Home Podium Politiek Religie Hindoeisme Islam Suriname India Liefde Jongeren
Literair Poezie Zeepkist Gastenboek Links Disclaimer Contact

Kritisch Podium Dewanand,

Suriname

WEBpublication BOOK WART0273 / EPAGE 14 of 23

Analyse Emancipatie Hindoestanen, man en vrouw, incl. de Holebi


13. Negerhaat bij Hindoestanen


serie foto's 23 leeggeschreven bic pennen uit cel CS16 PI Noordsingel, Rotterdam

Offeraar    Dewanand
Offercode   WART0273
Offerdatum   1 november 2012

Go to previous Epage ... Go to next Epage
 • Go to Inhoudsopgave: Analyse Emancipatie Hindoestanen
 • Een ding vooraf om duidelijk te maken wat voor ras de Hindoestanen feitelijk echt zijn. Hindoestanen zijn feitelijk gewoon een Afro ras, omdat zij negroïde kenmerken hebben en gepigmenteerd zijn van nature. Het idee dat zij blanken zijn is gewoon zelfbedrog en een waanidee, omdat blanken hen nooit accepteren als zijnde gelijkwaardig. De meeste blanken discrimineren Hindoestanen harder dan een echte neger en dit weten veel van hen heel goed in de harde praktijk van elke dag.

  Hindoestanen geloven in een soort rassenhygiëne, en willen hierom niet mixen met een neger, want dat is rasvervuiling en het leidt tot de totale vernietiging van het Hindoeïsme en het hindoeras en wordt dus gezien als zelfvernietiging. Veel Hindoestanen geloven dat zij superieur zijn aan het negerras, maar de blanken beschouwen zij wel als een hoger ras en hierom zien zij rasvermenging met blanken als rasverrijking, maar de kinderen zijn geen geboren Hindoes, kastelozen, en worden feitelijk nooit helemaal geaccepteerd als volwaardige rasgenoten en geloofs broeders. Er is een absoluut geloof bij de grote meerderheid van de Hindoestanen dat het negerras lager, inferieur, dom, vies, stinkend, aapachtig en dus untermensch is. Dit komt bijna overal voor in Suriname, Guyana, Trinidad, Fiji, Mauritius enz. en er is heel veel negerhaat vanuit de kant van de Hindoes. De hele politiek werkt gewoon raciaal en etnisch. Open discussie en dialoog zijn taboe in Suriname en Guyana, en men denkt conservatief, racistisch, bekrompen en echt aapachtig. Dit zijn feitelijk heel primitieve zwarte rassen en volkeren en dit houdt ze dom, arm en onderontwikkeld. Zowel Hindoestanen als negers in deze landen zijn zo en dat haat ik van ze. Ze houden zichzelf zo dom, arm en verdeeld en de blanken lachen zich krom en zijn altijd de winnende partij van deze verdeel en heers politiek.

  Hier een racistisch citaat van een neger zelf op mamjo forum.
  Post by: BLACKIE on 04-03-2010, 21:15:09 -
  OM VOORUIT TEGAAN IN HET LEVEN NEMEN NEGERS EEN JAVAAN OF EEN HINDUSTAN ALS VROUW.
  OM MET EEN NEGER TEEF GA NOOIT KUNNEN OPBOUWEN,DIE ZIJN ER ALLEEN OM TE NEUKEN.
  WAAROM DENK JE DAT EEN JAVAAN OF EEN HINDUSTAN NOOIT EEN BLAKA MEID ALS VROUW NEMEN?
  OMDAT ZE NIET VOORUITSTEVEND ZIJN,EN ZE STINKEN NOG ER BIJ.
  bron url mamjo neger forum

 • http://www.mamjo.com/forum/index.php?action=printpage;topic=278633.0
 • Ook negers haten feitelijk de Hindoestanen en dus is er onderlinge haat en verdeeldheid. Dit is feitelijk een geloof in apartheid en hierom geloof ik dat zij niet moeten gaan janken om de apartheid in Zuid Afrika in het verleden, want ze deden het toch altijd al zelf. Als zij elkaar zo discrimineren en haten, dan waarom klagen zij over de discriminatie door de blanke man en de hele koloniale tijd? Ze houden gewoon zichzelf dom en achterlijk, denk ik en komen geen stap vooruit.

  De onderlinge haat tussen Hindoestanen en negers is iets dat bespreekbaar moet worden in het openbaar en daarom heb ik het hier genoemd. Ik wil dat zij elkaars cultuur en geloof beter gaan begrijpen en vrede sluiten. Het mixen met negers kan het hele kleine zwakke Hindoeras best verbeteren, dus Hindoestanen moeten hier open voor staan, en hun ras verrijken met hoogwaardige Afro genen, door onderling te paren met elkaar en vrouwen uit te wisselen. Samenwerken leidt altijd tot meer vooruitgang, harmonie en welvaart en dat moeten deze twee zwarte volkeren nog leren. Hindoes en negers waren feitelijk bijna 1400 jaar lagere slaven van de Moslims (Arabieren) en blanken uit de hele wereld gedurende de tijd van kolonisatie en slavernij, dus ze waren toen even laag en inferieur, dus nu moeten zij leren dat de geschiedenis hen met elkaar verbindt en niet verdeeld. India en Afrika zijn nog steeds arme, onderontwikkelde landen, vol honger, armoede en ellende, dus samenwerken is beter dan elkaar als domme zwarte honden afmaken en haten.

  Ter besluit als illustratie van negerhaat bij Hindoestanen voeg ik hieronder een discussie op het hindoestaanse forum kaise.nl toe. De topic thema was:

  topic: Wat vind jij van relaties tussen Hindoestanen en negers

  Hier een posting van een Hindoestaans meisje, suikertje, die zo te zien wel seksuele ervaring heeft met lieve negers en reageert:

  Citaat van: Suikertje op 13 juli 2012, 09:44:51


  "Je hoeft geen sorry te zeggen hoor.. Lekker boeiend!
  Jij moet die mensen gwn niet over 1 kam scheren. Dat zegt weer eens veel over jou.
  En of ik met 1 of meerdere negers heb geneukt, gaat jou geen flikker aan. En als ik dat zou hebben gedaan is dat dan nog altijd mijn eigen keus. Wat jij ervan vindt, kan mij geen tyfus schelen."

  Nu volgt een reactie van een Hindoestaanse fascist op dit forum met de naam Berlusconi, en hij is altijd bezig met racisme en haat te zaaien tegen negers in al zijn postings, hier zijn letterlijke reactie van 3 augustus 2012:

  "kijk hoe je praat gek , dit is precies het resultaat van ons Hindoestaanse laffe mannen. Als wij een volk met eenheid en lef waren had je dit nooit uit je mond kunnen halen maar had je respect voor ons getoond. Want dan had je een paar klappen op je smoel gehad en dat is wat ik met je gedaan had als je zo voor me neus gepraat had hoer. Ik meen het ,ik ben niet your average koelie en t boeit me niets dat je een vrouw bent. Respectloos en zogenaamde eigen keuzes. Fuck joe bitch , je hebt geen manieren geleerd thuis.

  Maar daar hebben wij verstek laten gaan en zie hier het resultaat. Een vrijpostige respectloze vrouw , die geen enkel eerbied meer heeft voor zichzelf en haar afkomst. Maar gewoon beestialiteit goed loopt te praten. Want dat is sex met die mindere lagere aapmensen namelijk. Je hebt ook nog eens 5x zoveel kans op HIV en andere smerige dieren ziektes en je krijgt lelijke babies. Je vernedert je eigen , je hele volk , je ouders , je hele bloedlijn alles wat jou menselijk maakt vernietig je in ene.

  Heb je een poosje geleden in de media gezien wat een paar Marokkaanse jongens heeft gedaan met en een neger en zijn hoeren mocro vriendin in Amsterdam? Ze hebben zn mars voor hem gebroken en dat wijf hebben ze ook flink de pesttering in geslagen. Het haalde het journaal. Mocros zijn zelf niet het meest intelligente volk maar op dit punt hebben ze groot gelijk! Klappen en elimineren dit soort vrijpostige wijven en hun aapvriendjes en dit diergedrag in de kiem smoren. Duimpje omhoog voor die gasten.

  Dat moeten wij Hindoestaanse mannen nu gaan doen met jou koulo koelie hoeren soort en die niggers die stoer doen moeten gewoon keihard geklapt worden.

  Dit soort sletten zetten ons te kakken dit soort tokkie-achtige koelie wijven, en die kankernegers met wie ze lopen denken ook dat ze onaantastbaar zijn. Stel een paar voorbeelden voor deze koulo apen en ze zullen verzichtiger gaan worden. Bij mocros en turken zijn ze verdomd voorzichtig want die monkeys kennen de gevolgen. Hindoestanen laten het maar over zich heenkomen en dat weten ze.

  Daarom Hindoestaanse jongens van deze generatie moeten er gewoon wat van zeggen als ze het zien op straat. Laat het net zoals die Marokkanen het journaal halen."
  (einde citaat Berlusconi)
  url deeplink:

 • http://forum.kaise.nl/index.php/topic,166340.300.html
 • Nog kort iets over negerhaat bij Hindoes en Hindoestanen
  Feitelijk is negerhaat bij Hindoes iets dat heel diep geworteld is, ook in Hindoeïstische geschriften is dit duidelijk vermeld. Mensen met een zwarte huidskleur, platte neus en kroeshaar worden altijd als lager, dom, onrein, vies en laag gezien in vele Hindoeïstische geschriften en dit is sinds de oudheid zo. Het hele kastenstelsel van Hindoes, vooral in India was ook altijd al een soort darwinistische oorlog tussen lichtgekleurde volkeren en donkergekleurde. In het hedendaagse India is het ook zo dat mensen met een lichte of witte huidskleur en Caucasische raskenmerken, bijna altijd al een hogere maatschappelijk status hebben en veel meer kunnen bereiken, dan mensen met een Afro achtig uiterlijk. Dit zijn allemaal harde feiten uit de bittere kastenhiërarchie van koelierassen wereldwijd, en ik als onderzoeker en hindoeschrijver wil hierover niet liegen of dingen goed praten, want ik ken vele perfecte negers persoonlijk en ik weet wat ik ooit Afrika zal schenken, als offer van zuivere kennis uit Krishnaloka, omdat elke neger ook een schepsel is van Altecrea en het recht heeft op een volwaardig en menswaardig bestaan. Dus hier zal ik persoonlijk werk van maken voor ik dood zal gaan. Er zijn immers oude Vedische mantras die duidelijk zeggen dat jij als intelligent wezen niet zal kunnen haten en discrimineren, als je het andere wezen, zoals de mooie, lieve neger in jezelf kan zien, en ik ben nou eenmaal genetisch 30 procent Afro, dus volg ik letterlijk deze Vedische wijsheid. Feitelijk als ik eerlijk ben zijn de oude teksten uit India in het Sanskriet ook gewoon teksten van de Indiase Afro rassen uit dit subcontinent, dus ideeen van zwarten en dit waren absoluut geen witte rassen of wilde blanken. De wetenschap weet nu heel goed dat de blanke rassen in Europa 5000 jaar geleden gewoon primitieve en animistische wilden waren, die rode bloedwormen aten en die in stamverband leefden. Men heeft nu ook bewijzen gevonden dat deze blanke wilden alleen konden vechten en neuken, en zelfs kannibalisten waren die elkaar opaten tijdens de lange winters als het voedsel op is. In het beroemde boek van Anton de Kom, een raszuivere intelligente neger uit Suriname, 'Wij slaven van Suriname' bewijst deze grote Surinaamse denker overtuigend dat de Marrons veel beschaafder waren dan de terroristische blanke Hollanders, in een fragment over de respectvolle behandeling die gevluchte blanke vrouwen en kinderen kregen van de Marrons (hadden een heel zuivere Afrikaanse cultuur en geloof), tijdens het Engels tussenbestuur in 1804.

  Mijn advies aan elk Hindoestaans meisje die ooit verliefd raakt op een leuke, potente neger is om voor hem te kiezen als levenslange levenspartner en hem de Hindoe Dharm te leren, zodat hij meer zelfrespect, en zelfwaardering kan krijgen. Zo een neger kan dan leren wat hij waard is en meer van zichzelf houden en manush worden, de perfecte persoon op aarde, wijs, zuiver en gelukkig. Een groot probleem van negers wereldwijd is hun gevoel van eigenwaarde en identiteit, wat zij zijn, waarom men ze overal haat en lager vind, en wie ze zijn. Ook weten deze negers gewoon niet hoe zij moeten leven en waarvoor, dus dit moet een hindoestaans meisje als eerste leren aan een neger, als zij hem kiest om haar leven mee te delen en van hem houdt zoals hij is. Met al mijn nieuwste theoretische inzichten wil ik hier wat aan gaan doen, om zo het Holocaust proces van bijna 3000 jaar ontmenselijking, dehumanisering en letterlijke vernietiging van alle Afro volkeren en rassen stop te zetten op deze planeet van zieke intelligente mensapen. Nu heeft Altecrea aan mij al geopenbaard waarom de Afro wezens met intelligentie zijn ontworpen en waarom zij moeten bestaan. Alle 1,3 miljard intelligente Afro organismen in ons huidige Afrika moet ik dus de kennis uit Krishnaloka schenken, en hen laten bloeien en functioneren als volwaardige mensen op deze planeet.

  Nu iets over Hindoehaat bij negers
  In landen zoals Guyana, Suriname en Trinidad bestaat de bevolking uit grote aantallen Afro mensen en Hindoes met een Indiase achtergrond. Sedert de tijd van de negerslavernij was er gewoon apartheid in deze Europese koloniën, puur gebaseerd op ras en de neger was de allerlaagste en kreeg geen cent loon. De negerslaven moesten in concentratiekampen dwangarbeid verrichten gedurende vele eeuwen in alle koloniën wereldwijd van de blanke Christelijke racisten. Het huwelijk tussen negers was verboden volgens de apartheidswetten in deze koloniën. Na de afschaffing van de negerslavernij zochten de blanke racisten naar nieuwe goedkope slaven, omdat zij zelf te lui en te zwak waren voor het zware werk op het land in de hitte van de tropische zon. Dus haalden zij de Chinezen, Indonesiërs en later de Indiërs naar hun koloniën, om de negerslaven te vervangen, en zo begon een nieuw tijdperk van verkapte slavernij en nieuwe apartheid en uitbuiting. De blanken waren slim en voerden een verdeel en heers politiek tussen deze zwarte volkeren, dus leerden zij de negers om de andere rassen maar te haten en te onderdrukken, en zo erfden deze koloniën de apartheidscultuur van de nazistische blanken. Ja hoor, het nazisme van blanken begon al sinds de Christelijke terrorist Christoffel Columbus in 1492 zijn vuile poten zette op de de heilige grond van Midden Amerika en het tijdperk van christelijk terrorisme begon wereldwijd tegen alle niet-blanke rassen en volkeren.

  De negers waren eeuwenlang ontmenselijkt en gedehumaniseerd in alle koloniën en zelfs in Afrika door de blanke terroristen. Toen al deze koloniën opeens onafhankelijk werden moesten de Afro volkeren een bittere eenzame strijd voeren om een nieuwe identiteit te ontwikkelen en zij konden gewoon niets anders doen dan hetzelfde als hun blanke meesters, dus begonnen zij de nieuwe Aziatische immigranten als vijanden te zien. Er ontstonden rassenrellen in Guyana onder leiding van dictator Forbes Burnham. In Suriname ontstond er grote angst bij Hindoestanen voor de Afro partijen, die dreigden met een dictatuur en openlijk Hindoehaat verspreidden. Hindoestanen waren doodsbang en vluchtten massaal naar Nederland vlak voor de onafhankelijkheid in 1975, en het hele land bloedde supersnel dood. Heden ten dage zeggen alle Afro intellectuelen dat Pengel, Bruma en Henck Arron hun negerras hebben vernietigd in Suriname door rassenhaat en verdeeldheid te zaaien in ons geliefde Switi Sranang en dat doet elke persoon van Surinaamse afkomst heel veel pijn. Nu zijn alle Surinaamse volkeren in Nederland de grote verliezers en ze lijden allemaal hier door de Koude Holocaust die de blanke neonazi's nu voeren tegen hen.

  Hindoehaat van negers is iets dat ik al jaren onderzoek, want het is interessant om te zien hoe twee zwarte volkeren verdeeld zijn door de blanke koloniale machthebbers en hoe dit tot op de dag van vandaag doorgaat. Hier in Nederland is er een heel grote haat ontstaan tegen alles wat niet-blank is en het zal erger en wreder worden. De grote meerderheid van de blanken gelooft gewoon radicaal in evolutie en hierom geloven zij heel absoluut dat de negers en de Hindoestanen een lager apenras zijn en inferieur zijn. Het is iets dat ik altijd merk tijdens het contact met blanken. De grote meerderheid van de blanken willen niet geloven dat een bruin of zwart mens op een hoger niveau dan hen kan schrijven en denken, en als zij dit zien dan gaan zij discrimineren vanwege pure jaloezie en zo iemand geestelijk terroriseren om hem/haar te breken en te laten lijden. Het gezeur over aanpassen, integreren en emancipatie is gewoon een intelligente manier van sadistische legale discriminatie en het enige doel hiervan is om niet-blanken geestelijk kapot te maken, psychisch te verkrachten, geestelijk te terroriseren en hen wreed te laten lijden, en eventueel zelfs seksueel te misbruiken. Dit is een hard bewijs dat blanken een duivels ras zijn uit de duistere onderwereld, precies zoals Malcolm X dit vertelde vroeger tijdens de rassenscheiding en apartheid in de Verenigde Staten van Amerika. Tot op heden is er nog weinig hieraan veranderd, want elke niet-blanke weet alles over de informele apartheids wetten en het lage glazen plafond in alle blanke meerderheidsstaten.

  Negers moeten snel hun eigenwaarde, zelfrespect en geloof in eigen kunnen terug krijgen en ik zal hier werk van maken voor mijn dood. Zelfhaat en angst voor blanken is een heel groot probleem bij alle Afro volkeren. Ze lijden aan een extreem minderwaardigheidscomplex en hebben praktisch niets om dit op te lossen. Hindoestanen hebben hun honderden heilige boeken in hun oude talen, Moeder India, superieure Hindoe Dharm en hun oude beschaving. Volgens mij moeten Hindoes een stukje hiervan geven aan de Afro volkeren, om zo iets goeds te doen voor de honderden miljoenen Afro mensen die lijden in armoede, honger en diep verdriet. Rassenhaat heeft nu Suriname versplinterd en kapot gemaakt en alles daar is verloederd. Uit haat voor Hindoes proberen negers nu alle hindoestaanse meisjes te neuken en zwanger te maken, en zij beseffen niet dat dit tot meer ellende zal leiden en meer haat. De hele rassenstrijd in Suriname en Guyana is iets dat ik beter moet gaan bestuderen in de toekomst, want deze zwarten beseffen niet dat zij nog steeds slaven zijn van blanken, door elkaar te vernietigen en te discrimineren. Wanneer zal Suriname echt onafhankelijk worden en wanneer krijg ik de kans om Shri Rama ka Desh op te richten?

  ***

  Go to previous Epage ... Go to next Epage
 • Go to Inhoudsopgave: Analyse Emancipatie Hindoestanen
 • WEBpublication BOOK WART0273 / EPAGE 14 of 23


  Home Podium Politiek Religie Hindoeisme Islam Suriname India Liefde Jongeren
  Literair Poezie Zeepkist Gastenboek Links Disclaimer Contact

  Kritisch Podium Dewanand

  Suriname
  Alle rechten voorbehouden; All rights reserved
  Offercode: WART0273
  Copyright @ Dewanand 2012