Home Podium Politiek Religie Hindoeisme Islam Suriname India Liefde Jongeren
Literair Poezie Zeepkist Gastenboek Links Disclaimer Contact

Kritisch Podium Dewanand

Zeepkist

Emile Ratelband moet oprotten uit Nederland

Offeraar    Dewanand
Offercode   wfor1293
Offerdatum   17 mei 2011

Het is ongelooflijk wat iemand als Emile Ratelband nu verkondigt over een islamitische terrorist zoals Osama Bin Laden. Ik kan het bijna niet geloven en ik eis van Geert Wilders en de PVV dat zij een denaturalisatie verzoek indienen in de Tweede Kamer om Emile Ratelband het land uit te gooien. Zo een landverrader hoort gewoon niet thuis in Nederland en is feitelijk ook niet meer welkom in geen enkel Westers en beschaafd land. Emile Ratelband kan het beste oprotten naar Pakistan om daar burqa hoertjes maar te gaan likken en neuken.

Dit is heden bekend gemaakt over de uitspraken van Emile Ratelband en het is schandalig:

(begin citaat uit AD.nl)

Emile Ratelband: Osama had duidelijke principes

Emile Ratelband neemt het op voor Osama bin Laden en noemt hem een 'een vrijheidsstrijder met duidelijke principes'. De positiviteitsgoeroe zei dit vannacht in het radioprogramma Echte Jannen.
Op de vraag 'Bush of Bin Laden?', antwoordde hij: 'Bin Laden was een vrijheidsstrijder die bepaalde principes had en het wereldbeeld behoorlijk heeft veranderd de laatste jaren.' Ratelband noemt de voormalig Amerikaanse president 'een misdadiger'. 'Hij had al lang in Den Haag berecht moeten worden.' Dat meldt persbureau Novum.

Ook de filosofie van de al-Qaida-leider, die begin mei werd gedood door de Amerikanen, spreekt Ratelband aan. 'Als je goed luistert naar zijn verhaal heeft hij altijd gezegd: het Westen gaat ten onder aan geld. Het geld is eigenlijk de duivel. En daar ben ik het wel mee eens.' Dat Bin Laden het brein achter de aanslagen van 11 september 2001 was en verantwoordelijk is voor de dood van duizenden mensen, relativeert Ratelband. 'Ik denk dat Bush vele malen meer mensen over de kling heeft gejaagd.'

De 62-jarige motivatietrainer, die naar eigen zeggen de islam aanhangt, realiseert zich dat zijn uitspraken weerstand oproepen. 'Maar dan leg ik het uit en zijn veel mensen het er toch mee eens dat Bush ook niet zo'n frisse jongen was. Als we kijken naar Guantanamo en de verhoortechnieken, dan denk ik bij mezelf: dan kun je beter zeggen dat je een bevrijder bent, of een terrorist of een guerrillastrijder. In wezen is het allemaal hetzelfde.'

Al eerder uitte Ratelband zijn sympathie voor Bin Laden. Zo stelde hij 4 jaar geleden in een interview dat de al-Qaida-leider 'een verlicht denker' was. Die uitspraken werden Ratelband niet in dank afgenomen. Ook actrice Georgina Verbaan lag enkele jaren geleden onder vuur nadat ze Bin Laden 'een lekker ding' had genoemd. 'Het is dat ie een wacko is, maar hij lijkt me een stuk interessanter dan Bush', zei Verbaan in 2001.
(Redactie)

Bron: AD.nl binnenland

 • http://www.ad.nl/ad/nl/5887/Osama-bin-Laden
 • Verder commentaar van Dewanand

  Het is gewoonweg ongelooflijk om te zien hoe dom en naief de uitspraken van Emile Ratelband zijn mbt Osama Bin Laden. Dit bewijst gewoon dat hij totaal niet ontwikkeld is en niets weet over de echte islam. Het zou ook zo kunnen zijn dat Emile Ratelband gewoonweg seniel en dement is, want hij nadert de bejaarde leeftijd. Vroeger heeft Emile Ratelband met gestolen kennis heel Nederland opgelicht met cursussen over Neurolinguistisch programmeren en met zijn beruchte 'tjakka' kreet. Het is nooit goed onderzocht of er sprake was van oplichting en kennis fraude of plagiaat, want al deze dingen zijn helemaal niet ontwikkeld door hemzelf. Hij heeft gewoon een heleboel Nederlanders opgelicht en miljoenen verdiend met mooie praatjes. Duizenden mensen zijn erin getrapt en Emile Ratelband is nooit aangeklaagd of vervolgt.

  De ondergrondse PVV aanhang moet er werk van maken om Emile Ratelband hard aan te pakken en om hem maar duidelijk te maken dat hij nu meteen Nederland moet verlaten, anders is hij hier gewoon niet meer veilig en zal hij aangeklaagd worden. Iedereen die zulke uitspraken doet over een totaal verdorven en satanische man, zoals Osama Bin Laden, bewijst gewoon dat hsij niet goed wijs is en het niet waard is om geciteerd te worden in de media. Men zou Emile Ratelband nu moeten verstoten of negeren, als afvallige en verrader van Nederlandse en Westerse waarden en normen. Mijn respect en waardering voor Emile Ratelband zijn nu echt verdwenen en ik zou hem adviseren om dan maar ook te kiezen voor een verlicht zeemansgraf en haaienvoer te worden na zijn dood.

  Het beste wat Emile Ratelband kan doen is om maar voorgoed op te rotten uit Nederland. Hij kan liever in Pakistan gaan wonen om mee te vechten met de Taliban en om burqa hoertjes te neuken en te beffen, want dan is hij pas nuttig bezig op zijn oude dag.

  Denaturalisatie van Emile Ratelband is nu het enige wat gedaan kan worden en dit is de taak van Geert Wilders en zijn PVV leger.


  Disclaimer Dewanand
  Deze tekst met offercode wfor1293 is een zuiver offer van kennis aan Altecrea en is ongenaakbaar, waardoor er geen rechten of verplichtingen aan ontleend kunnen worden, omdat het nu hetzelfde is als prasad en heilig is.  Home Podium Politiek Religie Hindoeisme Islam Suriname India Liefde Jongeren
  Literair Poezie Zeepkist Gastenboek Links Disclaimer Contact

  Kritisch Podium Dewanand

  Zeepkist
  Alle rechten voorbehouden; All rights reserved