Home Podium Politiek Religie Hindoeisme Islam Suriname India Liefde Jongeren
Literair Poezie Zeepkist Gastenboek Links Disclaimer Contact

Kritisch Podium Dewanand

Zeepkist

Holbewoners vonden blondines leuker

Offeraar    Dewanand
Offercode   wfor0293
Offerdatum   2 maart 2006
Uitgegeven: 28 februari 2006 14:49
Laatst gewijzigd: 28 februari 2006 23:16


LONDEN - Heteroseksuele holbewoners gaven al de voorkeur aan blondines. Schuld is de evolutie. Tot deze conclusie komen wetenschappers aan twee Britse universiteiten.

Op het einde van de ijstijd 11.000 jaar geleden ontstonden bij Europese vrouwen blauwe ogen en blond haar als reactie op een gebrek aan voedsel en mannen. Talrijke mannen vonden de dood bij de gevaarlijke jacht op grote wilde dieren, die door de barre omstandigheden steeds schaarser waren geworden.

Door het vrouwenoverschot moesten vrouwen zich van elkaar gaan onderscheiden om aan de man te komen, menen de deskundigen. Een van de mogelijke genetische veranderingen was een ongebruikelijke kleur van de haren.

Terwijl in Europa veel variaties ontstonden, bleven elders op de wereld de kleuren van haren en ogen eenvormiger, aldus de wetenschappers in de komende uitgave van het vakblad Evolution And Human Behavior.

Bron: ANP en nu.nl

 • www.nu.nl

 • Commentaar van Dewanand

  Het is allemaal bullshit wat hier beweerd wordt door de gevestigde wetenschappers. Het verlies van pigmentatie heeft totaal niets te maken met het tekort aan voedsel en mannen. Dit kan genetisch gezien niet. Waarom worden pikzwarte vrouwen in Afrika niet ineens blond door het voedselgebrek en de schaarste aan goede negermannen? Dit is het bewijs dat de gevestigde Westerse wetenschap roddels verspreid en niet deskundig is. Het vakblad Evolution And Human Behavior moet zulke onzin verhalen niet publiceren.

  Echte oorzaak pigmentverlies
  De laatste ijstijd duurde bijna 20.000 jaar en eindigde inderdaad ongeveer 11.000 jaar geleden. De mensen in de barre, koude streken woonden allemaal in warme, duistere grotten en verloren hierdoor hun pigment, door een langzaam depigmentatieproces. Dit duurde wel bijna honderdduizend jaar. De eerste mensachtigen, zogenaamde homo sapiens, die in de koude en duistere gebieden gingen wonen waren zwaar gepigmenteerd en verloren hun pigment door een heel ingewikkeld biochemisch evolutieproces.

  De mensen die gedurende de ijstijd in grotten onder de grond woonden aten rauw voedsel, zoals wormen, slakken, insecten, muizen, kikkers en slechts enkele soorten rauw eetbare planten. Vuur maken was heel moeilijk en gevaarlijk in de berggrotten. Er werden ook vele aardnoten, zaden, noten en verse vruchten gegeten, als deze beschikbaar waren tijdens de korte zomers of tijdens lenteachtige perioden. Door het eten van rauwe insecten en wormen (vooral grote rode aardwormen) werden er ook giftige stoffen geconsumeerd en deze zorgden voor genetische mutaties, zoals verlies van pigment, na tientallen generaties.

  Het is bekend dat de laatste ijstijd minstens tienduizend jaar duurde. Als gesteld wordt dat de mensen maximaal 40 jaar oud werden, dan duurde deze periode ongeveer 250 generaties, die dus elk blootgesteld werden aan een minimale hoeveelheid zonlicht en aan vele giftige stoffen uit rauw dierlijk en plantaardig voedsel. Alleen door een heel lange periode zonder zonlicht kunnen de honderd genen die coderen voor pigmentatie (van huid, haar, oog, schaamstreek, gezicht, enz.) gedeactiveerd worden. Het depigmentatieproces verliep heel geleidelijk en ontwikkelde zich even snel bij beide geslachten. Dus in feite ondergingen deze mensen een combinatie van leven zonder zonlicht en een ongewilde chemotherapie door het nuttigen van giftige dierlijke eiwitten uit vele insecten, wormen, bloedzuigers en slakachtigen, wat tientallen generaties lang doorging en leidde tot de definitieve deactivering van het grootste deel van de genen die coderen voor pigmentatie.

  De stellingname van wetenschappers dat een tekort aan mannen en voedsel leidde tot het ontstaan van blondines is dus volkomen bullshit. Het is zelfs wetenschappelijk aantoonbaar dat deze zaken geen enkele invloed uitoefenen op depigmentatieprocessen. De stellingname dat blondines in het verre verleden aantrekkelijker waren is ook onterecht, omdat er hiervoor geen enkel wetenschappelijk bewijs is gevonden, in geen enkele inscriptie of geschrift uit de oudheid.

  Decadente cultuur blondines
  Het is opmerkelijk om te constateren dat blondines in ons tijdperk een decadente cultuur hebben ontwikkeld en hierdoor hun voortbestaan in gevaar brengen. De meerderheid van de blonde meisjes leeft als hoeren en openbare uitnaaisletten. Men stigmatiseert deze etnische groep heel vaak en beschouwd hen als domme, simpele en minder intelligente wezens, met een grote en vieze vagina en gore borsten. De minachting voor blonde meisjes is echt ongelooflijk. Seks met een blond meisje beschouwen mannen als seks bedrijven met een openbare hoer. Maar de meeste mannen trouwen liever niet met een blondje en verwekken liever nageslacht met gepigmenteerde meisjes, die over een geloof, cultuur, moraal, lekkere kookkunsten en een stabiele familietraditie beschikken, omdat dit veel gunstiger is voor de overleving van het eigen nageslacht. Men let bij het verwekken van nageslacht binnen een huwelijk sterker op cultuur, geloof, sociale status, voeding, huiselijkheid van de vrouw en tradities, dan op primitieve seksuele behoeften. Blondines zullen uitsterven, omdat zij door de evolutie juist gedeëvolueerd zijn en genetisch gehandicapt zijn, ten opzichte van vitalere gepigmenteerden. Rassen die niet over voldoende pigment beschikken zijn genetisch gehandicapt in ons tijdperk en hebben minder overlevingskansen, vooral doordat de migratiestroom van gepigmenteerden toeneemt in onze mobiele wereld. Feit is dat de praktijk dit bevestigd, want over dertig jaar is slechts vijftien procent van de wereldbevolking zuiver 'blank' of ongepigmenteerd. Of dit zorgwekkend is, kan ik niet wetenschappelijk bewijzen.


  ***


  Home Podium Politiek Religie Hindoeisme Islam Suriname India Liefde Jongeren
  Literair Poezie Zeepkist Gastenboek Links Disclaimer Contact

  Kritisch Podium Dewanand

  Zeepkist
  Alle rechten voorbehouden; All rights reserved