Home Podium Politiek Religie Hindoeisme Islam Suriname India Liefde Jongeren
Literair Poezie Zeepkist Gastenboek Links Disclaimer Contact

Kritisch Podium Dewanand,

Suriname

WEBpublication BOOK WART0273 / EPAGE 20 of 23

Analyse Emancipatie Hindoestanen, man en vrouw, incl. de Holebi


19. Zwart zijn is een straf en vloek van God


serie foto's 23 leeggeschreven bic pennen uit cel CS16 PI Noordsingel, Rotterdam

Offeraar    Dewanand
Offercode   WART0273
Offerdatum   1 november 2012

Go to previous Epage ... Go to next Epage
 • Go to Inhoudsopgave: Analyse Emancipatie Hindoestanen
 • Ter illustratie volgt eerst een discussie tekst van mij op het hindoestaanse kaise forum, gepost op d.d. 29 oktober 2011
  topic: zwart zijn is een straf en vloek van god

  namaste Kaiselanders en kaise tigers,

  Ik heb nu een bepaalde inzicht bereikt in de theorie van rassen. Het zou best waar kunnen zijn dat het een straf en vloek van god is als je niet blank bent, dus bruin of zwart. Hindoestanen zijn niet blank en kijk hoe zij verloederen, wegrotten en lijden overal ter wereld. Kijk hoeveel ellende en verdriet er niet is in zwart India. Vaak merk ik dat het grootste deel van de niet blanken zichzelf gewoon haten, omdat zij eigenlijk blank wilden zijn en als blanke geboren wilden zijn.

  Wist je dat blank of Europees eruit zien de norm is in alle zwarte landen overal ter wereld? Toppunt hiervan is India waar je als zwarte koelie gewoon lager en minder waard bent en het nooit ver zal schoppen. In India is een witte kleur gewoon het allerhoogste en dan ben je automatisch van een hogere kaste en men zal je aanbidden. India is het ultieme land van rassenhaat en rassen discriminatie. India is echt een koelieratten land en 80 procent van de zwarte bevolking daar leeft in bittere ellende en armoede. Dalit zijn in India is echt lijden tot je dood, want het hele koelie kastenstelsel is hard, bitter en hatelijk. Alles bij koelies is discriminatie en haat, als je niet licht van kleur bent of niet blank genoeg. Hierom sterft alles uit van Hindoes overal ter wereld.

  Tientallen miljoenen Hindoemeisjes die niet licht gekleurd zijn lijden aan een extreme vorm van zelfhaat en uit protest gaan zij vaak uitnaaien met een heleboel grote en sterke blanke mannen, om hun lage koelie genen eens flink te laten kapot naaien en hun ras te vernietigen. Minderwaardig voelen is echt een aangeboren koelie ziekte denk ik en het is echt iets dat ik overal bij Hindoestanen zie. Helaas zijn Hindoestanen te laf, te zwak en te dom om hier zelf iets aan te veranderen en zij blijven gewoon doorgaan om de hogere kaste blanke man te likken en te aanbidden als hogere afgod. Dit is echt de collectieve zelfmoord van alle niet blanke Hindoestanen, overal ter wereld en zo sterft ook alles van het hindoeïsme dus totaal uit. Ja, over tien jaar is er dus niets meer over van het Hindoeïsme en is alles gewoon dood en uitgenaaid.

  Enige hoop voor een niet blanke hindoe is dus een zelfmoordpil, een touw, grammaxone om dan zo te hopen dat hsij in een volgend leven zal reïncarneren als hogere kaste blanke man. Pandits vertellen altijd aan mij van ja, sorry er is geen hoop voor jou, want je bent niet lang, niet blank en je hebt geen titel dus je karma is toch om te lijden en om te kiezen voor minderwaardigheid en zelfmoord, in bittere armoede en eenzaamheid. Pandits geloven dus echt dat de blanke man de hoogste kaste is en dat het een straf en vloek van God is als je geboren bent als niet blanke.

  Hoe denken jullie over dit probleem van niet blanke Hindoes?
  Wie gelooft echt dat het een straf en vloek is van god zelf als je geboren bent als niet blanke?

  aub serieus houden he en persoonlijke dingen direct naar mij mailen, waarna Wieroe jou wel antwoord mailt.

  dewanand
  hindoe fundamentalist
  delft

  ps
  Wieroe leert mij nu om mijzelf te accepteren als niet blanke hindoe en Wieroe is mijn guru nu. Wieroe kent de Veda's en hij miauwt altijd in zuiver Sanskriet en mediteert de hele dag op een van de 70 miljoen heilige Hindoeïstische mantras.
  Wieroe houdt elke week open spreekuur en het tarief is twee bakjes kattenbrokjes per uur. Kom langs als je met Wieroe wilt praten over je problemen.

  link url:

 • http://forum.kaise.nl/index.php/topic,203241.0.html
 • Een heel triest feit van bruine en zwarte volkeren is dat de meerderheid lijdt aan een ernstige vorm van zelfhaat, minderwaardigheidscomplexen en een verminkte identiteit. De zwarte identiteit is na eeuwen van kolonisatie en culturele vernietiging door blanken totaal verwoest en het herstel komt slechts langzaam op gang. Vooral bij negers is dit proces fataal geweest, omdat dit ras geen oude geschreven historische bronnen heeft in een eigen taal (er was zelfs nooit een oud schrift in Afrika, voor zover ik geïnformeerd ben) en hierom veel meer moeite heeft om een eigen sterke zwarte identiteit te ontwikkelen. De invloed van het christendom en de islam was feitelijk ook fataal om een sterke Afro identiteit te ontwikkelen, waarop alle Afro rassen een beroep op konden doen. Ook de invloed van beroemde Afro zangers (Michael Jackson, Tina Turner, Stevie Wonder, enz.) was niet echt sterk genoeg om de Afrikaanse meerderheid sterk te maken en hen te mobiliseren, om als een eenheid te strijden voor een verenigd en sterk Afrika. Opvallend was ook altijd dat deze beroemde Afro zangers en artiesten feitelijk gewoon bounties waren, dus zuiver wit van binnen, en geen enkele band voelden met de rijke Afrikaanse cultuur en geloof.

  De identiteit van negers is iets wat ik komende jaren beter wil gaan onderzoeken, omdat ik vaak toch merk dat zij zichzelf als een vervloekt zwart ras beschouwen en niet echt trots zijn dat zij niet-blank zijn. Overal ter wereld haat men negers en men denkt echt negatief over hen, als inferieur ras. Het is iets dat ik overal merk en het is geen gestoorde fantasie van mij. Het zou eens goed onderzocht moeten worden door psychologen denk ik, omdat zij daar recht op hebben en men moet dan werken aan een intelligente oplossing, omdat het iets is dat de wereld kan verbeteren. Het trieste lot van negers in blanke meerderheidsstaten is een verzwegen taboe in de Westerse wereld. Discriminatie van negers in andere landen is ook een verzwegen taboe en men heeft overal negatieve vooroordelen over hen. Hierom merk ik altijd dat veel Afro mensen heel pessimistisch denken en voelen over hun toekomst en hun eigen ras, en het is iets dat ik triest vind. De hoge zelfmoord cijfers en psychische problematiek van negers of Afro mensen is een van de best bewaarde geheimen en totaal taboe. Men ontkent het bestaan van negers en erkent hen nog steeds niet als volwaardige wereldburgers, multilanders, en medemensen. Men zal elk Afro mens zelfs na 7 generaties inburgering en aanpassing toch nog altijd beschouwen als een vreemdeling, allochtoon, buitenlander, en een buitenstaander en hen hierom denigreren, discrimineren of uitsluiten. Dit zijn harde feiten uit de getraumatiseerde belevingswereld van de grote meerderheid van de Afro volkeren en geen leugens van mij.

  Als ik aan mensen denk van het hindoeras of hyperras met een Indiase achtergrond dan merk ik duidelijk dat zij veel trotser zijn op hun eigen ras, geloof (Hindoeïsme), India en hen afkomst. India is nu sterk aan het groeien en alle Hindoerassen wereldwijd worden meegesleept nu en oriënteren zich op Mother India, om meer te houden van zichzelf en zich beter te voelen. Het is nooit goed onderzocht wat er precies gebeurt met Hindoerassen in een land met een blanke meerderheid, waar zij elke dag gediscrimineerd en gekleineerd worden als kleine, zwakke, gekleurde mensen. De lange blanken spelen gewoon altijd superieur, ook al weten zij niets en zijn zij duidelijk gewoon inferieur en genetisch gehandicapt, omdat hun genen geen pigment kunnen aanmaken. Dit is het superioriteitscomplex van elke blanke en het komt overal ter wereld voor. Het zijn zwarten zelf die dit veroorzaken, omdat zij altijd de blanken als een hoger ras hebben beschouwd en zich onderdanig opstellen tegenover hen. Vele bruine en zwarte mensen gedragen zich nog steeds als lik- en pijpslaafjes van blanken en zoeken zo zelf hun problemen in een omgeving met een blanke meerderheid.

  Het zelf leren denken is iets wat vaak ontbreekt in de opvoeding van veel zwarte kinderen, zowel Hindoes als negers, en dit is op den duur fataal voor hun hele verdere ontwikkeling en carrière. Kinderen die niet hebben geleerd om zelf te denken en door te leren zullen nooit veel bereiken als zij later volwassen zijn en alles zelf moeten doen. Een universitaire studie is alleen mogelijk als iemand al tijdens hsijn jeugd heeft geleerd om alles zelf te organiseren en uit te voeren, dus eigen verantwoordelijkheid en zelf intelligent denken en beslissen is fundamenteel hierbij. Dit zijn allemaal dingen die ik verder moet onderzoeken komende jaren, om dingen fundamenteel te veranderen in zwarte landen zoals India en Afrika. India en Afrika zijn heel sterk met elkaar verbonden, omdat beide continenten eeuwenlang onderdrukt en beroofd werden door moslims en blanken.

  Het systematisch onderzoek naar het ontstaan van de diverse menselijke rassen en volkeren is nog volop in ontwikkeling. Ik als dewanist geloof echter in de boodschap van de oudste geschriften ter wereld, de Veda's, die het volgende vertellen:

  'As you think, you will become',
  vertaald: 'Zoals je denkt, zal je worden'

  Deze oudste geschreven wijsheid uit deze Sanskriet geschriften is iets dat elk mens goed moet beseffen. Jezelf haten en verachten, omdat je bruin of zwart bent is niet goed volgens deze Vedische tekst. Wij mensachtigen hebben immers het vermogen om ons innerlijk te herscheppen (redesign of the Chetan), met onze aangeboren intelligentie en dit is onze plicht tijdens deze levenscyclus, om volmaakter te worden en gelukkiger. Dit zijn dingen die ik in toekomstige publicaties nog dieper zal onderzoeken, om miljoenen bruine en zwarte mensen te helpen met hun grote psychische problemen en om ze een betere toekomst te bieden. En, alle bruine, zwarte of enigszins Afro en gepigmenteerde mensachtigen moeten nu meteen apetrots worden op deze harde feiten die nu volgen:

  1. Sanskriet is de oudste geperfectioneerde taal van mensachtigen op deze planeet en onderzoek bewijst nu hard dat het zwarte en niet-blanke mensen waren uit het oude Vedische India die dit hebben gepresteerd. Hallo superieure blanken met je grote witte lul, horen jullie dit goed, wij bruine en zwarte mensen hebben in het verleden het Sanskriet ontwikkeld en niet jullie, dus flikker op met je lange superieure witte lul en je achterlijke superioriteitscomplex, ooit moeten jullie maar terug gebombardeerd worden naar jullie grotten denk ik, net als 5000 jaar geleden, als jullie je niet aanpassen aan deze zwarte meerderheidswereld. Zwart fascisme is nu een noodzaak denk ik en de meest intelligente oplossing om blanke superioriteit te vernietigen.

  2. De alleroudste boeken ter wereld zijn geschreven door gepigmenteerde mensen uit India, dus mensen van het hogere Hindoeras en deze prestaties kunnen niet geevenaard worden door blanken in ons huidige tijdperk, denk aan de Veda's, Brahmanas, Mahabharata, Ramayan, Bhagavad Gita, Panini, Patanjali, en miljoenen andere manuscripten. Het wordt dus hoog tijd dat alle gepigmenteerde rassen, ook alle Afro volkeren zich hiervan bewust worden en zichzelf superieur verklaren. In oude Vedische teksten is verklaard dat Krishna een zwarte kleur had en gekruld haar, dus hij was iemand van het Afro ras en niet blank; kortom genoeg bewijs dat de meerderheid van de bevolking uit het oude India gewoon van het Afro ras was, getint, bruin, zwart, en niemand was blank Europees, want toen leefden de blanken nog als primitieve dierlijke wilden in vieze stinkende grotten en aten rauw verrot vlees tijdens de vele honger winters, bloedwormen, bloedzuigers, mensenvlees en ze hadden geen geschreven talen, allemaal archeologische feiten over de wereld van 5000 jaar geleden.

  Als zwart zijn een straf en vloek is van God dan kan de vraag gesteld worden waarom God zo dom was om bruine en zwarte mensen te scheppen op deze planeet. Wilde God soms wezens scheppen die eeuwig moeten lijden, als vervloekte minderwaardige schepsels? Is God dan toch satanisch en slecht of een sadist? Waarom moest God superieure lange blanke mannen scheppen die over alle rassen zouden heersen en hen opeten, uitbuiten en neuken in alle gaten? Wilde God dat er racisme moest ontstaan, rassenhaat, genocides, negerslavernij, rassenoorlogen, kolonialisme, apartheid, nazisme, massa verkrachtingen, zo ja, dan is het bewijs geleverd dat God echt een gewetenloze sadist is.

  ***

  Go to previous Epage ... Go to next Epage
 • Go to Inhoudsopgave: Analyse Emancipatie Hindoestanen
 • WEBpublication BOOK WART0273 / EPAGE 20 of 23


  Home Podium Politiek Religie Hindoeisme Islam Suriname India Liefde Jongeren
  Literair Poezie Zeepkist Gastenboek Links Disclaimer Contact

  Kritisch Podium Dewanand

  Suriname
  Alle rechten voorbehouden; All rights reserved
  Offercode: WART0273
  Copyright @ Dewanand 2012