Home Podium Politiek Religie Hindoeisme Islam Suriname India Liefde Jongeren
Literair Poezie Zeepkist Gastenboek Links Disclaimer Contact

Kritisch Podium Dewanand,

Literair

WEBpublication BOOK WART0270 / EPAGE 34 of 43

Analyse legaliseren rassendiscriminatie
(met onderzoek etnische registratie)

33. Verklaring: Anders Behring Breivik mailde Dewanand in 2005


Terminator of Norway: Anders Behring Breivik
Offeraar    Dewanand
Offercode   WART0270
Offerdatum   5 mei 2012

Go to previous Epage ... Go to next Epage
 • Go to Inhoudsopgave: Analyse legaliseren rassendiscriminatie
 • Ik was aan het lezen in mijn oude logboek van vroeger en ontdekte iets dat ik nu wel betreur. Vlak na de online publicatie van mijn boek 'Uitstervende Nederlanders. Mein Kampf, deel 2'in 2005 ontving ik mails in de Engelse taal van een zekere Anders en hij kwam uit Noorwegen. Deze Anders stelde mij zoveel vragen over mijn onderzoek en mijn boek en hij wilde ook een heleboel dingen weten over Hindoestanen en blanken in Suriname en hoe de negers hun uitroeien, verkrachten en discrimineren. Ik begreep wel dat dit een blanke extremist was en hij kreeg informatie van mij over het hindoeïsme uit mijn tekst archief, vooral teksten van Koenraad Elst en informatie over Hindoe nationalistische bewegingen. Ook over mijn poederbrieven affaire wilde deze Anders echt alles weten, vooral waarom zij mij niet tien jaar opgesloten hadden in de gevangenis en tot mijn dood in een TBS kliniek hadden weggestopt met vervalste verklaringen van de onderzoekers en rechercheurs. Ik vertelde hem wel juridische details en alles over het verhoor in de cel door twee forensische psychiaters.

  Nu pas heb ik ontdekt dat deze Anders die mij mailde eind 2005 feitelijk die massamoordenaar is uit Noorwegen, dus de echte Anders Behring Breivik en nu pas begrijp ik waarom hij zoveel dingen wilde weten over de rassenstrijd tussen negers en Hindoes in Suriname. Hij wilde van mij ook weten of blanke meisjes verkracht en uitgenaaid werden in Suriname en andere negerlanden, en ik vertelde hem gewoon dat deze dingen echt gebeurden, zoals ik ze had gezien vroeger in Suriname.

  Vroeger op het lyceum in Paramaribo kende ik een blank meisje, Karin, die echt de negerslet was van de hele school. Zelfs mijn Hindoestaanse vrienden hadden haar uitgenaaid en zij wilde echt grote sterke negers voelen in bed en zij had mij dat ook verteld, toen ik haar ook wilde strikken. Andere blanke meisjes werden ook flink gepakt door negers die ik kende en hier spraken wij heel vaak over, want veel van mijn neger kennissen haatten het blanke ras vreselijk. Suriname is een bitter racistisch land en er was daar al altijd een strikte rassenscheiding en harde informele apartheid. Surinamers denken heel racistisch en zijn vreselijk hypocriet, want zij schelden blanken altijd uit, maar als zij geld en subsidies nodig hebben dan moeten blanken hun dat maar geven, omdat zij gewoon zichzelf dom, achterlijk, arm en onderontwikkeld houden.

  Ik kan mij nog wel herinneren dat die Anders van 2005 mij had verteld dat hij lid was van een geheime ondergrondse nazi beweging en dat zij een grote oorlog aan het voorbereiden waren tegen alle niet blanken in Europa. Hij had duidelijk gemaakt dat zijn vrienden al wapens hadden en dat de oorlog snel zou beginnen. Ik legde hem toen wel uit dat ik niet mee wilde werken en verzocht hem om mij niet meer te mailen en om mijn teksten niet te citeren in zijn publicaties. Ook heb ik hem toen maar gezegd om mijn naam en site nergens te noemen en niet te linken, want ik werk nooit mee met terroristische organisaties. De mails van Anders ben ik wel kwijtgeraakt na een virus aanval op mijn computer en dat is wel jammer. Ik had dat mailadres van Andersen wel geblokkeerd na enkele maanden, want hij bleef mij lastig vallen en wilde meer mailadressen en namen van mensen die ik kende in Nederland en India. Ook had hij mij bedreigd en gezegd dat ik niet lang meer zou leven als ik zwarten en moslims steunde. Na 2005 hoorde ik niets meer over deze Anders en zijn geheime club en ik dacht er niet meer aan. Wel had ik dit genoteerd in mijn geheim logboek, maar verder besteedde ik er geen aandacht aan.

  Veel mensen hebben mij gemaild sinds mijn site online ging en ik bekend werd. Ik had zelfs mails gekregen van Hindoestaanse extremisten die negers en moslims haatten en die zichzelf als raszuivere Ariërs beschouwden. Altijd probeerde ik informatie los te krijgen over hun motieven en over wat zij geloofden. Ik onderzocht dan de data in hun geheugen en gevoelswereld die hun zo racistisch en haatdragend maakten. Altijd probeerde ik diep te graven in hun onderbewustzijn en in hun collectief bewustzijn, gewoon om als onderzoeker alle data los te krijgen. Ik ontmoet dergelijke hindoestaanse rassenhaters heel vaak en altijd onderzoek ik dan de structuur van hun denkwereld door hen uit te horen. Ik heb veel rassenhaters gekend van alle soorten volkeren en rassen en ik heb er nu nieuwe theorieën over ontwikkeld. Extremisme en geweld zijn niet gebonden aan een ras (blanken) maar het is iets dat overal ter wereld voorkomt. Racisme en rassenhaat komen overal voor in Multi raciale samenlevingen, vaak zelfs in diep onderbewustzijn en is dan verborgen. Het verband tussen rassenhaat, geweld, seks, vruchtbare wijfjes en paar rituelen is iets dat ik nu beter begrijp en ik maak mij hier zorgen om. Het is juist de psychopathologische structuur van onze hersenen en geslachtsorganen die dit veroorzaakt en hier kan heel weinig tegen gedaan worden. Ik geloof dat die Anders Behring Breivik leed aan een ernstige seksuele psychose, omdat hij celibatair leefde en zijn seksuele paardriften continu onderdrukte. Dit heeft zijn hele seksuele ontwikkeling geremd en hij ontwikkelde hierdoor een radicale rassenhaat en een paranoïde angst dat zijn hele hogere blanke ras vernietigd zou worden door de moslims en zwarten. Dit projecteerde hij op linkse blanken en juist hierdoor besloot hij om de linkse organisaties aan te vallen en zelf te berechten.

  De gewelddadige actie van Anders Behring Breivik uit Noorwegen is betreurenswaardig, maar wij moeten niet vergeten dat de grootste terroristen van de afgelopen veertig jaar in Europa feitelijk de links extremisten en moslims waren. Breivik heeft feitelijk een innovatie ontwikkeld van intelligent extreem rechts geweld, en dit op geniale wijze gecombineerd met massa mailings, een superdik Ebook, leuke foto's en een professionele video montage. Het internet en de zieke sensatie media hebben gezorgd voor dit hele geregisseerde toneel en het extreme gedachtegoed van deze blanke Christelijke extremist geheel gratis verspreid tot in alle uithoeken van de wereld. Dit is iets dat ik echt betreur en het toont gewoon aan dat de linkse media gewoon verkeerd bezig zijn en misbruik maken van zieke geesten en extremisten. Deze Breivik heeft gewoon hard bewezen nu dat het heel simpel is om supersnel en goedkoop extreme ideeën wereldwijd te verspreiden via het internet, en door de massamedia te verkrachten, gewoon door een bom te gooien en dit doet mij denken aan een oude heilige Hindoevrouw, Aditya, uit Den Haag die mij jaren geleden vertelde van: 'internet is het einde van de mensheid'. Volgens mij is echt 99,9 procent van alle informatie op het internet gewoon waardeloze junk of zieke porno en elk buitenaards wezen zou dit zien als het bewijs dat de mensachtige diersoorten op aarde gewoonweg primitieve wezens zijn. Deze superintelligente buitenaardse wezens zouden de mens hierom tot slaaf maken, gebruiken als vers voer voor hun huisdieren of gewoonweg uitroeien met nanobommen of synthetische virussen.


  ***

  Go to previous Epage ... Go to next Epage
 • Go to Inhoudsopgave: Analyse legaliseren rassendiscriminatie
 • WEBpublication BOOK WART0270 / EPAGE 34 of 43


  Home Podium Politiek Religie Hindoeisme Islam Suriname India Liefde Jongeren
  Literair Poezie Zeepkist Gastenboek Links Disclaimer Contact

  Kritisch Podium Dewanand

  Literair
  Alle rechten voorbehouden; All rights reserved
  Offercode: WART0270
  Copyright @ Dewanand 2012