Home Podium Politiek Religie Hindoeisme Islam Suriname India Liefde Jongeren
Literair Poezie Zeepkist Gastenboek Links Disclaimer Contact

Kritisch Podium Dewanand

Literair

WEBpublication BOOK WFOR1284 / EPAGE 02 of 27

Voordelen blank houden Nederland

1. Noten vooraf


Our Freedom is our natural right

Offeraar (auteur)  Dewanand
Offercode      WFOR1284
Offerdatum     11 september 2010

Go to previous Epage ... Go to next Epage
 • Go to Inhoudsopgave: Voordelen blank houden Nederland
 • Het is niet mijn bedoeling om bepaalde rassen en volkeren te bevoordelen of superieur te verklaren in deze tekst. Mijn betoog heeft er dus niets mee te maken dat Nederlanders tot het blanke ras behoren of toevallig blank zijn. Het is een historische toevalligheid dat Nederland nu blank is en tegelijkertijd rijk en welvarend. Hier zijn vele verklaringen voor te vinden.

  Het is niet mijn bedoeling om Nederland met dwang, geweld of haat blank te houden of blanker te maken. Via natuurlijke processen moet de Nederlandse regering wel proberen om het blanke karakter van Nederland te behouden, danwel te beschermen. Dit zal ook in deze tekst onderzocht worden, met nuanceringen en vele tegen argumenten.

  Het begrip neger zal ik verder niet gebruiken in deze tekst, omdat het historisch gezien incorrect en discriminerend is. Het algemene begrip Afro is neutraler en toont meer respect voor de vele etnische groepen en stammen in Afrika.

  Middels deze tekst wil ik Joden niet discrimineren en ik ontken de Holocaust van dit volk ook niet. Elke associatie met nazisme is dan ook totaal onterecht.

  Het hele betoog moet gezien worden als een rationeel en nuchter onderzoek naar de voordelen van het blank houden van Nederland, vanuit zuiver dewanistisch oogpunt. Hierbij zijn de kennis en principes vele malen belangrijker dan de genetische samenstelling van het hele nieuwe Nederlandse volk anno 2010.

  Het is niet mijn bedoeling om welk volk of ras dan ook te discrimineren middels deze publicatie. Ik schrijf het in principe als offer van zuivere kennis aan Altecrea en om mijn hersenen te trainen. Taboes doorbreken is ook een van mijn doelen, want dit thema is actueel in de hele Nederlandse samenleving en speelt in de kern en onderhuids een heel grote rol. Mocht u zich gediscrimineerd voelen, mail mij dan uw betoog en tegenargumenten en ik plaats het ongecensureerd en anoniem onderin bij commentaar van lezers.

  ***

  Go to previous Epage ... Go to next Epage
 • Go to Inhoudsopgave: Voordelen blank houden Nederland

 • WEBpublication BOOK WFOR1284 / EPAGE 02 of 27


  Home Podium Politiek Religie Hindoeisme Islam Suriname India Liefde Jongeren
  Literair Poezie Zeepkist Gastenboek Links Disclaimer Contact

  Kritisch Podium Dewanand

  Literair
  Alle rechten voorbehouden; All rights reserved
  Offercode: WFOR1284
  Copyright 2010 @ Dewanand