Home Podium Politiek Religie Hindoeisme Islam Suriname India Liefde Jongeren
Literair Poezie Zeepkist Gastenboek Links Disclaimer Contact

Kritisch Podium Dewanand,

Suriname

WEBpublication BOOK WART0273 / EPAGE 6 of 23

Analyse Emancipatie Hindoestanen, man en vrouw, incl. de Holebi


5. Islam en emancipatie


serie foto's 23 leeggeschreven bic pennen uit cel CS16 PI Noordsingel, Rotterdam

Offeraar    Dewanand
Offercode   WART0273
Offerdatum   1 november 2012

Go to previous Epage ... Go to next Epage
 • Go to Inhoudsopgave: Analyse Emancipatie Hindoestanen
 • Moslims vinden dat de vrouwen met de komst van Islam meer rechten kregen en gelukkiger werden en alle moslimvrouwen die hoofddoeken en burqas dragen zijn het hiermee volledig mee eens, omdat zij zich immers hebben onderworpen aan Islam door met de vlag van dit progressieve geloof rond te lopen. Wegens het recht op vrijheid van godsdienst moet men moslims niet verder discrimineren, maar hen het recht geven om beschermd te worden door de zuivere Sharia in heel Europa als zij volgens islamitisch recht trouwen. Centrale registratie van alle echte moslims wordt dan noodzakelijk en dit zal dan de legalisering van apartheid zijn in Nederland en hele Europese Unie. Doordat zij dan onder de legale Sharia vallen kunnen moslim vrouwen dan geen aanspraak maken op bescherming door Westerse wetten en moeten zij niet gaan klagen, omdat het hen vrije keus is. De profeet Mohammed (PBUH) zei immers in de koran, om een man geen vragen te stellen als hij zijn vrouw tuchtigt, dus het slaan van moslimvrouwen is dan automatisch gelegaliseerd als men de Sharia rechten hier legaliseert in de hele Europese Unie. Ook verkrachting, zelfs anaal binnen het islamitische huwelijk is dan legaal en de politie zal aangiften van moslim vrouwen niet meer opnemen, als men hier de Sharia legaliseert.

  De moslim vrouwen die wel vrij willen zijn en op Westerse manier willen emanciperen moeten dan islam verlaten en hun hoofddoek wegdoen. Dit is echt de allerbeste oplossing voor alle moslims in Europa en het einde van alle problemen, volgens mijn analyse. Meer kan ik niet doen voor moslim vrouwen, omdat die zichzelf willen onderdrukken en dat is hun eigen keus in een democratisch land. De zuivere Islam kent geen enkele vorm van emancipatie en kan de Westerse concepten nooit accepteren. Meisjes en vrouwen zijn dus verdoemd als zij voor de Islam kiezen en zullen veel en diep geestelijk moeten lijden, en dat is hun eigen keus en vrije wil om zichzelf te onderdrukken als zielige masochistische schepsels, dus is het beter om niets meer voor ze te doen in Europa, want het is verraderlijk als zij voor Islam baren en gratis profiteren van beschaafde Westerse rechten.

  De vrije wil om zelf te kiezen voor een eigen geloof is vastgelegd in artikel 1 van de Nederlandse grondwet en iedereen en elke vrouw die hier vrijwillig voor kiest moet het zelf uitzoeken, als zij hierdoor mishandeld, verkracht en verlaagd wordt en niet zeuren als het niet leuk is en pijn doet. De Koran geeft humane instructies om een vrouw te slaan, oftewel te tuchtigen en het doodmartelen of het laten bloeden van een vrouw is niet echt genoemd in deze teksten dus niet toegestaan. De Koran geeft de moslimman instructies om een vrouw liefdevol te tuchtigen en de gehoorzame islamitische vrouw moet dit accepteren als een zegen van Allah zelf. In de islam zijn de rechten van vrouwen heel goed gedefinieerd door de profeet en in de Koran vastgelegd, dus elke vrouw die zich hieraan vrijwillig onderwerpt, moet in principe onder de zuivere islamitische Sharia rechtbanken ondergebracht worden als er problemen zijn en dus geen beroep meer kunnen doen op berechting of bescherming via Westerse rechtsorganen, conform de letterlijke tekst van Artikel 1.

  Sharia4Holland zou mijn visies in de praktijk moeten uitvoeren en gewoon procederen tegen de Nederlandse staat om Sharia rechtbanken te legaliseren. In alle wijken met een islamitische meerderheid zou Sharia4Holland gewoon de vlag van Islam of die uit hun herkomstland moeten uithangen en wettelijk eisen dat dit officieel een islamitische buurt wordt, conform de Sharia regels en bescherming van niet-moslims, zoals tijdens de eerste kalifaten.

  ***

  Go to previous Epage ... Go to next Epage
 • Go to Inhoudsopgave: Analyse Emancipatie Hindoestanen
 • WEBpublication BOOK WART0273 / EPAGE 6 of 23


  Home Podium Politiek Religie Hindoeisme Islam Suriname India Liefde Jongeren
  Literair Poezie Zeepkist Gastenboek Links Disclaimer Contact

  Kritisch Podium Dewanand

  Suriname
  Alle rechten voorbehouden; All rights reserved
  Offercode: WART0273
  Copyright @ Dewanand 2012