Home Podium Politiek Religie Hindoeisme Islam Suriname India Liefde Jongeren
Literair Poezie Zeepkist Gastenboek Links Disclaimer Contact

Kritisch Podium Dewanand

Literair

Operatie Heil Mohammed

Science Fiction proza

Offeraar       Dewanand
Offercode      wfor1089
Offerdatum     vrijdag 1 april 2005

'Allah ho akbar. Allah ho akbar. Allah ho akbar.' Dewanand richt zich in gedachten tot de oneindige genadeloze krachten van Allah en herhaalt zijn gebed. Hij kijkt op zijn horloge en beseft dat vandaag zeker de grote dag is. Vandaag zal zijn wraak zoet zijn en vandaag zal de laatste dag van Allah beginnen. Alleen Allah zal hem de kracht geven om de ongelovigen en Hindoesletten in het eeuwige vuur te laten verbranden, zodat de wereld gered zal worden en alleen echte moslims zullen heersen over de hemel en de hele aarde, waarna alle jonge meisjes vanaf negen jaar bevrucht zullen worden met het zaad van vrome en rechtschapen moslims. Met een goed gevoel en frisse moed eet Dewanand een dadel en denkt aan de grote profeet Mohammed, die aan het begin van elke oorlog ook een dadel at, om de kracht van Allah te proeven. Het is een wonder dat dadels ontstaan in woestijnen waar er geen ongelovigen zijn. Dankzij dadels kreeg Mohammed bijna tweeduizend jaar geleden de superieure kracht om het ware geloof op aarde te stichten en om de Arabische wereld met de meedogenloze hand van Allah te zuiveren. Alleen de moslim is zuiver en menselijk, alle overige wezens zijn vervloekt en dienen vertrapt of onthoofd te worden. Dit verklaarde Mohammed eens tijdens zijn laatste avondmaal in Mekka.

Terwijl hij wat geitenmelk opdrinkt, hoort hij het gepiep van zijn telefoon. Hij pakt het apparaat en klikt het aan. 'Salaam aleikum. Met SS13 uit Amsterdam. Alles is ok. Geef je de zegen van Allah?' Dewanand glimlacht en antwoordt: 'Alle SS-troepen in Nederland zal ik een sms sturen als Allah mij zal zegenen. Salaam aleikum. Slijp je messen SS13. Ik heb de codes. Allah is groot.' Hij maakt het mobieltje uit en loopt naar de slaapkamer om even te gaan liggen.

Als hij de slaapkamer binnenloopt, ziet hij het naakte lichaam van Nafina. Hij streelt even haar blonde schaamharen en kijkt naar de andere slapende vrouwen uit zijn multicultureel harem. Het is zo raar dat Allah het schaamhaar van elke vrouw een andere kleur gegeven heeft. Dit is echt het bewijs dat de wegen van Allah ondoorgrondelijk zijn en dat vrouwen gemaakt zijn voor de behoeften van de moslimmannen. Hij denkt eventjes aan de 108 zuivere blanke maagden die hij in het paradijs zal krijgen, om eeuwig te genieten en gaat liggen op het warme waterbed. Terwijl hij de schone namen van Allah reciteert in gedachten, valt hij ongemerkt in een diepe slaap.

Dewanand hoort lieflijk gezang van honderden engelen en ziet een klein negermeisje in een wieg. Uit haar ogen schijnt een fel licht en hij herkent onmiddellijk de krachten van Allah die zich vandaag aan hem openbaren. De zwarte maagd verandert opeens in een blatende geit, die naar de hemel rijst via een tunnel vol licht en vuur. Dan hoort hij iets en luistert aandachtig. 'Allah ho akbar. Verbrand de zondaars. Dat is de wil van Allah'. Alles wordt daarna duister en met een schok wordt hij wakker.

Hij denkt even na over deze droom en beseft direct dat het de almachtige zegen van Allah is. Dit is het signaal uit het paradijs om de hele wereld te bevrijden van de duistere krachten van Satan en de zondige Westerse duivels. Hij springt uit het bed en holt naar de commandokamer in zijn ondergrondse bunker. Haastig gaat hij zitten op de stoel en pakt de muis van zijn supercomputer. Het beeldscherm flitst aan en vraagt het wachtwoord. Ongeduldig tikt hij het in en wacht totdat het hoofdmenu van zijn offensief opstart. Nu denkt hij even na. Allah heeft hem zonet gezegend, dus nu moet hij beginnen en de strijd niet langer uitstellen. Dit is de laatste dag van Allah op aarde.

De programmeurs uit Kashmir hebben alles keurig netjes voorbereid. Dewanand voelt een spanning in zich, want nu gaat de wereld ontdekken wie hij is en wat hij wil. Hij klikt op het icon met de Nederlandse vlag en een doodskop erop. Het computersysteem reageert met het bericht: 'spreek uw codewoord in via de microfoon om Nederland te onderwerpen aan de wil van Allah'. Zonder verder na te denken pakt Dewanand de microfoon en zegt in zuiver Arabisch: 'operatie Heil Mohammed'. Er gebeurt even niets. Hebben die honden uit Kashmir het toch fout gedaan, vraagt hij zich af. Er verstrijken vele lange seconden. 'Shit, nu moet het toch niet mis gaan', zegt hij luidop.

Dan hoort hij het Arabisch oorlogsliedje van Mohammed met recitaties uit de heilige koran. Op het beeldscherm ziet hij berichten verschijnen. 'Connecting to secret servers, routing up to global Arabian satellite systems.... please wait.... yes ... you are connected to nuke SS13 in the Netherlands... please type the 128bit launching code' Dit is het moment. Hij opent een asci tekstbestand en kopieert de gestolen code, waarna hij het plakt in de input window van het aanvalsprogramma. Dan klikt hij op 'ok' en ziet een teller verschijnen in het midden van het beeld. Luidop telt hij mee. '5, 4, 3, 2, 1, zero... nuke launching started'. Dewanand voelt hoe zijn kunsthart hevig bonst en hoe het bloed in zijn synthetische slagaders krachtig rondgepompt wordt door zijn oude lichaam.

Hij klikt op het icon voor de realtime beelden van de Arabische spionagesatellieten boven Nederland. Het koninklijk paleis in Den Haag komt tevoorschijn. Drie seconden daarna ziet hij een panorama van het zondige straatvolk in het Haags Centrum. Hij ziet wat Arabieren, maar ja, die zijn zo meteen de martelaren en zij krijgen een beloning hiervoor in het paradijs. Het beeld van de Haagsche tram glijdt over het scherm. Dan ziet hij een felle lichtflits op het beeldscherm en springt uit de stoel. 'Allah ho akbar. Die honden uit Nederland worden nu verteerd door het heilige Arabische vuur.' Er verschijnt een luchtfoto van de Haagsche regio op het scherm. En hij lacht luid, als hij ziet dat de hele regio met de grond gelijk gemaakt is. Dit is de laatste dag, nu gaat de wereld gezuiverd worden.

Dewanand gaat kalm zitten op de stoel en klikt met de muis een rode icon aan met marcherende gemaskerde soldaten erop. Hij pakt de microfoon en zegt opnieuw het codewoord: 'Operatie Heil Mohammed' Op het scherm rollen daarna duizenden getallen, want nu worden bijna honderdduizend geheime Al Qaida cellen en netwerken gecommandeerd om met de heilige oorlog te beginnen en alle ongelovigen af te slachten en hun vrouwen te verkrachten. De laatste oorlog tegen de Westerse barbaren is nu begonnen. Al Qaida is herboren, na een geheime slaap van tien jaar. Vandaag heeft hij de verraderlijke onthoofding van Osama Bin Laden gewroken.

De telefoon piept opnieuw. 'Met de zoon van Allah' Dewanand herkent de stem van Ali uit Duitsland die zegt: 'Nederland is verteerd door het vuur van Allah. Het commandocentrum in Duitsland en Frankrijk melden grote successen. Bijna alle moslimbroeders doen mee aan de laatste slachting hier in Frankrijk. Parijs is al bijna gezuiverd en de vrouwen worden nu bekeerd, om de Islam te dienen tot hun dood. Wat doen de Turkse en Afrikaanse troepen?' Dewanand kijkt even naar de wereldkaart aan de muur en zegt: 'De zuivering van Italië en Spanje is begonnen. Onze Arabische bommenwerpers leren hun daar manieren. Er is nog geen officiële overwinning bereikt, maar wij worden gesteund door Allah en wij zullen zeker winnen. Salaam aleikum. Allah is groot.' Daarna verbreekt hij de verbinding en kijkt naar de wereldkaart, om alles te bestuderen.

Hij voelt zich licht en neemt een slokje bier. Tien jaar lang heeft hij dit alles voorbereid en overal zijn Al Qaida cellen opgebouwd. Opmerkelijk was dat moslims in de hele wereld mee wilden werken, om de Satan uit de Westerse wereld weg te vagen. Moslimvrouwen baarden gewillig honderden miljoenen soldaten om Allah te dienen. Dankzij deze eenheid werd zijn operatie vandaag een koud kunstje. Hij kijkt naar de wereldkaart en ziet hoe Australië en heel Zuidoost Azië rood kleuren, om aan te geven dat daar de Islam overwonnen heeft en alle kaffirs afgeslacht zijn, om voor eeuwig te gaan lijden in de hel. Dit geeft hem een voldaan gevoel. Tevreden zakt hij achterover in de luxueuze stoel om even aan het verre verleden te denken.

In mei 2002 had hij de laffe en zieke Hindoes in Nederland eventjes manieren geleerd door hun Antrax van Allah toe te sturen. Honderden Hindoehonden waren op slag dood gegaan, maar hij werd helaas gearresteerd en in een TBS-kliniek gestopt. Tien jaar lang had hij zwaar geleden in de geheime martelafdeling van deze Nederlandse inrichting. Elke dag had hij alle vijanden van de Islam vervloekt en gezworen dat hij eens wraak zou nemen en hen allemaal zou uitroeien. Op een dag werd hij bevrijdt door een Al Qaida militie en met veel moeite gesmokkeld naar het geheime commandocentrum van Osama Bin Laden in een ondergrondse bunker van de Iraanse woestijnvlakten. Dertig jaar lang woonde hij nu hierin en elke dag had hij fanatiek gewerkt aan de opbouw van een superieure Islamitische militie in de hele wereld. Alleen het bloed van de ongelovigen kon hem vandaag rust geven en hem in vrede laten sterven. Dewanand voelde hoe hij plotseling moe en slaperig werd. Er klonk hoogfrequent gepiep in zijn borstkas, want er was iets mis met de synthetische hartkleppen. Hij voelde een hevige pijn in zijn handen en hoofd en zag opeens hoe alles zwart werd om zich heen. Hij voelde zich gedurende een halve seconde zalig en verdween ongemerkt van de aardbodem.

Met een zwaar gevoel in zijn hoofd werd Dewanand wakker. Hij hoorde gepiep in zijn studentenkamer en keek naar het beeldscherm. Het simulatieprogramma van de astrofysische iteraties in de parallelle tijd en ruimte dimensies werkte dus perfect. Hij glimlachte voldaan, want nu kon hij zijn doctorstitel halen en promoveren aan de Technische Universiteit Delft. Met een muisklik gaf hij het commando opslaan op de harde schijf. Daarna bestudeerde hij de input parameters en besloot om de begintijd (T0) te veranderen in vrijdag 1 april 2005.

***


Home Podium Politiek Religie Hindoeisme Islam Suriname India Liefde Jongeren
Literair Poezie Zeepkist Gastenboek Links Disclaimer Contact

Kritisch Podium Dewanand

Literair
Alle rechten voorbehouden; All rights reserved