Home Podium Politiek Religie Hindoeisme Islam Suriname India Liefde Jongeren
Literair Poezie Zeepkist Gastenboek Links Disclaimer Contact

Kritisch Podium Dewanand,

Literair

WEBpublication BOOK WART0270 / EPAGE 35 of 43

Analyse legaliseren rassendiscriminatie
(met onderzoek etnische registratie)

34. Kansen voor allochtonen en zwarten


Terminator of Norway: Anders Behring Breivik
Offeraar    Dewanand
Offercode   WART0270
Offerdatum   5 mei 2012

Go to previous Epage ... Go to next Epage
 • Go to Inhoudsopgave: Analyse legaliseren rassendiscriminatie
 • Noot vooraf:
  In dit hoofdstuk zal een strikte Binaire Definitie gehanteerd worden van blank zijn en zwart zijn, alsvolgt:

  Alles wat niet zuiver blank is, is per definitie zwart. Een zwarte is immers in de blanke Hollandse volkstaal iemand die allochtoon, kleurling, gemengd, neger, hindoestaan of iemand die ook maar enigszins gemengd is met een niet zuivere blanke. Ik hanteer dus Hollandse volkstaal in deze tekst en hierom moet de lezer het zelf relativeren, om begrip te krijgen voor mijn taalgebruik. Hou er rekening mee dat zelfs Geert Wilders als Indo gemengde man gediscrimineerd werd in zijn jeugd en de neger van Venlo werd genoemd, wat zijn persoonlijkheidsontwikkeling ontzettend beschadigd heeft. Ik kende zelfs een jong meisje die een Hindoestaanse moeder had en een zigeuner vader, maar die op een blanke katholieke school keihard gediscrimineerd werd als een zwarte. Zij zag er echt niet anders uit dan een doorsnee Hollandse brunette meisje, en hierom koos zij radicaal voor de Hindoestaanse kant van haar afkomst en integreerde zij in de Hindoegemeenschap, om ergens bij te horen; zij deed zelfs mee aan een Miss India Netherlands verkiezing en werd gewoon geaccepteerd als volwaardig hindoestaans meisje, omdat Hindoerassen nou eenmaal hypergemengd zijn en door mij een hyperras genoemd worden, met als voornaamste kenmerk een hyperdynamische huidpigmentering en sterke Caucasische gelaatstrekken.

  Het was een verbitterde Hindoestaanse man die mij het idee gaf om een hoofdstuk te ontwikkelen over kansen voor zwarten. Hij was zelf al jaren werkloos en had zelfs geen uitkering meer. Via zijn informele kontakten regelde hij alles gewoon zwart en kon heel normaal leven met zijn vrouw en familie. Er zijn momenteel enkele honderdduizenden zwarten die zich kapot solliciteren en nergens een baan meer kunnen krijgen, juist vanwege de economische crisis. Veel blanke ondernemers vinden het een te groot risico om een zwarte in dienst te nemen, want dit kan de werksfeer verpesten op de werkvloer, waar de meeste werknemers blanken zijn. De algemene trend nu is dat veel blanke werkgevers liever blanke Oost-Europeanen in dienst nemen, omdat die minder zeuren, harder werken en meer uren draaien voor een lager loon, via wat frauduleuze praktijken met de uren registratie en een beetje zwart loon. Deze mensen worden gewoon uitgebuit, maar zij klagen niet, omdat zij hier toch meer kunnen verdienen dan in Oost Europa en genoegen nemen met een karige slaapplaats en een lager loon dan een blanke Hollander. Zwarten worden dus gewantrouwd en men probeert ze te vermijden of weg te werken.

  Het idee is nu om iets slims te doen en om binnen enkele jaartjes een zwarte werkgeversklasse te ontwikkelen, die zelf banen gaat scheppen voor werkloze zwarten. Het idee is niet nieuw, maar ik wil wel enkele nieuwe dingen voorstellen aan de zwarten en hen aansporen om het zelf te doen, zonder enig subsidiegeld van blanken. Immers zwarten die blanken haten, moeten niet bedelen bij dezelfde blanken om subsidies, omdat dat dan heel hypocriet en verraderlijk gedrag is. Een zwarte moet leren om hsijn eigen zwarte krachten en talenten te ontdekken en deze zelf tot een hoog niveau te ontwikkelen, om zo op gelijke hoogte te komen als de blanke man. Klagen en bedelen helpt dus niet, zelf denken en zelf organiseren is het motto in mijn optiek. Het bewust werken aan de ontwikkeling van je eigen zwart talent is iets wat geen enkele blanke man kan doen voor een zwarte, dus zij moeten leren om zelf uit de boom te klimmen en om zelf te leren denken en hun natuurlijke intelligentie zelf te ontwikkelen. Zo heeft de blanke man het ook zelf gedaan, om zo ver te komen en niemand heeft hen echt geholpen, om groot, machtig en sterk te worden. Elke blanke man in Nederland heeft wettelijk gezien het volste recht om zich superieur en verheven te voelen ten opzichte van al die lage kaste zwartjes, die toch niet veel kunnen presteren in de vrije markteconomie en die maar altijd zielig spelen en janken dat zij de arme slachtoffers zijn, die met een achterstand zitten.

  Zwarten moeten eens leren om met keiharde discipline en doorleren zelf hun maatschappelijke achterstanden in te halen. Nogmaals het is niet de taak van een blanke man om een domme, luie, gemakzuchtige en bekrompen zwarte te ontwikkelen, want ik geloof niet dat er een echt groot intelligentie verschil is door het genetisch verschil tussen een blanke man en een zwarte. Volgens mij ontstaan verschillen in kennis en ontwikkeling niet door een intelligentie verschil, maar juist door een verschil in doorzetten, doorleren, wilskracht, discipline en de eigen koppige wil om hard te werken en te studeren om iets te bereiken. Kijk eens naar mijn verhaal.

  Hier in het kort mijn levensverhaal met betrekking tot mijn kennisachterstand toen ik op mijn negentiende mijn scherp geslepen speer stak in de Nederlandse bodem. Vroeger in Suriname als jonge tiener had ik nooit een telefoon gezien. Ik had nooit gehoord wat een computer is. Ik wist niets over techniek en hogere wiskunde. In Suriname liep ik bijna elke dag met een groot kapmes in de bossen en ik was hele dag op straat aan het zwerven. Soms ging ik naar vuilnisbelten om spullen te zoeken die ik kon gebruiken. Dus ik was onderontwikkeld, kwam feitelijk uit een koelie slum en zat met een grote kennis achterstand toen ik op mijn negentiende in Nederland kwam om te studeren aan de Technische Universiteit Delft. Een ding zat wel in mijn hindoestaanse kop toen: ik wilde veel bereiken in Nederland en het liefst tot de top gaan behoren later, als professor of een geleerde Nederlander; een onderbewuste waanidee was toen om dit land van de lange, barbaarse blanken eens te veroveren in mijn eentje en alle blanken tot mijn likslaven te maken. Net als Conan, de Germaanse barbaar wilde ik dit land veroveren en de oude blanke seriemoordenaars van mijn voorouders een lesje leren, en hierom kon je mij toen als negentienjarige tiener een koelie barbaar noemen, want veel beschaving kende ik toen niet en ik was toen bereid om over lijken te gaan, om te overleven en mijn doel te bereiken in dit barbaarse blankenland. Nu is dit heel lang geleden, sinds 1987 en ik ben sterk geëvolueerd en heb toch iets opgebouwd via mijn eigen grote site op internet, als de enige hindoeschrijver van Nederland, met een heel veelzijdige collectie van boeken en teksten, van in totaal bijna 1,5 miljoen woorden in zuiver Nederlands.

  En ander pluspunt toen was dat ik als radicale Hindoestaanse tiener toch sterk geloofde dat ik in staat was om het zelf te doen, dus zonder hulp van de superieure lange blanke man en vooral zonder zijn geld. Hindoestanen onderscheiden zich vooral van andere etnische groepen door het geloof in eigen kunnen en dit is diep geworteld in hun hele Hindoe geloof, denk ik. Als je als Hindoestaan de immense rijkdom ontdekt van de hoogontwikkelde Hindoeïstische literatuur uit het oude India of van het Vedische rijk van meer dan 5000 jaar geleden, dan ontstaat er een explosie van zelfvertrouwen, zelfbewustzijn en zelfkracht in je innerlijk, en dan besef je echt goed dat het Hindoeras feitelijk het echte hogere en superieure ras is op aarde, en je voelt je veel beter, hoger en sterker dan de lange blanke man, die maar barbaars en genetisch gehandicapt is door het ontbreken van pigmentering en die verdoemd is om uit te sterven, door de verhoogde kans op huidkanker, onvruchtbaarheid, impotentie en andere erfelijke aandoeningen, vanwege hun eeuwenlange degeneratie en karmische zonden. Waarom zie je zoveel lange blanke mannen die toch nooit een vrouw kunnen vinden en hierom kinderloos zijn en die toch te vaak kiezen voor zelfmoord vanwege een paar psychische of financiële problemen? Is het dan toch zo dat een lange blanke man niet superieur is en verdoemd is om uit te sterven, als zwakker, ongepigmenteerd ras, over pakweg 200 jaar? Inferieure rassen zijn verdoemd om uit te sterven in de natuur en als nu blijkt dat de lange blanke man zal uitsterven dan is hij gewoon inferieur en niet superieur. Zelfs Mark Steyn heeft hierover dingen gepubliceerd en hij vindt in zijn boek 'America Alone' dat de blanke man te weinig babies produceert en dat zijn ras dus de uitstervende hulpbronnen zijn en niet de olie, dus hierom vindt hij dat America alleen zal komen te staan in de toekomst.

  Mijn voornaamste advies aan zwarten in deze tekst is om te leren om het zelf te doen en om zelf te zorgen voor banen voor en door zwarten. In mijn optiek moeten blanke werkgevers immers het legale recht krijgen, om zwarten uit te sluiten via gelegaliseerde discriminatie vergunningen, juist omdat de concurrentie wereldwijd nu toeneemt en om geen onnodig bedrijfsrisico te nemen, door een zwarte in dienst te nemen. Zwarten moeten hierom hun bek dicht houden en niet gaan janken dat zij gediscrimineerd worden, omdat zij zelf niet veel doen aan hun eigen ontwikkeling en wachten op de blanke man, om vooruit te gaan, als parasieten en onderontwikkelde halfaapjes in de hoge boomtakken. Nederland blank houden is een apart probleem in mijn onderzoek en analyse, omdat de 12 miljoen blanke Nederlanders een minderheid zijn op de wereld van nauwelijks 0,33 procent van de wereldbevolking en als zij uitsterven dan sterft Nederland ook uit. Nederland is het beloofde heilige land van de blanke Hollanders en hierom moeten zij beschermd worden in dit land, via legale wetten, waar zij zelf voor moeten stemmen en strijden. Mijn Hindoeras bestaat in totaal uit bijna 2 miljard mensen en dat is dus ruim 16.667 procent meer dan het aantal blanke Hollanders en dit motiveert mij des te meer om te pleiten voor het beschermen van deze uitstervende blanke Hollandse minderheid op de wereld.

  Wat zwarten in Nederland moeten gaan doen is zelf zwarte ondernemers netwerken ontwikkelen die eigen zwarte bedrijven gaan stichten in een razendsnel tempo. Zo kunnen zij zelf een zwarte werkgeversklasse ontwikkelen binnen heel korte tijd. Alle 160 soorten zwarte oftewel de vele etnische groepjes moeten zich bundelen in een groot zwart verbond en fanatiek samenwerken om zelfstandig te worden. Zij kunnen dan kapitaal en talent halen uit hun herkomstlanden, waar er nog bijna honderd miljoen zwarten met kennis en talenten leven, dus dit is iets dat wel degelijk kan, als zij zelf hun onderontwikkelde zwarte hersenen leren ontwikkelen en gebruiken. Wachten op hulp van de blanke man gaat hen niet ver brengen, dus moeten zij zelf gaan innoveren en vooral leren samenwerken met elkaar. Nu gooien die zwarten banaantjes naar elkaar vanuit de bomen waar zij in zitten en deze mentaliteit moeten zij dus veranderen. Samenwerken op intelligente manier is de enige methode om snel vooruit te komen en om snel resultaten te boeken.

  Jong, zwart talent uit de herkomstlanden moet een kans krijgen om de zaak hier in Nederland te komen steunen en ontwikkelen. Domme, onderontwikkelde zwarten in Nederland moeten dan wel verplicht remigreren met behoud van hun bijstand rechten naar hun herkomstlanden, omdat het hier al hartstikke vol is. Deze zwarten moeten niet geloven in het socialisme of in links blank gepraat dat de uitkering of WW maar een stap ver is. Nee, zij moeten leren om te werken aan hun toekomst en om zelf geld te gaan verdienen, door te produceren en te denken. Het socialisme is de nekslag van veel zwarten in Nederland en dat beseffen zij zelf niet. Het zijn de linkse blanken die zwarten hebben geleerd om socialistisch te denken, om zo eeuwig arm, dom en onderontwikkeld te blijven. Linkse blanken zijn heel grote racisten en geloven er heilig in dat zwarten dom en laag zijn en afhankelijk moeten blijven van de blanke man. Dit is de linkse muizenval waar heel veel zwarten met open ogen in zijn getrapt, sinds de jaren zestig. Dit moeten zij als eerste wegdoen, als zij een zwart verbond willen opbouwen in dit land.

  Er is genoeg zwart talent dat werkloos aan de kant zit. Een zwarte ondernemers netwerk moet hun allemaal bundelen in een agressief zwart verbond en ze aan het werk helpen in zwarte bedrijven. Als zij zelf gaan nadenken is dan veel meer mogelijk. Kapitaal om te investeren is er genoeg en banken zijn wel bereid om te investeren in kansrijke innovatieve zwarte bedrijven, die met concurrerende diensten en produkten op de markt komen. Dus zijn er genoeg mogelijkheden om zonder blanke subsidies iets op te bouwen. Zelfs uit Turkije kan er nu kapitaal stromen naar de zwarte bedrijven hier, omdat dit land heel snel groeit en Europa nu niet meer nodig heeft. Nu al profiteert Engeland van India waar de economische groei supersnel gaat en veel vers kapitaal produceert, dat Indiërs ook investeren in Europese landen. Dus het zwart kapitaal op de wereld neemt snel toe en dat is hoopvol voor alle zwarten in Nederland en de rest van Europa.

  Hier volgt nu een innovatief idee voor de ontwikkeling van business brokers, die kapitaal, kennis, uitvinders en ondernemers met elkaar koppelen en start ups ontwikkelen van sterke jonge zwarte bedrijven. Deze business brokers moeten in alle zwarte organisaties kontakten hebben en zelfstandig tegen uurtarieven opereren. Jonge hoogopgeleide zwarten met innovatieve ideeën kunnen dan een business broker benaderen, om kapitaal te krijgen voor een nieuw bedrijf met alleen zwarte werknemers. Wel zal er dan natuurlijk een discriminatie vergunning gekocht moeten worden om blanken uit te sluiten en hen legaal te discrimineren binnen hun produktie omgeving. Zo snijdt het mes aan twee kanten en kunnen zwarten sneller banen scheppen voor zwarten zelf. De immense kapitaal markten in hun zwarte herkomstlanden zijn dan een enorm reservoir van nieuw kapitaal en van gemotiveerde jonge werknemers, die voor een lager loon willen werken. De business broker organiseert dan alle kontakten tussen deze markten en kan ook lobbywerk doen binnen de Europese Unie om handelsblokkades en import restricties op te heffen voor specifieke produkten uit de zwarte herkomstlanden. Een soepeler beleid voor buitenlandse werknemers is dan wel noodzakelijk hierbij, maar aan de andere kant moeten nutteloze, bejaarde en inactieve zwarten dan wel verplicht remigreren naar hen herkomstlanden.

  Een doel van een sterke, agressieve zwarte werkgeversklasse moet zijn om al het kapitaal te herinvesteren in nieuwe bedrijven of om de zaak uit te breiden. Hierbij is het niet gek om het Joodse ondernemersmodel te hanteren, want bij Joden leent men elkaar kapitaal zonder een onderpand. Joodse ondernemers netwerken zijn wereldwijd met elkaar verbonden en dit is een van de geheimen van de ontzettende macht en invloed van de Joodse minderheid op aarde. Joden zijn eensgezind en gehard door hun bloedige geschiedenis in Europa, waar zij al 2000 jaar vervolgd en vermoord werden, als etnische minderheid. Nu moeten de zwarten leren van de Joden en ook met hen samenwerken om een sterke zwarte werkgeversklasse te ontwikkelen, via agressieve en goed georganiseerde zwarte ondernemers netwerken. Dit zijn dingen die nu mogelijk zijn en een heel goedkope manier om het op te starten is het internet, waar communicatie en informatie uitwisseling nu haast geen geld meer kost. Men moet dit uitbuiten en zelf leren nadenken over intelligent samenwerken en vooruitgaan als zwarte minderheid. De blanke man gaat dat nooit doen voor zwarten, dus moeten zwarten dit zelf gaan doen en zelf hun kansen scheppen in hun eigen zwarte leefwereld en netwerken.

  In dit model wordt het agressief competitie model gehanteerd in de multiculturele samenleving. Er moet bijna letterlijk een zakelijke oorlog ontketend worden door zwarten tegen de blanken op business gebied. Hierbij moeten de blanke Hollanders als minderheid beschouwd worden op deze zwarte meerderheid wereld. Twaalf miljoen blanke Hollanders kunnen niet winnen van miljarden zwarten dus zwarten gaan altijd winnen en blanken zijn verdoemd om te verliezen en ten onder te gaan. Agressieve en harde business is het beste antwoord op racisme en discriminatie door blanken en geen linkse knuffels en socialistische muizenvallen. Als zwarten banen willen scheppen voor zwarten dan is een militante instelling op zakelijk gebied het allerbeste en dit moeten zij zelf organiseren en financieren.


  ***

  Go to previous Epage ... Go to next Epage
 • Go to Inhoudsopgave: Analyse legaliseren rassendiscriminatie
 • WEBpublication BOOK WART0270 / EPAGE 35 of 43


  Home Podium Politiek Religie Hindoeisme Islam Suriname India Liefde Jongeren
  Literair Poezie Zeepkist Gastenboek Links Disclaimer Contact

  Kritisch Podium Dewanand

  Literair
  Alle rechten voorbehouden; All rights reserved
  Offercode: WART0270
  Copyright @ Dewanand 2012