Home Podium Politiek Religie Hindoeisme Islam Suriname India Liefde Jongeren
Literair Poezie Zeepkist Gastenboek Links Disclaimer Contact

Kritisch Podium Dewanand,

Suriname

WEBpublication BOOK WART0273 / EPAGE 7 of 23

Analyse Emancipatie Hindoestanen, man en vrouw, incl. de Holebi


6. Het drama van Hindoestanen in blank Nederland


serie foto's 23 leeggeschreven bic pennen uit cel CS16 PI Noordsingel, Rotterdam

Offeraar    Dewanand
Offercode   WART0273
Offerdatum   1 november 2012

Go to previous Epage ... Go to next Epage
 • Go to Inhoudsopgave: Analyse Emancipatie Hindoestanen
 • Hindoestanen in Nederland denken, doen en handelen momenteel als bruine en zwarte koelieratten in het kille, koude harde Hollandse nazi riool, die verwilderd zijn en als dwaze, paranoïde Indiase beesten alle kanten oprennen, om te eten, te neuken en te slapen.

  Is de collectieve zelfmoord van Hindoestanen nu een hard feit na 37 jaar zelfvernietiging, assimilatie, integratie en zelfhaat in de blanke Koude Holocaust? Wat zijn de feiten en bewijzen hiervan, zie mijn tekst:

 • Collectieve zelfmoord Hindoestanen
 • Leven in een wereld vol met lange, kille, koude, hatelijke en harde blanken leidt tot zelfvernietiging, zelfhaat, en minderwaardigheidscomplexen bij de kleine, zwakke en zachte Hindoestanen. Wat is er nou eigenlijk hoger op deze wereld dan de lange, rijke, potente en grootgeschapen blanke man, volgens de belevingswereld van een weke, lage, inferieure koelieman? Is dit niet het beste recept voor een zelfgekozen dood en zelfdestructie? Dit is feitelijk de realiteit van de meerderheid van de Hindoestanen, als gekeken wordt naar de feiten van alledag. Het is een echt Hindoestaans drama in Nederland en totale ontreddering van de meerderheid van deze zwarte etnische groep.

  Volgens de religieuze belevingswereld van veel Hindoestanen zijn blanke mannen echt de hogere gereïncarneerde halfgoden zelf, volgens de teksten uit de Veda's, de Ramayan en de Bhagavad Gita. Immers elke Hindoe halfgod zou er toch logischerwijs voor kiezen om te reïncarneren in het superieure lichaam van een blanke man en heersen over alle zwarten, om hen te onderwerpen en uit te naaien? Dit laatste gebeurd echt nu want de meerderheid van de Hindoestaanse meiden naaien echt als vieze, onderdanige, bukkende koeliesletjes uit met tientallen potente blanke mannen en laten zo hun lagere, waardeloze en inferieure koelie DNA kapot neuken, met hun uitgerekte en groot geopende, natte, zwarte hindoe kutjes. Hindoestaanse mannen kijken machteloos toe en janken van ja deze koeliehoertjes zijn rasverraders, maar ze beseffen zelf donders goed dat hun penis veel kleiner is dan dat van de hogere blanke man, dus voor hen is er geen andere hoop dan een zelfmoordpil met masala of doksa smaak. Het is een evolutionaire natuurwet dat inferieure rassen verdoemd zijn om uitgeroeid en uitgenaaid te worden, tijdens het samenleven met superieure rassen, dus voor Hindoestaanse mannen is er praktisch geen hoop meer en een enkeltje terug naar de slums van India is geen slecht idee, om het hier supersnel schoon en koelievrij te maken.

  Vele Hindoestaanse families zijn uit elkaar gevallen en de hele sociale cohesie van deze zwarte etnische groep is vernietigd en versplinterd. Met pijn en verbittering leven vele Hindoestanen tussen harde, kille, koude blanken, die hun als aasgieren misbruiken, discrimineren, kleineren en doodpikken. Hierdoor is de suicidaliteit en parasuicidaliteit van Hindoestanen de hoogste in Nederland. Een heel hoog percentage heeft ernstige psychische klachten en zijn voorgoed afgeschreven in dit land en rotten weg, als kastelozen, wilde uitnaaisletten en paria's. Dit zijn niet mijn gestoorde fantasieën, maar gewoon harde feiten die iedereen gewoon met eigen ogen kan waarnemen.

  ***

  Go to previous Epage ... Go to next Epage
 • Go to Inhoudsopgave: Analyse Emancipatie Hindoestanen
 • WEBpublication BOOK WART0273 / EPAGE 7 of 23


  Home Podium Politiek Religie Hindoeisme Islam Suriname India Liefde Jongeren
  Literair Poezie Zeepkist Gastenboek Links Disclaimer Contact

  Kritisch Podium Dewanand

  Suriname
  Alle rechten voorbehouden; All rights reserved
  Offercode: WART0273
  Copyright @ Dewanand 2012