Home Podium Politiek Religie Hindoeisme Islam Suriname India Liefde Jongeren
Literair Poezie Zeepkist Gastenboek Links Disclaimer Contact

Kritisch Podium Dewanand,

Suriname

WEBpublication BOOK WART0273 / EPAGE 16 of 23

Analyse Emancipatie Hindoestanen, man en vrouw, incl. de Holebi


15. Baboengs: aapachtige hindoestaanse mannen


serie foto's 23 leeggeschreven bic pennen uit cel CS16 PI Noordsingel, Rotterdam

Offeraar    Dewanand
Offercode   WART0273
Offerdatum   1 november 2012

Go to previous Epage ... Go to next Epage
 • Go to Inhoudsopgave: Analyse Emancipatie Hindoestanen
 • Ik ontmoette toevallig een Hindoestaanse vrouw en die wilde haar mening geven in deze tekst over emancipatie van Hindoestanen. Zij vond zichzelf heel geëmancipeerd en hierom besloot ik haar via email te interviewen. Hier een interessant verslag van haar visies.

  1. Vertel iets over je achtergrond en opleiding?
  Mijn perdada, Motiram Dulbir Thapa (overgrootvader, 24 jaar) en perdadi, Pabitra Luchmun Thapa (overgrootmoeder,17 jaar) kwamen uit het dorp Khelari, district Ranchi, in de staat Jharkhand. Zij vertrokken als Britse onderdanen uit Hindusthaan (India) op 14 augustus 1892 met het schip British Peer (monsternr. 69) en kwamen op 18 november 1892 in Suriname aan.
  Ik ben als Nederlandse geboren in de hoofdstad Paramaribo op 10 maart 1960. Daar woonde ik tien jaar aan de Calcutttastraat, daarna 5 jaar in het district Suriname (Pl. Tout Lui Faut kanaal). Op 30 augustus 1975 vertrok ik samen met mijn vader, 2 broertjes en 2 zusjes naar mijn moeder in Den Haag, Nederland en ging naar de Havo. Later voltooide ik de HBO-personeelswerk. Mijn scriptie ging over de Surinaams Hindostaanse vrouw in de Nederlandse samenleving. Ik had vele open seksrelaties en een lat relatie sedert het jaar 1987 met een blanke Hollandse man, die het toen geen probleem vond dat ik af en toe vreemd ging.

  2. Vertel iets over je scriptie over de Surinaams-Hindostaanse vrouw in de Nederlandse samenleving?
  Het gaat over de Surinaams-Hindostaanse vrouwen in het algemeen. Dat ze na de afschaffing van de negerslavernij in 1863, als contract-arbeiders werden gedeporteerd naar Suriname om plantage-arbeid te verrichten. In vergelijking tot mannen zijn er minder vrouwen gekomen.
  Met het onderwijs aan de Hindostaanse meisjes was het treurig gesteld. Deze meisjes werden in het geheel niet naar school gestuurd, want uit Hindusthaan (India) had men de 'wijsheid' meegenomen om de meisjes in het geheel niet naar school te sturen; daarmee kon men het geheel niet naar school sturen van de meisjes rechtvaardigen. Dit achterblijven in het onderwijs is heden ten dage in de Surinaamse en de Nederlandse samenleving nog steeds voelbaar. Ontwikkel een moeder, dan ontwikkel je een gezin. Want als je slechts een vader ontwikkeld, dan onderdrukt hij het gezin. Een vader zal zich met handen en voeten aan het oude houden. En wil niet daadwerkelijk emanciperen, want hij is niet of nauwelijks geschoold. Hij ziet niet in dat ontwikkeling door scholing emancipatie zal bevorderen.

  3. Wat vind je van Hindoestaanse mannen?
  Ik vind Hindostaanse mannen in het algemeen baboengs.
  Een baboeng is een bekrompen oude, domme man in het Sarnami. Voor mij zijn alle Hindostaanse mannen net als bhaiwas (broers) en ik vind ze niet aantrekkelijk als sekspartners. Ik had wel af en toe seks met Hindostaanse mannen, maar het deed mij niet veel, ik voelde niets, en kon ook nooit klaarkomen. Er was geen seksuele opwinding bij mij en ik geilde niet op hen.

  4. Vertel iets over je eerste seks kontakten en je ontmaagding?

  Op 15 jarige leeftijd werd ik tijdens een onderzoek ontmaagd door een huisarts, die in opdracht van mijn vader moest onderzoeken of ik nog maagd was. Ik was een dag van te voren met een Surinaams-Hindostaanse vriendje naar Cola Kreek (natuurlijke picnicspot met kanaaltjes om in te zwemmen) gegaan in Suriname. Ik zei tegen mijn vader dat ik niets had gedaan. Maar hij geloofde mij niet. Na het bezoek bij de huisarts legde mijn vader mij uit, wat ontmaagd zijn betekende. Maar dit begreep ik niet. Op 19 jarige leeftijd kreeg ik mijn eerste seksrelatie in Nederland met een Surinaamse Moslimman. Ik had hem verteld dat ik nog nooit seks had gehad met een man. Nadat hij de eerste keer seks met mij had gehad, geloofde hij mij niet, omdat ik al was ontmaagd. Daarna heb ik pas begrepen wat mijn vader destijds over ontmaagding uitlegde. Daarna had ik verschillende seksrelaties en veel eenmalige sekscontacten met o.a. Tunesiër, Nederlanders, Hindostanen, Indiërs, Pakistani's.

  5. Hoe leerde je klaarkomen?
  Door masturbatie met attributen, zoals bijvoorbeeld eerst een kaars en later een winterpeen, een komkommer, een vibrator en met verschillende soorten mannen, die ik wilde.

  6. Ken je het feminisme?
  Ja, ik ken het feminisme en las veel dingen in Opzij en andere magazines. Ik ben een soort feministische Hindostaanse vrouw en zelfs hoog opgeleide Hindostaanse mannen begrijpen mij niet, omdat ik in hun ogen een te geëmancipeerde Hindostaanse ben. Zij kunnen het echt niet accepteren dat ik een blanke Hollandse man heb en discrimineren mij vaak. Bij emancipatie moet een Hindoestaanse man ook leren beffen en de vrouw moet hem kunnen pijpen, ook moet hij goede seks bieden en de vrouw laten klaarkomen. Maar helaas, zelfs de hoog opgeleide Hindoestaanse man is niet voldoende geëmancipeerd en helaas nog erg traditioneel. Ik hou altijd baboengs op een afstand.

  7. Hoe vond je het eerste erotische contact met blanke mannen?
  Geil, omdat ze door het beffen en spelen met een vibrator je eerst enkele orgasmen bezorgen, voordat ze je penetreren en spuiten. Wat ook lekker is.

  8. Hoe reageerde je blanke vriend toen je vreemd ging? Was hij niet kwaad?
  Natuurlijk niet, want hij was er zelf bij. We hebben aan verschillende seksorgiën meegedaan. Kwartetten, trio's met een man of een vrouw erbij in parenclubs of bij mensen thuis of thuis bij mij. Wel is het zo dat mijn blanke vriend wel boos werd als ik vreemd ging met een vriendje, dus deed ik het altijd stiekem en vertelde het niet aan hem. Vroeger in parenclubs was hij ook erbij en hij zei niets over mijn sekscontacten daar met lekkere mannen, want hij neukte zelf ook met die meiden. De toegangsprijs in deze seksclubs was 150 gulden, inclusief drankjes en diner. Mijn blanke vriend had een houding van, wat niet weet deert niet, en ik kon mijn lekkere wilde sekscontacten met andere mannen niet vrij met hem bespreken, want dat kon hem wel kwaad maken. Ja, eigenlijk moet een man bij echte totale emancipatie wel openlijk de wilde sekscontacten van zijn vriendin kunnen bespreken in een gezellige sfeer en erom lachen of ervan leren, voor betere seks.

  9. Is een blanke man nou echt lekkerder in bed?
  Ik denk van niet. Het heeft met jezelf te maken. Hoe ver open ik mezelf en tot hoever ga ik bij een man van mijn keuze. Inmiddels heb ik iedere keer weer opnieuw mijn grenzen verlegd. En dat doe ik nog steeds.

  10. Is de penis van een blanke man echt langer en dikker dan die van een Hindoestaanse of Indiase man?
  Neen, zoals je mannen hebt in soorten en maten, zo is het ook bij andere volkeren.

  11. Vertel waarom je de blanke penis lekkerder vind en erotischer t.o.v. de kleine zwarte van Hindoestaanse mannen?
  Dat is een gevoelskwestie. Per persoon verschillend.

  12. Zou je elke Hindoestaanse meid echt adviseren om lekker te stoeien met veel grootgeschapen blanke mannen?
  Ja, waarom niet. Dan hebben ze ook nog eens ervaring met een andere ras, dan altijd maar bij je eigen soort te blijven.

  13. Wat geloof je eigenlijk en hoe noem jij je God?
  Ik geloof in een Almachtige god, die ons leidt. Of je atheïst, moslim, hindoe, christen, jood, buddhist of wat dan ook bent.

  14. Vind jij dat Hindoestaanse meisjes maagd (Kanya) moeten blijven of gewoon lekker het recht hebben om met veel mannen te seksen voor het heilige Hindoehuwelijk?
  Dat moeten de Hindostaanse meisjes voor zichzelf bepalen. Meisjes die vreemd willen gaan moeten het maar stiekem doen.

  Commentaar van Dewanand bij vraag 14
  Een belangrijk punt bij emancipatie is dat alles uit de taboesfeer moet worden gehaald en dus bespreekbaar moet worden. Een (hindoestaans of moslim) meisje die jong is en behoefte heeft aan vrije sekscontacten voor het huwelijk moet dus gewoon uit de kast kunnen komen (net als een homoseksueel of lesbienne) en dit vrij kunnen bespreken met haar gelovige ouders, en zij moet ook haar seksvriendje erbij halen om dit probleem te bespreken verder, zelfs de hele familie zou het moeten weten wat zij wil en beslist. Als er geen toestemming komt of als de ouders en familie gaan dreigen dan moet zo een meisje dan een maatschappelijk werker erbij kunnen halen, om het recht te krijgen om dus lekker met veel potente mannen te gaan uitnaaien voor het huwelijk. Men zou feitelijk het recht op vrije seks moeten toestaan in de wet voor meisjes in Nederland en alle Europese landen vanaf de leeftijd van 12 jaar, als zo een meisje al menstrueert en meisjes moeten dan gewoon naar de rechter kunnen stappen om dit juridisch af te dwingen, om zo het recht te krijgen om te gaan logeren bij hun vele seksvriendjes voor het huwelijk of als zij eens het ouderlijk huis gaan verlaten. Dan hoeven zij niet weg te lopen van huis om te gaan uitnaaien, maar worden zij wettelijk beschermd door de politie en de wijkagent tegen hun gelovige ouders en familie. In het uiterste geval kan zo een meisje eisen om uit huis geplaatst te worden in een pleeggezin of een eigen kamer, met een toelage van de staat. Met zo een sekswet voor jonge minderjarige allochtone meisjes kan de religieuze onderdrukking van hen bestreden worden en zo kan je verdere traumatisering voorkomen van deze zwakke en machteloze etnische subgroep in de Westerse samenleving en totale genetische assimilatie wordt dan makkelijker.

  Deze officiële sekswet voor jonge kinderen vanaf 12 jaar moet ongelimiteerd gelden, dus deze meisjes of jongens mogen ook gewoon uit vrije wil gaan seksen met oudere mannen en/of vrouwen, en dat wel vooraf melden bij een officiële instantie die hen kan gaan beschermen tegen kwaadwillige pedofielen en pooiers. Zo een jong kind moet dan een formulier invullen op internet met de naam en het adres van deze oudere seksvriendjes, en zo vooraf voorkomen dat zij misbruikt kunnen worden door de ondergrondse seksindustrie. Echte pedofielen willen (dwangmatig) seksuele handelingen verrichten bij kinderen die niet geslachtsrijp zijn, tegen de wil van deze minderjarigen en vaak gebruiken zij smerige lokmiddelen, zoals snoepgoed, leuke praatjes, ongewenste intimiteiten, bedwelmende middelen en ontvoering. Veel kwaadwillige pedofielen willen vaak een minderjarig kind verkrachten en hebben geen enkel respect voor de seksuele behoefte en vrije keuze van zo een niet geslachtsrijp kind. Via een officiële sekswet voor minderjarige kinderen die al geslachtsrijp zijn en seks willen met meerderjarigen kan dit gereguleerd worden en zo kan misbruik voorkomen worden. Een klein percentage van de geslachtsrijpe minderjarige kinderen kan op natuurlijke manier behoefte hebben aan duurzame sekscontacten met oudere mensen, omdat zij zo geboren zijn en omdat het positieve gevolgen kan hebben voor de ontwikkeling van hun seksuele identiteit, karakter, en rijpingsproces tot volwassene. Dit is echt iets heel anders dan de gangbare denkbeelden over pedofiele kontakten tussen een minderjarige en een volwassene, want de behoeften van zo een minderjarig kind zijn hierbij het uitgangspunt en de oudere persoon moet hiermee goed rekening mee houden en het kind begeleiden tijdens het intiem contact en het niet misbruiken of beschadigen. Goede voorbereiding van de vaginale of anale penetratie van zo een jongen of meisje is hierbij gewenst en niets moet geforceerd worden als deze vorm van intiem seksueel contact bij het kind aanwezig is op natuurlijke manier. De officiële instantie die dit soort verlangens van het minderjarige kind moet registreren kan het kind laten praten met een seksuoloog of psycholoog om dit soort dingen te onderzoeken en om seksuele voorlichting te geven in het belang van het kind en om beschadiging of traumatisering te voorkomen door kwaadwillige volwassenen en psychisch gestoorde pedofielen met een strafblad. Let wel: ik praat hier als wetenschappelijk onderzoeker en ik vind de praktijk van de psychisch gestoorde pedofielen niet goed, want die willen een minderjarig kind vaak misbruiken en pijn doen, dus dit is sadisme en in mijn visie probeer ik het probleem juist te bekijken vanuit de innerlijke behoefte wereld van het minderjarige geslachtsrijpe kind, die op natuurlijke wijze de seksuele behoeften wil ontwikkelen, met bescherming vanuit de zijde van de samenleving. Dit is absoluut geen pleidooi om de praktijk van kwaadwillige pedofielen te steunen of goed te keuren en het is ook geen betoog om kinderporno te promoten of te legaliseren. Het is zuiver wetenschappelijk vanuit het oogpunt van de psychologie van het opgroeiend geslachtsrijpe kind. Ik moet hierbij nog wel vermelden dat seks veel meer is dan penetratie van de vagina of anus, want dat is de mannelijke beleving (primitief penetratie instinct van een vleselijk gat) hiervan en die is dominant in de hele wereld. Men heeft feitelijk nog nooit goed onderzocht hoe kinderen feitelijk liefde, intimiteit en seksualiteit definiëren in hun fantasiewereld en hoe zij het willen uitvoeren in de praktijk, om hun seksuele behoeften te bevredigen of om ervaring op te doen.

  15. Vind jij dat het uitnaaien van Hindoemeisjes slecht is voor het geloof?
  Helemaal niet. Dat betekent juist dat je seksuele praktijkervaring opdoet. Zodat je een lekkere pik er zo uit kan halen. En met wie je dan verder gaat in het leven. Een lul moet door het bed, voordat ik als vrouw besluit met welke lul ik verder ga.

  16. Waarom ben je nooit getrouwd en waarom bleef je kinderloos?
  Sinds mijn tienjarige leeftijd had ik al besloten om nooit op zijn Hindostaans te trouwen, noch kinderen te maken. Ik vond toen al een Hindostaanse huwelijk, een poppenkast en nog steeds.

  17. Was je ooit suïcidaal? Wat kan suïcidale Hindoestaanse meisjes helpen?
  Neen, nooit geweest. Veel praten over hun culturele gevoelens, normen en waarden etc.

  18. Hoe zou jij een eersteklas Hindoe vagina definiëren?
  Zie wijlen Parveen Bhabhi, actrice Rekha, Kareena Kapoor etc.
  Parveen Bhabhi was een Indiase actrice in het verleden, en zij pleegde zelfmoord na een affaire met Mahesh Bhatt, een getrouwde man, die waarschijnlijk ook seks met haar had.
  Een meisje die geen maagd meer is, wordt beschouwd als een vieze vuile uitgenaaide hoer, die dus volgens veel paranoïde Hindoestaanse mannen met de hele stad heeft zitten uitnaaien.

  Noot van Dewanand bij vraag 18:
  De hele religieuze cultus van maagdelijkheid komt overal ter wereld voor en vele gelovige mannen geloven echt in het concept van de eersteklas (Hindoe) vagina. In de Islam kan men dit heel extreem interpreteren en in Egypte en Somalië naait men zelfs de vagina van jonge meisjes dicht om te voorkomen dat zij voor het huwelijk kunnen neuken en ontmaagd worden. Ook de vrouwenbesnijdenis in de Islam is om ervoor te zorgen dat een meisje minder geil is en zo minder snel voor het huwelijk gaat neuken en ontmaagd wordt. Voor heel veel meisjes uit religieuze gemeenschappen is hun hele gevoel van eigenwaarde totaal afhankelijk van hun maagdenvlies, en dit is gekoppeld aan hun eer en waarde binnen hun familiekring en kontakten. De sanctie op ontmaagding voor het huwelijk is radicale sociale verstoting, of zelfs steniging in orthodoxe Joodse en Islamitische gemeenschappen. Meisjes worden heel streng gecontroleerd en bewaakt vanaf hun jeugd om te voorkomen dat zij voor het huwelijk ontmaagd kunnen worden door een man of sexueel actief zijn. Zelfs vingeren is ten strengste verboden. De hele seksuele ontwikkeling van zulke meisjes wordt dan totaal geblokkeerd en zij leren nooit om te genieten van seks en leren ook nooit om klaar te komen. Binnen de meeste moderne christelijke stromingen is de maagdelijkheids cultus nu verdwenen en de christelijke meisjes mogen gewoon voor het huwelijk seksen met mannen. Hierom bekeren veel Hindoestaanse en Indiase meisjes zich tot het Christendom, om zo vrij te kunnen genieten van seks met vele blanke mannen.

  19. Wat zou je ervan vinden als elke Hindoestaanse man een homocursus krijgt en ook anaal geneukt wordt, als meisje?
  Dat moet dan een eigen keuze van die man zijn. Of hij zover wil experimenteren.

  20. Wat vind je van mijn analyse van de perfecte Hindoehoer? Zou jij niet willen werken als Hindoehoer als je weer jong, heet en strak was?
  In principe is iedere vrouw die met meer dan een man seks heeft gehad een hoer. En het ligt aan de vrouw zelf of ze achter het raam wil gaan staan om via prostitutie inkomen te werven.

  21. Hoe vind je het als het legaal wordt voor vrouwen om met meerdere mannen tegelijkertijd te trouwen? Denk aan Draupadi die vijf mannen had in het oude Vedische India.

  Niet verkeerd. Ik zou daar voor tekenen.

  22. Hoe vind je mijn futuristisch plan om elk Hindoemeisje, ook in India, een paar vibrators en dildo's te geven vanaf het elfde jaar tijdens het divali feest van dat jaar?
  Geef de teenagers eerst sekslessen, waarin je over dit soort attributen kunt praten.

  23. Laatste vraag. Denk je nou echt dat enige soort god of godin (Krishna, Hanuman, Shiva, Rama, Kali Maata, Brahman, Allah, Jehovah, Buddha, enz.) kwaad zou worden als een (hindoe)meisje uitnaait voor het huwelijk of als hoertje of sletje leeft? Leg dit goed uit. Waarom heeft God de vagina gemaakt?

  De vagina is bestemd voor de voortplanting van de mensheid (b.v. om het ras in stand te houden) of om in het wilde weg te neuken voor de lust en begeerte. Als je lekker neukt met een echte goed passende lul, maak je juist contact met God/Shiva (via zijn shivling). Misschien zijn er nog andere links met de Almachtige of Altecrea?
  De vagina is door God gemaakt voor lust, begeerte en voortplanting.

  Noot van Dewanand bij vraag 23:
  Hindoes praten veel over het begrip Dharma en hebben vaak geen flauw idee wat dit betekent. In het oude India was Dharma de benaming voor de Vedische spirituele en geestelijke wetenschap, en men streefde ernaar om alles van het menszijn (manush) geestelijk te perfectioneren. Het was hun oude Vedische concept van immateriële wetenschap en nu is dit verloren gegaan, na vele oorlogen en 1400 jaar bezetting van India door moslims en blanken.
  Hindoes geloven er sterk in dat de Dharm afhankelijk is van het seksuele leven van Hindoemeisjes en daarom willen zij niet dat de meisjes gaan uitnaaien voor het huwelijk met vele vreemde mannen, en zo ongewenst, laag nageslacht baren. Hierom vinden zij het huwelijk als maagd heel belangrijk en zien zij dit als legaal Dharmisch neuken en baren voor het eigen ras en volk. In principe mag een Hindoemeisje binnen een huwelijk zich seksueel verder ontplooien met haar eigen man, om haar lusten (kama) te bevredigen. Men had de meisjes hierom al in het oude India toestemming gegeven om de lekkerste en meest potente mannen zelf uit te kiezen om ermee te trouwen en lekker Dharmisch mee te gaan neuken. Seksen binnen het huwelijk was taboeloos en er waren speciale seksboeken en adviseurs als er seksuele problemen waren. Meisjes mochten toen al vanaf jonge leeftijd trouwen en al vroeg starten met hun legale seksuele activiteiten.

  Hoe vond je dit interview? Wil je nog iets toevoegen of zeggen ter besluit?
  Ten eerste shockerend. Ten tweede confronterend en ten derde privacygevoelig. Voordat je dit interview op je website zet wil ik het nog een keer opnieuw lezen.

  Importante; Probeer niet te blameren, hou de discussie gaande.

  ***

  Go to previous Epage ... Go to next Epage
 • Go to Inhoudsopgave: Analyse Emancipatie Hindoestanen
 • WEBpublication BOOK WART0273 / EPAGE 16 of 23


  Home Podium Politiek Religie Hindoeisme Islam Suriname India Liefde Jongeren
  Literair Poezie Zeepkist Gastenboek Links Disclaimer Contact

  Kritisch Podium Dewanand

  Suriname
  Alle rechten voorbehouden; All rights reserved
  Offercode: WART0273
  Copyright @ Dewanand 2012