Home Podium Politiek Religie Hindoeisme Islam Suriname India Liefde Jongeren
Literair Poezie Zeepkist Gastenboek Links Disclaimer Contact

Kritisch Podium Dewanand,

Literair

WEBpublication BOOK WART0270 / EPAGE 37 of 43

Analyse legaliseren rassendiscriminatie
(met onderzoek etnische registratie)

36. Zuivere dewanistische visie op de toekomst van rassendiscriminatie


Terminator of Norway: Anders Behring Breivik
Offeraar    Dewanand
Offercode   WART0270
Offerdatum   5 mei 2012

Go to previous Epage ... Go to next Epage
 • Go to Inhoudsopgave: Analyse legaliseren rassendiscriminatie

 • Veel lezers zullen zich nu afvragen wat een zuivere dewanistische visie is op rassendiscriminatie en hierom zal ik de toekomst ervan uiteen zetten in dit hoofdstuk. Reacties zijn altijd welkom, dus mail mij maar en ik zet het online.

  Een belangrijke doorbraak bij de bestrijding van rassendiscriminatie in de toekomst over zo'n slordige 200 jaar is de ontwikkeling van de synthetische baarmoeder en bioram implantaten. Dit zal uitgelegd worden.

  De synthetische baarmoeder zal ervoor zorgen dat mannen onafhankelijk worden van vrouwen, om raszuivere kinderen te verkrijgen en om zich zo voort te planten. Er zal nog iets anders ontwikkeld worden binnen 200 jaar en dat is de ontwikkeling van huisrobots, zoogbots en seksbots. Al deze machines gaan de man onafhankelijker maken van vrouwen van hun eigen ras en ervoor zorgen dat men de vrouwen vrijer zal laten, om flink uit te naaien met iedereen die zij leuk vinden, als wilde linkse sletjes. Deze machines gaan zorgen voor een totaal nieuwe seksuele revolutie in de menselijke waanwereld en alles veranderen, zelfs tot op het conservatieve religieuze vlak. Gelovige mannen kunnen dan een seksrobot nemen om flink te neuken en om kinderen te krijgen kunnen zij dan een synthetische baarmoeder gebruiken, die zorgt voor perfecte nakomelingen. Zoogbots gaan dan de babies opvoeden en de religieuze normen en waarden aanleren, volgens het religieuze programma in het geheugen, en voorlezen uit heilige boeken. Huisrobots gaan dan alle huishoudelijke taken overnemen van vrouwen, zodat de mannen geen vrouw meer nodig zullen hebben, om normaal te leven en gelukkig te zijn.

  De meerderheid van de vrouwen zal totale vrijheid eisen en lekker uitnaaien met superieure mannelijke seksrobots, om maximaal te genieten van het leven. Deze seksrobots gaan ervoor zorgen dat alle racistische seksuele vooroordelen verdwijnen in de vrije wereld en de mensheid emanciperen tot het allerhoogste niveau. Meisjes zullen al vanaf zevenjarige leeftijd beginnen met spelletjes met seksrobots en ook talloze menselijke seksrelaties hebben met mannen van alle rassen. Pedofilie zal geen taboe meer zijn in de toekomst en alle jonge meisjes gaan gewoon al vanaf zevenjarige leeftijd seksen met volwassen mannen en seksrobots, om flink te genieten van hun vagina en borsten. Al op heel jonge leeftijd gaan veel jonge meisjes ervoor kiezen om hun eierstokken te laten verwijderen, omdat zij toch nooit meer hoeven te baren voor hun ras en volk, vanwege het bestaan van synthetische baarmoeders. Dan zullen zij vrij zijn en ook geen last meer hebben van de maandelijkse menstruatiecyclus en echt gelukkig worden, als vrije linkse hoeren. Het kan zelfs zo zijn dat alle meisjes echte fulltime hoeren worden en geld gaan eisen als een man met hun seks wil hebben, omdat zij er toch niets aan hebben en rijk willen worden.

  De ontwikkeling van bioram implantaten binnen 200 jaar zal een heel andere kennis revolutie teweeg brengen in de vrije wereld. Een bioram implantaat werkt net als een synthetisch extern geheugen dat in het lichaam geïmplanteerd wordt en zorgt voor een groter en sterker geheugen en een hogere intelligentie quotiënt, dat geladen kan worden met data en kennis, net zoals het gewone Ram geheugen van een computer. Dit zal een onderwijs revolutie teweeg brengen en er komen wetten die elke burger recht zal geven op een minimale hoeveelheid bioram implantaten. Iedere burger zal dus beschikken over de allerhoogste kennis van universiteiten, ongeacht ras en afkomst. Dit zal dus leiden tot het totaal verdwijnen van alle racistische vooroordelen, omdat mensen van alle rassen dan over een gelijkwaardig geheugen en intelligentie zullen beschikken en niemand is dan lager of hoger. Onderwijs zoals tijdens de klassieke tijd zal verdwijnen, omdat alle kennis gewoon in tien seconden geladen kan worden in het bioram implantaat en daarna kan men wel de leerling nog even examineren, om een gelegaliseerd diploma te behalen. Iedereen, ongeacht ras zal dan kenniswerker worden en continu bezig zijn met wetenschap, techniek en creatief theoretisch mathematisch onderzoek. Rasverschillen zijn dan echt totaal weggevaagd en rassendiscriminatie bestaat dan niet meer in de vrije wereld. Mensen kennen dan alle wereldtalen en zijn allemaal universitair opgeleid door het downloaden van grote hoeveelheden kennis via het hi tech internet, dat gekoppeld kan worden met het bioram geheugen.

  Ten aanzien van de voortplanting van het menselijk volk ontstaat er dan een nieuwe ontwikkeling. Via eugenetica worden dan continu nieuwe superieure menselijke rassen ontwikkeld in alle delen van de wereld, met DNA van alle overige rassen. Er ontstaan nieuwe menselijke soorten die er ook nog totaal anders uitzien en die toch dezelfde wettelijke grondrechten krijgen als elke burger of ingezetene. Mensen gaan dan ook langer kunnen leven, omdat het mogelijk zal zijn om het DNA van elk mens te overschrijven en om zo te allen tijde defecte genen uit te schakelen, zodat mensen dan makkelijk 500 jaar oud kunnen worden. Met synthetische organen die duizend jaar meegaan, kan deze leeftijd dan nog veel verder opgerekt worden. Er zullen dan mensen ontstaan die voor bijna 70 procent uit synthetische organen en machines bestaan en echte cyborgs zullen zijn in de toekomst.

  Het klonen van mensen zal normaal worden over 200 jaar, en zelfs het DNA van een kloon kan men dan verbeteren en de veroudering genen uitschakelen, om deze heel oud te laten worden. Zelfs het bewustzijn van andere mensen zal dan gedownload en getransplanteerd kunnen worden in klonen, die dan alle bezittingen mogen erven na het overlijden van hun fysieke en geestelijke donoren. Dit zal leiden tot een revolutie in de vrije wereld en iedereen zal rijk en gezond zijn en volmaakt gelukkig leven en genieten.

  De ontwikkeling van superieure seksrobots voor mannen en vrouwen zal leiden tot het einde van de geslachtelijke voortplanting. Er zal geen behoefte meer bestaan aan onderlinge seksuele kontakten tussen mensen. Iedereen zal een seksrobot kunnen kopen om zichzelf mee te bevredigen vanaf heel jonge leeftijd en hierom zal er geen seksuele rassendiscriminatie meer bestaan. De behoefte aan een levenspartner zal veranderen, want ook het traditionele huwelijk zal dan totaal verdwijnen in de vrije wereld. Mensen gaan onderscheid maken tussen een sociale samenlevingspartner, een liefdespartner, diverse sekspartners, en een specifieke voortplantings partner voor sterk en gezond nageslacht. Het religieuze huwelijk zal dan ook totaal verdwijnen, omdat elke gelovige man immers een seksrobot, een huishoudrobot en een zoogbot kan kopen, als hij nageslacht wil en via een synthetische baarmoeder de babies kan laten verwekken. Er zal nog iets anders gebeuren met rassen en de voortplantings partners.

  Via DNA scans kan een computer programma makkelijk berekenen wat de ideale voortplantingspartner is en dan kan de man of vrouw het juiste DNA van deze persoon kopen in een sperma of eicel bank, waarna het vermengd wordt met het eigen zaad of eicel, om nageslacht te verkrijgen. Maar deze ontwikkeling zal juist leiden tot een grootschalige rasvermenging op de hele wereld van alle rassen en volkeren en er zal een bruine, gekleurde mensheid ontstaan van het zogenaamde hyperras of net als het huidige hindoeras, dat uit alle kleuren bestaat. Immers voor een kleine, magere Hindoestaanse jongen zal een lange, sterke en intelligente Germaanse of Afro vrouw met een grote vagina de ideale voortplantingspartner zijn, volgens het DNA vermengingsprogramma en dan kan hij de eicellen van haar kopen in internationale genen banken om sterk en optimaal nageslacht te verkrijgen. Uiteraard is het dan zeker mogelijk om een raszuiver kind te verkrijgen, maar specifieke wetten kunnen dit verhinderen, als er teveel kans bestaat op inteelt, genetische defecten en genetische ziekten. De drie miljard base paren van het DNA van twee raszuivere mensen van hetzelfde ras combineren namelijk niet optimaal bij genetische vermenging en hebben een verhoogde kans op zieke en mismaakte kinderen van hun eigen ras. Alleen het hyperras zal ideaal kunnen combineren, omdat het een vuilnisbakken ras is en van nature dynamisch gepigmenteerd is en heel vitaal is. In alle landen zal men de Dharmische vermenging van alle hoofdrassen promoten en dit nastreven via specifieke voortplantings wetten. Vanaf de geboorte zal men dan het farmacogenetisch DNA profiel van een individu samenstellen en speciale voortplantings programma's gaan dan de beste voorplantings partners met elkaar matchen en speciale wetten gaan dan deze raciale vermenging sturen en regelen in internationaal verband. Er zal een hard rassenbeleid zijn in de toekomst, om rassenhaat uit te bannen en om een gepigmenteerd superieur hyperras te ontwikkelen, dat ideaal geschikt zal zijn voor de toekomstige kolonisatie van de hele Melkweg.

  Het monogame heterohuwelijk zal dan niet meer in gebruik zijn tussen man en vrouw. Het zal zeer zeker legaal nog toegestaan zijn, maar de meerderheid van de mensen zal gebruik maken van de wetten om volledig polygaam samen te leven in alle combinaties van mannen en vrouwen. De meerderheid van de vrouwen zal dus samenleven met meerdere mannen van verschillende rassen, om optimaal te mixen en te genieten van het leven. Iedereen zal biseksueel zijn en het zal heel normaal zijn om seks te hebben met iemand van het eigen geslacht of om hierover te fantaseren.

  Geslachtsverandering zal mogelijk zijn voor de volle honderd procent voor zowel mannen als vrouwen, via seksuele bioimplantaten, die volledig normaal functioneren en hermafrodieten kunnen creëren. Een man kan dan een nieuwe penis en een synthetische vagina krijgen en is dan zowel man als vrouw in seksueel opzicht, om maximaal te genieten van het leven. Ook het clitoraal orgasme zal zo een man kunnen voelen via het vaginale bioimplantaat en hij zal ook veel meer voelen bij penetratie in zijn synthetische vagina. Voor vrouwen geldt hetzelfde, want ook zij kunnen dan een echte normaal functionerende synthetische penis implantaat krijgen, en gewoon alles voelen als een echte man tijdens het neuken en spuiten. De synthetische penissen en vagina's zijn dan totaal gekoppeld aan de zenuwen en biosensoren die dan doorgekoppeld zijn aan de hersenstam en het genotscentrum in de hersenen. De operaties hiervoor zullen dan routine taken zijn die uitgevoerd worden door operatie robots die alles heel exact kunnen aanbrengen en die volledig steriel kunnen opereren in clean rooms. Deze seksuele bioimplantaten zullen dan over 300 jaar zorgen voor een nieuwe seksuele revolutie in de vrije wereld en de mensheid verheffen naar hogere lust en kennis niveaus.

  Maar er komt daarna nog een belangrijke seksuele revolutie over 400 jaar door de ontwikkeling van externe geslachtsorganen en meerdere lustcentra in de hersenstam door externe Bioram machines. Het wordt dan mogelijk om de hersenen te koppelen via input en output sensoren aan een externe synthetische vagina of penis en om zo tegelijkertijd te genieten van meerdere orgasmen en seksspelletjes met meerdere seksrobots of sekspartners. Mensen krijgen dan een veel groter verruimd bewustzijn en bereiken hogere seksuele lust niveaus gedurende hun leven, terwijl zij ook veel ouder kunnen worden en toch nog meer kunnen genieten van het leven.

  Het zal dus duidelijk zijn dat in een zuiver dewanistische wereld alle gewone en seksuele rassendiscriminatie totaal uitgebannen zullen worden in de toekomst als de mensheid doorgaat met de ontwikkeling van geavanceerde voortplantings en seks technologie. Alle zuivere rassen zullen dan verdwijnen en zich massaal vermengen met elkaar op Dharmische manier om een hyperdynamisch gepigmenteerd hyperras te laten ontstaan dat veel zal lijken op het huidige Hindoeras, maar vele malen intelligenter en perfecter zal zijn. Er is dus hoop voor de mensheid, mits deze zich massaal bekeerd tot het dewanisme dat het nieuwe futuristische en hi tech geloof zal worden van de mensheid uit de toekomst en dat ervoor zal zorgen dat er echte gelijkheid zal komen en vrede op aarde in de dewanistische wereld op deze planeet. In de verre toekomst over duizend jaar zullen dewanistische rassen de eersten zijn die de hele Melkweg gaan koloniseren met geavanceerde ruimteschepen en zij zullen dan bestaan uit minstens honderd miljard zielen. Altecrea zal hen dan verder leiden om de hyper spirituele planeet Krishnaloka te vinden in de verre ruimte.


  ***

  Go to previous Epage ... Go to next Epage
 • Go to Inhoudsopgave: Analyse legaliseren rassendiscriminatie
 • WEBpublication BOOK WART0270 / EPAGE 37 of 43


  Home Podium Politiek Religie Hindoeisme Islam Suriname India Liefde Jongeren
  Literair Poezie Zeepkist Gastenboek Links Disclaimer Contact

  Kritisch Podium Dewanand

  Literair
  Alle rechten voorbehouden; All rights reserved
  Offercode: WART0270
  Copyright @ Dewanand 2012