Home Podium Politiek Religie Hindoeisme Islam Suriname India Liefde Jongeren
Literair Poezie Zeepkist Gastenboek Links Disclaimer Contact

Kritisch Podium Dewanand

Hindoeisme

Losprijs op hoofdhaar van Prem Radhakishun

Offeraar    Dewanand
Offercode   wfor1241
Offerdatum   18 december 2007

Go to previous Epage ... Go to next Epage


Het Kritisch Podium Dewanand maakt hierbij bekend dat zij een aantrekkelijke losprijs plaatst op het hoofd- en schaamhaar van Prem Radhakishun, alom bekend als publicist, verrader van ons ras, hielenlikker en hindoehater.

Degene die hoofd- en schaamhaar van Prem Radhakishun kan bemachtigen en opstuurt naar het postadres van het Kritisch Podium Dewanand ontvangt een beloning van twee boekenbonnen ter waarde van 10 en 7,50 euro, per ommegaande. Deze losprijs actie loopt door tot de dag dat Dagblad De Pers aan mijn harde eisen heeft voldaan en haar fouten zelf heeft gecorrigeerd.

De haren van Prem Radhakishun zullen gebruikt worden in bezweringsrituelen in Suriname, India en Afrika (obia, voodoo, wisi, odja), om de Goden en Godinnen te vragen om hem te vervloeken en te bestraffen.

Hierbij roept Dewanand alle hindoetempels, moskeeen en overige religieuze instellingen op om hen deuren voorgoed te sluiten voor de figuur die zich aanduidt met de naam Prem Radhakishun, en hem helemaal uit te sluiten en te verstoten uit de Hindoe en islamitische gemeenschap in Nederland.

Hierbij verzoekt Dewanand de Indiase en Surinaamse ambassades om Prem Radhakishun te plaatsen op de lijst van ongewenste bezoekers en hem de toegang tot hun thuislanden te weigeren. Prem Radhakishun dient tot een ongewenst persoon te worden bestempeld in alle landen waar Hindoes en moslims verblijven en enige politieke en militaire macht bezitten.

Indien u een kans krijgt om hoofdhaar van Prem Radhakishun te bemachtigen, dan wordt u ook verzocht om hem helemaal kaal te scheren. Trek dan na de overmeestering ook zijn broek uit en scheer zijn ballen kaal, zonder hem ter plekke te castreren zonder verdoving. Plaats dan het schaamhaar in een aparte zak en stuur het op naar het Kritisch Podium Dewanand. Het beste is om Prem Radhakishun daarna vast te binden en hem op te sluiten in een afgelegen openbaar toilet, zonder hem verder fysieke schade toe te brengen of hem dood te maken. Hij moet verder leven, om te lijden als een lage koelienist en om uiteindelijk weg te rotten in een Nederlandse vleesfabriek, wat men weleens een bejaardentehuis noemt.

Hierbij worden alle Hindoe en moslim extremisten verzocht om Dagblad De Pers, Arjan Terpstra en Prem Radhakishun onder druk te zetten, conform eigen inzichten en verantwoordelijkheid, zodat zij voldoen aan het gestelde ultimatum en overgaan tot uitvoering van mijn harde eisen. In een democratische natie is het immers juist heel democratisch als het ingezeten volk media organen aanspoort tot correcte en onvervalste publicaties. Als media organen leugens en laster verspreiden en publiceren dan is het heel democratisch als gewapende volksmilities hen beleefd verzoeken tot correcties en dit bekrachtigen via anonieme communicatie middelen. Iedereen die om correcties vraagt dient dit te ondergaan in een democratisch land, desnoods via de weg van zachte en dwingend opgelegde verzoeken. Anonieme dreigementen zijn momenteel immers het enige legale rechtsmiddel van gekwetste en benadeelde partijen in Nederland en dit is de schuld van de huidige maatschappij zelf.

Dewanand distancieert zich hierbij van alle aansprakelijkheden, indien derden overgaan tot onfatsoenlijke bejegening van Prem Radhakishun of andere medewerkers van Dagblad De Pers en gaat over tot de orde van de dag.


Disclaimer Dewanand
Deze tekst met offercode wfor1241 is een zuiver offer van kennis aan Altecrea en is ongenaakbaar, waardoor er geen rechten of verplichtingen aan ontleend kunnen worden, omdat het nu hetzelfde is als prasad en heilig is.

***

Go to previous Epage ... Go to next Epage

Lees ook:
 1. Losprijs op hoofdhaar van Prem Radhakishun
 2. Repliek Hindu extremist Ugra Bajrangabali op betoog Prem Radhakishun
 3. Harde eisen aan Dagblad de Pers, inzake misbruik Hindoe Godin Gayatri /
 4. Moeten Hindoes nu Arjan Terpstra doodschieten?
 5. Petitieactie lasteren Hindoeisme,
  Pandit Register Nederland PRN

Home Podium Politiek Religie Hindoeisme Islam Suriname India Liefde Jongeren
Literair Poezie Zeepkist Gastenboek Links Disclaimer Contact

Kritisch Podium Dewanand

Hindoeisme
Alle rechten voorbehouden; All rights reserved