Home Podium Politiek Religie Hindoeisme Islam Suriname India Liefde Jongeren
Literair Poezie Zeepkist Gastenboek Links Disclaimer Contact

Kritisch Podium Dewanand,

Literair

WEBpublication BOOK WART0270 / EPAGE 30 of 43

Analyse legaliseren rassendiscriminatie
(met onderzoek etnische registratie)

29. Mein Kampf van Adolf Hitler als heilig boek, raar maar waar?


Terminator of Norway: Anders Behring Breivik
Offeraar    Dewanand
Offercode   WART0270
Offerdatum   5 mei 2012

Go to previous Epage ... Go to next Epage
 • Go to Inhoudsopgave: Analyse legaliseren rassendiscriminatie
 • Alle historici zijn het met elkaar eens dat heilige boeken altijd tot genociden en oorlogen leiden. Hindoeïstische heilige boeken, en dat zijn er bijna 54, schijnen een uitzondering te zijn op deze regel, want geen enkele Hindoeïstisch heilig boek leidde ooit tot een georganiseerde genocide, Holocaust, terrorisme of bloedvergieten. Hierom zou je kunnen stellen dat er echte wereldvrede zal komen als de hele mensheid gaat geloven in de honderden heilige boeken van de Hindoes en Vedastanis (iemand die gelooft in de heilige Veda's, benaming voor meisjes is Vedarani). Hoe kunnen wij dit ooit realiseren?

  Het probleem van Mein Kampf is dat het een persoonlijke visie is van een enkele achterlijke blanke man uit Duitsland die mislukt was en in de gevangenis gegooid was. Adolf Hitler was geen hoogopgeleide blanke man en hij had een lage functie in het leger. Als kunstenaar was hij mislukt. Zijn enige stokpaardje was het zaaien van haat tegen Joden, die destijds de bovenklasse waren in Duitsland tijdens het begin van de twintigste eeuw. Hoe is zoiets mogelijk, zou je je kunnen afvragen als onderzoeker? Het is heel vreemd en bijna onverklaarbaar dat een simpele haatideologie opeens kan exploderen en leidt tot een wereldoorlog en een bloedige genocide op onschuldige mensen, vanwege hun geloof en afkomst. Dit moeten wij beter onderzoeken en preventief optreden als dit zich dreigt te herhalen in ons heden. Misschien is haat toch sterker en natuurlijker voor het gestoorde intelligente menselijke instinct? Mensen schijnen immers ook liever redeloze haat te tonen dan liefde, tijdens confrontaties met vreemdelingen.

  De wet heeft geen enkele sluitende definitie ontwikkeld om een boek heilig te verklaren. Er is nooit gestemd in de Tweede Kamer om de Koran of de Bijbel wettelijk te erkennen als legale of illegale heilige boeken in Nederland. Hoe wordt dan een boek heilig verklaard? Stel nou eens dat 50.000 neonazi's zich verenigen in een religieuze organisatie en gezamenlijk verklaren dat Adolf Hitler hun Messias is en dat Mein Kampf hen heilig boek is? Wat moeten wij dan doen hiertegen, als normaal denkende mensen? Ooit in het verleden hebben mensen de Bijbel en de Koran tot heilige boeken uitgeroepen en tot nu toe kunnen wij hier niet veel tegen doen. De Bijbel en de Koran hebben geleid tot de moord, verkrachting, ontmenselijking, slavernij en genocide van bijna 1 miljard mensen sinds het jaar nul en hierom haten alle wetenschappers deze boeken. Elke wetenschapper weet instinctief dat het Christendom en de Islam gewoon pure leugens zijn en dat deze geschriften de verdere ontwikkeling van de wetenschap tegenhouden en alles blijven bedreigen en boycotten. De Christenen en Moslims hebben sinds het jaar nul het meeste gehaat, gediscrimineerd, verkracht, gemarteld, geterroriseerd en gemoord op onze planeet en hierom moeten wij ons nu meteen bezinnen, als wij als mensheid verder willen met onze beschaving. Hoe moet het nu verder is de grote vraag die ik moet stellen als onderzoeker?

  Bedenk eens wat anders. Het boek van Karl Marx, 'Das Kapittal' leidde tot de directe oprichting van enkele grote communistische staten, zoals de Sovjet Unie (USSR) en hierbij werden in totaal ruim 100 miljoen mensen vermoord en onderdrukt. Er ontstond zelfs een Koude Oorlog en indirect werden toen tientallen guerrilla oorlogen gevoerd tussen communisten en kapitalisten in vele landen, wat het harde bewijs is van de waanzin van het mens-zijn. Voor elke communist is het boek van Karl Marx een waarlijk heilig geschrift en men gelooft er heilig in. Communistisch China begon ook met een groot bloedbad met bijna 60 miljoen doden geloof ik en tot nu toe worden politieke tegenstanders gewoon geëlimineerd in dit land. China kan het rode rijke gevaar worden van de nabije toekomst en er is al een Koude Oorlog tussen India en China ontstaan met een bewapeningswedloop in heel Azië. China steunt doelbewust alle vijanden van India en Hindoes en probeert gebieden in dit land te destabiliseren.

  Een dramatisch voorbeeld van een stille genocide is de bezetting van Tibet door het Chinese leger en de genocide op de hele bevolking dat tot op heden doorgaat. Triest is dat iedereen heeft gezwegen over deze Holocaust van Tibetanen en dat China nu zich oppermachtig voelt en gewoon radicaal doorgaat met bewapenen en het communistisch leger mobiliseren. Men moet echt snel iets doen tegen de Chinese expansie denk ik, want communisme is harder, bloediger en wreder dan islam en christendom.

  Mein Kampf als een heilig boek is iets wat nu al uitgevoerd is, in de hele islamitische wereld, want het anti semitisme van moslims is flink toegenomen. Vaak als ik moslims ontmoet merk ik duidelijk hoeveel haat zij voelen voor Joden, vanwege de bezetting van Palestina. Dit zijn heel zorgelijke ontwikkelingen en ik heb al in mijn Engelstalig boek 'Koran: forbid or rewrite?' enkele suggesties gedaan om dit probleem voor eens en altijd op te lossen via een internationale samenwerking van alle lidstaten van de Verenigde Naties. Wij moeten gaan werken aan futuristische oplossingen voor grote internationale conflikten en alle lidstaten van de Verenigde Naties moeten gemobiliseerd worden om een steentje bij te dragen. Wij hebben nu visionaire wereldleiders nodig die de Bhagavad Gita en de Veda's kennen en deze tolerante en hoogwaardige visies en filosofieën uitdragen en geloven. Alleen een honderd procent Hindoeïstische en Vedische wereld met honderd procent tolerantie en verdraagzaamheid kan leiden tot totale wereldvrede en het einde van alle oorlogen en genociden. Hier werk ik nu aan als overtuigde Dewanistische Hindoe fundamentalist en ik hoop dit te realiseren voor mijn laatste ademtocht.

  ***

  Go to previous Epage ... Go to next Epage
 • Go to Inhoudsopgave: Analyse legaliseren rassendiscriminatie
 • WEBpublication BOOK WART0270 / EPAGE 30 of 43


  Home Podium Politiek Religie Hindoeisme Islam Suriname India Liefde Jongeren
  Literair Poezie Zeepkist Gastenboek Links Disclaimer Contact

  Kritisch Podium Dewanand

  Literair
  Alle rechten voorbehouden; All rights reserved
  Offercode: WART0270
  Copyright @ Dewanand 2012