Home Podium Politiek Religie Hindoeisme Islam Suriname India Liefde Jongeren
Literair Poezie Zeepkist Gastenboek Links Disclaimer Contact

Kritisch Podium Dewanand,

Literair

WEBpublication BOOK WART0270 / EPAGE 24 of 43

Analyse legaliseren rassendiscriminatie
(met onderzoek etnische registratie)

23. Nadelen legalisering rassendiscriminatie binnen een organisatie of bedrijf


Terminator of Norway: Anders Behring Breivik
Offeraar    Dewanand
Offercode   WART0270
Offerdatum   5 mei 2012

Go to previous Epage ... Go to next Epage
 • Go to Inhoudsopgave: Analyse legaliseren rassendiscriminatie
 • De mogelijke nadelen van de legalisering van rassendiscriminatie zal ik nu uitwerken en toelichten.

  A) Er is een gevaar dat supersnel 70 procent van alle bedrijven een discriminatie vergunning kopen om alle niet blanken uit te sluiten. Dan worden dit allemaal een soort nazi bedrijven met alleen raszuivere blanken erin. Immers uit onderzoeken bleek dat 70 procent van alle Hollanders een angst voelen voor moslims en hierom ook een haat voelen voor allochtonen. Libertariers zouden dit goedpraten door te stellen dat het volk de macht moet hebben en dat het volk vrij moet zijn om zelf te kiezen voor hun raszuiverheid, als zij dat geloven en zich goed voelen. Het volk moet de staat en het recht bepalen in een zuivere democratische staat en politici die het volk misleiden moeten gewoon eruit gegooid worden, via revoluties, grof geweld en verkiezingen, althans dit is de visie van radicale libertariers, die soms behoorlijk anarchistisch kunnen denken. De staat moet in het libertarisme ondergeschikt zijn aan het volk en dus klein zijn en machteloos. Alle radicale libertariers willen dat het volk wapens moet bezitten om te kunnen vechten tegen de vijandige staat en om zich te beschermen tegen vijanden (verkrachters van hun vrouwen, tuig en boeven). Juist hierom geloof ik dat deze radicale libertariers de solo moord aktie van de christelijke fundamentalist uit Noorwegen, Anders Behring Breivik gewoon goedkeuren en niet rouwen om de 76 dode linkse blanke kinderen.

  Vele tegenstanders van legalisering van prostitutie waren doodsbang dat alle vruchtbare jonge meisjes hoeren zouden worden in Nederland om snel en gemakkelijk geld te verdienen. Maar na deze legalisering is dit echt niet gebeurd. Dus hierom geloof ik niet dat de meerderheid van de bedrijven en organisaties zullen kiezen voor nazisme en neurenberger wetten na de legalisatie van rassendiscriminatie in Nederland. Er zal een leerproces ontstaan en sommige bedrijven zullen er wel mee experimenteren om hun bedrijfsrisico te verminderen, maar dit zal trager gaan dan pessimisten denken.

  B) Het legaliseren van discriminatie zal de maatschappij harder en intoleranter maken. Momenteel is artikel 1 nog alom van kracht en toch zien wij dat de agressie, rassenhaat, verharding en intolerantie sterk toenemen, dus dit argument is niet van toepassing. De vele soorten en etnische groepen leven al langs elkaar heen en er is al een soort kastenstelsel ontstaan in heel Europa, compleet met strenge beschermings wetten voor jonge vruchtbare meisjes uit de eigen etnische groep. Moslims zijn al geradicaliseerd en gebruiken nu al grof geweld tegen iedereen, dus na legalisatie van discriminatie kan dit niet erger worden.

  C) Zichtbaar maken van rassendiscriminatie door legalisatie ervan geeft Nederland een slechte naam en het tast mensenrechten aan. Ja, wat voor nut heeft het om de hele wereld te vertellen dat Nederland een paradijs is, terwijl hier zoveel mensen lijden en geestelijk ziek zijn? Liegen om geweldig en groot te spelen is gewoon misleiding en leugens zijn nooit goed. Liever de waarheid aan iedereen vertellen met harde discriminatie cijfers en legalisatie, dan liegen met een witte linkse mooi weer masker. Mensenrechten worden al flink aangetast en verkracht in Nederland en de rest van Europa door de harde, bittere en kille ondergrondse rassendiscriminatie en apartheid politiek. Dus wat maakt het dan nog uit om dit maar te legaliseren en om dan met de harde discriminatie cijfers een beter vreemdelingen beleid te ontwikkelen? Wij zitten nu in een economische crisis en er is behoefte aan intelligente oplossingen op korte termijn. Het einde van de zorgstaat is in zicht en de armoede neemt toe. Arm zijn in Nederland is harder, want je bent dan echt alles kwijt.


  ***

  Go to previous Epage ... Go to next Epage
 • Go to Inhoudsopgave: Analyse legaliseren rassendiscriminatie
 • WEBpublication BOOK WART0270 / EPAGE 24 of 43


  Home Podium Politiek Religie Hindoeisme Islam Suriname India Liefde Jongeren
  Literair Poezie Zeepkist Gastenboek Links Disclaimer Contact

  Kritisch Podium Dewanand

  Literair
  Alle rechten voorbehouden; All rights reserved
  Offercode: WART0270
  Copyright @ Dewanand 2012