Home Podium Politiek Religie Hindoeisme Islam Suriname India Liefde Jongeren
Literair Poezie Zeepkist Gastenboek Links Disclaimer Contact

Kritisch Podium Dewanand,

Suriname

WEBpublication BOOK WART0273 / EPAGE 18 of 23

Analyse Emancipatie Hindoestanen, man en vrouw, incl. de Holebi


17. Holocaust van lagere kaste koeliemannen, suïcidale psycho gaskamers


serie foto's 23 leeggeschreven bic pennen uit cel CS16 PI Noordsingel, Rotterdam

Offeraar    Dewanand
Offercode   WART0273
Offerdatum   1 november 2012

Go to previous Epage ... Go to next Epage
 • Go to Inhoudsopgave: Analyse Emancipatie Hindoestanen
 • De nazi's hebben vrij weinig Joodse vrouwen gemarteld en verkracht, omdat Adolf Hitler niet wilde dat zijn superieure Arische ras zich zou vermengen met het lagere Joodse ras. Wel werden alle Joden die men kon opsporen systematisch vernietigd en verbrand in industriële concentratiekampen die echt bestonden, compleet met een verbrandings oven. Hier in blank nazi Nederland en Afro Suriname maken de Hindoestaanse mannen hun eigen Holocaust mee van massa vernietiging. Nederland en Suriname zijn anti Hindoelanden en men haat alles van Hindoes en onderdrukt ze als een kleiner, lager en inferieur ras. Ik hoorde via informele kringen hoe men Hindoes in Suriname nu vernietigd en discrimineert in de politiek, het leger, justitie, economie en dagelijks sociaal verkeer. Suriname heeft de apartheidscultuur van de blanke Hollanders overgenomen en dit heeft hen totaal verdeeld en vernietigd. Negers, Hindoes, Marrons, Javanen, Chinezen en Indianen voeren in Suriname een bittere rassenoorlog en ze zijn allen samen de grote verliezers, want de superieure lange blanke man is de lachende derde die toekijkt en lekker geniet van hun hoerige zwarte vrouwen. Oude vieze blanke mannen kunnen elke jonge zwarte meid in Suriname voor een paar euro's laten pijpen en neuken en dit is de Holocaust van alle zwarte rassen in dit land. Hun onderlinge haat en verdeeldheid heeft geleid tot een arm en verloederd Suriname en een versplinterd en verscheurd politiek kader. Als Anton de Kom nu nog zou leven, dan zou hij schrijven dat alle zwarten in Suriname nog steeds lik- en pijpslaven zijn van de lange superieure blanke man en gekozen hebben voor hun eigen zelfvernietiging.

  Interessant is om te onderzoeken wat het ellendige lot is van lage kaste hindoestaanse mannen in de harde darwinistische Nederlandse samenleving. Er is feitelijk een bittere rassenoorlog nu in dit land ontstaan tussen de vele rassen en volkeren. De dominante blanke mannen hebben zoveel macht dat zij de overgrote meerderheid van de Hindoestaanse meisjes kunnen naaien en bevruchten, en zij zijn dankzij hun grote, dikke penis ook veruit seksueel superieur aan de kleine, zwakke lage kaste en impotente Hindoestaanse jongens, die echt machteloos moeten toekijken en beseffen dat zij verdoemd zijn om deze vernietigingsoorlog te verliezen. Nu al zijn zeker 70 procent van de Hindoestaanse meisjes al genaaid door grote blanke penissen en zij zijn dus niet meer geschikt als seks en baarpartners voor de inferieure, kleingeschapen Hindoestaanse mannen. Vrijwel elk Hindoestaans meisje heeft een latente seksuele fantasie om uitgenaaid, afgeneukt en bevrucht te worden door een grootgeschapen blanke man en zodra zij een kans krijgt, dan doet zij dit ook en dumpt zij alles van haar hindoe cultuur en geloof radicaal, om een goedkope, wilde, uitgerekte koeliesletje te worden in Nederland. Hierom is dus al praktisch alles van de rijke Hindoe cultuur, geloof, tradities en normen totaal verdwenen bij 70 procent van de Hindoestanen. Niemand leert meer iets uit ook maar een van de 54 hindoe geschriften. Nauwelijks tien procent van de Hindoestanen bezoekt weleens een mandir of doet iets aan het Hindoeïsme, om iets te weten en te geloven. Hindoes zijn nauwelijks georganiseerd en ze willen gewoon niet intelligent samenwerken om hier macht en invloed te krijgen. Het resultaat is dat Hindoes dus verdoemd zijn om uit te sterven in Nederland en hun meisjes zijn nu al de grootste hoeren en sletten geworden, normloos, laag, vies en verloren. Men zou eigenlijk alle hindoe mandirs moeten ombouwen tot hindoehoeren bordelen, en alle subsidies aan Hindoestaanse religieus culturele organisaties moeten verbieden, om hen snel genetisch weg te vagen, want dat is hun eigen vervloekte karma en de wil van hun miljoenen goden en godinnen. Hindoes vervloeken en discrimineren elkaar alleen maar en spelen hogere kaste brahmanen en hierom zijn zij verdoemd om zichzelf te vernietigen als domme, laag intelligente kleine bruine en zwarte halfaapjes.

  Zelfmoord onder lage kaste koeliemannen is heel hoog en ook hun psychische problemen zijn toegenomen nu. Onderling zijn zij verdeeld en ze kunnen gewoon niet samenwerken, omdat zij daar te zwak en te dom voor zijn. Het Hindoeïsme kent geen eenheid en houdt Hindoes zwak en verdeeld, overal ter wereld. Hierom is het Hindoeïsme dus ook totaal verdoemd, tot zelfs in India, waar de Hindoemeerderheid nu machteloos toekijkt hoe de regering wetten maakt om hen uit te roeien. Nergens ter wereld is er een radicaal Hindoe leger, die ingrijpt als Hindoes ergens worden vermoord, gemarteld en verkracht. Zelfs de Verenigde Naties doen niets meer tegen schendingen van de rechten van Hindoes, omdat zij weten dat geen enkel land of leger hen verdedigt of vertegenwoordigd. Dus inferieure Hindoemannen zijn totaal verdoemd om vernietigd te worden op deze wereld en hun hindoe dochters worden goedkope hoeren en sletjes en moeten met hun bruine benen wijd en lijden tot de dood of kiezen voor zelfmoord. Dit is de Holocaust van Hindoes nu wereldwijd en de enige oplossing is de oprichting van een sterk en radicaal Hindoe leger, met zware wapens en bommenwerpers. Dit moet in India beginnen en snel ook. India heeft ook een Fuhrer nodig. De bruine en zwarte rassen moeten hun eeuwenlange vernietiging en onderdrukking niet meer slikken en kiezen voor gewapend verzet.

  De kans is toch uiterst klein dat de kleine, zwakke en impotente koeliemannen zich verenigen en leren om te strijden tot de dood in naam van hun miljoenen hindoe goden en godinnen. Dit zal in India ook nooit gebeuren denk ik, dus het Hindoeïsme is verdoemd nu om wereldwijd uit te sterven en sterkere, dominante volkeren en rassen gaan dan alle Hindoemeisjes naaien en assimileren. De totale zelfvernietiging van Hindoemannen is nu al een feit in alle gebieden buiten India en nergens hebben zij een leger of politieke macht. Dit is hun eigen schuld en hun eigen domheid en inferioriteit, denk ik. Zij kiezen hier zelf voor om uitgeroeid te worden, door hun minderwaardigheid en zelfhaat. Dit is de wet van de natuur zelf en volgens Vedische teksten staat Brahman helaas niet boven deze wetten :

  Survival of the fittest race, the weak coolies will perish and die.

  Lage kaste koeliemannen zijn verdoemd.

  ***

  Go to previous Epage ... Go to next Epage
 • Go to Inhoudsopgave: Analyse Emancipatie Hindoestanen
 • WEBpublication BOOK WART0273 / EPAGE 18 of 23


  Home Podium Politiek Religie Hindoeisme Islam Suriname India Liefde Jongeren
  Literair Poezie Zeepkist Gastenboek Links Disclaimer Contact

  Kritisch Podium Dewanand

  Suriname
  Alle rechten voorbehouden; All rights reserved
  Offercode: WART0273
  Copyright @ Dewanand 2012