Home Podium Politiek Religie Hindoeisme Islam Suriname India Liefde Jongeren
Literair Poezie Zeepkist Gastenboek Links Disclaimer Contact

Kritisch Podium Dewanand,

Literair

WEBpublication BOOK WART0270 / EPAGE 27 of 43

Analyse legaliseren rassendiscriminatie
(met onderzoek etnische registratie)

26. Zwart racisme


Terminator of Norway: Anders Behring Breivik
Offeraar    Dewanand
Offercode   WART0270
Offerdatum   5 mei 2012

Go to previous Epage ... Go to next Epage
 • Go to Inhoudsopgave: Analyse legaliseren rassendiscriminatie
 • Het is logisch dat zwarten er ooit genoeg van krijgen om altijd maar gediscrimineerd, gemarteld en verkracht te worden en zelf de wapens pakken om te vechten en te doden. Dit gebeurt nu dus in Zuid Afrika, jaren na de afschaffing van de apartheid en de nieuwe zwarte regering van Nelson Mandela doet er heel weinig tegen, wat tot meer rassenhaat en onderling wantrouwen leidt in dit arme en verscheurde land.


  Terre Blance dood, rassenhaat springlevend

  Eugene Terre'blanche is inmiddels begraven, maar de moord op deze boer heeft ook zicht geboden op een eigenaardig fenomeen: zwart racisme jegens de blanke Zuid-Afrikaan.

  Hier een online reactie van Inquisitra:
  Als de blanken verjaagd zouden worden uit Zuid-Afrika, dan heb je er binnen 5 jaar een derde wereldland bij. Kijk maar naar Zimbabwe. Dart land dreef op de blanke know-how. En door zwart racisme heeft dat land zelfmoord gepleegd. En zeg nou zelf. De zwarte bevolking kan niet zonder blanken. Andersom zeer waarschijnlijk wel.


  Bron: nujij.nl

 • http://www.nujij.nl/algemeen/terre-blanche-dood-rassenhaat-springlevend...
 • Zwart racisme vinden linkse blanken een heel fenomeen, want zij geloven immers dat zwarten te dom zijn om slechte dingen te doen en om blanken zelf te gaan doodmaken. Maar niets is minder waar, want zwarten zijn ook gewone intelligente zoogdieren en kunnen dus ook haten en doden. Zie hieronder wat een hindoestaanse jongen mij verteld over zijn visie op andere rassen en joden.

  Kijk eens hieronder wat Marci zegt aan mij in een chat op zaterdag 8 oktober 2011. Marci is een Hindoestaanse Surinamer die in Den Haag woont.

  Marci zegt:
  blanken zijn in de onderverdeling van de menselijke rassen wel hoger dan andere volken , hun enige gelijke zijn de Joden
  ik geloof dat het blanke ras grote voorsprong heeft (gehad) op vele andere rassen , sommige rassen zijn in staat deze voorsprong in te lopen anderen blijven voor altijd minderwaardig
  nee ik ben moslim/hindoe , ik geloof in een hogere macht maar de naam of aard van deze mach is onbekend , niemand weet dit
  mijn vader is moslim en mijn moeder hindoe
  in ons gezinsleven heeft de Islam de overmacht niet gekregen uiteindelijk , meestal lukt dit we

  waldo zegt:
  nou ok wat je weet je over het hindoeïsme feitelijk? heb je ooit iets gehoord of gelezen?

  marcii zegt:
  nee het hindoeïsme spreekt me verder ook totaal niet aan , het hindoeïsme mist namelijk het hoofdstuk om met geweld je cultuur te verdedigen , soms moet dit , daarom zal het hindoeïsme altijd worden overheerst en als minderwaardig worden gezien

  waldo zegt:
  ben je gewelddadig? wil je een agressief geloof dat moord verkracht en rooft

  marcii zegt:
  nee totaal niet , maar er moet een hoofdstuk in staan die op een gegeven moment rechtvaardigt om geweld toe te passen , als dit er was geweest dan hadden we nu een eigen land gehad in Suriname
  in plaats laf te zijn weggevlucht voor onder ontwikkelde afstammelingen van homo erectus

  waldo zegt:
  nou
  wist je dat de heilige Bhagavad Gita het strijdlied is van Krishna?
  Arjun leert hoe hij moet vechten en moorden als ksatriya in dit werk
  wil je dit lezen

  marcii zegt:
  jah dat kan opzich wel een keer , maar hindoes conserveren niets , je moet nooit extreem worden en overheersend maar wel op je cultuur passen , dat doen hindoes niet helaas , ik hoef ook geen hindoestaanse vrouw meer , hindoestaanse vrouwen zijn losgeslagen en verkeerd
  het racisme in de samenleving is nu trouwens erger dan ooit
  met rechtse stromingen etc

  waldo zegt:
  ok ok
  haat jij joden

  marcii zegt:
  ik vind Joden erg gevaarlijk , je moet ze niet tegen je hebben
  maar ik heb niet het idee dat de Joden ons op de korrel genomen hebben , ze voeren een strijd met de blanken , en die zijn ze aan het winnen

  waldo zegt:
  ok ok wist je dat joden dreigen uit te sterven nu? zijn maar 20 miljoen over

  marcii zegt:
  joden sterven nooit uit , een jood heeft de eigenschap zich te vermengen en toch jood te blijven
  een gemengde ariër
  is geen ariër meer
  heeft nix van een ariër
  een jood blijft altijd een jood ook al is hij 3x vermengd

  waldo zegt:
  nou nou, je haat joden he
  waarom haat jij joden?
  wat hebben joden jou gedaan?

  marcii zegt:
  kijk joden hebben een sterkere wil gekregen dan wie dan ook daarom zijn ze in staat met een klein aantal toch zoveel te bewerkstelligen in de wereld
  je moet ze niet tegen je hebben
  blanken zijn ook gevaarlijk maar je vergeet dat blanken onderling mekaar ook niet vertrouwen
  west-europanen (ariers) zijn geen vrienden van de oost - europeanen (slaven)

  waldo zegt:
  ok vertel mij iets eerlijk: tot welk ras behoor jij eigenlijk?
  Hoe voel je je?

  marcii zegt:
  Indo- aryan , gekleurd kaukasisch
  ***

  Ja, het racisme van Hindoestanen is interessant om te onderzoeken en ik vind het zo fascinerend om deze zwarten aan het woord te laten en hen uit te horen. Hieronder een laatste mailtje van een Hindoestaanse vrouw aan mij, na een konflikt over ons meningsverschil over het blanke ras.

  Dit mailde een goed opgeleide Hindoestaanse vrouw mij op d.d. 9 januari 2012:

  Waldo,

  Wil je meedelen, dat ik jou e-mailadres heb geblokkeerd en dat je geen e-mails naar nij kunt sturen.
  het is maar dat je het weet..

  Ik vind overigens dat jij een van de weinige hindoes bent die de blanke een afgod vind. Overigens je hebt daar alle reden toe: Die geeft jou tenslotte elke dag eten. Dus hun aanbidden is je aangeraden!!

  Het volgende wil ik wel even kwijt naar aanleiding van jou bericht waarin je aangeeft dat ik een blankenlikker ben!!

  Waarom zou je mij zo noemen??
  Jij hebt zelf totaal geen leven meer hier, als de blanke jou geen eten en onderdak geeft.
  Jij bent om die reden verdoemd om tot in je komende levens hun te dienen Ook in je volgende levens zul je terug moeten komen als een slaaf van de blanke. Dus watch out!

  Dat de blanke superieur is, is het idee waarmee je bent vervloekt sinds je geboorte en je jeugd.
  Dat wreekt zich. Nu ben je volwassen en kun je er niets aan doen, want zelfs nu je zelfstandig zou moeten zijn, ben je afhankelijk van de blanken. Wie is nou de blankenlikker?? Kijk goed in de spiegel!!


  Je kunt niet reageren op dit bericht, want jou account is geblokkeerd...
  Ik zit hier mensen met zinnigheid te dienen en geen onzin te bedenken.

  ***

  Veel linkse blanken zijn nu naïef en weten niet goed wat zij met zwart racisme moeten beginnen. Het lijkt iets nieuws op de wereld en zij denken dat elke zwarte dom en achterlijk is, als een lager geëvolueerde mensaap. Maar niets is minder waar. Hier een reactie van iemand over de toename van het aantal verkrachtingen van blanke meisjes in Oslo, als toetje na de moordpartij van Anders Behring Breivik.

  Epidemie van verkrachtingen in Oslo


  tante sidonia
  *het aantal blanken in de wereld is acht procent. Dit was vijftig jaar geleden nog 28%. Doe met dit gegeven vooral wat je wilt, maar denk bijvoorbeeld ook aan Haïti.. de geschiedenis van Haïti!! Wat er gebeurt in Zuid-Afrika als wel in diverse steden van de VS: Detroit, Baltimore, Chicago, st. Louis, Washington, Philadelphia. Slaap lekker.

 • http://ejbron.wordpress.com/2011/10/29/epidemie-aan-verkrachtingen-in-oslo/

 • ***

  Hieronder een waarschuwing van een veiligheidsdienst voor een toekomstige rassenoorlog in Denemarken.

  'Reëel risico op rassenoorlog Denemarken'
  Laatste update: 17 november 2011 17:19 info
  KOPENHAGEN - De binnenlandse veiligheidsdienst PET in Denemarken waarschuwt in een donderdag vrijgegeven rapport voor een aanstaande rassenoorlog in het Scandinavische land.

  ''Een klein deel van het rechts-extremistische milieu houdt zich bezig met registratie van politieke tegenstanders en werkt onder meer aan het verkrijgen van vaardigheden in wapengebruik en gevechtstechniek'', schrijven experts van de dienst.
  ''We verwachten dat deze groep zich voorbereidt op een toekomstige rassenoorlog in Denemarken.''

  De dienst houdt rekening met situaties vergelijkbaar met die in Duitsland, waar een neonazigroep meerdere moorden op zijn kerfstok lijkt te hebben. De Duitse groep had ook een dodenlijst.

  Na de rechts-extremistische terreuraanslagen op 22 juli in Noorwegen werd al bekend dat meerdere Deense rechts-extremisten in onder meer Rusland aan paramilitaire schiet- en aanvalsoefeningen meedoen.

  Bron: NU.nl

 • http://www.nu.nl/buitenland/2670665/reeel-risico-rassenoorlog-denemarken.html

 • ***

  Is het dan echt waar dat de multiculturele samenleving mislukt is en er nu een rassenoorlog dreigt? Pessimisten zeggen van wel en haasten zich om Europa te verlaten met al hun geld en bezittingen. Er is een sterke toename van emigranten uit de Europese Unie, die nu aan het verarmen is en instabieler wordt. De Europese staatsleiders staan machteloos toe te kijken hoe hun droom van een nieuwe (nazi) unie vernietigd wordt en zoeken naarstig naar oplossingen. Is de Europese Unie dan toch verdoemd? Zal de euro instorten en het euroblok kapot maken, waarna een wrede burgeroorlog zal beginnen, met hongersnoden en veel armoede? Niemand weet het zeker en niemand kan de toekomst voorspellen. Er is een paardenmiddel nodig om de zieke etterende wonden van de multikul te genezen en ik probeer dit te ontwikkelen. Mijn waarschuwingen zou men wel in overweging moeten nemen, anders moet men het maar zelf uitzoeken, en dan moet ik mijn handen in onschuld wassen na mijn onherroepelijke zelfmoord in de toekomst.

  ***

  Go to previous Epage ... Go to next Epage
 • Go to Inhoudsopgave: Analyse legaliseren rassendiscriminatie
 • WEBpublication BOOK WART0270 / EPAGE 27 of 43


  Home Podium Politiek Religie Hindoeisme Islam Suriname India Liefde Jongeren
  Literair Poezie Zeepkist Gastenboek Links Disclaimer Contact

  Kritisch Podium Dewanand

  Literair
  Alle rechten voorbehouden; All rights reserved
  Offercode: WART0270
  Copyright @ Dewanand 2012