Home Podium Politiek Religie Hindoeisme Islam Suriname India Liefde Jongeren
Literair Poezie Zeepkist Gastenboek Links Disclaimer Contact

Kritisch Podium Dewanand,

Literair

WEBpublication BOOK WART0270 / EPAGE 3 of 43

Analyse legaliseren rassendiscriminatie
(met onderzoek etnische registratie)

2. Voorwoord


Terminator of Norway: Anders Behring Breivik
Offeraar    Dewanand
Offercode   WART0270
Offerdatum   5 mei 2012

Go to previous Epage ... Go to next Epage
 • Go to Inhoudsopgave: Analyse legaliseren rassendiscriminatie
 • Oorspronkelijk wilde ik dit boek in 2011 publiceren maar het onderzoek was nog niet voltooid. Hierom moest ik nog een jaar werken eraan en het op 5 mei 2012 publiceren. Er zal in de toekomst nog meer onderzoek verricht worden naar de problematiek van de multiculturele samenleving, om intelligente oplossingen te ontwikkelen, zodat het efficiënter kan functioneren als geoptimaliseerd geheel.

  Het is te hopen dat Geert Wilders notie neemt van deze boekpublicatie en mij benadert om het verder te onderzoeken en te implementeren in het beleid van zijn partij. Tot op heden heb ik niets van hem vernomen en zijn denktank publiceert niet veel interessante dingen. Het is jammer dat de rechtse denkers niet echt komen met werkbare en slimme oplossingen, maar op hun blogs blijven klagen en janken dat het blanke ras nu uitsterft en gediscrimineerd wordt in hen eigen land. De multiculturele samenleving streeft volgens mij niet naar de totale vernietiging van het superieure blanke ras, dus hierover moet extreem rechts maar niet over gaan jammeren. Het is het blanke ras zelf die nu werkt aan haar eigen zelfvernietiging en uitroeiing, zoals Mark Steyn duidelijk maakt door te stellen dat het blanke ras zelf nu de bronnen zijn die verdwijnen en niet de olie. Het streven naar de vernietiging van rassen en volkeren is een idee uit het nationaal socialisme en in het Dewanisme wordt dit afgekeurd, omdat genocides leiden tot een verlies van aanzienlijke hoeveelheden menselijke genen en dit verlaagt de biodiversiteit van het menselijk ras en vermindert dus de overlevingskansen op de lange termijn.

  Nu zitten wij allen met de uitdaging om de grote problemen in de multiculturele samenleving op een slimme manier op te lossen en wij moeten elkaar ondersteunen en allemaal samenwerken. De krachten bundelen is nu noodzakelijker dan ooit tevoren, omdat er nu een jarenlange economische crisis aankomt, dat vermoedelijk tot het jaar 2040 zal voortduren en erger kan worden. Nu is het zaak om alle taboes en politieke correctheid overboord te gooien, om alle opties goed en exact te kunnen onderzoeken, zodat oplossingen goedkoop zijn en niet leiden tot meer menselijk leed en verspilling van middelen en mankracht.

  Reacties op deze publicatie zijn altijd van harte welkom dus mail mij maar.

  Delft, 3 mei 2012

  Dewanand


  ***

  Go to previous Epage ... Go to next Epage
 • Go to Inhoudsopgave: Analyse legaliseren rassendiscriminatie
 • WEBpublication BOOK WART0270 / EPAGE 3 of 43


  Home Podium Politiek Religie Hindoeisme Islam Suriname India Liefde Jongeren
  Literair Poezie Zeepkist Gastenboek Links Disclaimer Contact

  Kritisch Podium Dewanand

  Literair
  Alle rechten voorbehouden; All rights reserved
  Offercode: WART0270
  Copyright @ Dewanand 2012