Home Podium Politiek Religie Hindoeisme Islam Suriname India Liefde Jongeren
Literair Poezie Zeepkist Gastenboek Links Disclaimer Contact

Kritisch Podium Dewanand

Literair

WEBpublication BOOK WFOR1284 / EPAGE 08 of 27

Voordelen blank houden Nederland

7. Nadelen blank houden Nederland


Our Freedom is our natural right

Offeraar (auteur)  Dewanand
Offercode      WFOR1284
Offerdatum     11 september 2010

Go to previous Epage ... Go to next Epage
 • Go to Inhoudsopgave: Voordelen blank houden Nederland
 • De nadelen van het blank houden van Nederland zijn tegelijkertijd voordelen om het hele land te verkleuren. Hier een kleine taboeloze analyse. Het wordt zeker lachen als je dit hele pleidooi leest.

  Zelfs iemand als Geert Wilders komt mij niet vertellen dat hij nog nooit een bruine of zwarte hoer heeft geneukt toen hij jong was, want Hollandse jongens maken er een gewoonte van om overal rond te neuken en alle soorten vagina's uit te testen. Dus Wilders is hypocriet. Hij haat de verkleuring, maar hij geniet er wel stiekem van. Ik ga een mooie moslimmeid met doekje op zoeken om Wilders eens goed te laten pijpen op klassieke Arabische manier, om hem zijn moslimhaat voorgoed af te leren.

  Blanke Hollandse meisjes vinden het gewoon zalig om lekker gepaald te worden door een stevige Afro of Moslim lul. Ik ontmoette ooit een Turkse jongen die toyboy was van een oudere blanke Hollandse vrouw en haar flink uitnaaide. Hij voelde zich wel flink misbruikt, want zijn hele jeugd was verloren gegaan door het neukwerk voor de blanke Hollandse vagina. Hollandse meisjes schijnen de verkleuring gewoon heerlijk te vinden en genieten volop van al die lekkere potente getinte en gekleurde jongens, die vaak liever en socialer zijn dan de blanke mannen.

  Blanke Hollandse mannen houden vreselijk veel van seks met kleine onderdanige Aziatische, Indonesische, Hindoestaanse, Surinaamse, Thaise of Indiase meisjes. Een lekkere rijpe negerin is een favoriete fantasie van veel blanke mannen in Nederland. Ook blanke Hollandse homomannen vinden het zalig om gepijpt te worden door een Hindoestaanse of Marokkaanse hoerenjongen. En zij neuken deze jongens anaal stevig door. Dus het gaat wel goed met de liefde in de Nederlandse verkleurde samenleving en dat is een groot voordeel van de verkleuring.

  Rechtse (blanke) mannen zouden gewoon vaker hun superieur zaad moeten spuiten in kleine Hindoemeisjes om het zwakke Hindoeras eens flink te upgraden. Dit is iets wat al volop aan de gang is, sinds Hindoestanen zich in Nederland vestigden. Reeds nu al is het duidelijk dat zeker zestig procent van de Hindoestaanse meisjes al weleens gesekst heeft met een lekkere groot geschapen blanke man en daarna gewoon niets anders willen in hun bruine vagina dan een lange witte lul. Veel Hindoestaanse jongens haten deze ontwikkeling, maar zij kunnen misschien meer gaan genieten door een homo cursus te volgen bij het COC of zich om te laten bouwen tot homo hindoehoertjes.

  De verkleuring in de slaapkamer is iets wat de blanke Hollanders gewoon heerlijk vinden. Interraciale seks maakt Hollandse meiden gewoon spontaan nat en heet. Dit is dus een groot voordeel van de verkleuring en een nadeel als je Nederland weer zuiver blank maakt.

  Misschien zou een zuiver blank Nederland behoorlijk saai en gevaarlijk worden. Nazi Duitsland was vlak ervoor ook bijna zuiver blank en er was gewoon minder beschaving en cultuur, wat leidde tot de ontwikkeling van extreem rechts, gaskamers, een echte wereldoorlog en nazisme.

  Een ander punt dat een nadeel is van een zuiver blank Nederland is het probleem van de biodiversiteit op diverse niveaus. Genetische biodiversiteit verhoogt de overlevings kansen van een populatie op de lange termijn en voorkomt inteelt. Dit geldt vooral voor kleine populaties en Nederland is een klein land. Dus zijn kleurrijke buitenlandse genen juist voordelig voor de overleving van de blanke Nederlanders op de lange termijn. Op de korte termijn krijg je wel heel veel gekleurde kindjes door de interraciale sekscontacten, maar dit verdwijnt na meerdere generaties doorneuken met blanken.

  Verkleuring leidt ook tot een snellere culturele verrijking. Kijk eens naar de keuken en de culinaire wereld in Nederland. De Chinezen brachten de afhaalchinees op de hoek van elke straat. De Vietnamezen brachten Vietnamese Loempia, hoewel dit in Vietnam niet bestaat. (Dit is echt superieure Vietnamese marketing he) De Hindoestanen brachten roti, bara, doksa, massala, daal, kwie kwie, krobia, roti wrap, enz. De Indonesiërs brachten bami goreng, nasi, wokschotels, kroepoek, saté, enz. De Surinamers brachten bruine bonen met kip, tjauw min, Surinaamse broodjes, vele groentesoorten, mango (manja), papaya, meloen, enz. De Japanners brachten sushi, peperdure Japanse restaurants, sake, zeewier hapjes, rauwe vis, enz. De Turken brachten Turkse pizza, broodje doner, baklava (mierzoete lekkernij) en nog veel meer. Marokkanen brachten de cous cous schotel. Zelfs uit Afrika kwamen veel nieuwe dingen, denk aan koffie, bananen, sinaasappels, eetbare diepvries rupsen, cassave, yams, enz. En niet te vergeten de oude vertrouwde Hollandse aardappel die oorspronkelijk uit het nieuwe Zuid Amerika kwam na de lange zeereizen van de christelijke terrorist Columbus. O ja, de Hollandse tulp kwam oorspronkelijk uit het oude Turkije, van enkele eeuwen geleden.

  Dus zo zie je hoe al die gekleurde volkeren iets meebrachten en Nederland verrijkten. En het is de Hollandse tong die hier het meest van geniet, want die is al honderd procent verkleurd. Nu is het wachten op totale verkleuring van de Hollandse vagina he.

  ***

  Go to previous Epage ... Go to next Epage
 • Go to Inhoudsopgave: Voordelen blank houden Nederland

 • WEBpublication BOOK WFOR1284 / EPAGE 08 of 27


  Home Podium Politiek Religie Hindoeisme Islam Suriname India Liefde Jongeren
  Literair Poezie Zeepkist Gastenboek Links Disclaimer Contact

  Kritisch Podium Dewanand

  Literair
  Alle rechten voorbehouden; All rights reserved
  Offercode: WFOR1284
  Copyright 2010 @ Dewanand