Home Podium Politiek Religie Hindoeisme Islam Suriname India Liefde Jongeren
Literair Poezie Zeepkist Gastenboek Links Disclaimer Contact

Kritisch Podium Dewanand

Zeepkist

ABN-AMRO introduceert boomhuthypotheek voor Hindostanen

Offeraar       Dewanand
Offercode      wfor1231
Offerdatum     7 september 2007

New Delhi, van onze verslaggever.
De Nederlandse bank ABN-AMRO maakte heden bekend dat zij een boomhuthypotheek hebben ontwikkeld voor Hindoestanen en Indiërs, omdat er al jaren behoefte was aan een dergelijk financierings instrument. Pikant is dat deze nieuwe hypotheekvorm ook nog eens lage maandlasten heeft en een variabele renteverloop kent. De hypotheekrente gaat automatisch mee omlaag als de markt zich zo ontwikkeld. Er is onderzoek om een hypotheekrente click systeem te ontwikkelen voor de boomhuthypotheek. Dan wordt de lage rente vastgeclickt als de markt- en discontorente omhoog gaan, voor minstens 12 maanden, wat nog nergens voorkomt.

De perswoordvoerder van de ABN-AMRO legde uit dat heel veel Hindoestanen een natuurlijke behoefte hebben om in een boom te wonen. Dit is een latent restant van hun oude genen en uit het verre verleden toen zij als chamars leefden in India en van vuilnishopen aten, zonder onderdak. Toen sliepen zij al in bomen. Na hun migratie naar Suriname waren zij verplicht om in huizen op de vaste grond te wonen en tot nu toe zijn zij hier niet aan gewend. Het is dus onnatuurlijk voor een Hindoestaan om in een dure koopwoning in een blanke buurt te wonen.

Wij spraken ook met een manager van ABN-AMRO en die vertelde het volgende verhaal. Wonen in een boom is veel natuurlijker. Het constante geruis van de bladeren geeft rust en kalmeert je zenuwen. Dit vermindert de stress van alledag. In een boom eet je automatisch gezonder, wat de kans op diabetes kan verlagen, iets waar veel Hindoestanen aan lijden. Ook de dagelijkse klimpartij in je eigen boomhut maakt het leven mooier en zorgt voor beweging, wat goed is voor hart en bloedvaten.

De persvoorlichter van de ABN-AMRO voegde er nog het volgende aan toe. Elke Hindoestaan moet terug naar zijn roots en moet gebruik maken van onze boomhuthypotheek om snel in een eigen boomhut te gaan wonen. Wij onderhandelen nu met de Nederlandse regering over een subsidieregeling. Maar de ministers hier vinden dat wonen in een boomhut slecht is voor de integratie van Hindoestanen. Een politicus van de VVD uitte zelfs dat seks met een lange Hollander in een boomhut heel moeilijk is, wat slecht is voor de genetische uitroeiing van Hindoestanen in Nederland. Wij vroegen hem om dit eens te demonstreren, maar hij had hier geen tijd voor en liep blozend weg.

Geert Wilders protesteerde als enige tegen de boomhuthypotheek voor Hindoestanen, omdat het tot een maatschappelijk isolement leidt van deze etnische groep. Hij voegde eraan toe dat Hindoestanen het beste maar terug kunnen gaan naar de vuilnisbelten van India, omdat Nederland vol is voor niet-westerlingen. Ook pleitte hij ervoor om nooit huursubsidies te verstrekken aan boomhutten.

Volgens prognoses kan de ABN-AMRO met deze nieuwe boomhuthypotheek heel veel nieuwe klanten trekken uit de Hindoestaanse gemeenschap, omdat zij immers allemaal naar een eigen boomhut verlangen. Ook lijkt het er nu op dat de ABN-AMRO in India bijna 200 miljoen nieuwe klanten zal krijgen uit de lagere kasten, die al vele duizenden jaren in bomen wonen en veel zin hebben in een moderne boomhut uit Nederland, gefinancieerd met een goedkope boomhuthypotheek van een echte Hollandse bank. Als dit lukt dan hoeft ABN-AMRO niet meer verkocht te worden aan geldwolven uit de kapitaalmarkt en kan dan doorgroeien tot de nummer 1 bank in boomhuthypotheken van de wereld.

Greenpeace faxte ons ook commentaar en was er heel enthousiast over. Wonen in een boomhut versterkt de band met de natuur en is beter voor het milieu. Elke ochtend kan men dan vers fruit eten uit de eigen boom en luisteren naar gratis zangconcerten van lieve vogels.

U kunt naar uw dichtstbijzijnde ABN-AMRO kantoor gaan voor meer informatie over een eigen boomhuthypotheek. Veel woonplezier in je eigen Hindoestaanse boomhut.


Disclaimer Dewanand
Deze tekst met offercode wfor1231 is een zuiver offer van onzuivere, leugenachtige en tamasische kennis aan Altecrea en is ongenaakbaar, waardoor er geen rechten of verplichtingen aan ontleend kunnen worden, omdat het nu hetzelfde is als prasad en heilig is.

***


Home Podium Politiek Religie Hindoeisme Islam Suriname India Liefde Jongeren
Literair Poezie Zeepkist Gastenboek Links Disclaimer Contact

Kritisch Podium Dewanand

Zeepkist
Alle rechten voorbehouden; All rights reserved