Home Podium Politiek Religie Hindoeisme Islam Suriname India Liefde Jongeren
Literair Poezie Zeepkist Gastenboek Links Disclaimer Contact

Kritisch Podium Dewanand

Literair

WEBpublication BOOK WFOR1284 / EPAGE 22 of 27

Voordelen blank houden Nederland

21. Slot betoog


Our Freedom is our natural right

Offeraar (auteur)  Dewanand
Offercode      WFOR1284
Offerdatum     11 september 2010

Go to previous Epage ... Go to next Epage
 • Go to Inhoudsopgave: Voordelen blank houden Nederland
 • De geest, ziel en identiteit van Nederland zitten eigenlijk in de harten van de 14 miljoen blanke Hollanders die nu nog leven. Wat betekent dit eigenlijk? Als alle Hollanders morgen zouden sterven door een of andere ramp dan zou Nederland verdwijnen en dat zou heel triest zijn. Holland is een begrip in de wereld en dat is ongelooflijk. Kijk hoe klein dit stukje Lage Landen is. En kijk hoe groot Holland is in de internationale economie, industrie, groenteteelt, bloemenhandel, politiek, literatuur, op internet enz. Het is geweldig om te aanschouwen. Dit is allemaal het noeste werk van blanke Nederlanders en daar ben ik als Hindoelander heel trots op. Het volk dat mij gered heeft van een wisse dood moet ik levenslang eren en beschermen. En daarom publiceer ik nu dit betoog om Nederland maar gewoon lekker blank te houden.

  Nieuwkomers zullen zich moeten aanpassen en moeten hoe dan ook genetisch supersnel geassimileerd worden. Vooral allochtone meisjes moeten flink leren seksen met grootgeschapen Hollandse mannen en de hogere smaak van Hollands sperma proeven. Ik pleit niet voor het fysiek elimineren in gaskamers van welke allochtoon, allahtoon, Hindoe of buitenlander dan ook. Nee, gewoon kiezen om hier te wonen, te werken, te seksen en te assimileren. Doe maar je achterlijke Derde Wereld cultuur opzij en leer van de Hollanders. Leer om Nederland, je nieuwe moederland te eren en hier te genieten, hier te leven, hier Hollands te eten, en hier te sterven, dan zal elke Hollander je liefdevol accepteren en je alle burgerrechten geven. Maar buitenlanders die hier komen om te rotzooien of te parasiteren moeten wel uitkijken, want die zal men hier haten. Daarom kon Geert Wilders zoveel zetels krijgen, met zijn one issue partij, dat gewoon radicaal anti islam is.

  Islamieten zijn zielig, want zij weten zo weinig. Ik vind het zo triest dat allahtonen zo passief zijn in de media en op internet. Ik zie zoveel moslim sites die totaal geïsoleerd opereren van het Nederlandse internet en die zich afzonderen in eenzaamheid. Volgens mij zijn moslims gewoon zielig en eenzaam. Het is onze plicht om moslims te herbeschaven, leer ze opnieuw te leven en te genieten in Nederland. Geef ze echte Hollandse liefde en penetreer alle moslimmeisjes met 20 cm Hollands erectieel vlees. Dat zal hen totaal veranderen. Als islam een geloof van liefde is dan moeten moslims vooral allemaal flink seksen met blanken en hun islam maar totaal hervormen. Ook homoseksuele moslims moeten zichzelf totaal hervormen. Islam als het geloof van vrede moeten wij hervormen en de vrije ongeremde liefde met vreemden en alle ongelovigen moet een vast ritueel op vrijdagmiddag worden in de moderne islam. Moderne moslims moeten alle gaten in hun onderlichaam openen voor de hele wereld en lekker seksen met alle rassen. Dit kan in werkelijkheid de echte wil zijn van Allah, de barmhartige en genadevolle.

  Moslimmannen die koppig en hardnekkig doorgaan met het bedreigen van blanken, Hindoes en ongelovigen moeten wij wat harder aanpakken, als zij na een eerste waarschuwing niet gehoorzaam neer knielen voor ons en zwijgen. Velen hebben al gezegd dat zulke radicale moslims maar gewoon gecastreerd of ontmand moeten worden, om te voorkomen dat zij ongewenst nageslacht voortbrengen. In de moderne islam hebben wij terroristen en extremisten niet nodig en die mogen dus opzij gezet worden of levenslang opgesloten worden in een eenzame cel. Misschien moet er maar apartheid komen in de hele Europese Unie en moeten wij een Westerse Shania ontwikkelen, speciaal voor criminele en ongehoorzame moslims, die het toch nooit leren om zich fatsoenlijk te gedragen. Wie heeft moslims nodig? Geert Wilders, onze Fuhrer zeker niet.

  De hele multikul is gewoon verziekt en wij hebben een harde geneesheer nodig. Immigranten moeten gedwongen worden om te participeren en om supersnel te assimileren. Dan maar een moderne assimilatie politiek, met allerlei premies als een allochtoon meisje zich vermengd met een blanke man. Waarom zouden wij het niet vreedzamer en intelligenter mogen doen dan Adolf Hitler? Wij zijn hoger ontwikkeld, beschaafd en wij hebben de toekomst in onze eigen handen. Haat zaaien tegen allochtonen moet niet de norm zijn, nee, leer hen om liefde te bedrijven met blanke Hollanders en om radicaal te kiezen voor assimilatie. Kiezen om in Nederland te leven is kiezen om hier liefde te bedrijven met echte Hollanders. Als de Nederlandse regering niet nu meteen doet wat het raszuivere Hollandse volk wil dan moet er maar een echte rechtse revolutie komen in de nabije toekomst. Holland wil voortbestaan, en wel voor minstens tienduizend jaar, tot ik terug kom en jullie allemaal terug zal zien. Heil Holland.

  Dewanistische filosofie voor de multikul

  Nu zal ik iets leuks schrijven over de dewanistische filosofie voor de multikul. Lees maar lekker door en geniet van dit futuristisch ideaal voor elk mens.

  Er zijn in totaal bijna 160 etnische groepen en subgroepen in de huidige multiculturele samenleving en dat is alleen goed voor de biodiversiteit van het Hollandse volk. Wat betekent dit voor ons eigen innerlijk geloof en de spiegel van ons zelf en ons ego? In theorie heeft elk van de 160 groepen en stammen een eigen geloof, dus zijn er ook 160 geloofsconcepten. Maar geloof is in feite een mensconcept op zichzelf en dat is pure psychologie. In elke etnische groep of stam is er dus een eigen fantasie ontwikkeld om te verklaren wat een mens is.

  Voor de Hindoe is hsij een Hindoe mensensoort. Voor de moslim is het een moslimmens. Voor de Hollander is het een Hollandse mens. Voor de Surinamer is het een Surinaamse mens. En dit kan zo doorgaan voor alle 160 soorten mensen in de hele multikul. Maar, dit is niet slecht of nadelig, want het vergroot ook de psychologische biodiversiteit van alle mensen in de hele multikul. Elk mens moet dan leren van alle andere 160 etnische groepen en zich ermee identificeren, om de individuele psychologische biodiversiteit te maximaliseren. Beschouw eens deze mantra uit de heilige geschriften van de Hindoes:

  Ik ben alles en ik ben niets tegelijkertijd.

  De expansie van deze mantra voor het individu zal nu uiteengezet worden. Om alles te zijn of alles te worden moet je leren om te behoren tot alle 160 etnische groepen in de multikul. Sedert je jeugd leerde je om een ding te zijn, maar dat is juist armoede en als je volwassen wordt dan moet je proberen om meerdere dingen tegelijkertijd te zijn. Dan groei je sneller en wordt je sneller gelukkig of rijker van geest. Als je leert om 160 menstypen te worden dan zal je op 160 manieren gelukkig kunnen zijn met jezelf en dat is al een hele grote innerlijke rijkdom. Maar dan zitten er ook 160 etnische identiteiten in je innerlijk en gebruik je 160 maal meer hersencellen en denkcapaciteit. Je bent dan gewoon volmaakter en je psychologische biodiversiteit is dan gemaximaliseerd.

  Dan kan je 160 dingen zijn. Je bent op 160 manieren volmaakt. Je geniet op 160 manieren van het leven. Vanuit holistisch perspectief ben je dan 160 maal meer waard, dus ben je automatisch meer waard dan elke andere enkelvoudige persoon in de multikul. Je kan jezelf dan bekijken in 160 soorten spiegels. In de islamitische spiegel zie je jezelf dan als islamiet, allahtoon of gewoon moslim. In de Hollandse spiegel zie je jezelf als een Hollander. In de Hindoe spiegel zie je een Hindoe. In de Turkse spiegel zie je een Turk. In de Surinaamse spiegel zie je een Surinamer. In je Afrikaanse spiegel zie je een Afro mens met mooi kroes haar en dikke zoenlippen. En zo kan je doorgaan met 160 soorten etnische spiegels. Dit is toch ongelooflijk.

  De multikul moet ons verrijken en de dewanistische filosofie is toch ideaal om jezelf te laten groeien. Wie wil niet van 160 soorten etnische vagina's kunnen genieten en die op 160 manieren lief hebben? Of om als homo jongen lekker te kunnen stoeien met 160 soorten etnische penissen, met vele kleuren en geuren. Iedereen zoekt het hogere genot en de hogere liefde. Het toppunt van liefde in de multikul is om het op 160 manieren te bedrijven. Super toch, denk er eens over na.

  Als je uiteindelijk alleen bent dan kan je kiezen om even niets te zijn, want alles zijn kan vermoeiend zijn. Dan ben je feitelijk een echte dewanist, want je kan alles zijn en tegelijkertijd niets. Gefeliciteerd.

  ***

  Go to previous Epage ... Go to next Epage
 • Go to Inhoudsopgave: Voordelen blank houden Nederland

 • WEBpublication BOOK WFOR1284 / EPAGE 22 of 27


  Home Podium Politiek Religie Hindoeisme Islam Suriname India Liefde Jongeren
  Literair Poezie Zeepkist Gastenboek Links Disclaimer Contact

  Kritisch Podium Dewanand

  Literair
  Alle rechten voorbehouden; All rights reserved
  Offercode: WFOR1284
  Copyright 2010 @ Dewanand