Home Podium Politiek Religie Hindoeisme Islam Suriname India Liefde Jongeren
Literair Poezie Zeepkist Gastenboek Links Disclaimer Contact

Kritisch Podium Dewanand,

Literair

WEBpublication BOOK WART0270 / EPAGE 41 of 43

Analyse legaliseren rassendiscriminatie
(met onderzoek etnische registratie)

40. Over de auteur, korte biografie


Terminator of Norway: Anders Behring Breivik
Offeraar    Dewanand
Offercode   WART0270
Offerdatum   5 mei 2012

Go to previous Epage ... Go to next Epage
 • Go to Inhoudsopgave: Analyse legaliseren rassendiscriminatie
 • Dewanand is een veelzijdige Hindoeschrijver en onderzoeker (leeftijd 45, gescheiden) uit Nederland en is geboren in Suriname. Hij heeft Werktuigbouwkunde gestudeerd aan de Technische Universiteit Delft (TUD, Delft), en schrijft nu al twintig jaar. Diverse artikelen van Dewanand zijn gepubliceerd in: Multined (landelijke weekkrant), Weekkrant Suriname, Landelijke Allochtonenkrant, Amazone Post, Hindorama magazine, Hindulife ezine en filoscoop ezine. 16 boeken en ruim 300 artikelen van hem zijn gepubliceerd op zijn eigen website (Kritisch Podium Dewanand, http://www.dewanand.com). Al zijn Nederlandstalige boeken zijn gedrukt verkrijgbaar bij de Amerikaanse POD uitgeverij op deze site http://www.lulu.com

  In februari 2010 publiceerde Authorhouse het eerste Engelstalige boek van Dewanand, met als titel 'Holland: Paradise or Hell'. In 2011 werd zijn tweede boek in Engels over islam gepubliceerd, 'Koran: Forbid or Rewrite' door Strategic Book Group en deze is verkrijgbaar in bijna alle online boekwinkels.

  Vermeldenswaardig is dat Dewanand nu een van de grootste onafhankelijke websites (met ruim 1,5 miljoen woorden tekst in het Nederlands online) heeft van Nederland als gekleurde hindoeschrijver, maar nu toch overal verstoten is en doodgezwegen wordt, omdat hij niet schroomt om over absolute taboe thema's te publiceren, op een politiek incorrecte manier. Hierom heeft Dewanand nu de status bereikt van meest gediscrimineerde en verstoten gekleurde Hindoeschrijver van Nederland en Suriname. Hierom voelt hij zich nu kasteloze paria en heeft dat geaccepteerd, omdat hij geen vergeving zoekt, maar zelf zijn kruis wil dragen, net als Jezus van Nazareth. Dewanand vertelt dat hij schrijft om zuivere kennis uit Krishnaloka op te offeren aan Altecrea en de miljoenen Hindoe goden en godinnen en dat de mening van mensen hem toch koud laat. Hierom kan hij als een Hindoe fundamentalist van dit nieuwe millennium beschouwd worden.


  ***

  Go to previous Epage ... Go to next Epage
 • Go to Inhoudsopgave: Analyse legaliseren rassendiscriminatie
 • WEBpublication BOOK WART0270 / EPAGE 41 of 43


  Home Podium Politiek Religie Hindoeisme Islam Suriname India Liefde Jongeren
  Literair Poezie Zeepkist Gastenboek Links Disclaimer Contact

  Kritisch Podium Dewanand

  Literair
  Alle rechten voorbehouden; All rights reserved
  Offercode: WART0270
  Copyright @ Dewanand 2012