Home Podium Politiek Religie Hindoeisme Islam Suriname India Liefde Jongeren
Literair Poezie Zeepkist Gastenboek Links Disclaimer Contact

Kritisch Podium Dewanand

Literair

WEBpublication BOOK WFOR1284 / EPAGE 05 of 27

Voordelen blank houden Nederland

4. Culinaire verkleuring


Our Freedom is our natural right

Offeraar (auteur)  Dewanand
Offercode      WFOR1284
Offerdatum     11 september 2010

Go to previous Epage ... Go to next Epage
 • Go to Inhoudsopgave: Voordelen blank houden Nederland
 • Culinaire verkleuring kan gedefinieerd worden als het proces waarbij een groter deel van de Nederlandse bevolking buitenlandse gerechten gaat koken en eten in het gezin. Typische Hollandse gerechten worden dan bijna niet meer geconsumeerd en bereid. Opmerkelijk is dat ik extreem rechtse partijen hier nooit over heb horen klagen. Ik denk dat zelfs profeet Hans Janmaat af en toe wel een portie nasi of bami at, terwijl hij tegen buitenlanders was. Zou Geert Wilders nooit een roti, bara of Surinaams broodje eten omdat hij tegen kleurlingen en niet-westerlingen is? In zekere zin is het hypocriet om tegen buitenlanders en immigranten te zijn, maar toch hun voedsel te eten. Een echte Hollander moet altijd Hollands eten.

  Hier volgt een korte lijst van typische Hollandse gerechten:
  Boerenkool met rookworst,
  Rauwe andijvie stamppot,
  Aardappelen met worstjes en gekookte groente,
  Bieten met aardappelen en vleeslapje,
  Gekookte spruitjes met aardappelen en gebakken vleeslapje in jus,
  Witlof, aardappelen en vleeslapje,
  Hutspot,
  Broodje haring,
  Gehaktbal in jus met aardappelen en in water gekookte Hollandse groenten,
  Slavinken,
  Blinde vinken,
  Enz.

  Nou, ik ken niet alle Hollandse gerechten, maar krijg altijd kritiek van mijn Hindoestaanse kennissen als ik Hollands eet. Dit is gewoon stom, want Hollands eten is vaak goedkoper en soms gezonder.

  Typische niet-westerse buitenlandse gerechten die nu alom worden geconsumeerd in gezinsverband zijn:
  Nasi met kroepoek en saté in pindasaus,
  Bami Goreng,
  Roti met kip en aardappelen,
  Diverse Chinese wok schotels,
  Heel veel Indonesische kant-en-klaar gerechten uit pakjes of diepvries,
  Diepvries nasi,
  Babi pangang,
  Surinaamse en Hindoestaanse groenten (kankon, dagoeblad, sopropo, gommawierie, marsa, tayerblad, enz.),
  Surinaams eten, zoals bruine bonen met kip, moksa alesi, gele rijst, enz.,
  Allerlei ongezonde Japanse noodles producten.
  Enz.

  Er zijn in alle grote steden ontelbaar veel niet-westerse restaurants die allerlei vreemde en exotische gerechten verkopen. De afhaal Chinees is ingeburgerd bij alle blanke Nederlanders. Ja, de Nederlandse tong en maag zijn al bijna honderd procent verkleurd. En niemand protesteert hiertegen. Blanke Hollandse meisjes kunnen geen typisch Hollandse gerechten meer koken en prepareren vaak een armzalig diepvries hapje voor hen (seks)vriendjes. Dit is echt gewoon te gek. Blanke meisjes moeten echt harder aangepakt worden door de Hollandse jongens en af en toe een tik krijgen om Hollands te koken.

  Een strenge opvoeding voor meisjes is hard nodig, zoals blijkt uit de praktijk van de islam en op een bepaalde manier moet men meisjes en vrouwen niet teveel rechten geven, omdat het anders sletten en duivelinnetjes worden. Het slaan van vrouwen is in de islam gewoon toegestaan, als correctie en om hun gehoorzamer te maken. Hier kunnen Hollandse jongens best wat van leren, want blanke Hollandse meisjes tonen tegenwoordig geen respect meer voor mannen en gedragen zich vaak als sletten en hoeren. Verwilderde blanke meisjes moeten met harde hand aangepakt worden en de Hollandse jongens moeten wettelijke toestemming krijgen om af en toe geweld toe te passen, net als in de islam, waar men vrouwen al veertienhonderd jaar geleden rechten gaf. Islam is een goed geloof om vrouwen onder controle te houden en om je ras in stand te houden. Niet zeuren maar baren is het motto in de islam voor vrouwen, die gewoon een liefdevolle tik krijgen als zij niet gehoorzamen.

  De Nederlandse regering moet snel blanke Hollandse meisjes heropvoeden en hen leren om Hollands te koken. Binnen gezinnen moeten meisjes harder aangepakt worden om te voorkomen dat Hollandse kook tradities verloren gaan en de Nederlandse cultuur zo uitsterft. Als de Nederlandse regering streeft naar uitroeiing van het blanke Nederlandse volk dan moet er snel een revolutie komen en het leger moet dan meedoen om hier orde op zaken te stellen. Blank houden van de Hollandse keuken moet een van de beleidspunten worden van het kabinet en blanke meisjes moeten met harde hand tot de orde van de dag geroepen worden, om Hollands te kunnen koken en om te baren voor volk, vlag en vaderland.

  De Nederlandse regering zou kunnen overwegen om hoge accijnzen in te voeren voor niet-westerse producten en gerechten binnen Nederland. Zo worden mensen dan gedwongen om Hollands of Westers te gaan eten en om Nederland blank te houden in culinair opzicht. De Nederlandse regering heeft de plicht om de blanken te beschermen en om ervoor te zorgen dat buitenlanders hier niet teveel macht krijgen, want 97 procent van de staats inkomsten komen primair van het werkende blanke volk hier. Het is volksverraad als de Nederlandse regering een anti-Nederlander politiek voert en blanken wil uitroeien of hen culinaire tradities niet actief beschermt en in stand houdt. Principieel zegt mijn aangeboren Hindoelander instinct mij om een tegenstander te zijn van de uitroeiing van het blanke Nederlandse volk, zolang ik in Nederland woon. Immers wat is Nederland zonder oernederlanders? Zie mijn beroemde RE mantra:

  REmantra
  Mijn ideaal is simpel:

  Als ik over tienduizend jaar opnieuw reïncarneer op deze planeet, dan wil ik minstens tienduizend raszuivere Germaanse Nederlanders terugzien ergens in een poldertje of in het oude veengebied, levend en met een bordje puur Hollandse stamppot of boerenkool met wat lekkere Gelderse rookworst. En natuurlijk met een Heineken pintje erbij he. Hup Holland.

  Dit is simpele Hindoe fundamentalistische logica.

  My ideal is simple

  If I will reincarnate again after tenthousand years on this planet, then I want to see back at least tenthousand pure-blooded Germanic Dutch, somewhere in a polder or in the old peat area, living and well, with a plate of pure Dutch hotchpotch or kale (farmer cabbage) with some sweet Gelderian smoked sausages. And of course with a Heineken pint. Go, go Holland.

  This is simple Hindu fundamentalistic logics.

  ***

  Go to previous Epage ... Go to next Epage
 • Go to Inhoudsopgave: Voordelen blank houden Nederland

 • WEBpublication BOOK WFOR1284 / EPAGE 05 of 27


  Home Podium Politiek Religie Hindoeisme Islam Suriname India Liefde Jongeren
  Literair Poezie Zeepkist Gastenboek Links Disclaimer Contact

  Kritisch Podium Dewanand

  Literair
  Alle rechten voorbehouden; All rights reserved
  Offercode: WFOR1284
  Copyright 2010 @ Dewanand