Home Podium Politiek Religie Hindoeisme Islam Suriname India Liefde Jongeren
Literair Poezie Zeepkist Gastenboek Links Disclaimer Contact

Kritisch Podium Dewanand,

Literair

WEBpublication BOOK WART0270 / EPAGE 40 of 43

Analyse legaliseren rassendiscriminatie
(met onderzoek etnische registratie)

39. Kanttekening Joodse Holocaust Tweede Wereldoorlog


Terminator of Norway: Anders Behring Breivik
Offeraar    Dewanand
Offercode   WART0270
Offerdatum   5 mei 2012

Go to previous Epage ... Go to next Epage
 • Go to Inhoudsopgave: Analyse legaliseren rassendiscriminatie
 • Talloze revisionisten ontkennen de Joodse Holocaust in nazi Duitsland. Sommige van ze beweren dat er nooit gaskamers bestonden, en dat de deuren alleen van binnenuit konden worden geopend. Er is zelfs een heel verhaal op internet van eentje dat Joden ontluisd werden met Cyclon B in kleine doseringen, wat niet dodelijk was. Er zijn hele boeken op internet van revisionisten die met talloze bewijzen komen en foto's dat er nooit zes miljoen Joden zijn vergast door Adolf Hitler en sommige neonazi's zeggen trots dat Hitler zelf nooit een Jood heeft doodgeschoten of verkracht. Er zijn wel machines gevonden die koolmonoxide gassen produceerden en er waren buizen die dit dodelijk gas leidden naar afgesloten ruimten met douches, maar een revisionist beweerde dat er een tekort was aan kolen en diesel in nazi Duitsland en dat dit verhaal dus een grote leugen is van Zionisten.

  Ik heb heel veel verhalen gelezen over de radicale Jodenhaat die leeft bij de grote meerderheid van de islamitische volkeren wereldwijd in ons huidige tijdperk. Historische bronnen van islamitische schrijvers zelf geven duidelijk aan dat het tijdperk van Islam en Mohammed begon met een grote genocide en massa verkrachting van honderden Joodse volkeren in de hele Arabische wereld. Recentelijk dreigde de president van Iran nog met een nieuwe Holocaust tegen de Joden. Iran heeft duidelijk plannen om atoomwapens te ontwikkelen en de grote angst is dat dit hen gaat lukken binnen tien jaar en dat de kans op een nucleaire Joodse Holocaust in Israel heel groot zal worden binnen honderd jaar tijd.

  Met trots moet ik vermelden dat Hindoeïstisch India duizenden jaren lang het enige land was waar Joodse volkeren nog nooit systematisch vermoord en verkracht zijn. Indiase historische bronnen vertellen een verhaal dat de Joden oorspronkelijk benaamd werden als de Yadavas en dat zij India verlieten na de grote Mahabharata oorlog in Kurukshetra (ruim 5000 jaar geleden in het oude Vedische India) en later verder verspreid werden over de hele wereld. Sedert de Romeinse tijd en de geboorte van Jezus van Nazareth zijn er volgens mijn schattingen zeker tien miljoen Joden vermoord en verkracht buiten India, exclusief de Joodse nazi Holocaust.

  De grootste fout van Joden was misschien dat zij ondanks alle uitsluiting, haat, moorden en discriminatie toch erin slaagden om als gehate immigranten succesvol te zijn en om te overleven. Waarom krijgen Joden nu stank als dank van zoveel mensen? Beseffen mensen wel hoe Joden zich voelen als meest gehate minderheden op deze duivelse mensen wereld? Als de duivel bestaat dan is het de mens zelf. Als God bestaat dan is het ook de mens zelf.

  Ik ben in 1966 geboren in een kolonie van Nederland. Sedert mijn jeugd wilde ik alles weten over de geschiedenis van de mensen en hierom heb ik veel dingen gelezen en onderzocht. Langzaamaan ontdekte ik de harde, bittere waarheid over de duizenden oorlogen en genociden sinds de mensachtigen uit de bomen klommen en evolueerden. Wat mij het meeste verbaasd is dat de menselijke haat toch veel sterker is dan de menselijke liefde. Is het dan toch waar dat haat sterker is dan liefde? Kijk naar onze huidige menselijke wereld, puntsgewijs:

  1. De mensheid heeft genoeg nucleaire bommen gemaakt om al het leven op aarde honderd keer uit te roeien.

  2. Volgens mijn schattingen zijn er nu gemiddeld 10.000 kogels geproduceerd per individuele burger in onze huidige 'beschaafde' wereld van mensachtigen. Hoe moet een pasgeboren baby zich nou eigenlijk voelen als hsij zou weten dat er al 10.000 kogels gereed staan om afgevuurd te worden op hem/haar?

  3. De ontwikkeling van super geavanceerde wapensystemen en nog dodelijkere wapens gaat gewoon onverwoed door en de omzet in de wapenindustrie bedraagt per jaar bijna 1000 miljard dollar.

  4. Geweld en massamoorden zijn heel normale dingen in alle films op tv en in de bioscopen.

  5. O ja, en de jeugd van tegenwoordig is hopeloos verslaafd aan oorlogsspelletjes waarbij zij honderden monsters virtueel uitroeien met hi tech computers. Vraag jezelf eens af wat deze jonge virtuele massamoordenaars gaan doen als zij later volwassenen zijn en al sinds hun jeugd een psychopathische en moorddadige persoonlijkheid hebben ontwikkeld, dankzij al die hi tech computers van heel 'beschaafde' mensachtigen? Ooit gehoord van het spreekwoord: 'Jong geleerd, oud gedaan?'

  6. De mensachtigen vervuilen nu de hele wereld en talloze ecosystemen en levensvormen dreigen totaal uit te sterven. Er is dus milieuvervuiling, vervuiling van de zee, miljarden vissen sterven uit in de dode delen van de zee, er is ontbossing, er is CO2 vervuiling, klimaatverandering, ijskappen smelten, enz.

  7. Mensen vervalsen de geschiedenis zelf en ontkennen vele genociden en Holocausten in naam van geloof en politiek. En waarom bestaat er geen herdenkingsdag in Europa of elders om de koloniale Holocaust te herdenken, waarbij ruim 300 miljoen kleurlingen, Afrikanen, Aziaten, Indiërs, inheemse Amerikanen en overige niet-blanken werden uitgemoord door blanke christenen die in de Bijbel en Jezus geloofden? Is de ene genocide soms minder belangrijk dan de andere, omdat lijken tellen en herdenken van lagere rassen niet meer belangrijk is in onze heel 'beschaafde' en moderne menselijke wereld? Of ben ik gewoon te dom als gekleurde koelienist om nog te begrijpen wat de menselijke beschaving is?

  Wat kan ik nog meer vertellen aan mijn buitenaardse bevelhebbers die nu met hun intergalactische oorlogsschepen aan de rand van de Melkweg gereed staan en wachten op mijn rapporten over het onderzoek van de menselijke beschaving? Zij hebben mij verzekerd dat zij alle mensen gaan uitroeien als de aardse beschaving mislukt is en als deze intelligente mensapen een gevaar zijn voor het overige onschuldige leven op aarde. Ik voel mij machteloos en ben sprakeloos. Na het afwerpen van dit huidige koolstoflichaam zal alle verzamelde informatie in mijn karmische databanken gecodeerd verzonden worden door mijn atma (ziel) en mijn buitenaardse bevelhebbers ontvangen dan zo mijn rapportage.

  ***

  Go to previous Epage ... Go to next Epage
 • Go to Inhoudsopgave: Analyse legaliseren rassendiscriminatie
 • WEBpublication BOOK WART0270 / EPAGE 40 of 43


  Home Podium Politiek Religie Hindoeisme Islam Suriname India Liefde Jongeren
  Literair Poezie Zeepkist Gastenboek Links Disclaimer Contact

  Kritisch Podium Dewanand

  Literair
  Alle rechten voorbehouden; All rights reserved
  Offercode: WART0270
  Copyright @ Dewanand 2012