Home Podium Politiek Religie Hindoeisme Islam Suriname India Liefde Jongeren
Literair Poezie Zeepkist Gastenboek Links Disclaimer Contact

Kritisch Podium Dewanand

Literair

WEBpublication BOOK WFOR1284 / EPAGE 09 of 27

Voordelen blank houden Nederland

8. Gaskamers zijn gewoon een dure oplossing


Our Freedom is our natural right

Offeraar (auteur)  Dewanand
Offercode      WFOR1284
Offerdatum     11 september 2010

Go to previous Epage ... Go to next Epage
 • Go to Inhoudsopgave: Voordelen blank houden Nederland
 • Adolf Hitler besloot om alle ongewenste untermenschen te laten vergassen in gaskamers, nadat hij de totalitaire macht in Duitsland had veroverd, via democratische verkiezingen. Enkele miljoenen Joden werden op deze manier vermoord, compleet met hun hele gezin. Dit drama uit de geschiedenis van blanke Europeanen zal niemand snel vergeten. Er zijn wel critici die beweren dat er nooit gaskamers waren in nazi Duitsland, maar er zijn historische bewijzen gevonden dat het wel degelijk zo was. De vraag rijst nu wat wij moeten doen met deze feiten uit de geschiedenis van barbaarse blanken. Is de blanke wel een normaal mens? Of is de blanke zelfs helemaal geen mens, maar gewoon een ongepigmenteerd primitief beest met grote hersenen?

  De nieuwe generatie blanken weet heel weinig over de barbaarse geschiedenis van hun voorouders en dit is heel gevaarlijk. Men zou veel meer tijd moeten besteden aan geschiedenis lessen op scholen in blanke landen en de jonge blanken alles moeten vertellen over de wreedheden van hun voorouders. Een generatie die de geschiedenis niet kent, kan hetzelfde doen in de toekomst als zij aan de macht komen. Het is heel zorgwekkend dat het extreem rechtse gedachtegoed sterk leeft bij de nieuwe generatie blanken in Nederland. Er is een hele nieuwe groep van jonge neonazi's in heel Europa en die zijn nog beestachtiger dan die uit nazi Duitsland. Zo af en toe vermoorden neonazi's enkele buitenlanders en de pers geniet van dit leedvermaak.

  De grote vraag is of er ooit in de toekomst opnieuw high tech gaskamers zullen komen in Europa. In zekere zin moet ik helaas opmerken dat de geschiedenis verdoemd is om zichzelf te herhalen. Dus is de kans ruim 99 procent dat er nieuwe high tech gaskamers komen binnen honderd jaar. Op een bepaalde manier is Adolf Hitler nooit gestorven, omdat zijn gedachtegoed tot nu toe voortleeft, in het duistere onderbewustzijn van miljoenen psycho-klonen. Vooral in islamitische landen zijn er veel bewonderaars van Hitler, omdat hij antisemiet was, want moslims haten Joden op een extreme manier. Dit is uiteraard een trieste zaak voor ons tijdperk. Moslims zouden moeten beseffen dat Joodse wetenschappers en geleerden heel veel bijgedragen hebben aan de ontwikkeling van techniek en wetenschap en een onmisbare etnische groep zijn in onze beschaafde wereld. Jodenhaters snap ik niet en ik keur het ook heel sterk af dat iemand een bepaald ras of volk haat.

  In de toekomst kan de hele multiculturele samenleving totaal ontaarden en dan kunnen er gewapende conflicten uitbreken. Nu al zien wij dat moslims behoorlijk militant zijn en vaak dreigen met geweld. De radicale moslims zijn weliswaar een minderheid, maar de aanwezigheid van miljoenen moslimmeiden met hoofddoeken en burqas is soms angstwekkend voor Europeanen en Hindoes. Er is een kans dat al deze moslims in de toekomst vergast gaan worden in high tech gaskamers als extreem rechts na 2040 opeens meer aanhang krijgt. Of er een kans hierop bestaat, zal ik nu eens uitleggen.

  Neem eens als voorbeeld Nederland.
  Gedurende de periode van 1940 tot 1960 werd de zogenaamde babyboom generatie geboren en die legde de basis voor de ontwikkeling van een welvaartsstaat. Deze generatie van harde werkers wordt nu ouder en vergrijsd. Gedurende de periode 2000 tot 2020, dus zestig jaar later, zal deze hele babyboom generatie met pensioen gaan en daarna zullen zij langzaam uitsterven door veroudering. Er zal dan heel veel kennis, levenservaring en human capital uittreden en niet meer deelnemen aan het productie proces. Dit proces zal in heel Europa plaats vinden en de nieuwe welvaartsgeneratie zal er daarna alleen voor staan. Maar de nieuwe generatie die na 2000 is geboren is veel labieler en verwend, dus is het duidelijk dat zij niet in staat zullen zijn om hard te werken. Dit betekent feitelijk dat Nederland en de rest van Europa een arme toekomst tegemoet gaan. En hoe meer armoede er zal komen, hoe meer steun extreem rechts zal krijgen. Zeker slecht nieuws voor de toekomst.

  Als de nieuwe generatie blanken na 2020 de macht zal overnemen dan erven zij een heel zware last van hun voorouders. Zij zullen dan op radicale manier proberen om de welvaart te continueren, maar krijgen dan felle concurrentie van de nieuwe super machten uit Azië, zoals India, China en Indonesië. Op dit moment groeien deze landen op topsnelheid en bereiken hetzelfde welvaartsniveau rond 2040. Dan zullen de kaarten op het wereld toneel opnieuw geschud worden en blanken gaan dan heel veel macht verliezen. Wat gaan de jonge blanken uit de toekomst hiertegen kunnen doen? Zullen zij uit wanhoop radicaliseren en high tech gaskamers bouwen om hun land te zuiveren?

  Blanken zijn feitelijk genetisch gehandicapt, omdat hun DNA geen huidpigment kan aanmaken. Hierom krijgen zij sneller huidkanker en zijn zij gedoemd om uit te sterven in de toekomst. In de hele natuur zijn ongepigmenteerde diersoorten een zeldzaamheid en een rariteit. Pigmentatie is veel natuurlijker en beter voor de overleving als de ozonlaag dunner wordt. Blanke meisjes zouden dit moeten onderzoeken en overwegen om flink te paren met gepigmenteerde mannen, om hun ras snel te herpigmenteren.

  In ieder geval is het duidelijk dat de genetisch gehandicapte blanken heel veel rare en barbaarse dingen hebben gedaan in het verleden. En ik geloof niet dat zij dit afgeleerd hebben, want de hele blanke leefwereld is kil, koud en asociaal. Het extreme materialisme van blanken zorgt nu voor hun ondergang en roeit hen steeds sneller uit. De natuurlijke neiging van blanken om te kiezen voor extremisme is heel gevaarlijk voor de toekomst. Het is dus niet de vraag of er high tech gaskamers komen, maar wanneer.

  Het bouwen van high tech gaskamers in de toekomst zal heel veel geld kosten. Vergassing van ongewensten is een hele dure oplossing en daarom kan het zelfs zo zijn dat men andere manieren zal ontwikkelen om alle ongewenste vreemdelingen te elimineren in de toekomst. Fabrieken bouwen om mensen te vernietigen is iets wat tot de verbeelding spreekt van mensenhaters en hen motiveert om het zo wreed mogelijk uit te werken. In computerspelletjes zoals Quake zie je bijvoorbeeld buitenaardse recycling fabrieken voor mensen. De mensen worden dan levend fijn geplet door grote zuigers en alles wordt opnieuw gebruikt. Besef eens dat vele miljoenen jongeren deze computerspelletjes spelen en geïnfecteerd zijn met de massavernietiging van mensen op de wreedste manier. Dan besef je dat een duistere toekomst met high tech gaskamers in Europa niet ver meer is.

  ***

  Go to previous Epage ... Go to next Epage
 • Go to Inhoudsopgave: Voordelen blank houden Nederland

 • WEBpublication BOOK WFOR1284 / EPAGE 09 of 27


  Home Podium Politiek Religie Hindoeisme Islam Suriname India Liefde Jongeren
  Literair Poezie Zeepkist Gastenboek Links Disclaimer Contact

  Kritisch Podium Dewanand

  Literair
  Alle rechten voorbehouden; All rights reserved
  Offercode: WFOR1284
  Copyright 2010 @ Dewanand