Home Podium Politiek Religie Hindoeisme Islam Suriname India Liefde Jongeren
Literair Poezie Zeepkist Gastenboek Links Disclaimer Contact

Kritisch Podium Dewanand

Literair

WEBpublication BOOK WFOR1284 / EPAGE 13 of 27

Voordelen blank houden Nederland

12. Berekeningen genetische ras verrijkings processen


Our Freedom is our natural right

Offeraar (auteur)  Dewanand
Offercode      WFOR1284
Offerdatum     11 september 2010

Go to previous Epage ... Go to next Epage
 • Go to Inhoudsopgave: Voordelen blank houden Nederland
 • Rasverrijking is een heel interessant proces om erover te filosoferen. Het is een proces dat door vrouwen wordt uitgevoerd. Lees eens hieronder wat een Hindoestaans meisje schrijft over de zalige seks met blanken. (noot: Tollie betekent lul in het Surinaams-Nederlands)

  Titel tekst
  Alle Hindoemeisjes moeten seksen met grote blanken in 2009
  Offercode wfor0305
  Offerdatum 23 december 2008

  Reactie 15 van bakra lover
  Dewanand heeft gelijk.
  Hindoestaanse meisjes moeten lekker gepaald worden door Blanken, hun tollie zijn dikker. Hindoestaanse meisjes houden van dikke tollies, kijk maar naar je omgeving. Ze kiezen steeds meer voor een niet-hindoestaan. Ze willen lange en dikke tollies, dat kunnen alleen blanken en negers hun geven.
  Mijn vriendin is geneukt door twee bakras, ze vond het zalig om die dikke paal in haar te voelen, ze ziet dan sterretjes.
  Zie rubriek liefde

 • Alle Hindoemeisjes moeten seksen met grote blanken in 2009


 • In deze verklaring op het Hindoestaanse kaise discussieforum vertelt een Hindoestaans meisje dus dat zij echt geniet van de seks met grootgeschapen blanke mannen. Maar juist door deze interraciale seks kan het Hindoeras zo verrijkt worden met blanke genen, mits de blanke man dit Hindoemeisje bevrucht. Rasverrijking moet dus gepaard gaan met bevruchting van de vruchtbare wijfjes anders werkt het niet op de lange termijn.

  Rasveredeling is ook iets wat tot de verbeelding spreekt van veel mensen. Hoe kan je het blanke ras het snelst veredelen? Het is mogelijk om blanken genetisch te manipuleren, maar het kan ook veel eenvoudiger; namelijk via minimale vermenging met genen van niet-blanken, wel doorlopend over meerdere generaties. Hieronder volgt een simpele berekening.

  Beschouw een raszuivere allochtoon die zichzelf zeven generaties lang consequent vermengd met raszuivere blanken. Hier is dan de afname van de raszuiverheid van zo een allochtoon en zijn/haar nakomelingen.

  Na nul generaties is de raszuiverheid 1 tot 100 procent allochtoon.
  Na 1 generatie is de raszuiverheid 1 tot 50 procent allochtoon.
  Na 2 generaties is de raszuiverheid 1 tot 25 procent allochtoon.
  Na 3 generaties is de raszuiverheid 1 tot 12,5 procent allochtoon.
  Na 4 generaties is de raszuiverheid 1 tot 6,25 procent allochtoon.
  Na 5 generaties is de raszuiverheid 1 tot 3,12 procent allochtoon.
  Na 6 generaties is de raszuiverheid 1 tot 1,5 procent allochtoon.
  Na 7 generaties is de raszuiverheid kleiner dan 1 procent allochtoon.

  Er zijn echter vele soorten allochtonen, met elk een unieke genetische constitutie en mengfactor. Een raszuivere Turk zal al na 1 generatie mixen met blanke Hollanders totaal geassimileerd zijn en daarna gewoon blank eruit zien. Chinese en Indonesische immigranten doen er wat langer over om er helemaal blank uit te zien, en dit is al een feit na twee generaties. Hindoerassen zijn praktisch al geassimileerd na 1 generatie en verliezen ook hun geloof, taal en cultuur totaal, omdat zij heel zwak en laf zijn. Iets moeilijker verloopt de assimilatie van een raszuivere Afro-mens, omdat Afro genen dominanter zijn dan Caucasische. Na ongeveer vijf generaties doormixen zal er een 'one drop nigger' ontstaan zijn, of een 1 procent neger.

  Dit alles is heel moeilijk te verteren voor racisten, want die geloven heilig in hun eigen superieure ras. Wat is echter een zuiver ras? Vaak zijn het politici en geestelijken die praten over de raszuiverheid van hun eigen volk en die daarom rasvermenging verbieden, om haat, ellende en verdeeldheid te zaaien. Religie heeft heel veel haat en moord gezaaid in onze mensenwereld en is verdoemd om weggevaagd te worden in de toekomst. Racistische godsdiensten, zoals het Hindoeïsme en het Jodendom zijn verdoemd om totaal uit te sterven in de toekomst. Nu al is het duidelijk dat de zogenaamde raszuivere Hindoes heel inferieur zijn en dat het erop lijkt dat zij steeds dommer en zwakker worden. Kijk eens hoeveel armoede en kastendiscriminatie er zijn in India en in de vele Hindoegemeenschappen wereldwijd. Het zelfmoordcijfer van Hindoestanen in Suriname schijnt zelfs de hoogste te zijn ter wereld en dat is een hard bewijs van hun inferioriteit, als Hindoeras.

  Voor genetici bestaan er geen zuivere rassen, als zij beseffen dat er drie miljard base paren voorkomen in de 23 chromosomen. In theorie zijn er dus drie miljard menselijke rassen en hierom bestaan de rassen uit ons huidige tijdperk feitelijk niet in de wetenschap. Mensen onderscheiden zich van elkaar, omdat het een soort basis behoefte is en een direct gevolg is van hun aangeboren intelligentie. Het is onze intelligentie die ons verdeeld in rassen en volkeren en niets anders. Wat is dan de oplossing?

  Dus het komt erop neer dat het hele blanke Nederlandse volk zich flink moet vermengen met alle andere volkeren in dit land, om hun ras te verrijken en om sterker te worden op de lange termijn. De Nederlandse regering zou een speciaal rasverrijkings beleid moeten ontwikkelen hiervoor, juist om positief om te gaan met de veredeling van het blanke Hollandse volk. Premies aan allochtone meisjes voor het baren van blanke kinderen moeten dan gewoon normaal zijn, zelfs als zo een gehuwd meisje even vreemd gaat met een blanke man. De staat moet dus seks tussen blanken en niet-blanken juist bevorderen en belonen. Een speciale staatspremie voor vluchtig sekskontakt tussen een allochtoon meisje en een blanke man zou wel een heel dure grap worden. Wij moeten het dus praktisch aanpakken en een goed interraciaal seksbeleid ontwikkelen in het nieuwe Nederland van de toekomst.

  ***

  Go to previous Epage ... Go to next Epage
 • Go to Inhoudsopgave: Voordelen blank houden Nederland

 • WEBpublication BOOK WFOR1284 / EPAGE 13 of 27


  Home Podium Politiek Religie Hindoeisme Islam Suriname India Liefde Jongeren
  Literair Poezie Zeepkist Gastenboek Links Disclaimer Contact

  Kritisch Podium Dewanand

  Literair
  Alle rechten voorbehouden; All rights reserved
  Offercode: WFOR1284
  Copyright 2010 @ Dewanand