Home Podium Politiek Religie Hindoeisme Islam Suriname India Liefde Jongeren
Literair Poezie Zeepkist Gastenboek Links Disclaimer Contact

Kritisch Podium Dewanand,

Literair

WEBpublication BOOK WART0270 / EPAGE 25 of 43

Analyse legaliseren rassendiscriminatie
(met onderzoek etnische registratie)

24. Differentieel etnisch vreemdelingenbeleid


Terminator of Norway: Anders Behring Breivik
Offeraar    Dewanand
Offercode   WART0270
Offerdatum   5 mei 2012

Go to previous Epage ... Go to next Epage
 • Go to Inhoudsopgave: Analyse legaliseren rassendiscriminatie
 • Het is duidelijk dat het huidige linkse vreemdelingenbeleid tot grote onvrede leidt onder de meerderheid van de bevolking en hierom is het beter dat er een ander concept ontwikkeld wordt. In mijn boek 'Dynamisch Vreemdelingenbeleid' heb ik hierover al iets gepubliceerd en hieronder kan de link gevonden worden naar het hoofdstuk over de GMK filosofie.

  WEBpublication BOOK WART0141 / EPAGE 44 of 92
  Een Dynamisch Vreemdelingenbeleid
  Hindu nazism (Hindoe nazisme)
  2.0. Breinfase 2:
  Oplossen van de oplossingen

 • 2.13 Project GMK
 • Voor heel veel mensen is het duidelijk dat bepaalde soorten immigranten en allochtonen gewoon nooit zullen assimileren en weigeren om zich aan te passen. De politieke organisatie van Geert Wilders voert al jaren actie tegen de islamitische immigranten die niet willen assimileren en die hier hun macht willen vergroten, terwijl zij heel incompetent zijn en zelfs tegenstanders zijn van de democratische rechtsstaat. Dit is al jaren een verwoed discussiepunt in vele Westerse landen en niemand weet hoe men dit op een intelligente en effectieve manier moet oplossen. Een ding is duidelijk en dat is de hoge inefficiëntie van de multikul met ruim 160 soorten immigranten en allochtonen. Deze massa immigratie heeft de entropie in vele Westerse landen op een gevaarlijke manier verhoogd en de blanke bevolking dreigt nu zelfs gedomineerd en vernietigd te worden.

  Dat niemand echt weet wat men moet gaan doen nu in Nederland en andere Westerse landen is heel gevaarlijk. Men zou toch onderzoekers, zoals mij, aan het woord moeten laten in de media en politiek om de boel eens te reorganiseren en om het efficiënter en goedkoper te maken. Hieronder is een andere oplossing te zien van mij, welke ik jaren geleden heb ontwikkeld. Het gaat over de database kastenmaatschappij, waarbij elke etnische groep intern zorgt voor een eigen aangepast vangnet, naar draagkracht en met eigen fiscale afdrachten hiervoor, aangepast aan hun eigen ontwikkelings en welvaartsniveau.

  WEBpublication BOOK WART0159 / EPAGE 41 of 58
  Eerbetoon aan profeet Hans Janmaat
  Een persoonlijke impressie
  4. Level 4: De reïncarnatie van Janmaat

 • 4.2. Database kasten

 • Misschien moet er maar een onderzoek en referendum komen in Nederland om te peilen of de meerderheid van de blanke Hollanders een dergelijk database kastenstelsel beter en rechtvaardiger vinden. Men zou meer via referenda moeten regeren in Nederland, net als in Zwitserland, waar de immigratie stukken minder is en er minder problemen zijn met asociale immigranten.

  Het database kastenstelsel is een mooi voorbeeld van een differentieel etnisch vreemdelingenbeleid in een multiculturele samenleving. Men zou het serieus moeten onderzoeken en implementeren in de samenleving, om beter te kunnen sturen en regelen, als er iets mis gaat. Aparte immigratie en remigratie quota zouden de multikul supersnel efficiënter en stabieler moeten maken. Een speciale blanke bevruchtingswet voor elk vruchtbaar allochtoon meisje zou hierbij geen gek idee zijn, om supersnelle genetische assimilatie te verplichten of om het te stimuleren met speciale premies. Dit is al uiteengezet in mijn boek 'Voordelen blank houden Nederland' uit 2010.

  Vele duizenden jaren lang was genetische assimilatie van immigranten gewoonweg een verplichting in alle Multi etnische samenlevingen. Men hanteerde toen het simpele stammenrecht in elke stad of dorp en dit voorkwam grote problemen met immigranten. Jonge allochtone meisjes werden via dit primitieve volksrecht al vanaf hun prille jeugd sociaal geassimileerd en paarden later met de inheemse mannetjes om de assimilatie te versnellen. Feitelijk is het islamitische Sharia recht hierop gebaseerd en in Pakistan wordt dit met geweld toegepast. In Pakistan is het legaal om vruchtbare Hindoemeisjes te ontvoeren, te martelen, en te verkrachten om hun onder dwang liefdevol te islamiseren. Hierom is bijna 80 procent van de hele Hindoebevolking in Pakistan totaal uitgeroeid sinds de oprichting van dit land in 1947. Het is maar net de vraag of de jonge, geile Hindoemeisjes de ruwe seks onder dwang met sterke, grootgeschapen en potente moslimmannen wel lekker vinden en stilzwijgend akkoord gaan met deze liefdevolle islamisering.

  Een nationale staat die het oude volksrecht niet gehoorzaamt, is verdoemd om ten onder te gaan. Een staat die zijn eigen volk uitroeit is verdoemd om gehaat te worden en ooit zal het volk de wapens moeten grijpen om de orde met geweld te herstellen. Onze Europese Vrijheidsstrijder Anders Behring Breivik begreep dit volksrecht heel goed en voerde een felle en dodelijke actie hiertegen, waarna hij er vrijwillig voor koos om de martelaar te worden van alle inheemse Europese volkeren. Tientallen miljoenen inheemse blanke Europeanen sympathiseren nu met deze vrijheidsstrijder en het einde van de multikul is in zicht. Hierom is het volgens mij beter om nu meteen een differentieel etnisch vreemdelingenbeleid in te voeren in heel Europa, en om zo het oude volksrecht te gehoorzamen en om het recht te laten zegevieren in het hart van alle originele Europese volkeren. Als men dit nu niet doet dan is de kans op een bloedige Europese vrijheidsoorlog heel groot in de nabije toekomst, precies zoals Breivik voorspelde in zijn publicaties. Ik als Hindoe keur bloedvergieten in principe altijd af, maar men moet wel hard en rechtvaardig zijn tegen Trojaanse paarden en parasieten in de multikul om grotere problemen in de toekomst en oorlogen te voorkomen. Liever nu de etterende wonden van de multikul hard opensnijden met een vlijmscherp mes, en deze totaal genezen, dan niets te doen en links, laf en lijdzaam af te wachten tot het zuivere Europese volk met een bloedige vrijheidsoorlog begint in de toekomst. Ik acht mijzelf echt niet aansprakelijk voor bloedige etnische zuiveringen en een warme Holocaust in Europa in de nabije toekomst, na mijn vertrek van deze planeet, omdat ik dit wilde voorkomen, via onderzoek en vreedzame zuiverings strategieën.

  ***

  Go to previous Epage ... Go to next Epage
 • Go to Inhoudsopgave: Analyse legaliseren rassendiscriminatie
 • WEBpublication BOOK WART0270 / EPAGE 25 of 43


  Home Podium Politiek Religie Hindoeisme Islam Suriname India Liefde Jongeren
  Literair Poezie Zeepkist Gastenboek Links Disclaimer Contact

  Kritisch Podium Dewanand

  Literair
  Alle rechten voorbehouden; All rights reserved
  Offercode: WART0270
  Copyright @ Dewanand 2012