Home Podium Politiek Religie Hindoeisme Islam Suriname India Liefde Jongeren
Literair Poezie Zeepkist Gastenboek Links Disclaimer Contact

Kritisch Podium Dewanand

Liefde

De mysterieuze kut-fasen van een Hollandse meid

Offeraar       Dewanand
Offercode      wfor1248
Offerdatum     9 april 2008

Het leven van ieder meisje verloopt anders dan dat van alle anderen. Hieronder volgt het levensverhaal van een zeer bijzonder meisje. Zij is blond, beeldschoon, mysterieus en heeft een ziekelijke drang naar opbouw, vooruitgang, ontwikkeling, en bovenal genot.

Fase 1: geboorte

Op de geboortedag van Anja verwonderde het iedereen dat zij al blond haar op haar hoofd had. Haar ouders waren heel gelukkig, want zij was de eerste dochter uit een gezin van drie kinderen. Terwijl zij opgroeide als baby en zich tot kleuter ontwikkelde, bleek dat zij zeer nieuwsgierig was. Iedereen vertroetelde haar. Haar peuterjaren waren overgetelijk.

Fase 2: peuter

De eerste schooldag was voor Anja onvergetelijk. Zij maakte op één dag kennis met een heleboel kinderen van haar leeftijd en beleefde dat als een echt avontuur. Toen had zij nog geen flauw idee van haar bijzondere mogelijkheden als vrouw, want zij was immers nog een klein spleetje, in een zeer vroege fase van ontwikkeling. Nu moest zij nog groeien om later flink te bloeien. Haar haren waren mooi lang en helblond. Vele Hollandse mannen verlangden er reeds naar om haar later te kunnen beminnen en zij schaamden zich enigszins wegens hun pedofiele lustgevoelens voor zo een klein meisje. Het deerde Anja echter niet, want zij wist nog niets van de wilde lustspelletjes van de volwassenen. De liefdevolle aandacht en zoete woordjes van de mannen maakte haar nu alleen blij en vrolijk. Haar jonge lach wond het andere geslacht regelmatig op en dat zou haar later veel winst opleveren.

Fase 3: Pijpen op haar achtste

Het opvoeden van zo een mooi meisje is een hele klus. Dat ervoeren haar ouders keer op keer. Haar twee broers werden zelfs jaloers op deze kleine indringster die van iedereen alle aandacht kreeg en die het sieraad van de familie was. Anja leerde snel praten en sprak alle Nederlandse woordjes zoetsappig uit. Haar kinderstemmetje was opgewekt en vrolijk.

Op een dag toen ze aan het spelen was in een speeltuin op haar achtste, ontmoette zij drie tienerjongens, die haar zo interessant vonden dat zij haar meenamen naar hun kamer van hun flatje. Anja vond hun heel leuk en genoot van hun aandacht. Eentje van hun vroeg haar toen om samen met hem in bad te gaan, hetgeen zij geen slecht idee vond; het was immers warm zomerweer en wat verkoelend water kon heel prettig zijn. In de badkamer leerde Anja hoe het lichaam van een man eruit zag. Zij was zeer geïnteresseerd in de harde piemel van die jongen en vroeg hem wat zij ermee moest doen. "Lik eraan", vertelde hij en kleine Anja besloot om het te doen. De smaak van zo een jongenslul vond zij echt heerlijk en zij merkte dat hij er ook van genoot. Daarom zoog zij er instinctief net zolang aan totdat hij van opwinding al zijn wild sap in haar jong, onschuldig meisjesmond spoot. De kracht van zijn orgasme deed haar een kreet van bewondering slaken en zij proefde voor de eerste keer in haar leven hoe sperma smaakte.

Wel vond zij het jammer dat die jongenslul slap en levenloos werd na het hoogtepunt. Maar er waren nog twee andere jongens en snel nodigde zij hun ook uit in de badkamer om samen met haar te baden. Het sap van beiden spoot al spoedig in haar onervaren meisjesmond. Deze eerste sekservaring vond Anja echt onvergetelijk en zij was op een niet-traditionele wijze ermee begonnen, want er zijn heel weinig jonge Hollandse meisjes van acht jaar die al de eerste keer aan drie lulletjes sabbelen.

Fase 4: acht jaar en ontmaagd

Na die dag met die drie jongens volgden er nog meer. Anja maakte er zo een beetje een gewoonte van om iedere week met die drie jongens te stoeien. Reeds de volgende keer leerde zij dat haar jong kutje een attractie was voor Hollandse mannenlullen. Een twintigjarige jongen leerde haar namelijk een week later hoe alles toeging tussen man en vrouw. Hij drong heel diep in haar jong gaatje door en Anja besefte snel dat het gewoon zalig was om te neuken met een hete man. Het begon vanaf haar achtste dus de normaalste zaak van de wereld te worden om zowat iedere dag met een man naar bed te gaan. Leven vond zij zo heerlijk, dat zij zich voornam om in de toekomst een wedstrijd te maken van seks. De mannelijke energie was namelijk zo aantrekkelijk en reeds jong voelde zij haar vrouwelijke taak al goed aan.

Fase 5: seksfeest op haar tiende

Toen Anja tien werd vierde zij het heel uitbundig. Al haar vriendjes waren aanwezig en vertroetelden haar. Gelukkig had zij vrijzinnige ouders en mocht zij op haar verjaardag met de jongens stoeien op haar kamer. Ondanks haar jonge leeftijd kende zij al alle standjes en kon iedere man verleiden en een onvergetelijk hoogtepunt bezorgen. Mannen waren net als kleren die zij eventjes aantrok. Zij verwisselde van partner alsof het de normaalste zaak van de wereld was. Daar hield zij gewoon van, ondanks haar jeugdige leeftijd. Seks was voor haar geen hopeloos gedoe en zij besloot om er zoveel mogelijk van te genieten. Als tienjarige wist Anja al alles van het liefdesspel tussen man en vrouw en bestudeerde alle mogelijkheden met veel zorg en toewijding. Het leven was zo aangenamer en genot was het hoogste doel van het leven. Iedere man mocht haar jong kutje betasten en er met veel plezier in doordringen, want dat vond zij gewoon een levensdoel. Zij was beschikbaar voor alle mannen van de hele wereld en op een devotionele wijze verrichte zij keer op keer de geslachtsdaad, zonder het aantal mannen te tellen dat in haar jeugdig spleetje doordrong.

Fase 6: seksuele hoogtepunten

De seksuele hoogtepunten maakten Anja steeds gekker en het genot was gewoonweg zalig en geestverruimend. Zij kende nu alle mannen uit de buurt en had vele geheime seksrelaties met volwassen Hollandse mannen, die zo een jong kutje best wilden uitnaaien. Toch besefte Anja nog niet dat pedofilie verboden was bij de Nederlandse wet, en dat velen tegen seks waren tussen een jong kutje en een oudere penis. Dat interesseerde haar niet en zij vond het gewoon natuurlijk om met een oudere man naar bed te gaan. Vele liters sperma had zij al geproefd van vele mannen toen zij net dertien was geworden. Het leven was zo zinvoller en hoopvoller. Haar enige hoop was om door alle mannen ter wereld geneukt te worden. Als jong meisje was zij altijd zo energiek en opgewonden.

Fase 7: tienersletje

Helaas merkte Anja dat haar lichaam veranderde in een vrouwenlichaam. De ontwikkeling van haar borsten vorderde slechts langzaam. Haar tepels werden nu wat groter, omdat zij al veertien was. Als een man zoog aan haar jonge borsten voelde zij hoe haar lichaam heter werd. Soms werden haar borsten zelfs even hard als een mannenlul en dat vond zij gewoonweg zalig en hemels.

Haar kutje was al zo vaak klaargekomen dat zij niets anders wist. Haar orgasmen waren nu al ontelbaar en werden gewoon heviger. Toch besefte jonge Anja dat zij zich nog verder moest ontwikkelen en met nog meer mannen moest neuken. Tijdens iedere neukbeurt smeekte zij om nog heviger te kunnen genieten. Zij geloofde nu heilig dat het haar levensdoel moest zijn om zich seksueel te ontwikkelen tot een Hollandse blonde superslet, omdat dat de wil van God was. De Allerhoogste Hollandse God had haar gemaakt als jong en hoerig blondje en daarom moest zij zich op een religieuze en sletterige wijze ontwikkelen tot een topsletje. Het ontwikkelen van haar vagina was daarom een religieuze aangelegenheid geworden en die taak moest perfect gerealiseerd worden. Haar enige vorm van zelfrealisatie bestond uit het ontwikkelen van haar vagina tot een super neukorgaan, dat beschikbaar moest zijn voor elke wilde en hete man.

Fase 8: menstruatie

Maar het leven bestaat helaas niet alleen uit genieten. Haar eerste menstruatiedag op haar veertiende vond Anja niet leuk. Zij besefte niet dat zij nu een jonge vrouw was geworden die in staat was om een baby ter wereld te brengen na een hete neukbeurt. Snel begon Anja bij alle doktoren te informeren wat menstrueren betekende. En zij ontdekte dat het niet goed was en alleen maar tot ellende kon leiden. Zwanger worden zou het einde van haar genot betekenen. Dus nam zij al op jeugdige leeftijd een verstandige beslissing. "Kunt u mij steriliseren", vroeg zij aan haar huisarts, want ik wil ongeremd kunnen genieten van seks en mannen. De arme dokter wist niets anders te zeggen dan ja en regelde de operatie snel en efficiënt. Jonge Anja hoefde daardoor geen pillen in te nemen tegen ongewenste zwangerschappen en kon haar hele leven lang flink genieten van seks met echte kerels. Dat was alles in haar leven. Zij had het begrip hoer allang geleerd en had nu echt besloten om zich doelbewust tot een hoer te ontwikkelen. Dat was haar roeping voor het leven.

Hoewel zij al honderden keren geneukt had, voelde Anja zich nog maagd en voelde iedere neukbeurt aan als een soort ontmaagding. Haar clitoris was namelijk al overontwikkeld en leek bijna op een grote rijpe vrucht. Op haar vijftiende was zij al expert in het pijpen aan een mannenlul en kon iedere man heel snel tot een hoogtepunt likken. De smaak van vele soorten sperma kende zij. In haar dagboek beschreef zij de vele smaken van sperma en besefte dat er vele typen mannen waren, en dat mannen volgens de smaak van hun sperma konden worden geclassificeerd.

Fase 9: De alles in mijn kutje fase

Toen Anja vijftien jaar oud werd, vierde zij het met een gang bang met tien mannen uit haar vaste seksadressenboek. Anja had speciaal hiervoor een Hollandse vlag gekocht en liet haar hardcore Hollandse kut flink doorboren. Zij was trots op haar Hollandse cultuur en vond het zeer zeker superieur. Tot nu toe had zij alleen genaaid met blanke Hollandse mannen, omdat zij haar ras zuiver en sterk wilde houden. Want Anja was altijd al een nationalistische teef geweest en wilde alleen witte penissen in haar blonde lichaam hebben.

Fase 9: vaginale Research en Development

Pas toen Anja zeventien jaar werd, besefte zij dat het nu tijd werd voor wat vaginaal onderzoek. Haar hele lichaam had een transformatie tot een jonge meid met rijpe borsten ondergaan en zij voelde een nieuwe energie tussen haar benen. Haar vagina was tot nu toe het middelpunt van haar leven geweest en al die jaren geloofde zij heilig dat de zon om haar vagina draaide en dat zij het middelpunt was van het hele universum. Zij geloofde nu dat zij een seksgodin was en elke man kon bevredigen. Haar onderzoek was grenzeloos en urenlang kon zij doorgaan met het onderzoeken van haar vagina, tot zij na tien orgasmen uitgeput was en in slaap viel. Nu pas ontdekte zij dat haar vagina een grenzeloos orgaan was en dat het hele mannelijke universum erin kon doordringen.

Fase 10: Trots op Nederland

Als negentienjarige meid was Anja een beeldschoon en energiek wicht, met lang blond haar, ronde heupen en heerlijk gevormde borsten. Zij droeg altijd nationalistische kleding en naaide altijd met blanke Hollandse mannen. In deze fase van haar seksleven wilde zij echt zo snel mogelijk met de halve stad naar bed gaan en had speciaal hiervoor seksadvertenties gezet in vele kranten. Zij liet de mannen gewoon wat geld betalen, want zo kreeg zij het gevoel dat zij de blonde seksgodin van Nederland was en oppermachtig was. En sommige mannen betaalden haar zelfs 500 euro per uur, met een fooi als zij hen superlekker had genaaid. Dit alles gaf haar een geweldig gevoel. En zij was ook heel trots op de hele Hollandse cultuur en beschaving, want alleen in Nederland kon een mooie blondine zich tot seksgodin ontwikkelen. De vrijheid van de Nederlandse samenleving en de ongeremde seksuele normen en waarden vond zij een geschenk van alle Hollandse goden en godinnen. Nu was zij zelf een halfgod geworden en naaide uit als jongvolwassen meid, elke dag drie tot vijf keer, maar alleen met blanke mannen.

Speciaal hierom werd Anja drie jaar lid van de beweging 'Trots op Nederland' van minister Rita Verdonk en naaide flink uit met alle hoge pieten van deze politieke partij. Rita kroonde haar nog persoonlijk tot de partijslet en bewonderde haar jonge Hollandse seksuele energie. Anja naaide echt voor de Hollandse vlag en het Hollandse vaderland en werd de superslet van politiek Nederland.

Fase 11: reine, raszuivere Hollandse hoer

Het seksleven van Anja begon langzaam aan wat minder te worden toen zij 22 jaar werd. Dit vond zij heel erg, en om haar behoeften wat op te krikken, besloot zij om heel veel soorten vibrators en dildo's te kopen en er elke avond mee te trainen. Urenlang experimenteerde onze jonge Hollandse meid met haar hele collectie seksspeeltjes en steeds opnieuw probeerde zij om haar grenzen te verleggen en om haar eigen orgasme record te breken. Elke dag kwam zij nu gemiddeld tien keer klaar en liet zij zich doorboren door minstens vijf mannen.

Anja had nu een eigen porno bedrijfje, als eenmanszaak en nog vijf meisjes die meewerkten in haar zaak. Elke dag stonden er vele mannen in de rij, om haar te palen en om te genieten van haar superieure Hollandse lijf.

Haar bordeeltje was enig om te zien. Overal hingen er Hollandse vlaggen, klompen, tulpen en windmolens. En haar portier gooide elke niet-blanke man gewoon eruit of liet hen het dubbele tarief betalen, als het om rijke buitenlanders ging. Anja runde het eerste nationalistische Hollandse bordeel en was hierom heel geliefd bij vele blanke mannen, die graag een reine en raszuivere Hollandse hoer in bed wilden.

Fase 12: spirituele seksfase

De tijd stond jarenlang stil voor Anja, terwijl zij miljoenen verdiende met haar blonde kut en al seksend vele overuren maakte in haar hardcore Holland bedrijfje. Maar, op een dag moest Anja haar dertigste verjaardag vieren en had opeens geen zin meer om die dag te neuken met de vijftien mannen, die zij had besteld. Zij stopte de hele gang bang en sloot zich daarna alleen op in haar kamer. Toen, terwijl zij aan het vingeren was en voor de tiende keer klaarkwam, kreeg zij opeens een kosmisch inzicht. Zij zag hoe de God van Holland voor haar verscheen en haar tot seksgodin van Nederland troonde. Nu pas begreep Anja dat zij de seksgodin van Nederland was en voor dit hogere doel gereïncarneerd was. Zij rende de kamer uit en pakte de telefoon, om een gouden kroon te bestellen. Ook kocht zij een koninklijk gewaad en droeg dat de hele dag.

Fase 13: Filosofische seksfase

Anja schreef brieven naar de koningin van Nederland om haar duidelijk te maken dat zij op de troon moest plaats nemen, omdat zij geboren was om de seksgodin van Nederland te worden. Het kabinet van de koningin schreef terug dat zij waarschijnlijk niet goed wijs was en helemaal geen adellijk bloed had, en gewoon een vieze hoer was. Anja werd hierom heel kwaad en stuurde stapels dreig- en scheldbrieven naar de koningin, die op een gegeven moment niet meer reageerde.

Doordat Anja al bijna vijfendertig jaar oud was, en vele hogere inzichten had gekregen in het doel van het leven, besloot zij om niet meer elke dag door vele mannen doorboord te worden. Immers, een seksgodin moest aanbeden worden, door alle mannen van de wereld en verlaagde zichzelf door zich te laten uitnaaien. Zij had ook besloten om vegetarisch te worden en om elke dag te bidden tot de Hollandse goden en godinnen. Alle beelden had zij zelf ontworpen en haar bordeel was versierd met al deze afbeeldingen van de Hollandse goden en godinnen. Iedereen vond het wonderbaarlijk dat zij zo vroom, religieus en filosofisch was geworden.

Fase 14: filosofie van de kut

Uiteindelijk, toen Anja veertig werd, voltooide zij haar eerste boek. Zij had al haar filosofieën over Hollandse seks en over de Nederlandse normen en waarden erin neergepend. Zij vertelde in haar boek alles over de superioriteit van de Hollandse kutten en hoe meisjes al vanaf hun achtste jaar moesten leven en seksen, om veel te genieten en om hogere inzichten te verkrijgen in het doel van de moderne Hollandse beschaving. Seksen is het doel van de Hollandse vagina en Anja wist hier echt alles van. Ook gaf Anja in haar hele boek duizenden sekstips aan mannen, om elke vrouw goed te kunnen neuken en bevredigen. Als nationalist adviseerde Anja elke blanke Hollandse meid om nooit te neuken met een buitenlandse man. Maar Anja adviseerde buitenlandse en gekleurde meisjes, die allochtonen waren, om wel veel uit te naaien met Hollandse mannen en om zo een eerste klas Hollandse kut te krijgen. Alleen op deze manier kon een allochtoon meisje ideaal integreren in de Nederlandse cultuur en modern worden.

Het eerste boek van Anja, de Hollandse seksgodin, werd een nationale bestseller en zij leefde nog lang en gelukkig in het vrijgevochten Nederlandse seksparadijs.

Disclaimer Dewanand
Deze tekst met offercode wfor1248 is een zuiver offer van tamasische kennis aan Altecrea en is ongenaakbaar, waardoor er geen rechten of verplichtingen aan ontleend kunnen worden, omdat het nu hetzelfde is als prasad en heilig is.

***


Home Podium Politiek Religie Hindoeisme Islam Suriname India Liefde Jongeren
Literair Poezie Zeepkist Gastenboek Links Disclaimer Contact

Kritisch Podium Dewanand

Liefde
Alle rechten voorbehouden; All rights reserved