Home Podium Politiek Religie Hindoeisme Islam Suriname India Liefde Jongeren
Literair Poezie Zeepkist Gastenboek Links Disclaimer Contact

Kritisch Podium Dewanand

Literair

WEBpublication BOOK WFOR1284 / EPAGE 19 of 27

Voordelen blank houden Nederland

18. Moslims zijn nutteloos voor Nederland


Our Freedom is our natural right

Offeraar (auteur)  Dewanand
Offercode      WFOR1284
Offerdatum     11 september 2010

Go to previous Epage ... Go to next Epage
 • Go to Inhoudsopgave: Voordelen blank houden Nederland
 • Islam is het verhaal van een roversbende dat heel veel gebied veroverde in korte tijd. De rovers stonden onder leiding van een psychopathische moordenaar, die zichzelf Mohammed noemde en die verkondigde dat een engel Gabriel hem dingen vertelde over Allah, het godsbegrip in zijn eigen waanideeën. Na de dood van Mohammed had hij bijna de hele Arabische wereld in zijn macht en toen schreven oude seniele mannetjes een boek in oud Arabisch, dat de Koran werd genoemd en het nieuwe heilige geschrift werd van de islam. Op meedogenloze wijze werden toen grote delen van de wereld veroverd door deze nieuwe sekte en alle mannen werden wreed afgeslacht. De wijfjes en maagden werden wreed verkracht en moesten nieuwe moslim generaties baren voor de rovers. Dit is de geschiedenis van het ontstaan van de islam.

  Als Adolf Hitler in een of andere godheid had geloofd dan zouden wij nu een echt nazistisch geloof hebben op onze wereld en dan zou men hier niets tegen kunnen doen, omdat er vrijheid van godsdienst is. Gelukkig gebeurde dit niet. De denazificering van Duitsland en de rest van Europa is heel zorgvuldig uitgevoerd door de geallieerde overwinnaars, anders zouden nazi's tot nu toe heersen in de samenleving en hun geloof verkondigen. Maar ik heb ongelijk, omdat er een geloof is dat erger is dan nazisme. En onze wetten beschermen dit geloof. Hoe kan dit? Dit geloof noemt zich de islam en hun volgelingen noemen zich moslims. Is het onze schuld dat wij dit neonazisme tolereren in onze beschaafde wereld?

  In de zevende eeuw veroverden moslim legers grote delen van India. Reeds vele duizenden jaren lang was er een hoogontwikkelde beschaving opgebouwd in dit land en dit heette de Vedische Dharm. India was toen Aryawart en velen noemden zich Aryas en geloofden dat zij nobel en rechtschapen waren. Er waren al duizenden jaren lang universiteiten in het Vedische rijk en studenten uit alle delen van de wereld kwamen naar India om te studeren. Maar de moslims kenden geen genade en vernietigden de hele oude cultuur en beschaving van het oude India. De grootste Indiase bibliotheken in Nalanda en Takshila brandden maandenlang en tientallen miljoenen boeken werden vernietigd. In totaal werden er in India 90 miljoen mensen afgeslacht en ruim honderd miljoen hindoemeisjes werden gemarteld en verkracht. Velen geloofden toen dat de islamitische duivels de hele Hindoe beschaving zouden vernietigen. Er volgde een bittere overlevingsstrijd voor de Hindoes gedurende vele eeuwen, vol wreedheden en genocides.

  Het islamitische drama in India is een van de grootste genociden uit de geschiedenis van moslims. Ieder mens die zich nu moslim noemt is hier medeplichtig aan en is dus een gewetenloos beestmens. Wij moeten moslims snel heropvoeden en hen de harde waarheid vertellen van de echte menselijke beschaving. Als moslims weigeren om water in de wijn te doen dan zullen zij maar moeten voelen en boeten voor alle historische misdaden die zij hebben begaan. De mensheid moet vooruit gaan en zich verder ontwikkelen. Dus is het onze plicht om toekomstige generaties te beschermen tegen despoten en gewetenloze moordenaars. Als islam een geloof is van gewetenloze moordenaars dan moet het genadeloos uitgeroeid worden in ons tijdperk. Deislamisering moet het beleid worden in de hele wereld en wij moeten geen genade kennen. Alle onschuldige burgers die ooit vermoord zijn door moslims zullen ons hiervoor dankbaar zijn.

  Het is dus duidelijk dat er al 1400 jaar oorlog is tussen moslims en Hindoes en dit gaat tot nu toe door, elke dag. Moslims zijn fanatiek en zetten altijd hun domme wil door tot zij ooit de macht hebben veroverd en iedereen afslachten. Dit is het echte gevaar van islam en hierom is islam gewoon nutteloos voor Nederland en de rest van Europa. Elke blanke man moet hiertegen strijden, want zij hebben de plicht om hun dochters, meisjes en vrouwen te beschermen tegen islamitische barbaren. Islam is een radicaal geloof van heteroseksuele moslimmannen die alleen met hun pik kunnen denken. Er is geen ruimte voor zulke primitieve barbaren in de nieuwe beschaving van de toekomst. Nu meteen een eind aan maken is beter dan wachten tot het kankergezwel te groot is en ons dood maakt.

  Velen vinden moslims duivels en satanisch. In Amerika wil een kerkelijke leider een koran verbranden op 11 september 2010 en hij verkondigd openlijk dat islam een duivels geloof is. Als islam geen geloof is, wat is het dan in werkelijkheid? Is islam alleen maar een meedogenloze politieke doctrine van beestachtige heteroseksuele moslimmannen die vrouwen haten, martelen en onderdrukken? Is islam gewoon een extreme apartheid ideologie, met militante ideeën, en vele malen erger dan het nazisme van Adolf Hitler? Dit is vreselijk als wij hierover nadenken. Wij moeten erover nadenken in ons tijdperk, want wij maken de toekomst zelf. Geen enkele God zal ons kunnen beschermen tegen de barbaarse moslimmannen als die hier de macht veroveren en ons allemaal afslachten. Sta dus op en kies voor rechtvaardigheid. De Hollandse Dharm is heilig voor mij als Hindoelander. Het is mijn plicht om de Dharm van de blanke Hollander te beschermen en hen te laten voortbestaan, voor minstens tienduizend jaar. Ik heb hiervoor gekozen en zal hiervoor strijden. Doe mee met deze dewanistische oorlog om de hele mensheid een nieuwe toekomst te bieden, in vrede, vrijheid, voorspoed en geluk.

  Als de praktijken van heteroseksuele moslim mannen worden onderzocht dan wordt keihard duidelijk dat islam gewoon een extreme vorm van sociaal darwinisme is. Na de oorlogen hebben moslim mannen meedogenloos alle mannen en jongens met schaamhaar afgeslacht en onthoofd. Dit is iets wat ook precies zo gedaan wordt in apen kolonies als er een nieuw alfamannetje aan de macht komt. Na het moordwerk werden alle meisjes en vrouwen hard verkracht en uitgenaaid door de moslim mannen en dit is feitelijk het echte heilige proces van islamisering. Nu zal iedereen het snappen. Islamisering is het hard uitnaaien en verkrachten van de meisjes van de vijand. Wat is islam toch een geweldig geloof uit de hel van Mohammed.

  Ruim vier miljoen Hollanders hebben al verklaard dat islam nutteloos is voor Nederland en zij hebben gekozen voor hun nieuwe leider, Geert Wilders van de Partij voor de Vrijheid (Party of Freedom). Wie ben ik dan om hier een eerlijk betoog te gaan voeren dat islam toch nuttig kan zijn voor Nederland. Men gaat mij gewoon een zieke zeur vinden, dus doe ik het maar niet. Kies allen voor Geert Wilders, onze nieuwe Fuhrer en zeg luidop Heil Wilders als je voor de Tweede Kamer staat.

  ***

  Go to previous Epage ... Go to next Epage
 • Go to Inhoudsopgave: Voordelen blank houden Nederland

 • WEBpublication BOOK WFOR1284 / EPAGE 19 of 27


  Home Podium Politiek Religie Hindoeisme Islam Suriname India Liefde Jongeren
  Literair Poezie Zeepkist Gastenboek Links Disclaimer Contact

  Kritisch Podium Dewanand

  Literair
  Alle rechten voorbehouden; All rights reserved
  Offercode: WFOR1284
  Copyright 2010 @ Dewanand