Home Podium Politiek Religie Hindoeisme Islam Suriname India Liefde Jongeren
Literair Poezie Zeepkist Gastenboek Links Disclaimer Contact

Kritisch Podium Dewanand

Literair

WEBpublication BOOK WFOR1284 / EPAGE 11 of 27

Voordelen blank houden Nederland

10. Geert Wilders PVV wil Nederland blank houden


Our Freedom is our natural right

Offeraar (auteur)  Dewanand
Offercode      WFOR1284
Offerdatum     11 september 2010

Go to previous Epage ... Go to next Epage
 • Go to Inhoudsopgave: Voordelen blank houden Nederland
 • Ziehier een citaat uit de nieuwsbrief van de Partij van de Vrijheid, PVV van mei 2010:

  Het kabinet weigerde vorig jaar op verzoek van de PVV-fractie de kosten van de massa-immigratie te onderzoeken. Onderzoeksbureau NYFER heeft nu dit onderzoek alsnog in opdracht van de PVV verricht. De uitkomsten zijn schokkend. De PVV is verheugd dat de belastingbetaler eindelijk krijgt waar hij recht op heeft; inzicht in wat er met zijn geld gebeurt.

  Op een migratiesaldo van 25000 niet-westerse allochtonen per jaar, met een zelfde aantal nakomelingen, is de samenleving 7,2 miljard euro kwijt. Tien jaar ongewijzigd immigratiebeleid betekent dus het binnenhalen van een rekening die de samenleving op termijn 72 miljard euro kost. Vergeleken met autochtonen betalen niet-westerse allochtonen per saldo namelijk minder belastingen en premies, zijn vaker afhankelijk van een uitkering (met name bijstand) en zitten vaker in de criminaliteit met alle kosten van dien.

  PVV-fractievoorzitter Wilders: "Het feit dat de massa-immigratie ook in financieel opzicht rampzalig is, bevestigt de noodzaak van maatregelen die de PVV voor ogen heeft, zoals een immigratiestop voor mensen uit islamitische landen, een beperking van de overige migratie en asielstromen en het voor 10 jaar uitsluiten van nieuwe immigranten van (bijstands)uitkeringen".

  (einde citaat PVV nieuwsbrief)

  Ja, wat wil Geert Wilders eigenlijk met zijn hele blanke racisten partij? Voor mij is het duidelijk genoeg. Wilders wil Nederland weer zuiver blank maken en het zo houden tot in de verre toekomst en dit is duidelijk een extreem rechts standpunt, hoewel hij en zijn bilmaatjes dat in alle toonaarden ontkennen. Struisvogelpolitiek is eigenlijk gewoon een vorm van zwakheid. Een echte man moet eerlijk en openlijk voor zijn mening uitkomen en zeggen wat hij wil. De veelgebruikte term 'niet westerse allochtoon' is feitelijk gewoon een eufemisme van de niet-blanke immigranten in Nederland, inclusief de moslims. Elke onderzoeker wil goed begrijpen wat de PVV wil en hoe zij dit willen realiseren, met of zonder bloedvergieten. Zou Wilders een warme Holocaust ontketenen als hij de absolute macht krijgt in Nederland en alle vier miljoen allochtonen gewoon vergassen in high tech gaskamers? Zitten er duistere nazi fantasieën in het blanke brein van psycho-Hitler kloon Geert Wilders? Voor mij is het duidelijk.

  De Partij van de Vrijheid is gewoon een moderne nazistische partij, die alles goedpraat met politiek correct taalgebruik. De autochtoon in de teksten van de PVV stelt niets anders voor dan de raszuivere blanken in Nederland, hoewel zij iedereen om de tuin willen leiden met allerlei geouwehoer. Hou Nederland blank en eigen volk eerst zijn dus de geheime slogans van de Partij van de Vrijheid. Wilders is een doortrapte racist. Maar wat is er eigenlijk met dit alfa mannetje in Nederland aan de hand?

  Geert Wilders heeft Indonesische voorouders en is dus niet zuiver blank. Hij heeft zijn zwarte haar gewoon geblondeerd om als blanke man door het leven te gaan. Dit geeft aan dat hij met een ernstig identiteits conflict zit en waarschijnlijk met een minderwaardigheidscomplex zit vanwege zijn Indonesische niet-blanke achtergrond. Hij projecteert dit nu op alle niet-westerse allochtonen en wil hen juist zwaar treffen, door extreem rechts te denken. Hierom heeft Geert Wilders een onderontwikkelde geest en karakter en kan hij heel gevaarlijke dingen doen als hij meer macht krijgt in Nederland.

  Wilders moet echt beseffen dat koloniaal denken niet meer telt in de moderne eeuw, waarin kleurlingen, zwarten, Aziaten, Indiërs, Hindoes, Chinezen en Moslims volop groeien en zich supersnel ontwikkelen tot grootmachten op het wereld toneel. De tijd dat de blanke man superieur en almachtig was is nu echt voorgoed voorbij. De blanke man is nu een minderheid op de wereld en moet maar oppassen dat men hem niet totaal ontmand en uitroeit in de toekomst oftewel gedurende de komende 200 jaar. Volgens berekeningen van demografen zal slechts tien procent van de wereldbevolking in 2050 blank en mannelijk zijn en dat aantal zal daarna steeds sneller afnemen. De blanke man wordt dus langzaam maar zeker uitgeroeid, en gaat hetzelfde lot tegemoet als de Neanderthaler die waarschijnlijk gewoon opgegeten werd door Homo Sapiens met de grotere hersenen. En wie haten de blanke man allemaal?

  Ten eerste haten alle Afro mensen de blanke man wegens de negerslavernij en omdat Afrika nu arm, ellendig en verscheurd is door de bittere neokoloniale politiek. Aziaten voelen ook een afkeer voor de blanke man, wegens het koloniaal verleden en voeren een harde economische oorlog tegen alle blanke bolwerken. In China moet men feitelijk ook niet veel van de blanke man, mits hij geld neertelt om zaken te doen en te investeren. Ditzelfde is zo in India. Dan zijn er nog de moslims die openlijk de blanke man aanvallen met bommen en haatcampagnes en dus radicaal anti westers zijn. Bomaanslagen in discotheken waar blanke mannen komen zijn normaal in de hele wereld. Wereldwijd is er dus een felle rassenstrijd tegen de blanke mannen. Maar ook in hun thuislanden voeren de feministen en linkse figuren een felle strijd tegen de macht van de blanke heteroseksuele mannen. Zo te zien zal er dus weinig overblijven van de macht van de blanke man over vijftig jaar, want het gaat gewoon steeds slechter in alle blanke thuislanden. Tel hierbij nog op dat een verdomd hoog percentage blanke mannen homoseksueel of kinderloos zijn, dan besef je pas hoe snel de uitroeiing van de blanke man zal gaan binnen honderd jaar. Dit is het grote drama van de blanke mannen en zij weten hier geen raad mee.

  ***

  Go to previous Epage ... Go to next Epage
 • Go to Inhoudsopgave: Voordelen blank houden Nederland

 • WEBpublication BOOK WFOR1284 / EPAGE 11 of 27


  Home Podium Politiek Religie Hindoeisme Islam Suriname India Liefde Jongeren
  Literair Poezie Zeepkist Gastenboek Links Disclaimer Contact

  Kritisch Podium Dewanand

  Literair
  Alle rechten voorbehouden; All rights reserved
  Offercode: WFOR1284
  Copyright 2010 @ Dewanand