Home Podium Politiek Religie Hindoeisme Islam Suriname India Liefde Jongeren
Literair Poezie Zeepkist Gastenboek Links Disclaimer Contact

Kritisch Podium Dewanand

Literair

WEBpublication BOOK WFOR1284 / EPAGE 23 of 27

Voordelen blank houden Nederland

22. Verantwoording


Our Freedom is our natural right

Offeraar (auteur)  Dewanand
Offercode      WFOR1284
Offerdatum     11 september 2010

Go to previous Epage ... Go to next Epage
 • Go to Inhoudsopgave: Voordelen blank houden Nederland
 • Het kan gek klinken dat ik als bruinmens (van het Hindoeras) nu pleit voor het blank houden van Nederland. Hier volgt een officiële verklaring onder ede. Besef eens dat er momenteel slechts 14 miljoen raszuivere blanke Nederlanders wonen en leven in Nederland. Hiervan is een groot deel vergrijsd en over dertig jaar is dit aantal verminderd tot zeker 7 of 9 miljoen. Nederland zal dan voor 40 procent verkleurd zijn en blanken worden dan verder uitgeroeid. Dan zal ook de nationale identiteit snel afbrokkelen. Dus blanke Hollanders zijn nu al een minderheid op de wereld en in Europa. Maar in India wonen er nu ruim 1,3 miljard mensen van het Hindoeras waar ik toe behoor en hun aantal neemt snel toe in de toekomst. Hierom maak ik mij zorgen om het voortbestaan van de blanke Nederlanders in de toekomst en dit is dan ook mijn motivatie om deze tekst te schrijven. Er moet hoe dan ook snel een intelligent beleid komen om Nederland gewoon blank te houden of om allochtonen te verwitten oftewel te germaniseren, zonder bloedvergieten en dwang. Dit moet geen taboe zijn en er hoeft geen geweld of dwang gebruikt te worden om dit te realiseren. Wij moeten leren om op een positieve manier om te gaan met raciale en gevoelige etnische zaken in een nieuw Nederland en het futuristisch bekijken. Pas toen ik positief en Hindoeïstisch begon te denken en te leven ontdekte ik het nut van geestelijke verheffing en om de hele mensheid als een grote familie te zien. Ik als Hindoe heb gewoon geen vijanden, omdat alle rassen en volkeren mijn familie zijn en ik tot allemaal behoor en hen allemaal dien in deze karmische levenscyclus. Partieel behoor ik dus tot alle rassen en volkeren, maar totaal ben ik niets. Zeker leuk om erover te filosoferen met een bakje Oudhollandse koffie en wat Joden koeken.

  Vooral de discriminatie van mijzelf door hogere kaste koelienisten motiveert mij ontzettend om te strijden voor een blank Nederland en om vooral koelienisten binnen een generatie uit te roeien. Lees hieronder hoe een hogere kaste koelienist mij openlijk discrimineert, onvervalst uit mijn geheime dagboek in Engels.

  Uit dagboek discriminatie hogere kaste koelienist Jagdisch D.
  Delft, May 19, 2010

  Stupid coolie Jagdish D.
  On Sunday May 16, 2010 I was at a birthday party of Anil and Jagdish D. was also there. Jagdish is a far nephew of me and he does not want that I phone his mother, because the AIVD is following me and my telephone is being tapped. This day Jagdish said to me that he is born in Holland and he is a Dutch. He told me that I am an economical refugee and not a Dutch. He wanted me to leave Holland and go back to Surinam. This is so stupid, because he is a black coolie and his brains are destroyed by alcohol. I did not say anything and decided not to talk anymore to him.

  I met so many white right wing extremists and no one of them ever told me that I am lower and must leave Holland. They never insulted me or intimidated me. It is unbelievable to see how a black coolie is discriminating me and how he is convinced that I am a lower caste. It was a painful experience and now I hate those coolies even more, because they are so stupid and narrow minded. Coolinism is the new faith of many Hindustani all over the world. In some ways Hinduism is a dead religion now.

  ***

  Go to previous Epage ... Go to next Epage
 • Go to Inhoudsopgave: Voordelen blank houden Nederland

 • WEBpublication BOOK WFOR1284 / EPAGE 23 of 27


  Home Podium Politiek Religie Hindoeisme Islam Suriname India Liefde Jongeren
  Literair Poezie Zeepkist Gastenboek Links Disclaimer Contact

  Kritisch Podium Dewanand

  Literair
  Alle rechten voorbehouden; All rights reserved
  Offercode: WFOR1284
  Copyright 2010 @ Dewanand