Home Podium Politiek Religie Hindoeisme Islam Suriname India Liefde Jongeren
Literair Poezie Zeepkist Gastenboek Links Disclaimer Contact

Kritisch Podium Dewanand

Literair

WEBpublication BOOK WFOR1284 / EPAGE 12 of 27

Voordelen blank houden Nederland

11. Analyse ras vervuiling versus ras verrijking


Our Freedom is our natural right

Offeraar (auteur)  Dewanand
Offercode      WFOR1284
Offerdatum     11 september 2010

Go to previous Epage ... Go to next Epage
 • Go to Inhoudsopgave: Voordelen blank houden Nederland
 • Ik geef toe dat het nu zal gaan om heel gevoelige thema's in deze tekst en dat ik nu wel duidelijk moet maken dat ik het allemaal karmisch beschouw en strikt neutraal sta tegenover het verschijnsel rassen en volkeren. Dit zal ik in een volgend hoofdstuk exact uitleggen.

  Eerst wat definities.
  Rasvervuiling heeft te maken met de ongewenste genetische vermenging van het eigen ras of volk met genen van een ander ras en volk. Bijvoorbeeld een blanke man die kinderen verwekt bij een Afro vrouw en volgens sommige racisten het blanke ras dus vervuild heeft. Of andersom. Men gelooft dus bij ras vervuiling dat de kinderen lager zijn dan het eigen ras en ook inferieur zijn.

  Ras verrijking heeft ook te maken met de genetische vermenging van meerdere rassen en volkeren, alleen zal men het dit keer juist als een positieve ontwikkeling beschouwen en eerder geloven dat de kinderen de beste eigenschappen van beide ouders verkrijgen en dat het ras dus als het ware zelfs veredeld wordt.

  Ik zal eens wat voorbeelden geven van beide begrippen.
  Heel veel Hindoestanen geloven er heilig in dat je alleen als Hindoe geboren kan worden uit raszuivere Hindoe-ouders en zijn hierom fel tegen vervuiling van hun Hindoeras. Ik als mix uit een moslim moeder en een hindoe vader heb hier heel veel last van gehad en heb er schoon genoeg van. Nu weet ik meer en moet ik toegeven dat Hindoes vreselijke racisten zijn, die iedereen discrimineren en niet kijken hoe zwak en onderontwikkeld zij zelf zijn. Ook vergeten Hindoes gewoon dat het befaamde Hindoeras gewoon een echt vuilnisbakkenras is, want alle hoofdrassen hebben zich in het oude India op radicale wijze vermengd en in zekere zin is dit ras het meest verwant met het Afro ras, zoals uit het nieuwste wetenschappelijk onderzoek bleek enkele jaren geleden. Hindoes houden zichzelf dus flink voor de gek en beseffen helemaal niet dat het geweldige Hindoeras feitelijk zwaar inferieur is in vergelijking met de andere hoofdrassen.

  Atleten van het Hindoeras (uit India) hebben nog nooit een gouden plak gewonnen tijdens de Olympische spelen en zijn dus in fysiek opzicht zwaar inferieur. Uit een veldonderzoek in India bleek dat de gangbare condooms te groot waren voor de meerderheid van de Indiërs, juist omdat de penis van mannen van het Hindoeras gemiddeld kleiner is dan dat van blanken en Afro's, wat overtuigend bewijst hoe inferieur het hele Hindoeras is. De vraag die ik nu stel is of dit niet overtuigend bewijst dat het hard nodig is om het hele Hindoeras te verrijken met sterkere genen van Afro en blanke mannen. Tientallen miljoenen Hindoemeisjes zouden dus flink moeten gaan seksen en genieten met grote en sterke Afro en blanke mannen, om hun ras supersnel te veredelen. De meerderheid van de mannen van het Hindoeras moet dan maar gewoon homo worden of zich laten ontmannen.

  Iedereen weet hoe radicaal de neurenberger rassenwetten waren in nazi Duitsland. De nazi's rekenden tot zeven generaties terug om mensen van het Joodse ras op te sporen en te vergassen, wat echt extreem is. Nazi militairen wilden Joodse vrouwen niet eens verkrachten om te voorkomen dat zij vervuild werden door het Joodse ras. Dit is dus een extreem voorbeeld uit de vorige eeuw, maar de ellende gaat nog wereldwijd door.

  De angst voor ras vervuiling leeft eigenlijk bij praktisch alle volkeren, stammen en rassen en is niet iets wat alleen een eigenschap is van blanken. Racisme en genicisme zijn net zo oud als de mensheid en niets nieuws en het zullen altijd bestaan zolang er verschillende rassen en volkeren voorkomen op onze wereld. Ditzelfde geldt voor rassenhaat, xenofobie, fascisme, religieuze volkerenhaat, enz. Ja hoor, de mens is gewoon ziek.

  ***

  Go to previous Epage ... Go to next Epage
 • Go to Inhoudsopgave: Voordelen blank houden Nederland

 • WEBpublication BOOK WFOR1284 / EPAGE 12 of 27


  Home Podium Politiek Religie Hindoeisme Islam Suriname India Liefde Jongeren
  Literair Poezie Zeepkist Gastenboek Links Disclaimer Contact

  Kritisch Podium Dewanand

  Literair
  Alle rechten voorbehouden; All rights reserved
  Offercode: WFOR1284
  Copyright 2010 @ Dewanand