  Datum: zondag 2 april 2006
  Naam: nakomeling van de oude hindoes
  Onderwerp: turken waren de slaven van djenghis khan
  E-mail: ***privacy***

  geachte turkse moslim,

  ik begrijp jou woede tegenover dewanand, want hij schrijft kwetsende dingen over moslims. Maar probeer dan ook de woede van de nederlanders tegen jou volk te begrijpen.

  Jullie jongeren zijn zeer agressief,ze zijn grootschalig betrokken bij kleine en grote criminaliteit,de turken en marakkanen kopen alleen maar spullen uit hun eigen land van koekjes tot aan bankstellen, binenkort misschien zelfs t.v's en auto's[denk ik]

  De gevangenissen zitten vol met moslimjeugd, ik ben zelfs 3 maanden in de gevangenis geweest. In de jaren 70 toen ik tiener was ,en ook de jaren 80 was de heroine handel in de handen van de turken [in nederland] De turkse toko's zijn vaak gewoon geldwitwasserijen. ik bedoel hoe kun je van groente verkoop , de nieuwe bmw 5 serie rijden?

  kortom,het lijkt wel of jullie bezig zijn met een islamisering van nederland, overal grote moskeen in de oosterse stijl.wat totaal niet past in nederland[ wel in de efteling]

  Jullie lopen altijd in grote groepen, zijn jullie soms niet mans genoeg om alleen te lopen?

  Jullie halen elk jaar duizenden bruiden uit het buitenland, zijn de moslimmeiden van hier soms hoeren? Anders trouw je toch gewoon met ze? Wat is er mis?

  of gaat het om langzame machtsovername door bevolkingstoename zoals wij hindoestanen in suriname gedaan hebben? wat dat betreft kan ik je verzekeren dat het een goede formule is.

  Je hebt je mond zovol over dat wij slaven waren die genaaid werden door de engelsen? Wie denk je dat in de 13e eeuw de slaven en de hoeren waren van Djenghis khan? juist de Turken!! Hij had jullie totaal onderworpen en als je nu in Turkmenistan en Turkestan kijkt, dan zie je overal spleetoogige turkjes!! Er is daar bijna niks overgebleven van jullie originele ras. De turken van anatolie mochten blij zijn dat zij op de een of andere manier beschermd waren door de kruisvaarders[ hoewel die ook duizenden turkse en arabische vrouwen keer op keer verkracht hebben]

  En wist je dat de originele turken vroeger allemaal HINDOES EN BOEDDHISTEN waren!!!?????
  Vraag het maar aan turkse historici. Jullie volk heeft toen overigens wel prachtige kunstwerken gemaakt. Jullie zijn vrijwillig tot de islam overgegaan in de 8e eeuw.

  En wat betreft dat wij geen kerels zouden zijn: Wij hebben van de 9e eeuw tot aan de 12e eeuw met jullie gevochten om Afghanistan! En van de 10e tot aan de 16e eeuw om noord india.
  Iran en griekenland hebben jullie maar een paar veldslagen nodig gehad om de baas daar te worden in afghanistan en india heeft het jullie 500 jaar van oorlog gekost, en daarna zijn jullie vermengde nakomelingen er weer snel uitgetrapt door de hindoes[mahratas en sikhs].
  De engelsen hebben ons niet verkracht,zij hebben ons hun rechtssysteem gegeven en de westerse technologie en hun manier van bestuur en een heel goed spoorwegennet.

  En moet je ons koelies nou zien!! samen met de chinezen behoren wij over 10 jaar tot de absolute top in de wereld[ economisch en militair] En turkije blijft europa maar bedelen om opname in de E.U!

  Wat dat betreft heeft onze olifantsgod[ganesh]ons wel degelijk geluk gebracht.

  En ik denk dat het met jullie geluk afgelopen zal zijn zodra de olie op is.

  Tot slot mijn beste turkse moslim wil ik nog kwijt dat, als Kemal Ataturk er niet geweest was, jullie land verpletterdzou zijn geweest door de engelse , koelie en afrikaanse troepen in de eerste wereldoorlog.

  Want het zag er erg slecht uit voor de turken voor de tijd dat ataturk opperbevelhebber was.

  Dan waren jullie vernederd geweest.Zie je hoe vreemd het kan lopen in de geschiedenis? alles berust vaak op toeval. Dus heb voortaan niet zo een grote mond over turkije.

  En natuurlijk weet ik dat de overgrote meerderheid van de moslims in nederland hard werkt en normaal leeft,maar het is spijtig dat die minderheid die zoveel rottigheid brengt zo veel aandacht naar zich toe trekt , en jullie intern geen orde op zaken kunnen stellen.

  namaste ,

  nakomeling van de oude hindoes!!

  Reactienummer: 211

  Datum: 1 april 2006
  Naam: Anand
  Onderwerp: Geert Wilders
  E-mail: ***privacy***

  Beste dewanand,

  ik begrijp niet wat je tegen Wilders hebt hoor, wij hindoestanen staan aan de kant van de nederlanders en NIET aan de kant van de moslims. Die paar kleinigheden die rechtse nederlanders van ons verlangen zoals,geen eigen taal in het openbaar spreken geen bruiden uit het buitenland halen en misschien ook tempels bouwen in de nederlandse bouwstijl, is voor ons totaal geen probleem, onze kracht zit van binnen! Dit is nog steeds hun land en wij moeten hun regels[mits rechtvaardig]respecteren. Nederlanders gaan india en daarmee ook ons steeds meer respecteren en daar moeten wij ons voordeel mee doen. En dat veel van onze dochters met nederlanders trouwen is toch ook geen probleem? Ze worden overhet algemeen goed behandeld en de nederlanders zijn zelfs bereid geen rundvlees te eten{de belangrijkste voorwaarde ]

  Misschien mag ik het niet hardop zeggen maar onze grootste vijanden straks zijn de turkse en marokkaanse moslims, wij moeten nu al kleur bekennen, en de nederlanders moeten weten dat wij achter hun staan. Weinigen weten het maar in de gebieden die turken op ons veroverd hadden in de 13e eeuw stelden zij toen al discriminrende rasistische wetten op, de arabieren waren niet rasistisch ze waren zelf ook bruin.En dan beweren de turken en de blanke berbers nu dat wij een front met hun moeten vormen? IK DACHT HET NIET!!

  Dus kortom dewanand,wat ik wil zeggen, wij hindoestanen staan er niet achter als hirshi ali en wilders op de hak genomen worden.Met alle respect voor je literaire uitingen.

  Gegroet,

  anand

  Reactienummer: 210

  Datum: 28 maart 2006
  Naam: Anand
  Onderwerp: zionisten, koude holokaust en holoc4200
  E-mail: ***privacy***

  beste dewanand,

  Ik lees dat veel mensen je voor gek verslijten en al wat nog meer. Kijk , ik zie ook dat je echt geen lieverdje bent,maar dat weet je zelf ook. En verder vind ik dat je veel te veel sporen omtrent je verblijfplaats achterlaat, ik vrees dat het je op een gegeven moment zelfs fataal kan worden. Pas goed op jezelf, want al schop je vaak tegen schenen die al beurs zijn, je blijft toch een vermakelijke publicist, onder de hindoestanen ben je een uniek figuur, mensen begrijpen jou denkwijze en manier van uiten niet Mensen willen nou eenmaal geen enkele woord van kritiek horen ook al is die kritiek bedoeld om ze wakker te schudden!

  Ik vind dat je ook teveel met suriname bezig bent , met dat kutlandje waar ik 8 jaar lang alleen maar daalbhaat te vreten kreeg en die hindoehaat die wij elke dag over ons heen kregen, wil ik niks meer te maken hebben. Dagelijks krijgen vooral hindoestanen en chinezen te maken met geweld tegen hun door die joeka's. En toch dringt het niet tot hun door dat ze geweld met groffer geweld moeten beantwoorden.

  Het probleem van hindoestanen is dat ze geen offers durven te brengen, bijvoorbeeld dat als iemand je vrouw lult , dan moet je bereid zijn om die man netjes van achter, door zijn hoofd te schieten,dit staat ook in onze geschriften, iemand die zeer bedreigend voor je is, moet je uit de weg ruimen.[manusmirti] En dan moet je niet aan eventueel verlies aan materieel goed denken. Hindoestanen moeten agressiever worden mbt zichzelf te verdedigen! Daarmee wil ik niet zeggen dat ze andere rassen moeten gaan overheersen, zeker niet !

  Nu even over die joden, vind je het niet vergezocht dat men ze de schuld van alles wat verkeerd gaat op aarde te geven? o,k. het waren wrede slavenhandelaars en houders, en ze doen altijd maar zielig over hun holocaust, terwijl wij hindoes naar schatting 60 miljoen mensen zijn verloren in de oorlogen tegen de islam en de daaropvolgende slachtpartijen.Terwijl wij daarover een gevoel hebben van het was verleden tijd en nu verdergaan.

  Tot slot wil ik nog kwijt dat het paragraafje holoc4200 uit de koude holokaust, opmerkelijk genoeg waarheid begint te worden nl. in de telegraaf stond vorige week een bericht dat bij veel vrouwen een sexuele stoornis ontdekt is, waardoor zij een nymphomane behoefte hebben aan seks en werkelijk de hele dag door opgewonden zijn!

  Dit lijkt mij werkelijk een gevolg van een overmatig gestressde en doorgedraaide maatschappij[waarin overigens de moslims steeds meer en meer terrein aan het winnen zijn, kijk maar naar de politieke partijen op gemeentelijk niveau en zelfs de wekelijkse jeugdsoos in de buurthuizen waar die arme nederlandse jeugd zich niet meer durft te vertonenuit angst mishandeld te worden!

  dewanand het beste,

  en wees matig met je beledigingen

  anand

  Reactienummer: 209

  Datum: 28 maart 2006
  Naam: Lasker
  Onderwerp: Gastenboek, visie van Lasker op Dewanand uit forum www.terdiscussie.nl
  E-mail: ***privacy***

  Website:
 • www.terdiscussie.nl


 • posting van lasker

  Jullie hebben allebei gelijk:

  Dewanand is een bekende in de hindoegemeenschap. Hij is zo'n beetje geband van elk hindoeforum. Vooral de poederbrieven die hij rondstuurde na de aanslag van 9/11 hebben grote indruk gemaakt.

  Men zou hem een enfant terrible kunnen noemen. Persoonlijk mag ik hem wel. Zei een grote filosoof niet: Wie zou niet de hel kiezen, om één originele gedachten te uiten. (Goed, christenen niet) Dewanand is zeker wel racistisch maar dat lijkt mij op zijn leeftijd geen misdaad, maar een aanbeveling (Hij is nog niet besmet met het politiek correcte denken). Binnen de hindoegemeenschap worden zijn discriminerende ideeën echter niet gepruimd.

  Overigens denk ik dat het inderdaad zo is dat sommige Oosterse volkeren een hoger IQ hebben dan blanken. Dat is niet vreemd want in China en India hebben ze een beschaving die veel langer teruggaat dan in Europa. Dat uit zich in een complexere taal en verfijning en een enorme waarde die bij deze volkeren aan studie wordt gehecht. (studie leidt direct tot gewichtstoename in de hersenen). Daarbij is de huidige generatie westerlingen echt een enorm stel degenererende luilakken. In de VS worden voor de zwaarste studies chinezen en Indiërs geïmporteerd omdat deze mensen nog bereid zijn om heel lang te studeren. In het land zelf zijn die mensen nauwelijks meer te vinden. Mensen zijn niet alleen slim door aanleg, nieuwsgierigheid en leergierigheid spelen een veel grotere rol, daarvoor is het klimaat er niet meer naar in het westen.

  Het is Fun Fun Fun. Als je de clips van 50cents en anderen ziet is het eerder erg cool geworden om zo weinig mogelijk hersens voor te wenden, geilheid, leipheid, ongeïnteresseerdheid en 'attitude' zijn grote verdiensten. Bij vrouwen doet de botergeile bitch-look (ah, ah) het erg goed. Het commerciële sociale engagement van Brainbox, Ali B. en lange Jan is flinterdun en maar schijnt toch nog mensen te kunnen overtuigen. De bewegingen hebben iets aapachtig gekregen. Ook de taal ondergaat een reverse evolution. Grappig dat Nederlandse rappers het steenkolen Nederlands van zwakbegaafde emigranten verheffen tot begerenswaardige culttaal. Als Dewanand geen gelijk heeft, zal hij het zeker krijgen.

  Over de zogenaamde intelligentieverschillen maak ik mij niet zo'n zorgen, een mens is wel wat meer dan rationele rekenmachine, 80% van zijn hersenen worden gebruikt voor sociale interactie. Hoger IQ betekent vaak meer autisme en gevoelsverarming, wie zit daar nu op te wachten. Waar mij dan ook meer zorgen om maak is verharding en vergroving van het gevoelsleven en het onvermogen tot meer ingewikkelde vormen van sociale interactie.

  Dewanands 'binaire hersens van de blanke' vind ik een leuke vondst, hoewel dat eigenlijk de binaire hersens van de Nederlander moet zijn. Nederlanders zijn absoluut de grootste zwart/wit denkers van alle volkeren (hoop ik). Persoonlijk vind ik dat best een beangstigende ervaring.

  Ik zou zeggen: lees zijn stukken en geniet ervan. Hoewel ze ongetwijfeld racistisch zijn, bevatten ze meer humor, originaliteit en diepgang dan men doorgaans tegenkomt.Laat uw binaire hersens u niet tegenhouden.

  Vertaling voor Edu en Jakhals (sinds mijn vertrek aan het dementeren geslagen):

  Heee man, wat ik jou zegge wil, is hou je kop en blijf maar stil.Want die Dewanand is nog niet zo gek, dus chill maar op zijn vette tekst, want hij kletst niet uit zijn nek. Deze dude komt uit suriname, dus geen grapjes van bakraas over banane, en noem die gozer geen name. Dus hou op met hakkuuu, en dis niet zo op Dewanand, pimp op dit forum, mothufukkuuuuu. (probeer de schijnbaar ongecoördineerde coole aapachtige bewegingen er zelf bij voor te stellen, maar aub geen eigen foto's posten)

  --------------------
  Je bent wat je diepe, bezielende wens is.
  Zoals je wens is, zal je wil zijn.
  Zoals je wil is, zullen je daden zijn.
  Zoals je daden zijn, zal je lot zijn.

  Reactienummer: 208

  Datum: 28 maart 2006
  Naam: Hobbes
  Onderwerp: Verslag Mailcorrespondentie met Hobbes, zes mails: Hallo meneer Dewanand
  E-mail: ***privacy***

  Zesde mail van Hobbes 30 maart 2006  Grappig. Ik heb het woord heilig nooit in de mond genomen.En feiten zijn het helaas ook niet. Een ras kan niet heilig zijn omdat het geen keuze is. Daarom snap ik jullie racisten ook niet. Het is alleen zo typisch dat islamitische en hindoestaanse landen allemaal zo arm zijn. Dit heeft in mijn ogen niks met ras maar meer met religie te maken. Maar dat neemt nog niet weg dat ik mischien nogmaals aangifte ga doen. Een wees maar niet bang hoor. Ik hoef de media er niet bij te halen om je op te sluiten. Het rechtsysteem zal dit doen.

  Ik wens geen post meer van u te ontvangen. Veel plezier met uw waanbeelden

  Antwoord op vijfde mail, Dewanand wrote:  hi hobbes

  een rechtszaak is goed voor de promotie van mijn beruchte boeken en website. bedankt ervoor.

  feiten over jouw heilige blanke ras doen je pijn he.

  dewanand

  Vijfde mail van Hobbes 29 maart 2006

  Wacht naar af, inmiddels is al aangifte gedaan.

  Je leeft in een sprookjes wereld, je hebt hulp nodig

  Antwoord op vierde mail, Dewanand wrote:  geen enkele tekst van mij overtreed de wet. juristen hebben het al onderzocht.

  dewanand

  Vierde mail van Hobbes 29 maart 2006  Mij zie je niet in de rechtzaal als aanklager, mijn regering doet zal dat werk voor me klaren zoals het eerder deed. Ik vraag me af wie jouw behandeld heeft want blijkbaar ben je nog steeds kompleet gestoord.

  Trouwens ik ken maar weinig BLANKE mensen die ooit een cyberpsychose hebben gehad. Zeker typisch hindoestaans om de eigen gemeente aan tevallen met poederbrieven. Dat iemand in staat is zijn eigen geloofsgemeenschap aan te vallen in de naam van een andere geloofsgemeenschap duid op inperfectie van dat systeem.

  Je hebt mooie praatjes maar ik zie geen daden. Enkel Racistische fantasiën van een gek. Jammer dat er toendertijd geen TBS tegen je was geeist.

  Hobbes

  Antwoord op derde mail, Dewanand wrote:  een rechtszaak tegen mij wegens deze tekst is juist mijn grote overwinning.

  tot ziens in de rechtszaal,

  dewanand
  Hindoe fundamentalist

  Derde mail van Hobbes 28 maart 2006  Blank staat gelijk aan wat?
  Meneer Dewanand u maakt zich schuldig aan Racisme.
  onlogisch denken is nog niet het ergste maar die opmerking wel
  Lees uw artikelen nog maar een keer door.
  Onderzoek doen maar blijkbaar zijn uw oplossingen niet in
  overeenkomst met de werkelijkheid.
  Neem uw laatste artikel. Dit staat bol met leugens.
  U mag uitkijken, mischien start ik wel een rechtzaak.
  onvriendelijke terug

  Hobbes

  Antwoord op tweede mail, Dewanand wrote:  luister:
  onderzoek doen is moeilijk en hard.
  oplossingen ontwikkelingen is nog moeilijker.
  in principe denk ik aan de belangen van alle levende wezens als hindoe fundamentalist.

  wat bedoel je met dubbele agenda? wat heb je gelezen hierover? mens zijn is complex en niet zwart/wit. ik ben hindoelander hoor. zoek met google hiernaar om het beter te begrijpen. ik ben niet blank en hierom niet genetisch gehandicapt hoor.

  groeten
  dewanand

  Tweede mail van Hobbes 28 maart 2006  Juist ja.
  U typt veel maar geeft geen antwoord.
  Jammer. Ik had graag gezien dat het anders was.
  (leuk stuk verder over die marokanen maar onuitvoerbaar)
  Mvg
  Hobbes

  Antwoord op eerste mail, Dewanand wrote:  Namaskar Hobbes-ji,

  Uw vraag is heel terecht. Ik zal het exact beantwoorden. Mijn antwoord plaats ik ook in mijn gastenboek.

  Vanaf 1992 ben ik in het diepste geheim begonnen aan een theoretisch onderzoek naar alle factoren en variabelen in een heterogene of multiculturele samenleving. Door mijn ingenieursopleiding tot Werktuigbouwkundige aan de Technische Universiteit Delft (TUD) ben ik gewend om exact over problemen te denken. Elke wiskundige weet dat de oplossing van een probleem begint bij de exacte beschrijving en formulering ervan. Juist hierom publiceer ik nogal lastige teksten met een exacte beschrijving van het probleem, compleet met taboeloze terminologie. Eufemismen zijn onbekend bij technische onderzoekers en juist daarom kunnen mijn termen nogal pijnlijk overkomen voor betrokkenen.

  Exact onderzoek is moeilijk en zo af en toe moet ik een moeilijke zijweg opslaan om een deeloplossing te ontwikkelen. Ziehier een van mijn beste deeloplossingen voor het probleem met Marokkanen.

  1 Miljoen Marokkaanse miljonairs

  Offeraar Dewanand Offercode
  wfor1189 Offerdatum
  6 februari 2006

  Ik geef openbaar toe dat ik een Hindoe fundamentalist ben en heb dat in talloze teksten vrij exact omschreven. Bestudeer eens de hindoeistische constraints van mijn Hindoebrein. (zoek naar constraints op mijn site)

  Gistermiddag tijdens een lezing over de Derde geldstroom bij de Technische Universiteit Delft legde ik de wetenschappers uit dat het mogelijk moet zijn met speciale wetten, dat een ideologische wetenschapper schriftelijk afdwingt dat hsijn kennis en kunde nooit mogen worden toegepast om het leed van mensen te vergroten of om hen te doden. Dit is nu niet mogelijk met de huidige patenten wetgeving. In wezen ben ik tegenstander van geweld of het voortijdig beeindigen van de levenscyclus van een gereincarneerde levensvorm.

  Vergeet niet dat ik mij vooral zorgen maak om de onrechtvaardigheid op de wereld. Ik ben kritisch en schroom niet om mensen te wijzen op hun eigen verantwoordelijkheid. Alles kan beter, als wij mensen het maar willen.

  Gedurende het onderzoek naar interculturele identiteiten heb ik zorgwekkende dingen ontdekt. Ook het onderzoek van religieuze doctrines leverde zorgwekkende feiten uit de geschiedenis op. Hoe moet het verder op onze kleine planeet met zes miljard debiel denkende mensachtigen, die elkaar haten en tot de tanden bewapend zijn, gereed om elkaar de hersens in te slaan? In vrijwel alle regionale machtsblokken zien wij nu een wapenwedloop met militaire oefengebieden, in de vorm van kleine oorlogen, waarbij wapenproducenten goedkoop hun nieuwste high tech moordtuig uittesten en experimenteren met echte mensen, precies zoals de nazi's. U weet toch goed te herinneren dat de Verenigde Staten van Amerika ruim 500 miljard dollar besteedt aan bewapening en nu Irak perfect misbruikt als oefenterrein voor de nieuwste generatie mitrailleurs, bommen en kruisraketten. Keurt u dit goed?

  In juni 2006 zal ik tien boeken publiceren op mijn website en uw vraag verder behandelen.

  Ik dank u voor uw vraag. Ik wachtte al maandenlang op iemand die mij direct deze vraag stelde en ben heel blij dat u dit heeft gedaan. Besef goed dat ik openbaar bekend ben en met een goed hart en geweten opereer, omdat ik in principe in het belang van alle levende wezens strijd. Indien ik duistere zaken deed dan zou ik via geheime sites en geheime mailadressen opereren, als een angstige, kruiperige rioolrat.

  Wij mensen vertegenwoordigen nauwelijks 0,1 procent van alle levende massa op aarde, maar wij kunnen nu alles vernietigen, met onze kernwapens. Is dit iets om trots te zijn op je menszijn, of je hindoezijn? Is de mens niet de gevaarlijkste parasiet op aarde?

  tot zover,

  Met vriendelijke groeten,

  Dewanand
  Hindoeschrijver en onderzoeker
  Kritisch Podium Dewanand
  http://www.dewanand.nl

  De informatie verzonden met dit e-mailbericht (en bijlagen) is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde(n). De informatie in dit e-mailbericht (en de bijlagen) kan vertrouwelijk van aard zijn en kan derhalve binnen het bereik vallen van een geheimhoudingsplicht. Openbaring, vermenigvuldiging, verspreiding en/of verstrekking van deze informatie aan derden is niet toegestaan. Hobscrusade en aanverwante zijn niet aansprakelijk voor de juiste en/of volledige overbrenging van de inhoud van een verzonden e-mail of de tijdige ontvangst daarvan, noch voor schade toegebracht door het gebruik van elektronische communicatie, waaronder - maar niet beperkt tot - virussen en andere kwaadaardige programmatuur.

  Talk is cheap. Use Yahoo! Messenger to make PC-to-Phone calls. Great rates starting at 1¢/min.

  Eerste mail van Hobbes 28 maart 2006  Beste Waldo "Dewanand" ***, Ik heb hier en daar even geinformeerd over jouw.
  Je houdt er best wel een dubbele agenda op na. Vertel me nu eens als mannen onder elkaar wat is nu je meesterplan? Of ben je gewoon de weg een beetje kwijt.
  Ik heb bij kafka eens geinformeerd over jouw doen en laten. En het ziet er niet zo goed uit voor je. Ik denk dat ik jouw maar eens een keertje ga aangeven bij meldpunt discriminatie. Of denk je dat het niet nodig is? Mvg

  Hobbes


  Reactienummer: 207

  Datum: 26 maart 2006
  Naam: Ezra
  Onderwerp: Re: hindoe fundamentalist - Google zoeken
  E-mail: ***privacy***

  Hoi Dewanand,

  en hele mooie prestatie. En hier geld mee verdienen, tja, interessant, een Dewanand internet kledinglijn uitzetten ? Als we cartoons bij je teksten zetten, kunnen we de cartoons op t-shirts drukken. Moet een van ons wel leren tekenen, anders gaat het geld weer naar de cartoonist. Je hebt inderdaad gelijk dat hier geld mee te verdienen valt als er slim mee omgegaan wordt. Advertenties erbij zetten voor messenslijpers ? Materialiseren van deze successen is de moeite waard. Ik ga eens op internet kijken hoe anderen hier geld mee verdienen.

  Het zou mooi zijn als je ook eens een vaste column in een krant of tijdschrift zou kunnen krijgen.

  Ik ga een Dewanand map aanleggen, je hebt gewoon te veel goede ideeen. Dat compliment krijgt niet iedereen.

  Groet,

  je vriend Ezra

  Eerdere mail van Dewanand:

  this is hot
  > zoeken naar dit levert 996000 hits en ik sta op nummer 1
  > is dit geen kassa? hoe zie jij dit zakelijk kerel. kan jij hiermee geen
  > geld verdienen?
  >

  Website:
 • http://www.google.nl/search?hl=nl&c2coff=1&q=hindoe+fundamentalist&btnG=Zoeken&meta=


 • > --
  > Dewanand signature Netscape Met vriendelijke groet
  Dewanand

  Reactienummer: 206

  Datum: 27 maart 2006
  Naam: Fred
  Onderwerp: Vraag over Hindoeisme
  E-mail: ***privacy***

  Hallo,

  Ondanks dat ik geen hindoe schrijver ben die zuivere kennis wil verspreiden ben ik toch iemand die zich bezighoud met bepaalde vraagstukken. Ik ben van jongs af aan al geintreseerd in ruimtevaart en geschiedenis en dan met name de big picture van het geheel.

  Wat ons besef (de mensheid) van het universum betreft, beginnen wetenschap en geloof elkaar te overlappen wat betreft de ontstaans geschiedenis van het universum en als deel daarvan de mensheid. Recent ben ik me gaan verdiepen in werelds oudste geschriften en dan met name de orginele geschriften waaruit de moderne geloven zijn onstaan,. verhalen uit de bijbel bijvoorbeeld blijken kopieen van nog oudere geschriften uit Sumer (mesopotamie) en zijn qua inhoud significant anders dan de latere versies zoals de bijbel. Sommige stukken zoals de zondvloed komen in meerdere afzonderlijke geschriften voor. Grote kennis van het zonnestelsel door beschavingen 4000 jaar geleden met wetenschappelijke feiten die wij pas 20 jaar kennen, verschil en plotselinge onstaan van de moderne mens en rassen en monumenten die qua datering 15000 jaar oud zijn terwijl de bijbel stelt dat de geboorte datum van adam de eerste mens rond 4000 vchr lag roepen veel vragen op, en lijken door overheden te worden onderdrukt. Een theorie die mijn interesse wekt omvat kortgezegd genetische manipulatie van vroege mensachtige door buitenaardse wezens, dit zou vastgelegd zijn door vroege mensen in geschriften zoals Marhabharata en met name het gilgamesh epos wat betreft hindoeisme. Ook de bijbel en beter nog de soemerische geschriften hebben dezelfde soort verwijzingen. Zoals bijv Vimana`s in de marhabharata die raketten zouden moeten voorstellen. En in het gilgamesh epos zou een vroege ruimtereis beschreven worden. Zou u mij hier eens zinnigs over kunnen zeggen doordat u beter thuis bent in de betreffende hindoe literatuur? Graag zou ik u visie hierop willen horen.

  Met vriendelijke groet,

  Fred
  De Multikulkrant

  Reactienummer: 205

  Datum: 28 maart 2006
  Naam: Anoniem
  Onderwerp: Mails van een Turkse moslim aan Dewanand
  E-mail: ***privacy***

  Derde mail 28 maart 2006:

  Koelies zijn sterk? Ze zijn uitgebuit, verkracht door de blanken!! Daarna uitgescholden voor sjouwer, en dit noem jij een compliment?

  En nog even over dat invriezen van moslims. Wil je aub met mij beginnen? Kijken wie er wie gaat invriezen!! Er is een nieuwe zondebok nodig en die hebben ze nu!

  Je kunt wel met van die mooie theorieën komen maar ik kan er ook wel een paar uit mijn mouw schudden.

  Jullie zijn jarenlang systematisch verkracht, jullie waren slaven , slaven van de blanken, ze hebben jullie gebruikt en daarna doorgespoeld en nu kom jij mij vertellen hoe sterk jullie waren. Nee meneer Dewanand, jullie moesten jullie vrouwen niet laten verkrachten en daarna cricket laten spelen jullie moesten vechten voor je eer! Met haast een miljard mensen waren jullie het speeltje van de Britten, ow wat een eer! Jullie Olifanten kikkers en ratten waarin jullie geloven hebben jullie niet geholpen he!

  Ik vind het eerlijk gezegd niet leuk om dit allemaal tegen u te moeten zeggen maar ik vind dat u zo respectloos bent dat ik het gevoel heb geen andere keus te hebben. In India worden moslims inderdaad niet gediscrimineerd maar in andere delen van de wereld gebeurd dit systematisch. Moslim landen doen dit op hun beurt ook, en dat praat ik niet goed. Graag wil ik benadrukken dat die moslim fundamentalisten die nu zogenaamd gevaarlijk zijn een logisch gevolg zijn van de verwerpelijke politiek van het Westen. Toen waren ze goed , nu zijn ze slecht. Wie heeft Saddam gevoed? Bin Laden werkte nauw samen met de CIA!!! Toen waren ze goed, en nu , nu zijn ze slecht.

  Wat vind u hiervan?

  Antwoord Van: Dewanand mailto: waldo@wanadoo.nl

  Verzonden: maandag 27 maart 2006 21:53
  Aan: e.akilli
  Onderwerp: Re:

  Noten

  Koelie. Het begrip koelie is een denigrerend scheldwoord voor Hindoestanen in de Surinaamse en Nederlandse volkstaal. Hollandse journalisten hebben ICTers uit India regelmatig bestempeld tot ICT-koelies in officiële mediapublicaties (Volkskrant en NRC). Men dient echter door te denken, om dit begrip anders te interpreteren. Koelies waren oorspronkelijk sjouwers en konden veertien uur per dag zware zakken sjouwen of keihard landbouwwerk verrichten, zonder enige stress of oververmoeidheid. Dit impliceert dat een koelie iemand is die behoorlijk sterk, potent, vitaal en levenskrachtig is. Juist hierom dient een ieder die uitgemaakt wordt als koelie te beseffen dat het juist een compliment is, want de koelie is immers sterker en kan vele ontberingen doorstaan. De meeste negers en Nederlanders uit ons tijdperk zouden instorten en sterven van ellende als zij elke dag minstens veertien uur moesten werken, omdat zij immers zwakker zijn dan de bruine koelies. Een koelielander is dus een heel sterk, machtig en levenskrachtig wezen.

  Na de afschaffing van de slavernij in 1863 in de Nederlandse koloniën hebben koelies uit India het zware landbouwwerk op de plantages overgenomen en de Joodse en Hollandse koloniale uitbuiters een vette winst laten maken van minstens vijftig miljard euro. In totaal hebben de Joden en Hollanders minstens 285 miljard euro verdiend aan de uitbuiting van Suriname en zijn er nooit voor gestraft of gemarteld. Führer Adolf Hitler heeft juist door de radicale vernietiging van vijf miljoen Joden alle koloniale Joodse netwerken en ondergrondse Europese syndicaten verwoest, waardoor de uitbuiting van de ex-koloniën radicaal beëindigd werd, wat zeker een historische prestatie is. Uiteraard betekent dit niet dat de Joodse holocaust niet betreurd moet worden, omdat elke verzwegen of ontkende genocide van welk volk dan ook een mensonterende daad is. Extreme jodenhaters (antisemitisme) dienen de bijdrage van de gegermaniseerde 'blanke' Joden aan de Europese beschaving eens beter te bestuderen, om een beter oordeel te vellen en wijzer te worden. Zonder de Joodse immigranten zou de meerderheid van de Europeanen beslist nog onderontwikkeld en middeleeuws zijn.

  Bron:
  URL deeplink naar hele artikel:
 • http://www.dewanand.nl/wfor1147.htm
 • koelies zijn dus heel sterk he.

  groeten
  dewanand

  Tweede mail 27 maart 2006

  He luister eens koelie

  Waarom doe je zo lelijk tegen moslims? Ik vind het toch ook niet erg dat jij een ratten-vanger bent!! Maar vertel eens , vanwaar die haat tegen ons?

  Eerste mail 27 maart 2006:


  He mister Dewanand ik ben een Turkse moslim en ik heb net je misselijkmakende stuk gelezen. Als er word besloten door ene koelie

  (drager) oftewel diegenen die door de engelsen hard en droog zijn genaaid wil ik jou (ze) graag uitnodigen om mij eerst in te vriezen, kijken wie er als eerst de vrieskast ingaat.

  Kusjes

  Reactienummer: 204

  Datum: 27 maart 2006
  Naam: Harry
  Onderwerp: Link ruil
  E-mail: harry@harrykriskras.nl
  Website:
 • www.radiodagblad.nl


 • Website:
 • www.harrykriskras.nl


 • Hallo Dewanand?

  Tsja, als blanke nederlander die liever een wereldbevolking ziet die maar 1 kleur heeft (lichtbruin ofzo?), zonder armoede heb ik graag jou als link-partner. De boodschap om alle mensen te verbinden draag ik uit via het radiodagblad Website:
 • www.radiodagblad.nl


 • en de webradio Website:
 • www.radiookidoki.com


 • en natuurlijk de web-log van Harry KrisKras.

  Laten we i.d.d. samenwerken om een nieuwe wereld te creeren.

  Warme groet,

  Harry

  E-mail: harry@harrykriskras.nl
  Website:
 • www.radiodagblad.nl


 • Website:
 • www.harrykriskras.nl • Reactienummer: 203

  Datum: 24 maart 2006
  Naam: Anoniem
  Onderwerp: Re: [Fwd: Fwd: UK Indians taking care of business]
  E-mail: ***privacy***

  Het zakelijke succes van Indiers in Engeland komt doordat Indiers zich verrijken door middel van fraude, bedrog en oplichting.

  Ook worden bedrijven van Indiers minder streng gecontroleerd door accountants en de belasting.

  --- waldo wrote:

  ---------------------------------

  transhindu: aub verslag maken hierover en mij mailen voor deeplink naaruw tekst.

  IN engeland beheersen heel veel gepigmenteerde indiers de economie enversterken ook de economische groei.

  zo te zien discrimineren de blanke angelsaksen veel minder dan innederland. ik ga dit eens onderzoeken. een ieder met voorbeelden vandiscriminatie en uitsluiting in nederland kan mij het hele verhaaltoemailen, ook anoniem. alles discreet.

  dewanand
  waldo@wanadoo.nl


  Reactienummer: 202

  Datum: 24 maart 2006
  Naam: Burpman
  Onderwerp: [Notification] Re: Negerzoen is niet meer!
  E-mail: ***privacy***

  'Burpman' posted the following comment:

  Weet je wat het enige 'leuke' is van het verbod op het woord NEGERZOENEN?!?

  Dat die mensen overduidelijk laten zien dat ze nog dommer zijn dan het achterend van een hersenloos varken.

  Waarom?!? Simpel:

  Negerzoenen zou juist een compliment moeten zijn tegenover de negers. Het is immers lekker en een (wederzijdse) zoen is een handeling dat getuigt van wederzijdse liefdesgevoelens en respect.

  Maar ik stel voor om als blanke dan ook aangifte gaan doen tegen ieder circus waar een blanke clown optreedt.

  Want die clown schilderd de blanke medemens af als stom, dom en stupide die niks goeds kan doen en die het verdiend om door iedereen uitgelachen te worden als hij/zij iets stoms doet.

  Waar gaat het heen met mijn geboorteland?

  Zelfs de Tom & Jerry's worden op bijvoorbeeld de cartoonzenders politiek correct nagesynchroniseerd.

  De scene's waarin de kat Tom een zwart uiterlijk krijgt door een brandende kaars of vuurwerk, wordt er uitgeknipt.

  Ook de stem van de donkergekleurde huisvrouw wordt nagesynchroniseerd omdat het te 'negerachtig' klonk.

  Dit betreft de Tom & Jerry's van de regisseur Fred Quimby uit de 40'er jaren.

  Hoe ik dit zo zeker weet?!? Ik heb hier de Tom & Jerry's liggen die eind 70'er jaren op de eerste VHS recorder waren opgenomen toen Nederland nog niet zo overdreven politiek correct was.

  Je ziet het: ze lopen overal te proberen politiek correct te wezen. Het is totaal doorgeslagen met deze idioterie.

  Ik betrap mijzelf er steeds vaker op dat ik loop te fantaseren om Nederland te verlaten voordat het te laat is.

  Oh ja, wil de laatste Nederlander AUB de dijken nog even lekprikken voordat ie weggaat?

  -------------
  name: Burpman
  This is a comment on entry 'Negerzoen is niet meer!'

  View this entry:
 • http://www.multikulkrant.net/pivot/entry.php?id=1176


 • Reactienummer: 201

  Datum: 24 maart 2006
  Naam: Marcel
  Onderwerp: RE: Opgelet voor meester oplichter Rob Sitaldin
  E-mail: ***privacy***

  Beste Dewanand,

  Je schrijft:"Wat doen zij met de miljoenen subsidies voor hun Hindoegeloof, terwijl zij alle lagere kaste Hindoes uitsluiten en discrimineren?"

  Is het niet juist de bedoeling van het kastenstelsel om verschillen in stand te houden en dat de ene kaste de andere uitsluit? Misschien moet de organisatie zich opsplitsen naar kaste, zodat de ene kaste de andere niet voor de voeten loopt. Of werkt het niet zo en heb ik het bij het verkeerde eind?

  Met vriendelijke groet,

  Marcel.

 • http://www.roepstem.net • "Kritiek op het moderne leven. - Onze instellingen deugen niet meer, daarover zijn we het met ons allen eens. Maar dat ligt niet aan die instellingen, maar aan ons. Nu we alle instincten zijn kwijtgeraakt waaruit instellingen voortkomen, raken we ook de instellingen zelf kwijt, omdat wij niet meer voor ze deugen. Democratisme is altijd samengegaan met het verval van de organiserende kracht: ik heb in Menschliches, Allzumenschliches de moderne democratie met haar halfslachtigheden, zoals het 'deutsche Reich', bestempeld als een gedegenereerde variant van de staat. Wil men van instellingen kunnen spreken, dan moet er zoiets zijn als wil, instinct, gebod, dat antiliberaal is op het boosaardige af: een wil tot traditie, tot autoriteit, tot verantwoordelijkheid die de eeuwen trotseert, tot solidariteit met ketens van generaties, voorwaarts, en achterwaarts, in infinitum." Friedrich Nietzsche - Götzen-Dämmerung

  > From: waldo
  > To: undisclosed-recipients: ;
  > Subject: Opgelet voor meester oplichter Rob Sitaldin
  > Date: Thu, 23 Mar 2006 23:55:10 +0100

  > Ik
  > vertel al maandenlang aan heel rechts Nederland om op te passen voor
  > hindoestanen, want die zijn de grote meesters in de witteboorden
  > criminaliteit in allochtoon Nederland. oplichten is een hindoestaanse
  > genetisch aangeboren eigenschap. zelf hebben hindoestanen mij
  > behoorlijk opgelicht en benadeeld. In theorie is een hindoestaan al te
  > veel in Nederland. Vergeet niet dat de Hindoeraad Nederland ook een van
  > de grootste frauderende organisaties is van Nederland. Wat doen zij met
  > de miljoenen subsidies voor hun Hindoegeloof, terwijl zij alle lagere
  > kaste Hindoes uitsluiten en discrimineren? Maak ook een site over
  > Hindoeorganisaties die de boel oplichten en die volop frauderen met
  > blank subsidiegeld. groeten Dewanand Hindoeschrijver en onderzoeker
  > waldo@wanadoo.nl Kritisch Podium Dewanand http://www.dewanand.nl

  >
  > Hoe heeft u gehoord/vernomen over deze site?
  > blank extreem rechts lichtte mij in

  >

 • http://oplichtersitaldin.tripod.com

 • >
  > Dewanand signature Netscape
  > Met vriendelijke groet
  > Dewanand
  > waldo@wanadoo.nl
  > Kritisch Podium Dewanand
  > kritisch over de multikul
  > http://www.dewanand.nl

  ... Go to next Epage

 • Reacties nummer 1 tot 50. Klik hier
 • Reacties nummer 51 tot 100. Klik hier
 • Reacties nummer 101 tot 150. Klik hier
 • Reacties nummer 151 tot 200. Klik hier
 • Reacties nummer 201 tot 250. Klik hier

 • Mail uw bijdrage voor het gastenboek aan de Redactie van het Kritisch Podium Dewanand
  dan wordt het binnen drie dagen online geplaatst in dit gastenboek.
  Alleen de tekst in uw email wordt geplaatst,
  dus u mag anoniem reageren, indien gewenst.
  Noteer eventueel: Datum Naam Email Website Stad Land Onderwerp


  Home Podium Politiek Religie Hindoeisme Islam Suriname India Liefde Jongeren
  Literair Poezie Zeepkist Gastenboek Links Disclaimer Contact

  Kritisch Podium Dewanand

  Gastenboek