Home Podium Politiek Religie Hindoeisme Islam Suriname India Liefde Jongeren
Literair Poezie Zeepkist Gastenboek Links Disclaimer Contact

Kritisch Podium Dewanand,

Suriname

WEBpublication BOOK WART0273 / EPAGE 10 of 23

Analyse Emancipatie Hindoestanen, man en vrouw, incl. de Holebi


9. Vreemdgaan bij Hindoestanen, man en vrouw


serie foto's 23 leeggeschreven bic pennen uit cel CS16 PI Noordsingel, Rotterdam

Offeraar    Dewanand
Offercode   WART0273
Offerdatum   1 november 2012

Go to previous Epage ... Go to next Epage
 • Go to Inhoudsopgave: Analyse Emancipatie Hindoestanen
 • Eigenlijk wil elke geëmancipeerde Hindoestaanse vrouw lekker vreemdgaan, zodra zij daar behoefte aan heeft, als er iets kriebelt tussen haar benen. Sharda Roelsma Somer verraste mij nog jaren geleden tijdens een interview voor de televisie van Den Haag met de vraag, hoe ik dacht over vreemdgaan van Hindoestaanse vrouwen. Ik gaf een ontwijkend filosofisch antwoord, maar nu zal ik eens een zuivere Hindoeïstische visie geven hierop en ik hoop dat zij dit zal lezen.

  In het zuivere Hindoeïsme verbinden twee zielen (atma's) zich voor eeuwig met elkaar tijdens het heilige Hindoehuwelijk. De Hindoefilosofie zegt dat de atma's niet kunnen handelen zonder een stoffelijk lichaam en hierom moeten reïncarneren om te kunnen handelen in een stoffelijk lichaam bestaande uit prakriti (massa in Sanskriet). Maar wat betekent dit handelen volgens de mantras uit de heilige Bhagavad Gita en waarom moet het lichaam handelen en transformaties ondergaan. Dit heb ik uitgelegd in mijn Engelstalige boek over liefde dat eind 2012 internationaal gepubliceerd wordt. De titel van dit boek is: 'A thousand ways to love. Update of the Kama Sutra'. Hierin leg ik uit dat handelen de karmische lading van het atma ontlaadt en dit verschilt per individu. Als de karmische lading heel hoog is, dan moet het lichaam veel meer handelen. Seks is ook een handeling die deze karmische lading kan ontladen en sommige meisjes hebben een hoge karmische lading met veel seksueel vuur, dus moeten zij vanaf hun geboorte al veel meer seksuele handelingen realiseren en ondergaan, om verlost te raken later, na totale ontlading van hun karmische lading. Hierom kiezen sommige meisjes ervoor om hindoehoer of uitnaaislet te worden en dit is afhankelijk van hun karmische lading vanaf de geboorte.

  Maar soms trouwen meisjes met een hoge karmische lading met de verkeerde man, die hen niet kan helpen om hun seksuele energie te ontladen en dat is slecht voor de totale ontlading van deze karmische lading. Zulke Hindoemeisjes moet men vrij laten binnen een Hindoehuwelijk en hen een kans geven om vreemd te gaan, juist om hen karmische lading te laten ontladen en om hen te verlossen. Deze Hindoemeisjes kunnen er weinig aan doen en zijn onschuldig, als men ze niet de kans geeft om hen karmische lading te laten ontladen dan kunnen zij deze levenscyclus niet goed voltooien en kunnen zij zich niet verlossen van het eeuwige rad van geboorte en dood, zoals noodzakelijk is volgens de heilige Bhagavad Gita. Een verstandige Hindoeman zou dit moeten begrijpen en zijn Hindoevrouw vrij moeten laten om vreemd te gaan met meerdere mannen. Dit is de zuivere Hindoeïstische verklaring en interpretatie van vreemdgaan vanuit de Hindoe filosofie. Reacties en vragen zijn van harte welkom.

  Een verwesterde Hindoestaanse man zal het niet Hindoeïstisch kunnen beschouwen, maar het moeten bekijken met een Westerse bril. Een echt totaal geëmancipeerde Westerse man zou moeten beseffen dat hij alleen getrouwd is met de vrouw en niet met haar vagina. Vanuit het Westers emancipatie oogpunt is de vagina van een vrouw altijd absoluut vrij, zelfs binnen een wettelijk huwelijk, dus de vagina heeft het recht om te doen wat het voelt, fantaseert en verlangt. In de Westerse cultuur heeft men de vagina grondrechten gegeven en die zijn volledig vrij en dit noemt men haar privacy. De Westers Hindoestaanse vrouw denkt precies zo en dit is het feminisme, waarin men de vagina als een volledig vrij en losbandig orgaan ziet dat het recht heeft om de grote Hoer te zijn buiten de deur in volledige vrijheid en anonimiteit. Hier moeten Hindoestaanse mannen mee leren omgaan en als zij echt super geëmancipeerd denken, dan geven zij hun hindoevrouw een dikke zoen en zeggen: 'Veel plezier he met uitnaaien en gang bangen vanavond he', als zij gaat stoeien met een grootgeschapen blanke en een neger tegelijk. En als deze Hindoevrouw dan de volgende dag terug komt dan moet de Hindoestaanse man haar liefdevol omhelzen en kussen als een maagdelijke bruid en daarna moet zij gezellig hem gaan vertellen, hoe lekker zij anaal en vaginaal uitgenaaid is door die dikke lange negerlul en hoe zij ervan genoot om lekker te fantaseren dat zij de grote heilige Hindoehoer is en haar grote hindoe vagina echt lekker geil en wijd opende, en lekker klaarkwam. Zo een goed uitgenaaide Hindoevrouw zal haar Hindoeman daarna lekker liefdevol pijpen en zijn sperma inslikken en hem aanbidden als een echte Hindoe God die haar de zaligheid uit Krishnaloka schenkt als getrouwde Hindoevrouw.

  De ware liefde van een geëmancipeerde man is maximaal als hij alleen van de vrouw houdt en haar vagina alle vrijheid geeft om buiten de deur anoniem de grote Hindoehoeren kut te zijn, en daarna al haar seksavontuurtjes en foto's ook nog lekker na te bespreken met een wijntje en een hi tech vibrator. Bij totale emancipatie van elke Hindoevrouw moet haar vagina absoluut vrij zijn, om met alle mannen van de wereld te stoeien en het openbare stoute, geile Hindoe gaatje te zijn. Dit zou elke hindoestaanse man moeten leren en om er niet jaloers op te zijn of het haar te verbieden, immers ware Hindoeïstische liefde moet zuiver atmisch zijn en de stoffelijke gemanifesteerde Hindoe vagina moet volledig vrij zijn, om lekker honderden lange, harde penissen met alle kleuren uit alle vier windstreken te voelen en te proeven, als het internationale Hindoeïstische vuilnisvat dat, zelfs na een Hindoe huwelijk nog hard werkt om het karma te zuiveren van vreemde behoeftige mannen, om super gelukkig en rein te zijn. Ware Hindoeïstische liefde is het allerhoogste niveau van onthechting van de Hindoe vagina van je Hindoe vrouw en daarom moet je dit zuiverend orgaan tussen haar benen loslaten en het de wijde wereld insturen, om als Hindoehoertje hard te werken, en om zichzelf te offeren in het riool van de wereld.

  Elke geëmancipeerde Hindoestaanse vrouw zou zelfs na een huwelijk nog parttime moeten werken als Hindoehoertje, want dan kan ze zelfs meer geld verdienen door minder uren te werken. Haar Hindoestaanse man moet dit toestaan en haar volledig vrij laten om flink uit te naaien, en toch nog verliefd te blijven op hem, haar eeuwige heilige gehuwde God en haar Shiva in huis voor wie ze knielt en voor de gehuwde lingam (penis) van hem die ze liefdevol pijpt en berijdt elke dag. Dus volgens mij moeten Hindoe meiden nog hard werken en doorpraten met hun mannen en echt tot op het hoogste niveau emanciperen, zoals ik het hier beschrijf. Hindoestaanse ouders moeten dit al leren vanaf jongs af aan elk hindoestaanse meisje vanaf 9 jaar en haar ook op die leeftijd al een setje vibrators geven, om echt jong te trainen voor het Hindoehuwelijk. Alleen als een Hindoe vagina totaal vrij is vanaf 9 jaar en flink uitnaait met vele potente mannen uit alle vier windstreken, alleen dan kan zo de hele karmische lading van haar atma ontladen worden en dan kan zij verlost raken en samadhi realiseren, het hoogste verlossing niveau en zalig worden in Krishna bewustzijn.

  Vreemd gaan moet dus gewoon toegestaan worden voor elke gehuwde hindoestaanse meid en haar Hindoeman moet dit ook gewoon weten als zij een weekendje gaat gang bangen met een groep potente blanke mannen. Het kan een verrijking worden voor het saaie Hindoe huwelijk en het zal de gehuwde Hindoemeid veel rustiger, gelukkiger en liefdevoller maken tegenover haar eigen man in huis. De pandits zouden dit al in de Maro aan het gehuwde echtpaar moeten vertellen of hen een speciale vreemdgaan brochure moeten geven, met de informatie die hierboven gegeven is door mij. Zo kan het aantal echtscheidingen van Hindoestanen verminderd worden en de gehuwden zullen veel gelukkiger zijn met elkaar. Uiteraard moet de man ook het volste recht en vrijheid moeten hebben om vreemd te gaan met een hoertje of buitenvrouw en jaloezie moet samen besproken worden, als er problemen zijn.

  Hieronder ter illustratie een posting van een hindoestaanse vrouw, Reshma, die openlijk verteld dat zij vreemd gaat met een lekkere jonge neger, van mamjo forum:

  Wat is het probleem? Vrouwen zijn vrouwen. Het staat nergens dat je met rasgenoten moet naaien.
  Je kut (poentje / pang pang / boer) hoe je het ook noemt, het is gemaakt om te naaaaaiiiiieen. punt uit.
  Of je kleine , middel grote of grote bana naait maakt niet uit het moet lekker zijn.
  Waarom moet ik als Hindostaanse vrouw alleen met Hindostanen naaien?
  Koelie vrouwen zijn precies als andere vrouwen.
  Ik ben getrouwd, heb drie schattige kinderen en een lieve man.
  Maar ik naai ook af en toe buiten. Mijn man is Hindostaan. Dus Ik moet een andere tolie nemen
  Dus een stevige blaka mang pie. als het kan . En ja hoor ik een gevonden.
  Zeker een keer per maand een blaka mang nemen. Hij beft mij ook heerlijk.
  Zijn bana is, denk ik, 18 tot 20 cm. Want ik heb het niet gemeten. Maar ik het een dander keer wel doen.
  Die bana is ook vet en dik. Hij spuit meer dan mijn man. Na het naaien als ik naar huis rij voel ik hoe het uit
  mijn poentje stroomt. Dus naaien hoor meiden als je het maar lekker vind. Hindostaanse mannen naaien toch ook buiten.
  terwijl ik dit schrijft wordt ik nu door die bana van mij gebelt. Ik ga vanavond mij blaka banan nemen. Genieten maar.

  Hier in een vervolg posting verteld Reshma wat meer over zichzelf:

  hallo, ik heb een type fout gemaakt bij naam. ik heet Reshma.
  ik ben 55 jaar oud. mollig met lekkere bosten. al zeg ik het zelf.
  mijn man is 58 jaar. Ik naai hem nog steeds. maar hij is niet meer zo stevig.
  Ik zal hem blijven naaien en hem alle plezier geven.
  Maar ik zal ook blaka boi blijven naaien. o ja hij is een knul van 41 jaar.
  stevig gebouwd. dus een stevig neger. als hij spiert staat die bana nog altijd
  vrij goed horizontaal. precies als die van een jongen van b.v. twintig.
  Hij is ook getrouwd. en heeft twee zonen.

  bron url, mamjo forum voor surinamers, overwegend negers:

 • http://www.mamjo.com/forum/index.php?action=printpage;topic=133082.0
 • ***

  Go to previous Epage ... Go to next Epage
 • Go to Inhoudsopgave: Analyse Emancipatie Hindoestanen
 • WEBpublication BOOK WART0273 / EPAGE 10 of 23


  Home Podium Politiek Religie Hindoeisme Islam Suriname India Liefde Jongeren
  Literair Poezie Zeepkist Gastenboek Links Disclaimer Contact

  Kritisch Podium Dewanand

  Suriname
  Alle rechten voorbehouden; All rights reserved
  Offercode: WART0273
  Copyright @ Dewanand 2012